עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dolev16,

שלום, האתר הזה-www.offernissim1.net/vb/index.php לא עולה לי כבר כמה ימים ובמחשבים אחרים הוא עובד מה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by the king2006,

שלום ... מישהו מכיר תוכנת web extractor טובה במיוחד לאימילים .. ניסיתי כמה תוכנות אבל לא יעילות .. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  3. ניסיתי ב SimpleDivX ולא הולך יש עוד תוכונת? תודה

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  4. הרבה פעמים קורה לי שאני שוכח לעשות דברים מסוימים בזמן ותאריך מסויים כמו למשל להרים טלפון ולברך קרוב משפחה שיש לו יום הולדת . אני מחפש תוכנה רצוי חינמית שתאפשר לי להזין לתוכה תאריך וזמן לביצוע . וכשיגיע אותו תאריך וזמן , התוכנה תדע להשמיע הודעה קולית ( שהוקלטה מראש ) ולהציג את הטקסט הנילווה שהוכנס מראש או סתם להציג תמונה כולשהיא . דוגמא מעשית : יום הולדת של אחי חל ב-25.12.2006 אני מזין את התאריך הזה והשעה הרצוייה 20:00 אני מזין את הטקסט שאני רוצה שיופיע על המסך : " אני מקליט דרך המיקרופון את המישפט שאני אומר בקול רם: "היתקשר היום לברך את אחיך לרגל יום הולדתו" אני מורה לתוכנה לנגן בתאריך ובשעה הרצוייה את אותו קטע שהקלטתי מראש לפורמט mp3 כך שהתוצאה הסופית היא שב…

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by SeaMonster,

קיבלתי בחינם רישיון לשנה ל Panda IS2010 , רציתי לדעת האם יש פה אנשים שהתשמשו באנטיוירוס של panda בעבר , וממליצים אליו. ב http://www.av-comparatives.org/ הוא אפילו לא מוזכר... כרגע אני משתמש בגרסה החינמית של Avira AntiVir.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by DivarX,

ממצב? טוב שמעו אני צריך תוכנה כלשהי שצורבת סרטי DVD, הורדתי NERO6 ושם אין את האפשרות הזאת, מישהו יכול להביא לי לתוכנה שיש בה אפשרות לצריבת סרטי DVD? הבקשה השניה שלי היא, מישהו יודע כיצד אני מעביר סרט כלשהו מפורמט כלשהו לפורמט אחר? לדוגמא מפורמט DVD ל-VCD או SVCD? מקווה שתעזור. =]

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by amir.o,

הבעיה היא שהוא חוסם את ה-javascript ןלכן אני לא יכול להיכנס לכל מיני דברים כמו למשל ל- "מפרטי מחשב" של אנשים פה, אני יודע שהבעיה עלתה פה אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון כלשהו. למישהו יש הצעות ? חוץ מלהחליף פיירוול :-\

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by ExploiT,

אוקי היום הרצתי בדיקה מקיפה סריקה עם spybot מעודכן avg 7 מעודכן ad were se 1.6 מעודכן highjackthis בדיקת לוגים ב firewall של הכרטיס רשת וניקוי בדיקת לוגים של הראוטר וניקוי esay cleaner למחוק את כול הזבל קיצר עשיתי הכול אין שום דבר המחשב נקי הכול ניקתי אני מריץ תספי בוט נותן לו עידכון וסורק והוא מוצא לי dso exploit 5 ערכים ברגסטרי קיצר עשיתי לו fix selcted problames והוא תיקן את זה עשיית imunmzie גם ואז כיבתי תמחשב היום ליתר בטחון שוב סרקתי ושוב זה מצא לי לפי מה שקראתי פה http://www.greymagic.com/security/advisories/gm001-ie/ זה אקספלויט ל ie אבל אני בכלל משתמש ב firefox מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by wow,

התקנתי במחשב שלי את המקודד של ליונארט אחרי שעם כל המקודדים האחרים לא ראיתי כלום(ומחקתי את כולם) ועכשיו אני רואה אבל אני לא שומע כלום. בווינאמפ אני שומע,עם ה-RAD LIGHT,BS PLAYER,WINDOWS MEDIA PLAYER אני לא שומע כלום. יש לי AC3 למרות שלרוב הסרטים זה לא נחוץ. יש לי רק AC3,המקודד של ליונארט,DIVX 5.0.2. מישהו יודע מה הבעיה שלי?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by Swed,

התוספת של IE TAB לא עובדת לי לא יודע למה... אני עם גרסה 2.0.0.14 ולא יודע למה זה לא עובד אשמח אם תכלו לעזור

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by DOR_2911,

מה בידיוק עושים מההתחלה? נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  12. שלום לכולם אתמול פירמטו לי את המחשב, והתקינו לי (מחדש) XP-PRO בעברית. ניסיתי להתקין נורטון2004, ולא הלך. (הוסיפו שם אקטיבישן, הבנתי...) הסרתי,ניסיתי נורטון2003 (עם קוד) וגם לא עובד: בהפעלת התוכנה, היא נפתחת ל-10 שניות ואחר כך נעלמת. בקיצור: כרגע אין לי הגנה מוירוסים!!!!!!! אגב, ניסיתי גם להתקין תוכנת חינם שנקראת AVG 6.0 והיא בכלל לא מאפשרת לי להתקין אותה! מה הבעייה? איך מתקינים נורטון או איזושהיא תוכנה שתגן על המחשב ועל הדוא"ל??

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  13. Started by T-Flash,

אהלן ב Tutorials מסויימים המקצוענים מוצאים שימוש ל Stamp Tool בהמון מקרים, אבל אני וה Stamp Tool לא יכולים להסתדר. אני מדבר בעיקר על הסרת קמטים על העור ע'י הכלי, ברוב המקרים הוא פשוט לא עושה את העבודה ואני משתמש ב Healing Brush בשביל זה. האם יש עוד איזשהם הגדרות ל Stamp Tool? כי כשהוא שימושי הוא איכותי הרבה יותר מה Healing Brush. אשמח לכל טיפ

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by Spootnik,

צריך עזרה אני מקווה שזה המקום הנכון אם כן תודה מראש תגידו לי מה אני צריך לעשות. רק למבינים בבקשה לא לנחש זה קורה ברגע שאני מפעיל סרט jearhead שהורדתי [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by amir.o,

מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה המלאה של הדפדפן internet explorer 6 ? תודה.

16. שלום... אז ככה..יש לי שני תחנות XP שמותקנות על VirtualBox ורציתי לדעת איך אפשר להתחבר ממחשב אחד לשני ... זה פשוט כאילו אין תקשורת ביניהם גם אם אני מקצה כתובות IP לשניהם... ברגיל אני יודע לעשות את זה רק שבתוכנה בין שני המחשבים אני לא מצליח... אשמח לקצת עזרה בעניין או אפילו לאיזה מדריך טוב... כי בינתיים לא מצאתי דרך לעשות את זה.. תודה.

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by Anonymous1,

מגיע אלי דואר זבל בכמות של כ 300 מכתבים בערך גם שנייה אחרי שקיבלתי כבר את כולם. מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by achiya1,

שלום אני מנסה להסיר את התוכנה total recorder 7 וכל פעם שאני לוחץ הסרה זה מה שקורה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by NOSTREDAMUS,

בבקשה אימרו לי מהיכן אני אוכל להוריד את הגרסא האחרונה (לא בטא) לתוכנה PCPROB לווינדוס איכס פי ?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  20. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת איך אני הופך NTFS ל FAT32 בלי לימחוק תקבצים? תודה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by קלוקיי,

שבוע טוב, אני מעוניין לעדכן את הביוס שלי ללוח מדגם : P5Q , עכשיו נכנסתי לאתר של אסוס והגעתי לכאן : http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=BxdaHYTJECBvPJ3k , ואני לא בטוח ממש איפה העדכונים של הביוס, לכן אני מבקש שתסבירו ותעזרו לי. תודה ושבוע טוב..

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  22. שלום, לאחרונה התקנתי במחשב שלי ווינדוס 7 בגרסת 64 Bit. כיוון שכרטיס הרשת הישן שלי היה מיושן, ולא מצאתי דרייברים עדכניים לווינדוס 7, רכשתי כרטיס רשת חדש של Edimax, מדגם EW-7711In. לאחר שהתקנתי אותו באחד מחריצי ה-PCI שלי, והתקנתי את הדרייברים המצורפים, עדיין לא קיבלתי חיבור לרשת, ולמעשה, נראה היה שהמחשב כלל לא מזהה שחוברה לו חומרה חדשה. תוצאה זהה התקבלה גם כשחיברתי את הכרטיס לחריץ PCI אחר.כמו כן יצוין, כי נורית החיווי של הכרטיס פעלה, כך שנראה שלא מדובר בחיבור PCI לא תקין, או בכרטיס רשת תקול. לאחר מכן שמתי לב, שעל הכרטיס רשת מצויין שהוא כרטיס של 32-Bit. יצוין, כי לוח האם שלי הוא LGA775 socket של GIGABYTE דגם GA-EP43C-DS3 לצ'יפ-סט Intel P43. שאלתי היא, האם העובדה שמדובר בכרט…

23. Started by satlan1,

נראה לי שיש לי וירוס או ספייוואר במחשב. הורדתי אתמול משהו וכמה שעות אחרי זה התחילו לקפוץ לי הודעות מכירה וכל מיני שטויות... צרפתי לפה קובץ של התהליכים שפועלים במחשב.. יש שם תהליך שקוראים לו WIN392D.TMP.EXE אני חושב שזה חדש שם... אז סגרתי אותו מהתליכים ובינתיים(כבר שעתיים בערך) לא קופצות לי פרסומות. אבל הבעייה שאין לי מושג איך למחוק את זה :-X סרקתי עם NOD32 וADAWARE ועוד תוכנה אחת ואף אחת מהן לא מצאה את זה. והרצתי גם חיפוש על הקובץ הזה והוא לא נמצא. מה אפשר לעשות כדי למחוק אותו? הנה סריקה של HIJACKTHIS Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:10:09, on 23/06/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180…

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by wooper,

איך אני מעביר את ההגדרות של האנטי וירוס של נוד למחשב אחר?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  25. שנתי היום מסמך בוורד DOCX ואני רוצה לשנות את המסמך לגרסה קודמת לפני השעה 10:30 איך עושים זאת

• 1 תגובה
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.