עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lordgod,

זאת שפחות אהבתי (אבל גם אהבתי) : צבעונית : השקעתי , תגיבו

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  2. (תמונת השגיאה מצורפת, מערכת Windows 7). גיגלתי קצת ומצאתי הדרכה להסירמפתחות רגיסטרי (שלא קיימים אצלי) ולעשות reinstall לתוכנה. מכיוון שהמפתחות לא קיימות ניסיתי רק reinstall וזה עדיין לא עובד. מישהו אולי נתקל בזה ויש לו רעיון מה לעשות (אילו מפתחות רגיסטרי למחוק אולי)? אני אנסה גם להסיר את התוכנה לחלוטין... אבל יש לי הרגשה שהמפתחות ישארו מותקנים ככה שהתקלה לא תפתר ע"י הסרה מוחלטת. תודה..! עריכה: מדובר כמובן ברשיון חוקי (מה-MSDN) פשוט בסופ"ש מיקרוסופט לא עונים וזה דיי דחוף. שוב תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by snupi58,

שלום התקנתי את סרגל הכלים של גוגל, בסרגל התצוגה הוא מופיע באפור- אין לי אפשרות להפעילו. לעומת זאת יש אפשרות לפתוח כרטיסיות חדשות לאתרים. איך אפשר להפעיל את הסרגל שיופיע בשורת התפריט אם אין לי אפשרות בגלל שגוגל טולבר באפור? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  4. Started by Nevo,

יש לי קובץ EXE שאני לא מצליח למחוק אותו זה קורה בגלל שהפקתי את ההורדה באמצע.. ניסתי את התוכנה unlocker ואת filedelete ואת השיטה עם קובץ הTXT שמחלפים קבצים ושום דבר לא עובד... שם הקובץ: MV2Player_06.010 וזה על שולחן העבודה. אוף חייב עזרה דחוף

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by shaykap,

אני מחפש תוכנה לזיהוי כתב יד כמו בפאלם למינהו... אבל אני צריך אותה לנייח יחד עם לוח מגע...

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by Hakiru,

משהו יכול להסביר לי איך אני מנהל את הלוגואים של הפורומים?, המערכת: Powered by Invision Power Board(U) v1.4 Final © 2005 IPS, Inc Translated and suited to Hebrew by IBHeb Staff ועל הדרך משהו יכול להביא לי מוד ליוטיוב בבקשה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  7. זה בשביל חבר.. הוא שכח את הסיסמא.. יש לו אימייל אבל הוא שכח את התשובות לשאלות כשי לשחזר... מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by satlan1,

אפשר לצרוב על דיסק DVD בגודל 4.7 קובץ ראר של 3 ג'יגה? כי אני מנסה בנרו וזה רושם שלא ניתן לצרוב את הקובץ בגלל שהוא מעל 2 ג'יגה ושאני ינסה להחליף אפשרות צריבה. אבל לא מוצא שום דבר מתאים. זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  9. Started by TaZeR,

שלום לכל משתמשי הפורום היקרים, עבדי כעת במשך המון שעות על מסמך חשוב מאוד. שמרתי אותו כל הזמן באופן רציף, וברגע שסגרתי אותו הכל נעלם. יש דרך להיכנס לתוכנת השחזור של WORD אם היא לא עולה אוטומטית? יש דרך לראות את הגרסאות האחרונות של הקובץ? עריכה: גיליתי ממה נבעה הטעות. שמרתי את הקובץ בגרסת DOC ו-DOCX ועבדתי כל הזמן על גרסאת ה-DOC (חשבתי שעבדתי על ה-DOCX). כשסיימתי יצאתי, ואז נכנסתי ל-DOCX ואמרתי לשמוא אותו על ה-DOC. יש דרך לשחזור קובץ "דרוס"? זה ממש חשוב.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לפצל את הארד דיסק לשני פרטישניים האם הפיצול כאשר הארד דיסק יחסית מלא יפגע בביצועים בעתיד ? האם כדאי לאחות את הדיסק לפני הפיצול ? או האם לא רצוי במצב כזה בכלל לפצל ? תודה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  11. היי אני מקליט מהטלוויזיה ע"י כרטיס LEADTEC WINFAST 2000 XP את הוידאו אני מקליט ע"י DIVX 5 אבל את האודיו הוא מקליט ע"י PCM שתופס המון מקום. (יש שם עוד כמה קודקים שאני לא מכיר, אבל אין ברשימה MP3) אני מחפש MP3 ENCODER שאוכל להגיד לתוכנה (שבאה עם הכרטיס) להקליט אודיו באמצעותו האם יש כאלו חופשיים? אם לא אשמח לקבל לינק גם לכאלו בתשלום תודה

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by ExploiT,

אוקי היום הרצתי בדיקה מקיפה סריקה עם spybot מעודכן avg 7 מעודכן ad were se 1.6 מעודכן highjackthis בדיקת לוגים ב firewall של הכרטיס רשת וניקוי בדיקת לוגים של הראוטר וניקוי esay cleaner למחוק את כול הזבל קיצר עשיתי הכול אין שום דבר המחשב נקי הכול ניקתי אני מריץ תספי בוט נותן לו עידכון וסורק והוא מוצא לי dso exploit 5 ערכים ברגסטרי קיצר עשיתי לו fix selcted problames והוא תיקן את זה עשיית imunmzie גם ואז כיבתי תמחשב היום ליתר בטחון שוב סרקתי ושוב זה מצא לי לפי מה שקראתי פה http://www.greymagic.com/security/advisories/gm001-ie/ זה אקספלויט ל ie אבל אני בכלל משתמש ב firefox מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by hararim,

התקנתי את האימיול והוא לא מתחבר לי.ביצעתי את הפתיחה נאוטומטית של הפורטים של XP.אבל זה עדיין חסום.אני משתמש במודם שהוא גם ראוטר של בזק מסוג TNN 600WE ואין לי מושג מה עלי לעשות. אודה לכם אם תתוכלו לעזור לי.

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by Joli,

למי שמכיר את התוכנה, העבודה עם התוכנה מורידה מהאיכות של הסרט? למשל אם אני חותך/מחבר סרט האיכות שלו יורדת? נ.ב איך אפשר לבדוק את זה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by The Dom,

הבקשה בכותרת

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  16. יש לי צורב טושיבה 5112 ואת התוכנות הבאות : NERO 6 AOB Instand 6.5 pinnacle 8 אנא עיזרו לי

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  17. שלום לכולם. אני מלעה הרבה תכנים לשרת NETLOAD והקישורים שמתקבלים ע"י EXPORT באתר עצמו לא נוחים דוגמא: אם יש לי קובץ למשל שנקרא abc.part1.rar אז מה שמתקבל לי זה: abc.part1.rar;http://www.netload.in/dateiuYlkYFbYXW/abc.part1.rar.htm:95.78 MB;0;24.01.2010 את החלק הרלוונטי שאני צריך הדגשתי. עכשיו יש לי כאלו מאות ואלפי קבצים. יש איזה תוכנה או משהו אוטומטי שאני יכול להגדיר לו כמה בתים לקחת לפני ה-http.... לקחתאו אולי להגדיר לו רק את הכתובת ושירוץ לפי המספר קבצים אם יש לי למשל מחלק 1 עד 40 ? ואז יהי לי יותר נוח (כמובן שיש גם את החלק בסוף שגם אותו צריך לחתוך). תודה.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  18. אהלן, התקנתי XP מחדש (כולל פירמוט) והתקנתי K-lite full. אבל סרטי הוידאו על המחשב נראים ממש לא טוב, הקול בסדר גמור, אבל התמונה מעוותת וצבעונית (בעיקר צבעי יסוד כאלה). יש לציין שבמדיה פלייר קלאסיק התמונה והקול בסדר גמור, שזה אומר שכנראה יש לי בעיה בהגדרות של המדיה פלייר 9 שלי. הצעות לפתרון?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by gal,

אם מישהו מכיר תוכנה שמחברת קבצים כאלה אני אשמח מאוד לשמוע!!! אני צריך כזו תוכנה דחוף!!!

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  20. מישו יכול לארגן לי את התכונה שעושה וויפ לhd הספציפי הזה... תודהה ועוד שאלה מה קורה אחרי שעושים וייפ איך מתקינים הכל ?..כמו אחרי פירמוט רגיל? תודה על העזרה לכולם

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  21. שלום, אני כבר המון זמן מחפש תוכנה לקיטלוג השירים שיש לי במחשב, כאשר בתוכנה דרושים לי האפשרויות הבאות: הגדרה של מספר תיקיות במחשב בהם נמצאים קבצי המוסיקה שלי, לדוגמא: D:\Mp3_Burned D:\Downloads\Mp3 E:\Downloads\Mp3 E:\Stuff\Mp3 ו-Refresh של הרשימה. כלומר שמדי פעם אני אוכל לעשות שהתוכנה תבדוק בתיקיות מה השתנה, אילו קבצים נוספו, אילו נמחקו וכד' ותעדכן את הרשימה. והאופציה החשובה ביותר - חיפוש, שאני אוכל לחפש במהירות שיר בתוך האוסף שלי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by barlevi321,

שלום לכם ... רציתי לשאול למה האימיול לא עובד , אני יודע שנפלו שרתים , אבל מה קורה עם זה לא יהיה יותר אימייול. ואני רוצה להוריד את הביטורנט, אפשר לינק להורדה+ מדריך ... בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by hellyeahmofo,

אני באמצע הורדה של כמה קבצים אם אני מסיר את התוכנה ומתקין את הגרסה האחרונה , זה דופק לי את ההורדות? ועוד שאלה , מה זה סימן קריאה אדום ליד קובץ

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by achiya1,

שלום אני מנסה להסיר את התוכנה total recorder 7 וכל פעם שאני לוחץ הסרה זה מה שקורה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.