עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Erez44,

איך היא חברים מה דעתכם?.. התחלתי ללמוד קצת.... הערות ותיקונים התקבלו בברכה... דרך אגב איך אני עושה מסגרת לחתימה?... http://img210.imageshack.us/img210/5537/copykv5.gif

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  2. יש לי סרט בפורמט avi איך אני יכול לעדות אותו שהוא יעבוד בdvd איזה תוכנת ותוכנת צריבה אני צריך

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by eranmor,

לאחר שאני מתקין את התוכנה והמחשב מבקש להפעיל מחדש על מנת שהוא יוכל לסיים את תהליך ההתקנה התוכנה עובדת כמו שצריך. לאחר שאני מפעיל את המחשב שוב, לא ניתן להפעיל את התוכנה בלי להתקינה מחדש. אני מקבל הודעה שכתוב בה "invaild device" ואין שום דבר שאני עושה שיכול לסדר את זה. ניסיתי להוריד גירסא חדשה ולה עזר. ניסיתי להשתמש בגירסא ישנה ולא עזר. המחשב לא מזמן עבר פירמוט ולפני הפירמוט התוכנה עבדה מצויין. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  4. יש לי שני תוכנות אנטי וירוס מסוג 1 נורטון אנטי וירוס 2004 2 פנדה ראיתי שפה אתם מעדיפים את נוד 32 וכאלה אבל כרגע אין לי אותם ואני גם לא יודע לעבוד אתם ולהגדיר אותם אז מה אתם אומרים מה עדיף 1 או 2 גם מה אתם אומרים על Trojan Guarder בשביל לבדוק מרגלים סוסים טורינים טוב או לא ועוד משהו אחד אני מחפש תוכנה קלה לעבודה בשביל לחבר סרט ותירגום ביחד בשביל לצרוב אותם ושזה יעבוד ביחד בדיסק אם יש משהו כזה בכלל

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by Vlad3,

יש למישהו מושג איך חוזרים גרסא אחת אחורה? הגרסא החדשה שיצאה שברה לגמרי את הגלגלת עכבר, הרבה מאוד אתרים לא עובדים לי עם הגלגלת. מה ניתן לעשות?(מבלי למחוק את כל ההגדרות)

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  6. כאשר נכנסתי לדף שלי נתבקשתי למסור את מספר הטלפון. מסרתי את המספר וקיבלתי מיסרון לטלפון עם קוד אישור אותו הקלדתי בשדה המתאים. הבעיה היא שכל שעה הם שולחים לי מיסרון לטלפון עם אותו קוד. כיצד מתקשרים אליהם? מה לעשות כדי להפסיק את משלוח המיסרונים? תודה.

7. האם ניתן/רצוי להפעיל במקביל שני אנטי וירוסים ולהגדיל את מיגון המחשב לחילופין להפעיל סריקת וירוסים ע"י האחד, לכבותו ולעשות פעולה דומה ע"י השני תודה

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  8. יש לי NOD32 שהיא על הכיפאק מול וירוסים. יש לי ראוטר שמשמש גם כחומת אש. עכשיו אני צריך המלצה על תוכנות חזקות נגד תולעים, רוגלות וטרויאנים תודה רבה שנה טובה וגמר חתימה טובה. פיני

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  9. Started by Anonymous1,

כאשר אני מתחבר ל Hab כלשהו לאחר כמה שניות אני מתנתק מה Hab, מה עשויה להיות הסיבה לכך? יש לציין שזה מתרחש גם בחיבור פסיבי . תודה.

10. Started by deelad,

יש לי בעיה איתו כל פעם שהEMULE עובד. איך אני יכול להסיר אותו לגמרי?

11. תאור הבעייה ע"י בעל הבעייה- כשלוחצים "העבר" המייל לא מועבר. אין הודעת שגיאה. שליחה רגילה שולחת בלי בעיות. באאוטלוק אקספרס העברה עובדת כמו שצריך. יש מה לעשות לפני שמתקינים את אופיס מחדש? תודה, בז'נגלו.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  12. היי אני מנסה (משתדל) לתרום גם קצת לקהילה ובכלל. יש אתר https://litmus.mozilla.org/index.cgi כל מה שאתם צריכים לעשות זה פשוט מאוד תורידו גרסה הכי אחרונה של FIREFOX מפה: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/ לאחר מכן תרשמו לאתר (רישום של שתי שניות) ותבחרו את גרסה החלונות שיש לכם, וגרסה הFIREFOX שלכם (שזה 3.1 ALL TESTS) וכו' (שוב בדיוק כמה שניות) לאחר מכן יופיעו לכם TABS שונים שפשוט אתם בוחרים כל פעם סוגי TESTS שאתם רוצים להריץ. שם אתם יכולים להתחיל להריץ (יש הוראות מפורשות), אם עובר אז רושמים עובר ואם לא, אז פותחים באג על זה (ובכך גורמים לזה שזה יתוקן במהרה) לי נשמע רעיון נחמד ונראה לי לא רע לנסות לתת איזה כמה דקות או שעה ביום (או…

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  13. יש קטע במשחק מחשב מסויים שמאוד אהבתי את הצליל שיש שם. אני רוצה תוכנה שתאפשר לי להקליט אותו באיכות הכי טובה שאפשר, אה ושתהיה חינמית אם אפשר. תודה.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by mDs,

יש לי אתר שאני לוחץ על העכבר על מספר 1 ואז על הבאה ושוב ושוב. רציתי לשאול אם משהו מכיר תוכנה שנותנת לי את האפשרות שאני יגדיר לחצן במקלדת שלי שכל פעם שאני לוחץ עליו זה נגיד ילחץ לי על מקום במסך. ויחסוך ממני את השימוש בעכבר.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  15. Started by emailaya,

היי גירסה 2.2.0 של תוכנת הימאליה שוחררה רשימת שינויים: * כפתורי פעולות למכתבים שמורים בנוסף לתפריט כפתור ימני * כפתור להוספת תאריך ושעה ביצירת מכתב חדש * אפשרות לשלוח מכתב בעתיד * במקרה ושליחה נכשלת, המשתמש יכול לערוך ולשלוח את המכתב מחדש * בקבלת מכתב חדש, האייקון ליד השעון ייצבע באדום עד לפעולת משתמש * מספר המכתבים השמורים יופיע יחד עם שם התיקייה * אפשרות עריכת מכתב שמור על מנת לשמור אותו מחדש * מכתבים שלא נקראו יסומנו במודגש במקום צלמית * אם מכתב כולל נספחים, תוצג צלמית מיוחדת ברשימת המכתבים * תיקייה "כללי" שונתה ל "דואר יוצא". המשתמש יוכל לשמור בצורה אוטומטית את הדואר היוצא (כאפשרות נוספת בהגדרות התוכנה) * צפיה במצב טקסט הינה למכתב האחרון שנבחר (גם במצב של בחירה מרובה)…

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  16. Started by IMT,

אני מחפש מקודד לסרטי 4D. כגרע יש לי את אוסף המקודדים של LH אבל הוא מקרטע בסרטי 4D, הם רצים בקפיצות קטנות ומעצבנות.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by nadavis,

http://www.kaldata.com/comments.php?shownews=14490 http://www.firefox-browser.de/forum/viewtopic.php?t=35008&postdays=0&postorder=asc&start=30&sid=a8787e3f4e2bd9ddc5d213bfd356e70b יצא היום אם תוכלו להביא פרטים עליו אני אשמח . המשך יום נעים לכולם!

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  18. שלום וברכה... אני צריך בבקשה תוכנה שתאפשר לי להפעיל את המצלמה ביותר מתוכנה אחת רצוי כמובן באיכות full HD וחינמית לדוגמא שאוכל גם לצלם שידור חי ביוטיוב וגם בזום... ואשמח גם להסבר כיצד משתמשים בתוכנה על מנת שאוכל לעשות זאת תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  19. יש תוכנה שיכולה להגיד לי מה החומרה שיש בתוך המחשב?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by v_nimrod,

איך אני מגדיל את התרגום? כי אני לא רוצה לעשות גבולות שחורים והתרגום יוצא קטן

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by Galos,

שלום , נתקלתי במקרה שמקשה עלי לעבוד ואני לא מצליח לסדר אותו. כאשר אני רוצה להזיז VERTEX-ים מסוימים זה מסמן את הגוף בגרדינט מצהוב עד שחור שלמעשה מציין מה ההשפעה של כל ורטקס על הסביבה שלו. השאלה היא פשוטה : איך אני מבטל את עניין ההשפעה על שאר הגוף כך שרק הורטקסים המסוימים יזוז ולא תהיה השפעה על האחרים? תודה מראש, גל

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by Black_eagle,

אני החלטתי להתשמש במירנדה במקום ה ICQ. עכשיו יש לי שם כמה בעיות. 1)כשאני כותב בעיברית או כתובים לי אני לא רואה עיברית, מה אפשר לעשות בנוגע לזה? 2)כשאני כותב שם אז במקום NICK מופיע המספר , איך אפשר לשנות את זה? אני משתמש בXP PRO. תודה

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by alergic,

אני צריך תוכנה שאוכל להכניס לתוכה את כל השיר(לא את המילים) והיא על פי המוזיקה תגיד לי מידע על השיר: אמן,אלבום וכו'

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by DJ_Yaniv,

היתקנתי DX10 ל windows XP ועכשיו אני לא מצליח למחוק אותו ולהתקיין DX9 וגם ה DX10 הוריד לי ב 3DMARK06 2000נק' ! שזה מלא !

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  25. שלום . אני מחפש תוכנה שמנתחת אודיו בקבצי ודיאו ויודעת לערוך או להצביע על תדרים חריגים בסרטון, קיימת תוכנה כזאת? למשל, אם רוב הסרטון מורכב מ1000HZ לצורך העניין(ממוצע), ופתאום בן 27:24 דק' ל27:45 יש 1700HZ אז תצביע על אותו מיקום שאוכל לערוך ולחתוך את הקטע הזה אנא לא להמליץ על תוכנות מסובכות כמו FINAL CUT ובשביל לא לסרבל יותר את העסק לא דרך audacity(להמיר וידיאו לאודיו ואז לערוך את האודיו ולהלביש בחזרה על הודיאו-- עבודת נמלים) תודה!

• 2 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים