תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מדובר במעבד אינטל, לדעתי יש בעיות של התחממות וטרוטלינג, אשמח לדעת אם ישנה תכנה אשר מעירה כאשר מתקיימת בעיה. תודה מראש רום
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי התקנתי את האימיול על המחשב החדש שלי, כאשר אני עובד עדיין עם המחשב והאימיול ברקע הכל פועל כשורה, הבעיה מתחילה כאשר אני משאיר את המיול להוריד במשך הליליה ובבוקר בודק מה מצבו, אני מוצא שהמחשב פשוט קפא (בסקרין סייבר),ושום מקש כולל עכבר לא מחזירו לחיים ניסיתי להגדיר בקונטרול פאנל מבחינת אפשרויות כוח, לא לכבות הרד-דיסקים כי חשבתי שזו הבעיה אבל עדיין זה קורה אחרי חוסר עבודה ממושכת. חשוב להגיד שכאשר האימיול לא פועל והמחשב סתם נשאר דולק במשך הלילה הוא מתעורר לחיים בבוקר. מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הוינדוס קרס...זה קורה לי לפחות כמה פעם בשבוע!! הלכתי לטכנאי ש--קניתי ממנו את המחשב--...לפני חודש כדי לבדוק את המחשב הוא ביצע בדיקה ואמר שהוא הריץ דברים כבדים במחשב...ובדק אותו כל היום ולא זיהה שום בעיה! אמרתי לו שבפעם הבאה אני אצלם את הבעיה...(וכן רק עכשיו יש לי מצלמה כדי לתעד את הרגע..) אני אלך אליו בימים הקרובים...אך רציתי לשאול גם פה מה אתם אומרים. להלן הבעיה:: http://www.planetnana.co.il/elicomp88/66.jpg -- http://img49.imageshack.us/img49/6555/problemmmmjp2.jpg ואם אתם שואלים.. על איזה מחשב מדובר מעבד: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) לוח אם : Asus p5ld2 se כרטיס מסך: ati radeon x1600 pro 256MB DDR2 pci-x מארז: Foxcon midi atx for p4 ספק כוח: Hec (לא…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כאשר מופעלת הסריקה המתוזמנת שהגדרתי ב-Windows Defender (ואני חושב שזה קורה גם כאשר אני מפעיל סריקה ידנית), יש כמה בעיות: 1. משך זמן הסריקה נמשך מעל לשעה (מגיע לפעמים לשלוש שעות, לשם השוואה: ל-Malwarebytes Antimalware וכן SUPERAntiSpyware, לוקח כחצי שעה לסרוק את שתי המחיצות של הדיסק הקשיח שלי (C ו-D)). 2. כאשר אני פותח את חלון הסריקה של Windows Defender בעת ביצוע סריקה, בטור "שעת התחלה" מוצגת השעה הנוכחית במקום שעת תחילת הסריקה ובטור "זמן שחלף" מוצג הזמן שחלף מרגע פתיחת חלון הסריקה במקום את הזמן שחלף מרגע תחילת הסריקה. פתחתי דיון זהה בפורום התמיכה של מיקרוסופט, והם מתנערים מכל אחריות ולא עונים לעניין (מתנהגים כמו ב-FXP). לכן אני פותח את הדיון גם פה, כי הפורום הזה הוא בר…
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני צריך את התוכנה winavi הגירסא המלאה....תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של HP שמערכת הוויסטה שמותקנת עליו פשוט קרסה במלוא מובן המילה. אין לי דיסק גיבוי אבל יש מחיצת גיבוי שלצערי אני לא מצליח להריץ שחזור ממנה ע"י לחיצה על F11 כפי שנדרש בחוברת ההפעלה. יש לי דיסק וויסטה ממחשב אחר שאני יכול להתקין על הנייד אבל לא יהיה לי את התוכנת שחזור של HP אז השאלה מאיפה אפשר להוריד את ה- HP recovery manager שיהיה מתאים לוויסטה 64 ביט ואני אשמח לא לקבל תשובות כמו "חפש בגוגל". תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר אם קיימת אפשרות לכבות צג אחד כאשר אני צופה בוידאו במסך מלא על צג אחר. בתודה, עובד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו הצליח להתקין את הדרייברים החדשים, אני מתקין את הדרייבר לפי ההוראות באתר (הם אומרים להתקין את התוכנה באשר הסורק מנותק)ואחרי שאני מחבר אותו אני לא מצליח לסרוק... (הזרוע שסורקת לא זזה ממקומה בכלל)
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הורדתי מאתר היצרן את חבילת האבטחה לאינטרנט ואהבתי עכשיו נגמרה לי תקופת ההתנסות ואני רוצה לרכוש אותה ואני מעוניין לדעת אם היא תעבוד גם על windows vista אליה אני חושב לעבור כשתצא. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
ערב טוב בעוד מספר ימים אני מתכוון להתקין את המחשב מחדש על SSD חדש לחלוטין כמו כן אתקין אופיס 2013 על המחשב מותקנת לי גירסת ה 2010 של אופיס מהי הדרך הנוחה ביותר ליבא את המיילים הנמצאים כרגע בתיבת הדואר שלי אל תיבת הדואר החדשה תודה שרון
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הפורט אבל השאלה היא אם לסמן אותו כTCP או UDP בראוטר?? ואיך להגדיר אותו בקספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 כ local port וזהו?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מהי הגרסא החדשה ביותר של NOD32 1. WIN 98 2.WIN XP תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
1 אם אני מנוי פרימיום כמה אני יכול להוריד בחודש ? 2 מה זה בדיוק TrafficShare ?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה ישן מאוד אבל הצלחתי לחבר אליו את הממיר הדיגיטלי שלי ולצפות בו דרך המחשב. אני מעוניין להקליט תוכניות אבל אני לא יודע באמצעות איזו תוכנה אפשר לעשות את זה. ולכן אני מבקש את עצתכם לגבי תוכנה שתאפשר לי להקליט מהממיר באיכות טובה ובפורמט AVI
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
טוב לא הייתי בטוח איפה לכתוב את זה... אבל קדימה- אז ככה כשאני מנסה להפעיל את הרדיו של 103FM מהאינטרנט הוא פותח את הנגן ואחרי דקה-שתיים של המתנה אמנם הנגן נטען אבל אם אני מנסה ללחוץ על כפתור ה-play או על הגברת הווליום אני שם לב שרשום בפינה למטה error on page... ??? לעומת זאת הנגן של 99 esc כן פועל אצלי. חשוב לציין שבעבר כן הצלחתי לשמוע את 103 במחשב שלי ולא זכור לי שהתקנתי או הסרתי תוכנות כלשהן לאחרונה. האם מישהו יודע באיזה תוכנה הרדיו שלהם תלוי??? ===== פתרון: התקנתי התקנת שדרוג של ווינדוס XP שסידרה את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וינאמפ, פובאר, WMP... זה קורה בכולם. ואם יש פלייליסט, הוא מנגן חלקיק שניה מכל טראק עד שהוא מגיע לאחרון. קורה לי גם בנגינת קבצים וגם ב-CD. העניין הוא שזה לא קורה תמיד. כשאף תוכנית לא רצה, הנגינה נמשכת כרגיל. רגע אחרי שפתחתי תכנית - ולא משנה אם זה פוטושופ, דפדפן או שולה המוקשים - הנגן קופץ לסוף הפלייליסט. כרטיס קול Realtek ALC892. יש גם AMD HD Audio Device של כרטיס המסך, למרות שאני לא מאמין שזה קשור. מערכת הפעלה Win7 Home Premium 64. מערכת i5 עם 8GB זכרון (~6 מתוכם פנוים), הבעיה היא לא חוסר משאבים. מה רץ ברקע: Steam Daemon Tools ASrock Xfast LAN / cfoSpeed Intel RST Babylon ועוד תוכנית פיצית שמאפשרת לכבות את הפאד X360. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
האם תוכלו לכוון אותי היכן אוכל אוכל למצוא תוכנה חינמית שתאפשר לי לפתוח ולקרוא קבצי DBX המשמשים באאוטלוק אקספרס 6? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איזה גירסה התוכנה הזאת של Corel Paint Shop Pro Photo X2 גירסה 10 או גירסה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש תוכנת תרגום רב לשונית איכותית, היודעת לתרגם עמודים שלמים. אני כמובן מודע לכך שתוכנה לא מסוגלת לתרגם עמוד שלם בדיוק מירבי, אך הכוונה שלי שהתרגום יהיה כמה שיותר קרוב למקור. בגוגל למשל, יש אופציה לתרגום עמודים שלמים, אבל התרגום הוא "מיכני" לחלוטין, וברוב המקרים קשה להבין מתוכו את נוסח הדף המתורגם. אין לי בעיה שהתוכנה לא תהיה חינמית, ובתנאי שהתרגום אכן יהיה איכותי. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי people! אני מעוניינת לצרוב סרט על דיסק. בנוסף יש לי קובץ של כתוביות בנפרד. איך אני אמורה לצרוב אותו כדי שאני אוכל לצפות בסרט, בdvd , יחד עם הכתוביות? תודה....
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מצליח לראות את הטמפרטורות במשחק WOT , אבל אם אני רוצה לראות את זה שאני גולש באינטרנט אני לא מצליח לא בכרום ולא באופרה , מישהו יודע מה צריך לעשות כדי לראות את זה גם שאני עובד באינטרנט ? או שזה רק למשחקים ? כי ראיתי רשימה של תוכנות זה אמור לעבוד על כל תוכנה , ברשימה יש לי אופרה כרום אבל זה לא עובד
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שלום יש לי בעיה התקנתי לא מזמן symsntec antiVirus ועכשיו כשאני רוצה לעשות liveUpdate זה לא נותן לי לעשות. ניסיתי לעשות פה חיפוש בפורום ולא כ"כ מצאתי. נ.ב התוכנה מקורית וחדשה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איך יוצרים דיסקט הפעלה, שיביא אותי לMSDOS (אני צריך למחוק כמה קבצים שלא נמחקים לי בוינדוס) וגם את האמת אני לא מבין את ההבדל בין כל הדרכים האלה- למה אני לא יכול פשוט לעשות אתחול לדיסקט עם האפשרות "צור דיסקט הפעלה של ms-dos ? או כשאני יוצר דיסקט הפעלה דרך האתר הזה: http://www.bootdisk.com/ זה גם מתקין את הMS DOS ? קראתי גם שאפשר להשתמש בתוכנה NTFSPRO, אז התקנתי אותה וזה התחיל להעתיק קבצים אל הדיסקט, אבל אז הוא ביקש דיסקט שני. אז מה זה מה אני עושה עם זה? יש לי מערכת NTFS .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש נורטון אני וירוס של קרספרסקי גרסה 5 נגמרה לי האקטיבציה עכשיו יש לי מלא ודים חדשים הבעיה שהם פתאום נהפכו לי לסיומות של קובץ של כתבן והנורטון לא מקבל את זה אייך אני פותר את הבעיה וכל קוד חדש שאני מנסה להוריד הוא ישר הופך לי לסיומת של כתבן ואפילו גם את התמונה של הכתבן גם מופיע
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-