עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by xlSnaK,

שכחתי תסיסמה וגם כשאני עושה שכחתי סיסמה אז שם אני לא זוכר את התשובה לשאלה... יש דרך לגלות את הסיסמה שלי ? תודה זה דחוףףף [=

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. איך אני מעיף את זה: [attachment deleted by admin]

3. Started by Nadav_Peretz,

שלום אני מנסה למצוא תוכנה אשר ממירה DVD של קבצים, לתוך קובץ ISO. אני עוקב כרגע אחרי מדריך ופשוט אמרו לחפש בגוגל איך להמיר - אבל החיפוש פשוט לא הניב שום תוצאות. אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא תוכנה ומדריך שימוש בה, אודה לו מאוד תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  4. Started by lordgod,

נמחקו כל הBOOKMARKS , איך להחזיר ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by Domovoi,

מאיפה אני מוריד את זה? אני רוצה לראות סרט אבל אין SOUND :-\ הוא אמר לי שאני צריך DIRECTSHOW DECODER מאיפה אני מוריד?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  6. Started by refaels2006,

איזה דפדפן מותאם ל Windows 95 בגרסה עברית ?.. אני פשוט עובד עם VMWARE רק שתדעו ומעוניין לגלוש במחשב הוירטואלי .

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by elni,

בחלק מהסרטים אני שומע את הקול של הדיבור לא של הרקע ממש חלש!!! זה קרה לי עד כה בDEJA VU ובSHOOTER עכשיו יש לי את K-LITE MEGA CODEC PACK אז עזרה בקשה... :]

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by owen10,

אני תמיד רואה בעידכון של הדרייבים שיש דרייברים למערכת הפעלה 64 BIT, מה זה אומר מערכת הפעלה כזאת, ואיך אני יודע מה המערכת שלי האם היא תומכת בזה, או שאני צריך להתקין מערכת כזאת? והאם זה כדאי?

9. Started by avi2014,

נכנס לי השבוע וירוס בשם Virus.Win32.Parite.b למחשב. עכשיו הקאספרסקי מזהה אותו אבל שהוא מוחק אותו נמחקים גם כל התוכנות במחשב שלי!!! נמחק לי הוורד נרו וינאמפ ועוד המון תוכנות....מה אפשר לעשות נגד הוירוס?? יש פאצ' כל שהוא?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  10. Started by Singularity,

אני מחפש אנטי וירוס חינמי אבל שיעשה את העבודה ראיתי בסטיקי המלצה על AVG ANTI-VIRUS זה אנטי וירוס טוב? מישהו יכול להמליץ על אחד אחר?

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by sofix4,

אפשר להתקין את התוכנה הזאת על XP, או שזאת מערכת הפעלה בפני עצמה? אם אני מתקין אותה על XP, אני אוכל לחזור מתי שאני רוצה לעבוד עם המחשב ולחילופין - לראות טלוויזיה?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  12. כדאי לקרוא http://www.downloadsquad.com/2007/06/12/free-active-virus-shield-is-now-vista-compatible/

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by Googleness,

שלום, לאחרונה שידרגתי לויסטה ואני מחפש חבילת אבטחה כלשהי שמכילה אנטי-וירוס/פיירוול/אנטיספיי. בXP השתמשתי בחבילה של זון אלארם אבל אין אותה לויסטה ואי לכך אני צריך משהו שמתאים לויסטה. הבנתי מביקורת בYNET שה360 החדש של נורטון לא רע בכלל אבל זה נורטון. מספיק הענשתי את עצמי בויסטה בשביל האלו 2 למה לי גם את נורטון לסבול. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  14. Started by hedva,

יש לי מקאפי אורגינל בחינם מהאוניברסיטה הוא עובד בשקט ואף פעם לא מתריע על שום דבר הבעיה שסריקה ב Ad-Aware תמיד מוצאת כל מיני דברים לא טובים. האם כדי להחליף לאחד מהאנטי ווירוסים החינמיים המומלצים בסטיקי?

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  15. המחשב הוא מחשב חדש שעוד לא נקנה אפילו מחר אני קונה אותו ככה שאני רוצה לדעת ישר מה לעשות לפני שאצור בלאגן.. ההרד דיסק הוא של 250GB, כעיקרון במחשב הנוכחי שלי יש לי בלאגן עצום.. זו שאלה קצת טיפשית, אבל באמת שאני לא יודע, איך נהוג לסדר את המחשב? כלומר, ההרד דיסק הוא הרד דיסק אחד (מקסימום אם תגידו שזה קריטי אקנה אחד של 160 ואחד של 80), נהוג לחלק את ההרד דיסק לכמה מחיצות? מה מתקינים לרוב בכל מחיצה? בנוסף, איך יודעים באיזה מחיצה נמצא My Documents? : : היכן נהוג להתקין תוכנות/משחקים? אשמח להבהרה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  16. שלום בהתחלה התקנתי את Office 2007 ולא שמתי לב שהוא מתקין לי בכונן C(שאין לי שם הרבה מקום) במקום בD. עכשיו הסרתי את ההתקנה וכשנשאתי להתקין שוב הוא בכלל לא שואל אותי כלום הוא רק אומר לי להמתין(למשך שנייה בערך) ואז ישר מתחיל בהתקנה! לא שאל כלום. למה זה יש דרך לסדר את זה? עריכה: טוב הסתדרתי אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  17. Started by lior46,

אני צריך לקדד באיכות המירבית ושלא יהיו מריחות או ריבועים סרטון שייצרתי בפרמייר פרו,הוא מורכב בתמונות סטילס ישנות ברזולוציה נמוכה. אני צריך שהוא יהיה על כל המסך כשאני מציג אותו דרך ה DVD,באיזה מקודד כדאי להשתמש ועל איזה הגדרות אני צריך לשים אותו? ההגדרות של הפרוייקט הם: 720h 576v 16:9 תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by McMerc,

היום, בשעה טובה ומוצלחת החלטתי להתקין פיירפוקס. הבעיה שלי היא, שהממשק בעברית. אני הייתי רוצה להפוך את הממשק לאנגלית. כמו כן, אני צריך המלצות לסקינים, או לפחות אתרים שיש בהם מבחר גדול של סקינים לפיירפוקס. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by Alex89,

משום מה אני לא יכול לקבץ ביחד שיחות כלומר, שכל השיחות יהיו בחלון אחד. האפשרות הזאת ניראת אצלי בצבע אפור(DIABLED) ואני לא יכול לעשות כלום. למישהו יש מושג איך אני יכול להפעיל אותה???

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  20. Started by Nurit2005,

באיזה תוכנה הוכל לטפוס תמונות מסרט ב - DVD ?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  21. התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא עזרתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  22. לא ממש עלה לי רעיון לכותרת.. אז ככה אני יכול להשיג עבודה ואין לי ממש ניסיון אבל רציתי לדעת מה בדיוק עושים בעבודות כאלה. אני בטוח שלא יגידו לי תעשה לנו חתימה, כפתור, סידור תמונות וכל שאר החרטא הזה.. מה שרציתי זה לדעת מה בדיוק עושים בעבודה כזו, ואם אפשר תנו לי איזה פרוייקט לדוגמא(כמו שיתנו לי בעבודה אמיתית). פשוט אני יודע כמה קשה זה להשיג עבודה ללא ניסיון (אני מניח שלעשות לחברים זה לא בדיוק ניסיון) ורציתי לדעת אם אני ברמה מספקת אני יכול להגיד לו יש לי קצת ניסיון ובלה בלה בלה... קיצר אם תוכלו לעזור לי אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by hedva,

משהו מוזר, או פשוט חוסר נסיון אתמול התקנתי בבית את שועל האש על xp באנגלית עכשיו התקנתי בעבודה (אם אפשר לקרא לזה כך), את השועל על xp בעברית הדבר המוזר שכל הדפים של mozilla הם בעברית (וואו אפשר להשתגע לפעמים מלכתוב באותה שורה עברית ואנגלית) לא נראה לי שהתקנתי גרסה העברית של השועל, למרות שכך יותר נוח להשתמש בו אז האם זה ה xp ? והאם יש דרך שגם בבית הגרסה באנגלית של השועל תעבוד בעברית? בעצם לא ברור איזה xp יש כאן כי ה- start באנגלית (לא התחל) אבל בחלק העליון קובץ עריכה תצוגה... בעברית

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  24. Started by IlanF,

הפלאפון שלי מצלם וידאו בפורמט MJPG, אני צריך איזה CONVERTER להמיר סרטים מMJPG לAVI ולהפך. קיים כזה CONVERTER?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  25. שלום לכולם,רכשתי מחשב חדש מסוגDELL INSPIRION והגיע איתו מערכת ויסטה HOME BASIC השאלה שלי היא האם נוד 32 יעבוד עם הויסטה(הנוד בגרסא 2.70 החדשה)?? והוא הגיע לי עם MACAFEE מובנה בתוך הויסטה כבר ואני רוצה להשתדרג אז האם זה אפשרי?? -ועוד שאלה נוספת האם כדאי להשתדרג לויסטה 64ביט מבחינת הביצועים(האם הם מורגשים??),ואיזה הגדרות כדאי לשנות למען מהירות מוגברת באקספולר?? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים