תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו התנסה או מכיר את התוכנה :MemMonster מה התפקיד שלה, איך אני משתמש בה? מה היא בעצם עושה ולמה כדאי שייהיה אותה? תודה
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש הכול טוב ויפה אבל יש בעיה בתוכנת מדייה פלייר שאני מנסה לראות סרט אני שומע רק קול בלי תמונה אני חושב שזה משהוא בהגדרות של המדיה פלייר חשבתי להסיר את המדייה פלייר ולהתקין שוב אבל אני לא יודע איך לעשות את זה מבקש את עזרתכם נ.ב יש לי מערכת הפעלה xp
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי בניסיון התקנה תוכנת Acronis.Universal.Restore.for.True.Image.Enterprise.Server.v9.1.3666 אני מקבל הודעה כזו,הסבירו לי אותה: ] תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה וכאשר אני מקודד את הסרט לvcd אז הוא יוצא בלי קול מה לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בגוף ההודעה רשום: A problem caused the application to stop working correctle. Windows will notify you if a solution is available מה זאת ההודעה הזאת ? למה אני מקבל אותה ? מה אני יעשה בשביל להפסיק לקבל אותה ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש בתוכנת XNVIEW להמרת PDF לJPEG בד"כ. הזדמן לי כרגע קובץ PDF בעל 4 עמודים שאני מעוניין להמיר אותו ל4 קבצי JPG ברצף אבל כל פעם שאני מבצע את ההמרה הוא שומר לי רק את הדף הראשון. אם למישהו יש רעיון איך עושים זאת בתוכנה הנ"ל או באלט' אחרת,בשמחה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב, ולוקח לו איזה שלוש שעות, ואחר כך אני מגלה שהוא לא צרב כלום! מה זה? יש לציין כי נרו צורב מצויין, אז זה לא בעיה בצורב
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני לא מוצא לוח שנה שיכול לכלול בתוכו לוח שנה עברי וזמנים ומועדים ושיכול להיות על הDESKTOP ... מישהו מכיר יודע משהו ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מצטער על הכותרת אני יודע שזה לא בדיוק ניסוח לפורום אבל אני אובד עצות. יש לי במחשב המון חומר חשוב ביותר, בקשר לפרוייקט ובקשר לכמה נושאים משפטיים שפשוט כתובים הפוך! אני לא מבין למה אתמול הכל היה בסדר. היופ פתחתי את המחשב, את הקבצים. וכל המילים כתובות הפוך + סדר המשפטים הפוך. התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב,(ואת האופיס בהמון כסף=תוכנה מקורית) והם אמרו לי להתקין אופיס מחדש. הגרסא זה WORD 2003, וניסיתי את זה לא עזר. יש אפשרות לעשות משהו? תודה רבה קובי
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום , אני במגמת קולנוע בתיכון ומתכוון בקרוב לסיים עם הצילומים לסרט הגמר שלי .. כרגע כל המידע מוקלט על קלטת Mini dv של Sony . יש לי את כל הדברים הנחוצים (כרטיס Firewire שקניתי , את המצלמה כמובן וכבל .) הבנתי שהדרך הטובה ביותר עבורי היא דרך Adobe Premiere ..אך אין לי מושג באיזה מקודד להשתמש,האם בכלל להשתמש ובאילו תכונות לבחור בעת ההמרה למחשב. בסופו של דבר אני צריך איכות אך לא צריך להשתגע .. זה סרט בסדר גודל של מקסימום 10 דקות ועדיף שמבחינת משקל לא יעלה על דיסק DVD . אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי למקודדים שבהם עליי להשתמש בעת ההמרה בפרימייר .. תודה רבה רבה והמשך שבוע מעולה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך לבטל את הקפיצה של ההודעות המתקבלות באיי סי קיו... מה שקורה בדרך כלל שאם הודעה מתקבלת באמצע משחק אז כל המשחק נופל אז רציתי לדעת אם יש דרך שההודעות של האיי סי קיו לא יפילו לי משחקים גם ב- ICQ 2003b וגם ב- ICQ Lite
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
950 MHZ 320 SDRAM MB מטרות: סרטים אין אינטרנט וורד תיכנות דוט נט WIN 2000? XP PRO? XP HOME?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להתאמת הסרטים למסך הקטן של פאלם וגם שתקטין את הגודל של הקובץ חוץ מהחיסכון של הקטנת התמונה תודה מראש BIGFOOT
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מפעיל סרט וזה מציג לי את זה כך, יש איזה הסבר לזה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
בס"ד יש לי בעיה בהגדרות הדריבר של הכרטיס מסך 8800GT יש לי את הדריבר הזה http://www.nvidia.com/object/nvidia_system_tools_6.02.html עכשיו אני רוצה להגביר את המהירות של המאורר של הכרטיס מסך בשביל להוריד את הטמפרטורה. אני מצליח להגביר בלי בעיה וזה עובד מצוין אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש וחלונות עולה הוא חוזר למצב הרגיל ואני צריך שוב להגדיר אותו מחדש וזה משגע אותי מי שיוכל להסביר לי איך אני עושה את זה קבוע אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
מצטערת אם זה לא קשור לפה. טוב, לאחרונה ישלי בעיה עם המסנג'ר שלי. בעצם, לא לאחרונה. הוא פשוט מתנתק לי כל הזמן, כל כמה שניות/דקות. אני לא מסוגלת לנהל שיחה שלמה עם בנאדם כל זה נופל כל כמה שניות. עכשיו יש לי מודם חדש, והDSKL תמיד דולקת קבוע, אז אין נפילות באינטרנט מהסוג הזה. בנוסף ניסיתי להתקין אולי גרסא חדשה יותר. (היה לי את 9.0). לא עזר, זה המשיך. בבקשה עזרה.. אולי משהו באינטרנט שצריך להגדיר?
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים WIN XP מגיע עם תוכנת FAX מובנית. יש לי בעיה עם התוכנה הזאת ואני ממש צריך את עזרתכם. ממש פשוט - אני מנסה לשלוח איתה FAX אבל במקום לשלוח אותו התוכנה מעבירה אותו לתיקיית ה - OUTBOX ו... זהו. הוא "יושב" שם ואני לא יודע איך פשוט להגיד לתוכנה לשלוח אותו. עזרו בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי אנשים במערכת המבוססת על XP home ומותקנים הרכיבים: הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ, לוח האם: ntel avalon d915gav (כן המחשב ההוא של החבר) נתקלתי בבעיית זיהוי על שני כרטיסי PCI הדבר קרה קרה לאחר פירמוט מחדש של המחשב, חלוקה למחיצות והתקנת XP HOME עליו (שהיה מותקן קודם) כן הותקנו 4 ארבעת הדרייברים (סאונד, גראפי ציפסט ו LAN ) 1. בתחילה ישר לאחר הפרמוט, הופיעה הודעה שאין לו מספיק משאבי מערכת כדי לאפשר עבודה עם ה- FIREWIRE ראיתי בפורום שיעצו שלאדם עם בעיה זהה לשנות את הקדימויות של כרטיסי ה- PCI בביוס. הספקתי ארק להיכנס לביוס ולהביט בלא לשנות דבר. לאחר מכן כאשר נכנסתי חזרה ל WINDOWS נראה היה שהכרטיס כלל לאינו מופיע במנהל ההתקנים ולא ידעתי מה לעשות כדי לגרום לו שוב להיות מזו…
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ושבזמן שהוא נעול תוכנות יעבדו, למשל שעון מעורר שאני שם, לא יפסיק בזמן שהמחשב נעול. תודה. נ.ב מן הסתם יש לי xp
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי כמה שולחים שאני רוצה לחסום,איך אני עושה את זה בתוכנת Mozilla Thunderbird? תודה
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את ICQ6, שכחתי לבטל את הסימון של להפוך את ICQ.COM למנוע החיפוש... עכשיו כשרציתי להיכנס לגוגל, כרגיל כתבתי בשורת הכתובות בFF 'גוגל' וחיכיתי שיכנס לגוגל... אבל במקום גוגל קיבלתי דף מעצבן של ICQ: http://search.icq.com/search/afe_results.php?ch_id=afex&q=%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C עשיתי חיפוש בגוגל איך להחליף את המנוע חיפוש, אבל כל מה שמצאתי היה לIE, יש דרך להחליף את המנוע חיפוש לFF?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש פלאג-אין מסויים שיגרום לרצף בין השירים. כלומר, שיישלב את סוף השיר המתנגן באותו הרגע עם תחילת השיר הבא ברשימה. יש את האפשרות הזאת בווינאמפ 3 אך אני משתמש בווינאמפ 2.9 כי הוא הרבה יותר קליל ונוח לעבודה. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הרישיון המקורי שהיה לי של ACDSEE פג תוקף, וכעת אני מחפש תוכנה חדשה שתעזור לי בדברים די פושטיים - CROP ו RESIZE. לא יותר מזה. חשוב, שתעלה מהר. יש לכם המלצות? בבקשה לא IFRANVIEW.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני חושב שלפני כמה חודשים ראיתי משהו כזה פשוט שחכתי את שמה. אני ינסה להסביר מה אני צריך. אני צריך תוכנה שתוכל לעשות בשבילי מספר דברים כל כמה זמן אוטומטי. לדוגמה: להיכנס לדפדפן לאתר וואלה, ואז לסגור את הדפדפן, לפתוח מוזיקה ולסגור אותה.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-