פורסם 2010 ביוני 2516 שנים עברתי לאחרונה לווינדוס 7, ולאחר שהתקנתי BSPLAYER (כמובן ציינתי בהתקנה ששפת התוכנה תהיה עברית) כל התפריטים מופיעים כג'יבריש.מישהו יודע למה זה קורה ואיך מסדרים את זה?תודה מראש
פורסם 2010 ביוני 2616 שנים אני אישית מעולם לא השתמשתי בכתוביות בעברית אז קשה לי להגיד לך מה בדיוק הבעיה, אבל אני כבר יכול להגיד לך ש:אז אולי הגופן לא מוגדר לUnicode?תשים לב שבהגדרות הגופן ה Script יהיה Hebrew.
פורסם 2010 ביוני 2616 שנים מחבר הבעיה היא לא בכתוביות-הן בעברית בסדר גמור.הבעיה היא בתפריטים של התוכנה שמופיעים כג'יבריש.
פורסם 2010 ביוני 2716 שנים מחבר כן זה מה שעשיתי מן הסתם.אבל רציתי לדעת אם ניתן לפתור את הבעיה הזאת?האם גם לאחרים הBSPLAYER בווינדוס 7 עולה בעברית כג'יבריש?
פורסם 2010 ביוני 2716 שנים כן יצא לי לראות את זה.וזה לא היה בגלל הגדרות שפת DEFAULT ל NON UNICODE PROGRAMS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.