תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, חיפשתי וחיפשתי.. ולא הצלחתי למצוא אפשרות לשמור את שינוי הגדרת הבהירות ב Windows Media Player 10.. חיפשתי גם בגוגל והדבר היחידי שמצאתי זה עוד אנשים עם בעיה כמו שלי, בלי תשובות. Anyone got a clue ? תודה
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אטרף פתאומי ל wallpapers תגובות חופשי - [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היתה פעם כתובת של אתר (שראיתי דרך call for help) ושם אפשר לחפש אפקטים קוליים. יש למישהו מושג?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אבטחת מחשב (win7) זה לא רק אנטיוירוס, פיירוול או אנטיספייוור. אני מחפש תוכנה שתמנע מידיים לא מורשות לחטט במחשב (באופן פיזי, לאו דווקא מרחוק) ולא תאפשר לאדם לא מורשה להעתיק קבצים מהמחשב להתקן נייד כלשהו, או לצורב חיצוני. התוכנה צריכה לרוץ ברקע ולא להפריע לפעולה שוטפת של המחשב. ידוע לי שיש לא מעט תוכנות כאלה (בדיקה בגוגל הפנתה אותי לנענע 10, אבל נראה לי שהם לא ממש מעודכנים), ולכן אני מבקש המלצה לטובות ביותר שבהן. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אז ככה הבאתי לכם דוגמא מאתר וואלה שהפרסומות לא עולות ויש פשוט ציור צהוב-חום במקום.. אותו דבר קורה לי באתר אורנג'. איך אפשר לסדר את זה ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אם מדובר בתכנה ישנה שכבר לא בייצור ולא ניתן לרכוש אותה בחנויות בתור מוצר חדש, האם זה חוקי להשתמש בעותק שלה? במידה והיצרן עדיין קיים אך כבר מזמן לא נותן שום תמיכה והפסיק לשחרר עדכונים לתכנה. לדוגמה Doom 2 או Windows 98.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום. יש לי את התוכנה הנ"ל בגירסה V2BETA3. בגירסא הנ"ל מסתתרים 2 וירוסים. האם מישהו יודע כיצד היכן ניתן למצוא גירסה יותר מתקדמת (ומן הסתם -ללא וירוסים) ? ואם לא, כיצד אוכל ל"טהר" את הקובץ ISO ? (האנטי-וירוס שלי ,AVG, לא סורק לעומק הקובץ ולא מוצא את הוירוסם אא"כ אני מחלץ את הקבצים או צורב את הISO)
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אני רוצה לוודא שקיבלתי בדיוק את מה ששילמתי עבור.. אני מחפש תוכנה שתציג לי את החומרה המותקנת במחשב, זכרונות וכל מידע אפשרי.. אם למישהו יש כזו להמליץ אני אודה לו[]
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את התוכנה ועשיתי עדכונים המחשב עשה ריסט ואחר כך קפצה לי הודעה של הנוד וצריך לבחור בין שני המשפטים ולעשות סיים ואני לא יודע איזה משפט לבחור המשפטים הם: disable detection of potentially unwanted applications enable detection of potentially unwanted applications תשובות דחופות תודה.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים פירטתי מחשב ישן. (מעבד 1.8 ליבה יחידה עם 256 RAM) התקנתי בו אופיס 2003, VLC, ועוד כמה דברים פשוטים לעבודה יומיומית. הכל עובד חלק אבל הבעיה היא שאין לי סאונד. לא בצפייה בסרטון ביוטיוב ולא בהרצה של קובץ וידאו במחשב. אין סאונד גם אם מחברים אוזניות\רמקולים. אין בעיה של רמקולים כי בהתקנה כן שמעתי איזה צפצוף מהם. התקנתי את everest כדי לראות איזה דריבר להתקין עבור השמע. הורדתי את הדריבר והתקנתי אבל עדיין אין לי במחשב סאונד. אני מצרף תמונת מסך של תוכנת ה-everest שמציגה איזה חומרה יש במחשב. בקיצור, אולי התקנתי דריבר לא נכון? ואם זה כך, איך אני מוצא איזה דריבר להתקין? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה עושים, כשאני מדליק את פוטושופ עוד לפני תחילת העבודה הוא כבר מנצל את כל המעבד, מזל שיש לי פנטיום D אז זה יוצא רק 50 אחוז. אבל מה עושים? בדקתי רולות ווירוסים, ולא מצאתי כלום. לפעמים הוא עומד על 20 אחוז ולפעמים על 50 אחוז. נתקלתם בזה פעם? איתחול לא עוזר התקנה מחדש של פוטושופ לא עוזרת.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ולכל אחד מהמחשבים יש כתובת פנימית ומה-XP אני כן מצליח לשלוט על הויסטה אבל להיפך לא. זו ההודעה שאני מקבל : לא נראה לי שאי אפשר בגלל שזה ויסטה כמו שרשום בהודעה ב-1,בטוח יש איזשהי דרך לא ?
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, אני מתעסק בעריכת וידאו ברמת בינונית פלוס מינוס ושאלה אחת מטרידה אותי כבר הרבה זמן.. סאונד. איך בסרטים ובסדרות מנהלים את כל העסק של הסאונד? יש סאונד כל כך מפורט , מדריכת כפות רגליים על הדשא, ועד צליל של נגיעת יד במתכת (צליל שמין הסתם נוסף בעריכה לאחר הצילום..ולא בזמן אמת) אז: א) מאיפה הם מביאים את כל הצלילים האלה ? ב) איזו תוכנה נחשבת למקצועית בתחום ניהול הסאונד ? ג) בסרטים וסדרות, באיזה מיקרופונים משתמשים בד"כ? והאם רק במיקרופון שטח בודד , או שלכל שחקן יש גם מיקרופון על הבגדים , ומיקרופונים מפוזרים באיזור וכו' ? אם יש פה מישהו שמבין בדברים האלה, אשמח אם ישפוך קצת אור על הסוגיה
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש תוכנה שהופכת דיבור (מילים) לטקסט בעברית ?
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב של dell דגם inspiron 1520 המריץ מערכת הפעלה ויסטה. כשאני סוגר את מסך במחשב האינטרנט מתנתק, כמו גם משחקים נתקעים או מתמזערים.השאלה היא איך אני יכול לבטל שעם סגירת המסך המחשב לא יעבור למצב stand by או שינה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
חבר שלי בנה סקריפט למירק והוא רוצה לשנות את האייקון של קובץ ההפעלה. איך הוא יכול לעשות את זה? תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אינני מוצא אותן במחשב אך אני רואה שהם קימות כשאני מקיש אות ראשונה כל שהיא באקפלורר איך ניתן לאתר ולמחוק אותם ?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
עברתי לאחרונה לווינדוס 7, ולאחר שהתקנתי BSPLAYER (כמובן ציינתי בהתקנה ששפת התוכנה תהיה עברית) כל התפריטים מופיעים כג'יבריש. מישהו יודע למה זה קורה ואיך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתעזור בייעול העבודה שלי ושל עובדיי. אתן קצת פרטים, אולי זה יעזור להבין מה בדיוק אני צריך: אני עצמאי שעובד מול המון (עשרות רבות) של חברות בארץ ובחו"ל. בכל חברה יש את אנשי הקשר השונים, מיילים, טלפונים ועוד פרטים שצריך לדעת עליהם. כרגע הכל מרוכז במחברת גדולה ומבולגנת. הייתי רוצה כמובן תוכנה שאליה אכניס את כל המידע הזה באופן מסודר. יש לי גם מספר עובדים שמבצעים בשבילי משימות. כרגע אני מתקשר אליהם פעם בכמה ימים, בודק מה הספיקו לעשות ובהתאם לכך נותן להם משימות חדשות. הייתי רוצה שכולם יוכלו להתחבר אליי בתוכנה, לקבל ממני משימות ולעדכן בזמן אמת את התקדמותם. כמו כן הייתי רוצה שתהיה להם גישה לחלקים מספר הכתובות. מבחינת עומס, לפעמים כשיש 20 משימות לבצע בו ז…
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתראה לי כמה מעלות הכרטיס מסך ודברים כאלה...
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרגע קיבלתי לידי דיסק מאד חשוב של מישהו שאני מכיר, יש בו סרט מאד חשוב שהוא מקורי. הדיסק הגיע אלי במצב לא הכי טוב ובגלל זה הוא מעוניין שאני אצור לו גיבוי. הדיסק שוקל 7 גיגה (לערך) ויש לי דיסקים של 4 גיגה, יש דרך כלשהיא לגבות את הסרט? (אם זה חשוב, יש בו אפשרות לבחירה - 2 שפות, ותרגום. אז חשבתי שאולי אם אפשר לקצץ ולקחת ישר את הדיסק עם התרגום העברי ולהוציא את השאר) בכל מקרה, אשמח לעצות במהירות האפשרית! תודה הנה תמונות אם זה יעזור למישהו 1. התיקה שבדיסק 2. הקבצים שבתוך התיקייה (יש מספר סיומות - pub, ifo, vob) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה גירסא 0.29a, והיא עובדת אצלי בלי בעיות. היום נתקע לי המחשב אז לחצתי על כפתור הריסט והפעלתי את המחשב מחדש וכמובן גם את המיול. להפתעתי הרבה כאשר נגשתי ללשונית שבה נראים הקבצים שמורדים, ראיתי שיש שם רק שני קבצים במקום כל העשרה שהיו מקודם. כאשר הסתכלתי למטה בלוג, ראיתי שהוא רשם לכל הקבצים החסרים הודה בנוסח: (Error: Invalid part.met fileversion! (009.part.met => (null מה אני עושה? אין מנגנון בתוכנה לשחזור? חברים אני ממש צריך עזרה כי אין לי כח להתחיל להוריד הכל מהתחלה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
כאשר אני בא לפתוח קובץ סרטים (avi לדוגמא ולא מוזיקה) אני מקבל את ההודעה הזו http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=10714255&alid=378093&uid=F00DBEA77E8D4383B23C3B2556CDEEA3&AlbumIsOpen=False ,לאחר שחיפשתי כמו ילד טוב בגוגל את הנכתב הבנתי שזה קשור איכשהו לdirectx נכנסתי לאתר של מיקרוסופט והבנתי שיש צורך להוריד את 'WGA עשיתי CONTIUE התקנתי את התוסף לחצתי על VAILTION וחיכיתי וזה לא נכנס למרות שהאקספלורר טוען.... עכשיו התקנתי דיירקטX 9.0C דרך היטמן החדשכיבתי עשיתי REBOT ועדיין הבעיה מופיעה רצוי לציין שהבעיה משפיע על תפקוד המחשב מאיטה אותו וכו'. יכשיו אני חושב שהינדוס שלי מקורי כי sp2 מותקן עליו...(בעבודה של אבא שלי שמו לי אותו)אין לי מושג מה לעשות בקשר לשני…
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד אני מחפש תוכנה שיכולה לאתר לי רשתות אל חוטיות בעזרת הWIFI ואם אפשר גם לדעת את המרחק תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי בעייה בכרטיס קול והבנתי אחרי קריאה באנטרנט שהדרייבר לא ניתמך על ידיד הSP3 עכשיו הדרך פתרון של זה היא לשנות משהו בתיקיה של הווינדוס או משהו כזה ואומרים ללכת ל: 1. On the reference PC change the CSDVersion registry key to reflect XP SP2: a. HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows\CSDVersion value=200 (use 512 when scripting) השאלה איפה הדבר הזה נימצא ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-