תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
תגובות יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
עד לא מזמן כשהייתי כותב מילה בעברית או באנגלית בשורת הכתובת זה היה מפנה אותי ישר לתוצאות החיפוש בגוגל... פתאום זה לא מקשר אותי אלא כותב שהדף לא נמצא... איך אני מחזיר את זה?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הלוח של גיגהביט GA-K8N Ultra-9 עם מעבד דואל קור, והעסק נראה מהיר כמו מטוסי קטן נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת עם עדכוני הצ'יפסט של של הלוח (אני מעדכן תחת WINXP SP2). http://www.giga-byte.com/Download/Download.asp?FileExtName=exe&DownloadPath=/MotherBoard/FileList/Driver/driver_chipset_nvidia_nf4 לאחר העדכון של הצ'יפסט, ה XP פשוט לא עולה והוא מסמן לי שחסר קובץ pci.sys ושאפעיל repair של XP (דרך דיסק של XP). מישהו מכיר את הבעיה? כשהתקנתי את עדכוני הצ'יפסט מהדיסק שקיבלתי עם הלוח, הוא יוצר לי לאחר ה BOOT שתי אפשרויות כאילו שיש לי שתי מערכות הפעלה (ואי אפשר למחוק את האפשרות השנייה מהאפשרויות של המחשב שלי. היא פשוט לא שם). עזרה בבקשה. אני על סף ייאוש.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
חיבור הusb עצמו(של העכבר) נראה מעט שחוק,אבל העכבר פועל בצורה טובה... גם כשאני עושה "הסתר סמל והודעות" בסייר windows, אני ממשיך לקבל כל הזמן הודעות מציקות בנוגע לזה... מה אפשר לעשות ??? נ.ב:הבעיה מופיעה גם שאני מנסה להשתמש בחיבורי usb אחרים במחשב.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי קובץ קול ענקי במחשב, ואני רוצה לחלק אותו לקטעים קטעים, כאילו שכל קטע היה שיר לא לחתוך את הקובץ!.. מישהוא מכיר תוכנה קלה שמאפשרת לחתוך את הקובץ קול לקטעים קטעים??
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
טוב אני מחפש אתרים ל-BT אני מכיר את Torrentspy ואת Elitetorrent תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים זהים לגמרי עליהם אני צריך לבצע התקנות זהות. האם יש דרך להעתיק את תוכן הדיסק הקשיח במחשב אחד להעבירו למחשב השני? מה הדרך הכי מהירה?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חתימה באוטלוק למשלוח מיילים שהחתימה תראה שעון שסופר אחורה לתאריך זמן עתידי ספציפי א. איפה אני יכול לעשות קוד כזה. ב. איך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
עכשיו קראתי בחדשות שרק קצב הפריימים במשחקים משפיע על התוצאה הסופית. אז בשביל מה בכלל המבחנים הארחים? גם פעם מישהו כתב שאם מוסיפים את מבחני האיכות תמונה (Pro Version) משפיעים על התוצאה. זה גם לא נכון?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בחיבור טלויזיה בHDMI. בסה"כ החיבור עובד חלק, אבל כשאני מפעיל משחק Call of duty 5 הוא מציג מסך שחור בטלויזיה ומנתק את החיבור ונהיה מסך כחול כאילו הטלויזיה לא מחוברת בHDMI. יש לי כרטיס readon3650HD. אשמח לעזרה! תודה!
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
נכון שזו שאלה קצת דבילית, אבל אם לא אשאל איך אדע: איזו גירסת מיול מומלצת, רצוי ממשק עברי? ומהיכן להוריד אותה (קישור ישיר למקום ההורדה יעזור)? ולא, לא השתמשתי במיול או בקאזה או בטורנט כל שהוא מעולם. יש עב"מים כאלו עדיין..........
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי הביא לי מחשב די ענתיקה שלו שאסדר לו. פרמטתי והכל טוב ויפה, הכל עבד לי. עכשיו כשהוא מחבר את המחשב בבית שלו המסך רושם לו שהרזולוציה out of range או משהו כזה. הוא ביקש רק פירמוט והתקנה בלי דרייברים ושהוא יסתדר בעצמו. אבל עכשיו הוא צריך דרייבר לכרטיס מסך. הכרטיס מסך מובנה על הלוח אם. התקנתי לו CPU-Z וראיתי שהלוח אם שלו זה MS-6540 של מיקרוסטאר חיפשתי בלי סוף באינטרנט ולא מצאתי לזה דרייבר. אשמח לעזרה ולמציאת דרייבר לכרטיס מסך. וכזה שלא דורש אינטרנט. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא כרגע בנקום שיש בו מחשבים עם WIN 98 ורציתי לדעת האם יש תוכנת מסרים מיידים אם אופציה ל[ ואם אפשר גם לוידיאו. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בבקשה אתם חייבים לקרון עכשיו אני יודע למה המחשב שלי קירטע בווינדוס מילניום, ישר מחקתי את התוכנה הזאת ושמתי 98 SE בעוד כמה ימים אני שם XP PRO אז לא נורא בכל מקרה הבא לא ניגלוש מהנושא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1866050,00.html
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות , ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ... 1. יש דרך לעקוף את הסיסמא של משתמש מסוים בווינדוס XP ( משתמש רגיל , לא Admin ) ? 2. אני מחפש תוכנה שמרגע שהמחשב נדלק , היא תקליט כל פקודה שהמשתמש עושה . בין אם זה הפעלת תוכנה , הקלדה על המקלדת וכו' ... 3. אח שלי התקין במחשב תוכנה שנקראת Lock it and protect it , שפשוט חוסמת תיקיות במחשב . יש דרך לעקוף אותה ? |: תודה מראש D=
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול להדביק כתוביות לסרט עם סיומת avi או משהו אחר בשביל שאני אוכל לצפות בהם ב-DVD.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
צריך דרייברים למחשב נייד hp dv6620ej ל-ווינדוס xp. באתר היצרן יש רק חלק. ומה שיש לכרטיס רשת אלחוטי לא עובד מראה שהכרטיס נעול שפותחים את הנעילה מהכפתור במחשב עדין מראה נעול.בתודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אז כמו שרשמתי בכותרת, אני מעוניין לסדר את קבצי הMP3 במחשב וחלק מהסידור והארגון דורש מציאת קבצים דומים/זהים על מנת שאוכל למנוע כפיליות ומקום מיותר, לכולנו התופעה מוכרת, מורידים שירים ממיינים, אחרי שנה שוכחים ואז מורידים שוב את אותו שיר, ולכן יש צורך בתוכנה שתמצא קבצים בעליי שם זהה ותציג לי את כל הכפילויות.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
יש לי נורטון פיירוול 2003 והבעיה היא שהוא חוסם את כל התמונות. אני יודע שזה הוא מכיוון שכשהוא מכובה הכל עובד. הבעיה היא שאני חייב אותו דלוק 24/7 מכיוון שיש לי כמה טרויאנים. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום דבר לגבי התהליך הזה... מישהו פה יודע מה זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, היום התנסיתי בפעם הראשונה ב-GARAGEBAND בלימודים אך יש לי ווינדוס בבית. רציתי לדעת איזו תוכנה תואמת ווינדוס קיימת בשוק שהכי קרובה בממשק ובקלות שלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של בבילון.קום והורדתי אחד מהמילונים. מסתבר שזה קובץ BGL. מה זה לעזעזל BGL??? איך אני פותח אותו או מאיפה אני מוריד אחד כזה??? ודבר נוסף- אם נשלחה לי סריקה של דף והיא נפתחת ב TIF IMAGE כתמונה, איך/האם אני יכול להעביר את המסמך הסרוק לWORD או כל תוכנה נורמלית אחרת המאפשרת יכולת שליטה בתוכן המסמך?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
איך אני מעביר את ההגדרות של האנטי וירוס של נוד למחשב אחר?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתסיר את השמע מהמוזיקה ותשאיר רק את קולו של הזמר. מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש. ברק. ד.א אני זוכר שהיה לזה דיון פעם עם MILK-INC אבל כתבתי מילות מפתח בחיפוש והוא לא מצא את הדיון...
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-