עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכם, נדדתי בחודש האחרון במרחבי הרשת ואני מקווה מאוד שפה אוכל למצוא תשובה לפני הפירמוט הבלתי נמנע. לפני חודש הורדתי קובץ הפעלה שלא הייתי צריך להוריד ויותר גרוע מזה, התקנתי אותו. נדבקתי בטפיל הנודע לשמצה lop.com אך למזלי הצלחתי להיפטר ממנו אחרי סריקה של ADAWARE. חשבתי שבזה הסתיימה הפרשה אך דף הבית של הדפדפן עדיין הפנה כל הזמן לכתובת http://sfux.com/passthrough/index.html שפתחה פופ אפ תפריטי בתחתית המסך. הרצתי Spybot - Search & Destroy 1.1 Internet Sweeper Pro jv16 PowerTools אך כולו העלו חרס. בעזרת התוכנה האחרונה הבחנתי בתוכנה חשודה בשם התמים fdjhfkjdhfhk ברג'יסטרי אך גם אחרי שמחקתי אותה אני עדיין תקוע עם דף הבית וזה לא סוף הסיפור. נדהמתי לגלות שכאשר אני מתחבר ל-I…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  2. האם התוכנה prevx חוסמת אוטומטית את האינטרנט? http://www.prevx.com/

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  3. ניסיתי להוריד גם עם IE7 וגם עם FF3 ובשניהם הדפדפן קורס. איך אני יכול להשיג את התוכנה?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  4. איכות-כמה שיותר טובה. מכירים משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by ExploiT,

אוקי היום הרצתי בדיקה מקיפה סריקה עם spybot מעודכן avg 7 מעודכן ad were se 1.6 מעודכן highjackthis בדיקת לוגים ב firewall של הכרטיס רשת וניקוי בדיקת לוגים של הראוטר וניקוי esay cleaner למחוק את כול הזבל קיצר עשיתי הכול אין שום דבר המחשב נקי הכול ניקתי אני מריץ תספי בוט נותן לו עידכון וסורק והוא מוצא לי dso exploit 5 ערכים ברגסטרי קיצר עשיתי לו fix selcted problames והוא תיקן את זה עשיית imunmzie גם ואז כיבתי תמחשב היום ליתר בטחון שוב סרקתי ושוב זה מצא לי לפי מה שקראתי פה http://www.greymagic.com/security/advisories/gm001-ie/ זה אקספלויט ל ie אבל אני בכלל משתמש ב firefox מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  6. רק התוכנה המלאה לא הניסיון

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  7. היי חברים עזרתם לי רבות לאחרונה עכשיו אני מנסה לכוון הדפסה של הדיסק עצמו ( הכוונה לחלק העגול) באמצעות הנרו שידפיס לי בידיוק על דפי מדבקות דיסק = כאלו שממוקמים בהם 2 מדבקות = באמצע דף A4 לא עשיתי את זה אף פעם - ולא מבין איך ביכלל להתחיל את המשימה הזו הידפסתי לניסיון על דף A4 רגיל - וזה ממש לא בכיוון ניראה לי משימה שכל ילד יכול לעשות.....אז What The Fuck ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  8. השאלה בכותרת! תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש אתרים ל-BT אני מכיר את Torrentspy ואת Elitetorrent תודה מראש

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by dorshay,

יש לי מספר מחשבים זהים לגמרי עליהם אני צריך לבצע התקנות זהות. האם יש דרך להעתיק את תוכן הדיסק הקשיח במחשב אחד להעבירו למחשב השני? מה הדרך הכי מהירה?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  11. Started by Shadowman,

איך אני פותח אותם או איך אני מעדכן איתם??

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  12. יש לי אוסף תמונות די גדול (בשלב הזה אנשים חושבים ישר פורנו, לכו ל!@$#.) אוסף של אנימה (תחשבו שיש לי לי כמעט 700 גיגה של אנימה (סדרות\סרטים)) הרבה תמונות הבעיה היא לראות את כולן אני רוצה למצוא תוכנה שיכולה לתת לאותה תמונה מס' קטגוריות (דוגמא : EGL, Mimi , miko , וכו'...) אז נגיד יש לי תמונה A.jpg אני מגדיר אותה בו זמנית כMIMI ו- MIKO ואז באמצעות התוכנה אני אוכל לראות אותה גם כשאני העיין בערך MIKO וגם בערך MIMI. מישהו הבין אותי ומכיר משהו בסגנון?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  13. אני רוצה להמיר סרט מפורמט AVI לפורמטא VOB , כלומר להפוך אותו לDVD. משום מה התוכנה פשוט לא רוצה להציג את הכתוביות בעברית, אני מכוון את הכתובית ל-hebrew script באפשרויות אבל התוכנה ממירה את הסרט ואני רואה פשוט ג'בריש. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  14. אני מחפש תוכנה שמאפשרת ניגון של קבצי MP3 ו/או WAV במהירויות שונות (כלומר קצב השמעה של 0.5, 1.25, 1.5 , 1.75 , 2), אבל חשוב שהתוכנה תשמור על קול המקורי לא תעוות אותו (שלא ישמע כבד באיטי או ציפציפ במהיר). ב media player זה קיים אבל זה כן מעוות (מה שמוזר שמתי שזה פס קול של קטע וידאו הוא לא מעוות את קול כאשר מעלים מהירות). בנוסף אם קיים בין אם בתוכנה הזאת ובין אם באחרת, אני רוצה שהיא תמיר את הקובץ להיות מהיר יותר באופן קבוע (למשל שאוכל לצרוב על CD רגיל לשמוע). {הערה: רצוי שתהיה ידידותית למשתמש למרות שאני מוכן גם לסבול} חג שמח לכולם ותודה לעוזרים, טל

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by shlomi219,

שלום אני לומד גרפירה ומולטימדיה אני בונה מחשב שיהיה לי לעבודה בבית אך אני לא יודע איזה כרטיס מסך אני צריך לעבודה כזו מכיוון שבלימודים אנו עובדים עם מקינטוש לכל הגרפיקיים: איזה כרטיס יש לכם רגיל או מקצועי מה מספיק ומה משפר ביצועים?. התוכנות שאיתם אני עובד: פוטושוט, פרי-הנד, אילוזטרייטר, פרימייר, פלאש, אין-דיזיין.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  16. הפלאגין עבד לווינדוס xp על שני מחשבים אחרים אבל על שלי הוא עושה ריבועים שחורים במקום לחצנים ובמקום איפה שאמורה להיות התצוגה והוא גם תוקע תמחשב אחרי שאני מפעיל תתוכנה ועושה את אותם ריבועים שחורים גם על תיקיות ותוכנות אחרות אחרי שאני סוגר את פינאקל פלאגינים אחרים עובדים יש איזה פתרון לבעיה? את אקספי מוד אני הולך לנסות אבל זה איטי יחסית ולא בא לי לעבוד ככה...

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by dennis14,

אני מתקין כרגע את הדרייבר של הלוח שלי (P5B DELUXE) ומופיע לי המסך הזה עם 5 אופציות: 2 של INTEL ICH8 ו - 2 של JMICRON בגרסאות 32/64BIT ואחת של FREE DOS COMMAND PROMT. על מה מדובר פה בעצם ומה לבחור ?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by signed.incognito,

שלום, אני נמצא כרגע בנקום שיש בו מחשבים עם WIN 98 ורציתי לדעת האם יש תוכנת מסרים מיידים אם אופציה ל[ ואם אפשר גם לוידיאו. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by goshak123,

לא יודע אם זה קשור לפה אבל יש איזה משחק שאני רוצה לשחק בו, וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא כותב לי שהמשחק דורש לפחות 100mb free swap disk space ולי יש 600- swap disk space. איך אני פותר את זה?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  20. שלום יש לי WINDOWS 7 ואני לא מצליח להגדיל את הכונן C שבו נמצא ה WINDOWS. אני הולך ל DISK MANAGMENT ואני יכול לעשות SHRINK ו EXTEND רק לכונן D כשלכונן C אני יכול לעשות רק SHRINK- כלומר הוא לא נותן לי להוסיף לו לגודל. (האופציה של EXTEND פשוט אפורה ואי אפשר ללחוץ עליה) למישהו יש רעיון אולי מה הבעיה או פיתרון לבעיה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by yuuu,

איך מבטלים את ההמרה TRANSCODING בנרו? תודה

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by UltraManII,

שלום אני נחשב חדש בפורומים של HWZONE. איך החתימה שלי בתור חתימה ראשונה?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by overload,

אולימפוס 765UZ פוטושופ LEVELS TOOL קרופ מקורי. ^^גודל דסקטופ

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  24. במשחקים לפעמים אני לא רואה איפה אני עד שאני משנה את אפשרויות הגמה או הבהירות (שאין אותם בכל משחק) אז איך אני יכול לטפל בזה? ואם כבר הזכרתי את זה אז יש אלי את אותה בעיה גם כאשר אני מריצ קבצי וידיאו! btw יש לי מסך 19 של proview (קניתי לפני הרבה זמן והוא לא הכי איכותי)

• 2 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים