עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by acoca_net,

שלום רב! אני מעוניין לדעת מהם האנטיוירוס, האנטיספיוור, והפירוואל הטובים ביותר היום בשוק.

2. Started by Googleness,

שלום, לאחרונה שידרגתי לויסטה ואני מחפש חבילת אבטחה כלשהי שמכילה אנטי-וירוס/פיירוול/אנטיספיי. בXP השתמשתי בחבילה של זון אלארם אבל אין אותה לויסטה ואי לכך אני צריך משהו שמתאים לויסטה. הבנתי מביקורת בYNET שה360 החדש של נורטון לא רע בכלל אבל זה נורטון. מספיק הענשתי את עצמי בויסטה בשביל האלו 2 למה לי גם את נורטון לסבול. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  3. Started by טוסטר,

הצלחתי לפספס את הסטיקי של התוכנות אבטחה אז אם אפשר להעביר את זה לשם... עד היום (בערך 5 שנים) אני משתמש ב Kaspersky Internet Security ... בתקופה האחרונה ה KIS התחיל לעצבן אותי ממש.. הוא טוחן את המעבד בלי סיבה נראית לעין ואפילו גורם לי לתקיעות מדיי פעם, ואין סיבה שזה יקרה... ( מעבד E8400 4GB RAM ) ולכן אני רוצה להחליף אותו בחבילת אבטחה אחרת... יש משהו מומלץ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Pure-Gold,

חבילה של אייקונים בפורמט png בגודל של 256x256. החבילה מכילה 50 אייקונים ומשקלה 9 מגה. תתכבדו: http://www.tovilevis.com/Dev/icons/T-Crystal_Icon_Collection1.zip דוגמית: *לא לשימוש מסחרי.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  5. Started by mrsph666,

שלום, מהי חבילת האבטחה המומלצת ביותר כיום? או לחילופין, איזה Firewall או אנטי-וירוס מומלצים לחוד? אני מעוניין גם לשמוע על תוכנות בתשלום. המערכת כזאת: i5 2500 3.3GHz 8GB RAM Windows 7 64bit תודה מראש.

6. Started by zik125,

שלום לכולם מה אני צריך לדעת לפני שאני מתקין את חבילת הקודקים של K LITE?מה אני צריך לסמן בתהליך ההתקנה או שזה לא משנה ופשוט לבחור את אחת מהאפשרויות התקנה? אשמח לתגובה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by J0HNiE,

אני מחשב חבילךת מקודדים בעיקר לסרטים, למוזיקה אני לא בטוח שאני צריך אבל אם זה יעזור וזה יעיל, למה לא? אז תמליצו לי על חבילות מקודדים בבקשה :

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by DeadByDawn,

לווינדוס חדש דנשדש? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by frenzy,

מקפיץ למי יש מושג איפה אני יכול להוריד את החבילת שפה הזה לנירו? חיפשתי ולא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by הדוד משה,

מתחילת השנה אני מנסה כוחי בכלי המדהים הזה הקרוי TeX, על נגזרותיו השונות. הוא שימושי מאוד לכתיבת טקסט מתמטי, ונותן תוצאות מדהימות בהשקעה מינימלית ובלי זוועות של ימין-שמאל או העתק-הדבק שמחרבשות את הכל. אם לא מיקרוסופט ובירוקרטיה רגילה, אני בטוח שהכלי הזה מזמן היה נכנס לשימוש בתיכונים. הפצת mactex שבה אני משתמש היא מעולה, וכוללת אפילו כלי בשם TeX Live Utility שמעדכן לי חבילות בעצמו מכתובת מוגדרת (סבורני שהוא קיים בעוד הפצות). ואז אני צריך גם עברית. עד עכשיו לא היה לי צורך בשום חבילת עברית, אבל עכשיו אני רוצה להתרחב ולכן: 1. איזו חבילת עברית מומלצת מסתובבת עכשיו? שמעתי ש-ivritex וקולמוס (חבילת פונטים כמדומני) הן כבר חבילות מיושנות ולא מומלצות. 2. איך אני מתקין חבילות? א…

11. Started by yotamoo,

שלום, בעקבות המלצות חוזרות ונשנות בפורום הורדתי את מוזילה פיירוורקס. באמת יש בו הרבה דברים מצויינים, אך יש אתרים מסויימים כמו Ynet ו-video.org.il שלא עולים טוב, ואני לא יודע איזה פלאג להתקין כדי לפתור את הבעיות. האם יש חבילה שמתקינה מס' פלאגים במכה שתעזור לי? תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by lordgod,

למישהו יש חבילת פונטים יפים להורדה ? חבילה שכוללת איזה 50 או יותר פונטים יפים ... פשוט פירמטתי ת'מחשב ;D תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. Started by ma4351,

בכותרת

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  14. Started by MooShoo,

מישהו יכול לתת בבקשה קישור לקודקים לויסטה 32 ביט? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by bubugu,

שלום, יש לי מחשב חדש ואני רוצה להוריד חבילת קודקים אחת שכוללת את כל הקודקים שקיימים (אם יש כזה דבר...) ערכת הקודקים מהאתר של DIVX תענה לי על בקשתי? תודה

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by iakovl,

לכל חברי HWZONE, הת'ראד הזה נפתח כת'ראד נסיוני מבחינתי שלי בשביל לראות אם לכתוב גם פה חלק מהדברים שאני כותב ברחבי האינטרנט. בעיקרון מדובר על חבילת תוכנות PORTABLE שאני אספתי ופרסמתי כחבילה אחת באתר אחר, אני העברתי לכן את החלק המקורי בנוסף לחבילה שלי (ה2 במספר) אתם מוזמנים להנות מהדיון עצמו ומהחבילה, נקווה שההנהלה לא תראה את זה כצעד שלילי, מי יודע אולי אני אעלה לפה עוד דברים. מדריך: כיצד להפיק את המירב מהDOK הקדמה DOK את כל הסיפור שלנו אנחנו חייבים להתחיל עם תולדות הDOK הוא בשמו המלא, DISK ON KEY. בסביבות שנת 2000 פרץ לתודעה שלנו התקן הDOK באמצעות חברת M-Systems הישראלית (קצת גאווה לאומית לא יכולה להזיק) שהציעו לראשונה התקן נייד לאחסון שהתבסס על זכרון FLASH …

17. שלום פורום תוכנות גרפיות אני מחר מתחיל קורס השתלמות שלא ממש קשור למחשב אבל קשור לתוכנות גרפיות מקצועיות ועל כן יש לי כמה שאלות. הקורס הוא מפעיל כוון CNC בבית ספר להנדסאים בטכניון (לא ממש גרנדיוזי כמו שנשמע) ואני מניסיון של חברים יודע שסולידוורקס וסימטרון הן יחסית מובילות בשוק.אולם היום דיברתי עם הרכז שלי ואני הולך ללמוד תוכנה שכלל לא מוכרת לי (לא ממש משנה כי אני לא ממש בתחום ואם זאת את השתים הראשונות אני יחסית מכיר בשם ) שם התוכנה הוא inventor שאלתי היא כזו האם התוכנה הזו אכן טובה לשימוש בתעשיה והאם היא אכן כמו שתי הראשונות?? הפקידת השמה שהפנתה אותי לקורס הזה אמרה שהוא נבנה לפי דרישת התעשיה אולם אני מעדיף דעה של חברי\מנהלי פורום ולא פקידה שיש לה אינטרס סמוי.אשמח מאד לי…

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  18. אז ככה יש לי חבר, שפרמטתי לו את המחשב אז לפני שפרמטתי לו את המחשב אז צרבתי לו את מסמכים חשובים של אבא שלו ברוסית. אז פרמטתי והכל טוב ויפה אבל המסמכים לא מופיעים בשפה הרוסית אלה כתוים חסרי משמעות. מה אני יכול לעשות? או שזה כבר אבוד , התקנתי כבר את השפה הרוסית במחשב. יש משהו לעשות בעניין? הנה דוגמה מהמסמכים http://forums.ort.org.il/files/30/1816254/5419080.zip תודה רבה לכם ולהתראות

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  19. שהשעון .. בצד אך עושים את זה.?!?!?!... כי נמאס לי לראות את ה winamp מול הפנים שלי אני משתמש עם גריסא 5 אך אני יכל למזאר אותה לאיפה שהשעון של הwindwos ועדין שהמוזיקה תפעל

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  20. ניסיתי להסיר לו את זה עם NOD32 ועם AVG ועם NORTON. כלום לא עוזר. הוירוס כאילו "נרדם" ליום ואז שוב חוזר. קראתי ברשת והבנתי שהוא לא מזיק כל כך אבל קשה להסירו. אשמח אם מישהו יתן כלי להסרתו של הוירוס. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני יודע לצרוב טוב מאוד, יש לי נרו 6 אני מנסה לשכפל את הדיסק, אבל כשאני מנסה להעלות את הדיסק הוא לא עולה על ביוס, אבל הזה שנצרב ע"י חבר שלי כן. עכשיו, לקחתי את ה ISO מהדיסק שהוא צרב לי, שמתי בנרו ב IMAGE BURN וצרבתי, לא הולך וחשבתי על לצרוב דרך BOOTABLE אבל זה לא הלך כמו שצריך משהו יודע מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש חשבון פרימיום חדש בראפידשר אני צריך בבקשה המלצה לתוכנת הורדת מומלצת לנהל את כל ההורדת.. על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  23. חבר שלי קנה מחשב יד שניה וזה הוא הביא ת'מחשב התקין ת'וינדוס ועכשיו אין לי ת'דרייברים של הקול ושל הכרטיס מסך אז יש תוכנה כלשהי שיכולה להגיד איזה כרטיס מסך ואיזה כרטיס קול יש במחשב ואז להוריד ת'דרייברים מהאינטרנט? פליז תעזרו לי הוא משגע לי ת'שכללללללללללללל כל היום עם זהה

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  24. מה נשמע? אפשר בבקשה לינק להוריד תפאץ' לאיי סי קיו 2003 להוריד את כל הפירסומות המעצבנות האלה. תודה.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by נומאד,

האהבה ממני לכם גדולה מנשוא, אז לכן אעיז לבקש לינק ישיר לדרייברים הכי מעודכנים של SB Live , עלה לי כ350 שקל, אין לי מושג אם זה 5,1 אם כי אני יכול להשתמש בכזאת אופציה, במערכת הוא מופיע לי תחת הכותרת SB Live! Basic (WDM) כמו תמיד, ברכה תחול על ידי העוזרים. נ.ב מי שיעיז אותי לאתר שלהם יקולל עד יום מותי, הייתי שם, הדרייברים שוקלים כולה 5 מגה, ניראה לי קצת, ואני עדיין זוכר את הפאקינג הגדול שקרה לי, התקנתי דרייברים מהאתר, עשיתי ריסטרט, וטראח, ציפצופים מכל פינה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.