עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. המצלמה הדיגיטלית שלי מצלמת בפורמט AVI, קטע וידיאו של 3 וחצי דקות שוקל 400 מגה בערך. אני צריך תוכנה שתמיר לפורמט וידיאו שתופס פחות נפח, ומאפשר שיתוף בפייסבוק/יוטיוב. עדיפות לתוכנה חינמית.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by yarl,

מחפש תוכנה שיכולה להקטין תמונות אנימציה דינאמיות או להגדיל מבלי לפגוע באנימציה ללא קשר לפגיעה בגרפיקה ! ההיתמקדות רק לגבי ההקטנה או הגדלה תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  3. שלום רב. הגיעה אליי שאלה מקרוב משפחה ומצאתי לנכון להעלות אותה לכאן, אשמח אם תעזרו: יש לי תוכנה שמצלמת מה אתה עושה במסך, צילמתי משהו שעשיתי במשחק כדורגל. לאחר שזה סיים זה יצר קובץ וידאו, קובץ ששוקל 365 מ"ב ומשך הסרט 17 שניות. איך אני מקטין את הרזולוציה והנפח בלי להוריד במידה רבה מהאיכות על מנת שאוכל לעלות את הסרטון ליוטיוב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  4. הכוונה היא להפעיל סרט וידאו באינטרנט ובאמצעות התוכנה להקליט רק את הסאונד ממנו ובעצם להפוך את זה לקובץ MP3 .. תודה לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  5. אני צריך המלצה לתוכנה חינמית ללא פרסומות להרצת סרטים וכתוביות

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  6. היי יש לקרוב משפחה שלי אירוע משפחתי, והוא רוצה לשים מסך + DVD בשביל להציג אוסף תמונות (הרבה תמונות) שיצרבו על דיסק DVD וירוצו אחת אחרי השניה עים delay קטן של מספר שניות. מישהו מכיר תוכנה לבצע את הדבר הזה?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by parker8,

איזה תוכנה נחשבת למומלצת? אני מחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי בחיבור Fireware ורציתי לדעת איך אני מעביר את התוכן על ה-MINI-DV למחשב... בעזרת איזה תוכנה מומלץ לעשות זאת? תודה לעוזרים מראש נ"ב יש לי את PINNACLE STUDIO PLUS 10, יש אפשרות בעזרת התוכנה לעשות את הפעולה הזאת? אם כן, יש איזשהו מדריך, או שזה קל?

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  8. Started by 1_Nike_1,

אני יודע שזה לא חוקי, אבל אבדה לידידה שלי הססמא וכשאני מזין את הפרטים באתר של התוכנה, כתוב לי שלא ניתן לשלוח את הססמא לכתובת הדוא"ל. ידידה שלי נמצאת ברשימה שלי ואני רואה את הפרטים שלה, כך שלא הגיוני שהם לא נכונים. כן, הם מעודכנים, וכן, קיימת כתובת הדוא"ל. תודה מראש לכל העוזרים. אני אשמח אם יפנו אותי לתוכנה מסויימת. קישורים מדויקות, חברות וקשקושים שכאלו כלל לא משנים. תספיק לי שם התוכנה. בתודה מראש, דניאל.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, אני חייב להתחיל ללמוד ולתרגל מתמטיקה ויש לי בעיה לא קטנה של סדר וארגון בעובדה עם דף ועט. זה מאט לי את קצב העבודה, קוטע לי את חוט המחשבה וגורם לי לטעיות ובלבולים מיותרים בהחלט. בלי קשר, כל דבר שאני עושה אותו בעזרת מקלדת ועכבר אני פשוט מצליח לעשות טוב ובאופן יעיל ומהיר יותר משמעותית :EmojiSmiley-51: ברור לי שאני חייב לשפר את המצב שלי כי בסופו של דבר המבחן יהיה על גבי דף, אך בכל זאת כרגע אני בלחץ מטורף של זמן. לכן חשבתי לבטל את הפאקטור הזה ולהתמקד נטו בחומר עצמו וטכניקת עבודה לפתרון. מחפש מעיין תוכנה למחשב עבור מתמטיקה שפשוט תחליף לי את המחברת המשובצת. אני רק מדגיש שאני לא מחפש מחשבון ממשואות שיגלה לי את התשובה ויציג את הדרך (למעשה יעשה בשבילי א…

• 6 תגובות
    • 10k צפיות
  10. כמתבקש מהכותרת, הבנתי שיש תוכנות שאחרי שהם נסגרות עדיין משאירות עקבות של DLL בזיכרון, איזה תוכנה מומלצת לניקוי DLL?

11. Started by IMT,

אני צריך תוכנה שתיצור לי cd וירטואלי. התקנתי את virtual cd 6 אבל הוא לא מזהה את הקובץ. איזו עוד תוכנה יכולה להיות טובה לזה?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  12. Started by pc student,

זקוק לתוכנה לציור שקלה לשימוש.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  13. לילה טוב לכולם!! אני צריך תוכנה לכרטיס טלוויזיה שלי מעודכנת ביותר הכרטיס מסוג flyvideo 98 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. שלום לכם בלי כוונה מחקתי תוכנת עריכת וידיאו וזה מחק לי את כל התיקיות עם הוידאו שערכתי דרכה....יש תוכנה שיודעת לשחזר קבצים? חינמי ולא חינמי לא משנה לי זה דיי חשוב...מדובר בקבצי וידאו .AVI .MPG .MP4 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  15. סליחה אני די חדש פה ואני לא יודע מה החוקים. עריכת המודר: בפעם הבא השתדל כותרת שמתמצתת את נושא הדיון. תודה.

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  16. אז ככה, אני כבר מחפש הרבה זמן תוכנה נורמאלית שעושה את זה אבל אני לא מוצא. יש לי Windows XP SP2 וכרטיס מסך Geforce2 MX200 ומותקנים אצלי הדרייברים הכי חדשים של Nvidia.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by evman007,

יש לי בעיות שם{קודקים שבורים למשל מדווחים על בעיות ברגיסטרי ולכן אני לא מצליח לראות סרטים...] אני זקוק לתוכנה.כל המלצה תהיה טובה.תודה.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  18. מכירים את המצב הזה שמישהו נותן לכם לינק למשל לראפיד ויש שם מלא קבצי ראר שצריך להוריד? אז אני מחפש שטיטב כלשהי או תוכנה לשאני אוכל להוריד את כל הקבצים האלו בלי כל פעם ללחוץ על אחד אחר ... זקוק לתוכנה שתוריד הכל עד הסוף בקיצור.

19. שלום לכם, אני מחפש תוכנה כלשהי שאיתה אוכל לשלוח פקסים דרך המחשב... האם תוכלו לאמר לי אם יש כזאת תוכנה ואם כן מהי ... או לתת קישור.. אני אודה לכם מאוד!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  20. ???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי כמה שירים שיש בהם קטע מעצבן שחוזר על עצמו.. ורציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה שיכולה לחתוך את הקובץ (mp3) ואם כן מה שמה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  22. היי מישהו מכיר תוכנה אחרת חוץ מ ANTIFIREWALL שיודעת לעקוף פיירוול פנימי בארגון על מנת לאפשר גישה לICQ ולמסנג'ר ?

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by Wiz01,

בבקשה אם מישהו יכול , אפשר לינק לתוכנה שתיצור לי התקנה בסיסית של קובץ אחד בלבד מכמה קבצים, ואם אפשר שתהיה פשוטה ואת אתר הבית שלה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  24. אני לא יודע אם זה חוקי בכלל , אני לא יודע אם יש תוכנה כזו אבל אם התשובות לשני השאלות הן כן אז אני צריך תוכנה שתוכל להמיר MPEG (MPEG4 LAYER3 ליתר דיוק) לפורמטים באיכות יותר גבוהה (VCD , לא ?) כמו DVD . בתודה מראש .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש תוכנה שסורקת את המחשב ומוצאת רק קבצים עם סיומת WMA למשל או רק MP3 ? כי יש לי מלא שירים עם סיומות כאלו מפוזרים במחשב ואין לי כח לחפש אחד אחד.. אם יש דבר כזה אז מה השם של התוכנה ? תודה ..

• 8 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.