תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי בעייה ב-UTORRENT הוא לא מגביל לי את ה-UPLOAD למרות שאני מגדיר את זה וההגדרות נשמרות אבל עדיין זה מעלה במהירות הכי גבוהה. :-\ רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתפריד/תעתיק לי את הקול מהקליף ואז שאני יוכל לשמוע את זה בפורמט MP3 וכו' משהו מכיר ויכול להמליץ לי בבקשה על תוכנה כזאת?
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש את האפשרות של ה file sharing תקייה משותפת עם מישהו ברשימה. בכל אופן האפשרות נעלמה לי ורק ניתן לשלוח סתם קובץ מה קרה?? אני אציין כי החלפתי את הרשת לאלחוטית ניסיתי לעשות לפי ההוראות בעזרה אבל שום דבר כשאני לא און ליין אז באפשרויות רואים את הלשונית של file sharing אבל אי אפשר לסמן בה כלום רק ללחוץ על trableshoot וכשאני און ליין אז הלשונית נעלמת אודה לעזרה הסרתי והתקנתי שוב אבל לא עזר... הגירסא של המסנגר היא 8 וגם ניסיתי לשנות ל8.5 בטא וגם לא עזר. :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
ראיתי שאפשר לאחד אייקונים לקובץ אחד (לדוגמה בדום 3, בקובץ DOOM3.EXE יש 18 אייקונים) יצרתי כמה אייקונים בפוטושופ ורציתי לאחד אותם לקובץ אחד כמו הEXE של דום 3.. איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה.. מהיום, הווינאמפ החליט שהוא לא מנגן שירים. כל שיר שאני מנסה לפתוח, הוא פשוט מריץ אותו ממש מהר (בלי סאונד) ועושה לו עותק ששוקל כמה עשרות MB'S בכונן C. למישהו יש מושג מה הבעיה ? אשמח לעזרה...
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכם. קניתי לפני שבוע בבילון והייתי רוצה לדעת איך אני עושה אוו גורם לבבילון לדבר , אמרו לי שיש אפשרות כזאת שבבילון ידבר. איך אני עושה את זה? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
כל כמה פעמים שאני מפעיל את האקספלורר הוא קורס ומבקש לשלוח הודעה למייקרוסופט! ניסיתי כבר כמה פעמים להסיר את הנגן פלאש וזה לא עזר !! מה עוד אפשר לנסות בשביל לפתור את זה?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום\ בדיוק כרגע התקנתי עוד זכרון ויש לי כבר את תוכנת אוורסט מותקנת המחשב איך אני יכול לבדוק בדיוק אם הזיכרון החדש התקבל? מישהו יכול להסביר לי צעד צעד? תודה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
חברה מה המצב??? אני צריך ממדל ב3D MAX לבניית סט חלליות למשחק אשר כרגע עובדים עליו... העבודה האומנם בחינם אבל אני חושב שאם יש פה מישהו שבאמת חשוב לו עניין גיימינג ופיתוח גיימינג בארץ מוזמן להגיש מועמדות (שלחו לי פרטים שלכם בהודעה פרטית + הצגת העבודה) בסופו של דבר זה ישתלם... אם יש לכם אולי איזה מכר או חבר שיודע לעבוד בתוכנה שלחו גם פרטים שלו כל ממדל יתקבל בברכה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי תוכנה שפותחת תצוגה מקדימה לעמוד הראשון של תוצאות חיפושים בגוגל ואולי גם בדפדפנים אחרים. מישהו מכיר ? יודע מה שמע? איפה מורידים?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם.. אני מחפש דרך שכל השירים שנמצאתי תחת אותו אומן, או אותו אלבום באופן אוטומתי יקבלו תמונה זהה. כלומר שאני לא אצטרך לעשות את זה באופן ידני. זה נקרא תחת האיטונס כ Artwork. תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
הלוח אם הוא MSI 845 Ultra (ms-6398) אני מדגיש סאונד תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לשמוע על שמות ולינקים של תוכנות לעסקים, כלומר לקבלות שאני אוכל לשים את הלוגו של החברה ומחיר וכל השאר תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
http://www.download.com/ http://win.softpedia.com/ ניתן להוריד תוכנות ולהירשם לקבוצות דיון בנושאים שונים.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
איזו תוכנה (בתלות ברשת ההורדות) מהירה יותר: EMULE או UTORRENT? תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אפשרי? יש איזה פלאג שהופך אותו לעברית? תודה. :clown:
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
דרושה תוכנת שדרוג ממערכת הפעלה ישנה לאקס-פי. דיסק ומדבקה ו/או רישיון. עמוס. 0505790621. Atgg10@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום יש לי פה איזשוהי בעיה שלא הצלחתי לפתור ב word -2003 כפי שאתם רואים פה בתמונה כאשר אני לוחץ על מקש הרווח נוצרים לי מין נקודות באמצע ועוד סימן מוזר שמתווסף ברגע שאני לוחץ על enter . http://img104.imageshack.us/img104/2404/dournnj7.jpg
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מלא קבצים אני רוצה להפוך אותם לקובץ ISO השאלה איך ?
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
יש לי 2 קבצים ISo 1 שוקל 700 ו ה 2 700 אני רוצה ליצרוב את המישחק הזה על דיסק DVD 1 אגב קוראים למישחק Prince Of Persia 1 ..יש לכם דרך להכניס 2 קבצי iso בקובץ 1 ?
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
uninstall לקודמים...עדכרני אותם דרך הauto update שיש שמה ובהתקנה זה אמר לי שהוא מעדכן את הקודמים ומתקין מחדש כמה ישומים....אבל עכשיו אני רואה אחרי שהתקנתי אותם שיש מספר ישומים שנשארה גם הגרסא הישנה וגם החדשה...וגם הcreative mediasoucr player נשאר לי בגרסא 3 וגם הגרסא החדשה מותקנת 5.... זה בסדר או שזה יכול ליצור קונפליטים מסויימים\סתם מעמיס על המחשב? ממש אין לי כוח למחוק הכול ולהתקין מחדש :\
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
ב-Windows XP Pro יש מודול שנקרא Remore Desktop שמאפשר להתחבר למחשב ה-host המריץ Windows XP Pro מכל מיני clients המריצים סוגים שונים של Windows, החל מ-Win98. הלקוח רואה את המסך כאילו עשה log in במחשב ה-host עצמו. למרבה הצער ל-Windows XP home אין את המודול הזה והוא ינו יכול לשמש host באותה צורה. המטרה שלי היא להתחבר מהרשת הפנימית ולא דרך אתרי אינטרנט שונים המאפשרים משהו דומה. פעם היתה תוכנה של סימנטק, PCAnyWhere שעשתה משהו דומה דרך טלפון או אינטרנט. אני מחפש תוכנה חליפית, רצוי חינמית, המאפשרת זאת דרך ה-intranet. תודה
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
משום מה העברית שלי הפוכה בדפדפן החדש "ספארי" האם אפשר לתקן את זה ?? תודה.. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-