תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקחת תמונה וכמו למשל פה http://www.activessoft.com/images/awscreenshots2.gif לעשות לה את אותו הדבר.. עם איזה תוכנה צריך לעשות את זה.. photoshop illustratur או שבכלל משהו אחר..? ואיך לעשות כמובן...
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
http://fc02.deviantart.com/fs27/i/2008/070/9/0/Lost_City__s_Of_Light_by_Vidati.jpg
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום יש לי דפדפן הרגיל של מיקרוסופט אל אחרי כמה זמן כולו מפוצץ באתרים וזה מציק אני כותב אות אחד וזה מראה לי המון דברים השאלה שלי זה יש מצב למחוק את זה איכשהו ?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמפיקה דו"ח על הפעולות שנעשו במחשב (הורדת קבצים, העתקת והדבקת קבצים, יצירת קבצים וכו')
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הורדתי קובץ וידאו .wmv וכשצפיתי בו לא הצלחתי להריץ קדימה או אחורה את הוידאו. חיפשתי על כך בגוגל ומצאתי כמה מדריכים שאומרים כי הבעיה טמונה בכך שהקובץ הוא לא indexed. המדריכים (גם ב-KB של ms) ציינו שצריך להוריד את התוכנה windows media file editor, לפתוח את הקובץ בתוכנה ואז לשמור כ-Save as and index. ניסיתי לעשות זאת וזה תמיד מציין לי failed to save file. האם יש למישהו פתרון לבעיה הזו או לבעיה המקורית? קבצי הוידאו המדוברים הם צילומי הרצאות בטכניון ואני צריך לצפות בהם בדחיפות כשאני יכול להריץ קדימה ואחורה את הוידאו. אודה מאוד לעוזרים. לינק לאחד מהקבצים: http://www2.technion.ac.il/ug/DVDproj/DVDproject/video/Math/Miss%20Daniela%20Avidan.wmv
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בניסיון להעתיק קבצים מ-CD למחשב (RIP MUSIC) מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: Windows Media Player encountered an unknown error. הבעיה התחילה אחרי שאישרתי (בטעות) עדכון ל-Windows Media Player. לאחר קבלת הודעת השגיאה הסרתי את העדכון אך הודעת השגיאה ממשיכה להופיע בכל ניסיון להעתיק קבצי מוסיקה. ניסיתי גם להתקין מחדש את ה-Windows Media Player, אך הבעיה עדיין חוזרת על עצמה. האם למישהו יש מושג איך פותרים את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
צריך קוד הפעלה למייקרופט VISUAL STUDIO C#2008, התוכנה חינמית כך שאין בזה כל פריצה או משהו. אני חייב להפעיל אותה ואני פשוט לא מצליח להתחבר לווינדוס לייב שם
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי וירוס במחשב אני לא יודע אם זה בידיוק וירוס . עכשיו הוירוס הולך ככה מערכת הוינדוס שלי נמצאת בכונן c ויש לי גם את d ואת e עכשיו d ו e אני בא להיכנס המחשב רושם לי c:\resycled\boot.com אינו חוקי בישום win32 מה אני צריך לעשות מה יש לעשות במצב כזה חוק מ לפרמט את המחשב תודה רבה לעוזרים !!!! תעזרו לי בבקשה רשמתי את זה בתוכנות כי לא ידעתי איפה לרשום את זה תסלחו לי אני לא יודע מה לעשות וזה דחוף לי תודה רבההה לכם תעזרו לי !!!! :)
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום. יש לי כ''מ GeForce 6800GT מותקן על לוח אם MSI K8N Neo2 Platinum NF3. פירמטתי לאחרונה, ולאחר ההתקנה של הדרייבר (רשמי ואחרון מהאתר של נווידיה), עולה הלוגו של ווינדוס, ואז המסך נהיה שחר. ריסט מסדר את הבעיה. המחשב עובד רגיל ב- safe mode, ואם אני מסיר את הדרייבר, הוא עובד רגיל גם במצב רגיל. יש לציין שכבר התקנתי את הדרייברים ללוח אם, והביוס מעודכן, וגם ניסיתי להתקין את הדרייברים ב- safe mode. שום דבר לא עזר. תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
פיירפוקס הוריד לי עדכון (2.0.0.5) ואחרי הפעלה מחדש של הדפדפן אני לא יכול להדליק אותו.. הוא נותן לי שגיאה. ניסיתי להוריד אותו ולהתקין, אבל גם ההתקנה נותנת לי שגיאה... (השגיאה הזאת קרתה לי כבר כמה פעמים בכמה תוכנות שונות!) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום וברכה! יש ברשותי דפדפן כרום. עד לא מזמן, כשהייתי מקליד מילה בעברית בשורת הכתובת ואחריה לוחץ אנטר- זה היה מחפש פשוט את הבטוי בגוגל.. משום מה זה הפסיק.. רעיונות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
שלום. האם יש דרך לגרום לתוכנות האלה לסדר קבצים בצורה נורמאלית כמו שוינדוס עושה? למשל ACDSee עושה את זה, אבל מה שמוזר זה שבצד - איפה שהתיקיות מוצגות, התיקיות מוצגות לפי הסדר כמו שצריך.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אני משתמש באקספלורר 10 . איך אני גורם לזה שתהיה לי שורת חיפוש של גוגל, כמו שהיתה לי ונעלמה, בראש הדף באתר הבית? יכולתי גם מקודם לעמוד בראש הדף מתחת לסרגל הכתובת ובקליק ימני לבחור כברירת מחדל חיפוש ע''י גוגל. עכשיו בקליק ימני לא נראת אופציה כזו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתקליט לי קטע שמופיע פה: http://www.103.fm/page.asp?catId=34 (לפתוח עם אקספלורר) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי ווינאמפ ויש לי גם advanced mp3 catalog ומה שאני רוצה לעשות בעצם זה להעתיק את כל השמות של השירים שלי בצורה כזאת שאני יוכל לעשות העתק הדבק וניסיתי אבל לא הצלחתי, איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כותרת..... האם הבעיה נובעת משידרוג התוכנה?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היום גיליתי שיש לי ווירוס (w32.hllp.handy) הרצתי בדיקת ווירוסים במחשב והתגלה הווירוס ושמתי אותו בהסגר (יש לי NAV 2003) עבדתי לפי ההוראות באתר של נורטון הקובץ לא מופיע לי במחשב אבל עדיין יש לי את ההודעה שיש לי את הוירוס ומופיע לי בהודעה את מיקום הקובץ אבל הוא כבר לא מופיע במחשב...הרצתי בדיקה בשנית ולא נמצאו ווירוסים ועדיין ההודעה מופיעה....מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לבן דוד שלי יש הכרטיס קול הזה והוא התקין WIN7 וגם את כול הדרייברים אבל לא שומעים בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כל הנקודות האלה שאני מקבל כתוצאה משיתוף, זה נמחק אם נגיד אני מחליף ווינדוס? יש דרך לשמור את זה?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
לדוגמא, בין אם אני רוצה להיכנס לחשבון הgmail שלי או לוואלה, אני מקבל את ההודעה הזו: Internet Explorer cannot display the webpage Most likely causes: You are not connected to the Internet. The website is encountering problems. There might be a typing error in the address. What you can try: Diagnose Connection Problems More information אז אני עושה refresh (לפעמים פעמיים) וזה עולה. מעצבן!
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איך היא חברים מה דעתכם?.. התחלתי ללמוד קצת.... הערות ותיקונים התקבלו בברכה... דרך אגב איך אני עושה מסגרת לחתימה?... http://img210.imageshack.us/img210/5537/copykv5.gif
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט avi איך אני יכול לעדות אותו שהוא יעבוד בdvd איזה תוכנת ותוכנת צריבה אני צריך
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לכדתי סרטון דרך הכרטיס מסך שלי (geforce 4 ti4200 winfast) והוא יצא ממש ממש גדול.איזו תוכנה יכולה לדחוס אותו לנפח קטן יותר ?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
יש לי בעייה מתי שאני רוצה לשלוח משהו בicq זה לא שולח מה אני צריך לעשות
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-