עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שנתי היום מסמך בוורד DOCX ואני רוצה לשנות את המסמך לגרסה קודמת לפני השעה 10:30 איך עושים זאת

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  2. Started by ENROLL,

שלום, היום התנסיתי בפעם הראשונה ב-GARAGEBAND בלימודים אך יש לי ווינדוס בבית. רציתי לדעת איזו תוכנה תואמת ווינדוס קיימת בשוק שהכי קרובה בממשק ובקלות שלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי הביא לי מחשב די ענתיקה שלו שאסדר לו. פרמטתי והכל טוב ויפה, הכל עבד לי. עכשיו כשהוא מחבר את המחשב בבית שלו המסך רושם לו שהרזולוציה out of range או משהו כזה. הוא ביקש רק פירמוט והתקנה בלי דרייברים ושהוא יסתדר בעצמו. אבל עכשיו הוא צריך דרייבר לכרטיס מסך. הכרטיס מסך מובנה על הלוח אם. התקנתי לו CPU-Z וראיתי שהלוח אם שלו זה MS-6540 של מיקרוסטאר חיפשתי בלי סוף באינטרנט ולא מצאתי לזה דרייבר. אשמח לעזרה ולמציאת דרייבר לכרטיס מסך. וכזה שלא דורש אינטרנט. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by d-boy,

אני לא בטוח שזה הפורום הרלוונטי, אבל רכשתי מחשב חדש ואני מנסה להכנס לצ'ט תפוז , הצ'ט רוצה להתקין תוכנה כלשהי על המחשב אבל אינו מצליח להתקין אותה. צרפתי צילומי מסך - יש למישהו רעיון במה מדובר? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  5. מה אני צריך להוסיף או לשנות ל WINAMP (או אולי לכ.קול) כדי שאני יקבל ביצועי שמע מקסימלים? יש לי מערכת LOGITECH X -540 5.1 וכ.קול מובנה של רילטק AC97.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  6. שלום אז עשיתי פירמוט ויש לי שם אינטרנט אקספלורר 7 ואני לא מסתדר איתו אני רוצה להתקין את הישן יותר 6 ניראה לי איך אני מוחק אותו לגמרי ומתקין ישן כי זה לא נותן להתקין זה אומר לי שאני בא להתקין יש במחשב גירסה יותר חדשה תודה ( : אגב אין אותו בהסרה הוספה של תוכניות .

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by totah,

בעייה מוזרה מאד. יש למישהו פיתרון?, תודה.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  8. Started by wooper,

למה שאני מקליד בפייסבוק משפט ואז סימנים כמו @#$%? הסימנים עוברים לתחילת הטקסט? לדוגמא !@#$%^גגגגגגגככככככככבהנ במקום מה שאני רוצה גגגגגגגככככככככבהנ !@#$%^ איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  9. שלום חברים. ברצוני לשאול האם מישהו יודע על הנתגשות תוכנתית בין חלונות XP הכי עדכנית שמתנגשת עם תוכנות פינקל סטודיו על 3 גרסאות שונות 10 12 ו -14.ניסיתי לעבוד עם שלושתן וכל ה -3 קפאו לי אחרי ההתקנה.התקנתי את כל מה שצריך כל התוכנות ההיקפיות מסביב.ועדיין הבעיה לו פתירה. לדעתי הבעיה שורשית במערכת ההפעלה.אבל אני לא בטוח.זכור לי ניסיון עבר שהמערכת הנל לא עבדה טוב עם כרטיסי קול כמו AC-97. אבל זה מיתוס עתיק..אני מקווה שזה לא אותה בעיה שיש לי עכשיו.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  10. מחקתי לגמרי את ה-visual studio 2005, אבל עדיין אני מקבל הודעות שגיאה מה-debugging, זה משגע אותי יש איזה דרך להסיר את הדבר הזה לגמרי?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2009 בשעה 15:13:04 מישהו?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  11. שלום לכולם. אני מלעה הרבה תכנים לשרת NETLOAD והקישורים שמתקבלים ע"י EXPORT באתר עצמו לא נוחים דוגמא: אם יש לי קובץ למשל שנקרא abc.part1.rar אז מה שמתקבל לי זה: abc.part1.rar;http://www.netload.in/dateiuYlkYFbYXW/abc.part1.rar.htm:95.78 MB;0;24.01.2010 את החלק הרלוונטי שאני צריך הדגשתי. עכשיו יש לי כאלו מאות ואלפי קבצים. יש איזה תוכנה או משהו אוטומטי שאני יכול להגדיר לו כמה בתים לקחת לפני ה-http.... לקחתאו אולי להגדיר לו רק את הכתובת ושירוץ לפי המספר קבצים אם יש לי למשל מחלק 1 עד 40 ? ואז יהי לי יותר נוח (כמובן שיש גם את החלק בסוף שגם אותו צריך לחתוך). תודה.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by nathan932,

שלום! יש לי שאלה: האם ניתן להאזין לשיחות המבוצעות דרך סקייפ? אני יודע שאפשר לזהות את מיקום המחשב שדרכו המשתמש משוחח (אם כי זה לא קל....), אבל האם אפשר ממש להאזין לשיחה ולהקליט אותה? ניסיתי למצוא על כך חומר בגוגל, אבל לא העליתי חרס בידי יותר מאשר מידע..... תודה לכל מי שיענה ! נ.ב - בבקשה תענו רק אם אתם יודעים את התשובה הנכונה בוודאות.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by daniel770,

איזה דריבר: כרטיס מסך שם הדרייבר (חברה): NVIDIA דגם: GeForce 8400 M GS סוג ה-WINDOWS: וויסטה 32Bit יש לי מחשב נייד של HP מדגם PAVILION DV6515EJ תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by NEUROMA,

היי חבר'ה יש לי שני מחשבים ויש להם את אותה הבעיה : לעיתים מאוד קרובות הם נתקעים בזמן הפעלת אתרים באינטרנט ( לא משנה אילו ) הם "קופאים" ולוקח זמן מה עד שחלונות מודיעים לי שהתוכנית צריכה להיסגר . בחלונות שלחו לי הודעה כי הבעיה היא באדובי רידר / פלאש אבל אני מקבל הודאה גם שהפסיק לפעול ה - RAW SOCKET SERVICE .... אז , מה הבעיה או בעיות שיש לי ?? תודה - שי :s05:

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  15. במיקום לכתוב מחדש בעבר מספיק שאיתי כותב אות אחד זה היה מראה לי את ההסטוריה של המלים בחיפוש מה אלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  16. תגובות יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  17. איך התוכנה הזאת ? כדאי לי להשתמש בה ? יש בא באגים רציניים בעיות או משהו שיכולות להיגרם למחשב ? תנו חוות דעת תודה, אבי

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by zoriza,

יש לי מדפסת מסוג hp deskjet 5150 ומערכת הפעלה - windows xp sp2 . ניסיתי להתקין עם הדרייבר שבא עם המדפסת , אך לאחר שבהתקנה נכתב שיש לחבר את המדפסת , על מנת להמשיך בהתקנה , ההתקנה לא נמכשת אבל המדפסת זוהתה . ניסיתי להתקין דרך הדיסק של הוינדוס גם לא הלך , הורדתי דרייברים מהאתר הרשמי של hp אך לצערי גם זה לא עזר . מה ניתן לעשות ? תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by tintin,

יש לי את התוכנה הזאת שאמורה להפעיל משחקים ישנים על הWINDOWS. אני מנסה לשחק ב FULL THROTTLE אבל הוא מציג לי את המשחק בחלון קטן מאוד שאי אפשר להגדיל אותו לכל המסך. הסאונד בסדר, יש שם מלא הגדרות של הגראפיקה ואני לא יודע מה להגדיר כדי שזה ירוץ לי על מסך מלא. יש לי מסך dell 24" וכרטיס גראפי 8800gts win xp sp2 תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by lordgod,

זאת שפחות אהבתי (אבל גם אהבתי) : צבעונית : השקעתי , תגיבו

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  21. שלום לכולם .. ביזבזתי את כל הנוהל שבת שלי על להעיף ת'וירוס המעצבן הזה שנקרא kurd.exe אחד הדברים המעצבנים שקרה לי בהיסטוריה.. בקיצר בהתחלה הוא עשה לי בעיות שכשאני לוחץ מקש ימני על C או D זה כותב לי kurdistan אז איכשהו הצלחתי להעיף את זה עם אחת התוכנות של ה spyware אבל נשארו עוד הרבה בעיות וטרויאנים - אני לא יכול להכנס ל Task manager וכשאני מנסה זה כותב לי שזה נחסם ע"י האדמיניסטרייטור אבל זה אני השולט במחשב לא ?!@?#$!@ קיצר איזה כורדי השתלט לי על המחשב כנראה ועושה פה בלאגנים ניסיתי להתקין כבר מלא תוכנות וגם AVG 8.0 המלא ופשוט שומדבר לא עוזר - התוכנות מוחקות את הוירוס ואז הוא חוזר. מה עושים ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  22. לפעמים זה קורה ולפעמים זה לא קורה, ביציאה אלימה ממשחק זה תמיד יקרה, ואז שום משחק רציני לא מופעל. במשחק רציני אני מתכוון למשחקים תלת מימדיים, כאלו שדורשים עיבוד מיוחד. כל מיני FREEWARE פועלים בלי בעיה. אין לי מושג מה מקור הבעיה. זה קורה לי כבר הרבה זמן. ד"א, SPORE עלה. אתם יכולים רק לדמיין את הפנים המאוכזבות שלי אחרי ששורה של משחקים לא פועלים, ביניהם PURE, CRYSYSWH, COD4, WORMS ARMA.

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by ניר.,

אני מתשמש באוט לוק אקספרס ויש לי בעיה במחיקת ההודעות... כאשר אני רוצה למחוק הודעה (כך שהיא תשלח לפריטים שנמחקו) ע"י לחיצת הלחצן "מחק" שבתוכנה או על מקש DELETE אז התוכנה לא מאפשרת לי את המחיקה של ההודעה ...רק בשילוב של המקשים SHIFT+DELETE אז ההודעה נמחקת... מישהו יודע מה הבעיה / התקלה ויצד פותרים אותה ?

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by the king2006,

שלום ... מישהו מכיר תוכנת web extractor טובה במיוחד לאימילים .. ניסיתי כמה תוכנות אבל לא יעילות .. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by cyberX,

אם כן, אפשר קישור להורדה כי זה קצת מעצבן לשחק על DX9 חחח

• 5 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים