תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן, וורד 2007 לא מדפיס לי את מספרי העמודים, למרות שבמחשב אני רואה אותם... למה הם לא יוצאים בהדפסה? תודה רבה לעוזרים -עריכה- אפשר בבקשה עזרה, מישהו? -עריכה שנייה- זה די דחוף, יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש תוכנה שעובדת בשיטה של NetLimiter , רק לסאונד. כלומר שאני אוכל לסמן בה שלא תשמיע צלילים מה-WinAMP ומהאינטרנט למשל... כמו שב-NetLimiter אפשר לסמן ולהגביל רוחב פס לכל תוכנה ותוכנה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה ליצור לי עותק לגיבוי לסרט DVD שלי ואני עובד לפי המדריך http://www.nanomessiah.com/dvd-backup/dvd-to-xvid.html והכל יוצא עשר אבל הבעיה מתחילה מתי שהסרט טיפה ארוך ואני רוצה לפצל אותו לשני דיסקים ומנסה ליצור גודל של 1400 מגה. ב-XviD Bitrate Calculator יש אפשרות לראות איזה גודל הסרט יצא אבל שאני עושה הכל כמו שצריך זה לא עוזר והסרט יוצא לי 700 מגה בערך (גם שאני מכניס במאפיינים של הקודק את הגודל שהוא אמור לצאת לפי ה-XviD Bitrate Calculator). מישהו יכול אולי לעזור לי כי אני כבר משתגע.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הורדתי ערכת נושא לפיירפוקס. הכל טוב, מלבד החצים של אחורה וקדימה בדפדפן- הם הפוכים. זה לא ממש קריטי, אבל קצת מבלבל ומעצבן. יש דרך לתקן את זה? תמונה:
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
*אם זה שייך לפורום אחר, תעבירו, זה פשוט נראה לי הכי מתאים לפני כמה ימים רכשתי את המשחק battlefield bad company 2 דרך החנות של EA. התקנתי אותו והתחלתי לשחק. הבעיה היא שבכל פעם, אחרי משהו כמו חצי שעה של משחק, המשחק קופא, ולאחר כמה שניות הWIN מרסט את עצמו. ניסיתי בשתי מסכים שונים, עם OC לכ.מסך ובלי, סרקתי את המחשב נגד וירוסים וכדומה ושום דבר לא עזר ,התוצאה היא אותה תוצאה. אני לא יודע אם זה משנה אבל בכל הזמן שיחקתי במולטי של המשחק בלבד ולא בקמפיין. יש למישהו רעיון מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרגע התקנתי את העדכון לפריירפוקס 1.0.0.7 מענין מה חדש, מישהו יודע ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום האם יש תחליף לרובופורם שיעבוד טוב על firefox יש לי רובופורם אבל זה מוגבל במס הרישומים
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
משום מה נראה לי שזה לא רק אצלי, כשכותבים הודעה עם טקסט מעורב ועוברים לאנגלית אז הסמן יורד שורה ואחרי הרווח חוזר(מצורפת תמונה). האם יש פתרון לבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לא מעט תמונות ב Yahoo Photos וראיתי שעוד מס' ימים ימחקו לי את כולן, הברירה היחידה היא להוריד את התמונות אלי למחשב אבל כל פעם רק תמונה אחת. רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שבאמצעותה אוכל להוריד מס' גדול יותר של תמונות במקום כל פעם תמונה בודדת? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
עד לא מזמן עבדתי על תוכנת הויז -VIZ אבל לא מזמן החלטתי לעבור למקס וההבדל בינהן שבמקס הכפתורים לגישה מהירה כלומר התפריטים שמעל למסך העבודה לא פתוחים לי כמו בVIZ צירפתי תמונה עלמנת שתבינו על איזה תפריטים אני מדבר אני נורא אודה לכם אם תוכלו לעזור לי חג שמח ותודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שאני עושה משהו הוא לא שומר ! שאני פותח אותו מגדיל אותו הוא נשאר קטן כאילו לא עשיתי כלום ! ... הוא פשוט לא שומר כלום הסרתי אותו והתקנתי לא עזר... מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
למה שאני מתקין IE8 או מדיה פליאר 10 ההתקנה ארוכה ושאני מתקין FF לדוגמא זה קצר ? למה ההתקנות של מיקרוסופט ארוכות כ"כ?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מחובר לרשת וגם המחשב שאיתו אני רוצה לתקשר מחובר לרשת אחרת. במצב רגיל פשוט שמים את האייפי, כאן האיי פי נותן גישה לראוטר ולא למחשב הספציפי ברשת... אז איך אפשר לעשות שיחה בין שני מחשבים בשתי רשתות נפרדות? תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי אני משתמש כבר די הרבה זמן בתוכנה הזאת כדי להוריד תוכנות ריגול ופרסומות.. די טובה.. הבעיה שכאשר אני מכניס נתיב לשורת הrun ומנסה לפתוח אותו הוא מריץ לי סריקה של התוכנה במקום להיכנס לנתיב המצויין. אני לא יודע אם הבעיה התוכנה או בwindows אבל אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן חברה, ברשותי חשבון ג'ימייל איתו אני שולח ומקבל הודעות באופן יומיומי שוטף. את החשבון הגדרתי ככה שאני אקבל ואשלח את הדואר דרך אאוטלוק אקספרס. לאחרונה מתלוננים אנשים שהדואר שאני שולח להם, מגיע אליהם פעמיים וממלא את תיבות הדואר שלהם. יש לציין כי החשבון וההגדרות אשר ברשותי בוצעו מזמן ועבדו בצורה נפלאה עד כה, והתלונות התחילו להגיע רק לאחרונה. מה באפשרותי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
נמאס לי ! אפילו מסייף מוד אי אפשר !
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי אותו ומאז הWIN מבקש כל פעם סיסמא בהפעלת המחשב כשאני הולך לCONTROL PANEL לשנות את זה בUSERS ACCOUNTS אז חלון של הCHANGE THE WAY USER LOG ON OR OFF הוא נותן לי את ההודעה(בתמונה) איך אפשר לשנות את זה?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, מחפש תוכנה, שתוכל לרוץ על המחשב, ותגיד לי איזה רכיב חומרה במחשב זקוק לעדכון דרייבר + קישור. מכיר כבר driver agnet אבל הוא נורא יקר. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד היום היתה לי התוכנה PHOTO EXPRESS 6 אשר איתה סרקתי עם הסורק שלי והיא ענתה לצרכים שלי לפני שבוע העברתי למערכת הפעלה 7 (הייתי ב XP) והתוכנה לא תומכת ב win 7 ניסיתי לחפש גירסה חדשה יותר של התוכנה אך לא מצאתי (אולי הפסיקו לשדרג אותה או החליפו לה שם) לכן אשמח לקבל עצה לגבי תוכנת סריקה טובה כמו או יותר מן התוכנה שהייתה לי ושגם תתמוך ב win 7 תודה רבה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלומות... הדיסק הקשיח שלי קרס (W.D. 30GB 7200RPM) אז החלפתי אותו ב MAXTOR 40GB 7200RPM בעקבות כך נעשתה התקנה מחודשת של ה..כ..ל..!!! ןמפה נובעת הבעיה. איפא משיגיןם את ההתקנה הישנה של קאזה? ההתקנה הנוכחית מסורסת לאחר הצו המשפטיץ אז אם למישהו יש את ההתקנה הקודמת (אני חושב שזו גירסא 1.1.3?) או לינק להורדה שלה, אני אשמח לדעת THE HUBER
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שלנורטון יש בעיות עם זה, כלומר לSP2 יש בעיות עם הנורטון ... אולי הגרסא החדשה שיצאה לאחר SP2 עובדת ? ( מה הגרסא ? ) אולי אנטי וירוס אחר ?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי צריך עזרה בפתירת התרגיל המצורף כקישור לתמונה , אם משהו לא מובן תוכלו לשאול אותי . בנוסף אני צריך לגעת מהם התשובות כלומר שאם התשובה היא שיש 500 צירופים איך אני מוצא אותם ? המספרים הם 1,2,3,4.....,30 לחצו כאן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני נכנס ל Mozilla Mail 1.7.2 לוחץ על Compose או Reply או כל דבר הקשור בשליחת הודעה חדשה, הוא מראה לי זמן של "חושב", ואם אני מזיז את העכבר הוא מפסיק לחשוב ולא קורה כלום. השליחת הודעה פשוט לא עולה. בגרסת מוזילה 1.8a3 השליחה עובדת, אך אינני יכול להשתמש בגרסא זאת עקב זה שהיא לא יציבותה ויש לה הרבה בעיות אחרות. מישהו נתקל? :-\
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-