עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי ... עד לפני מספר ימים אני הורדתי עם התוכנה של MEGAUPLOAD אבל היא כנראה לא מתפקדת משהו כי הרבה פעמים היא מציגה לי קצבים לא ריאלים . אשמח לקבל המלצה לתוכנה טובהיותר ...

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  2. Started by ady,

שלום יש לי צורב LG GSA-H22 X18 DVD ב WIN XP עד היום הוא עבד כמו שצריך אבל בלי שום התראה המחשב לא מזהה אותו יותר כצורב אלא רק כ DVD-RAM DRIVE אין לי מושג למה זה קרה או איך לפתור את הבעיה ניסיתי להתקין מחדש אבל ללא הועיל אם למישהו יש פיתרון אני ישמח בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  3. יש קטע במשחק מחשב מסויים שמאוד אהבתי את הצליל שיש שם. אני רוצה תוכנה שתאפשר לי להקליט אותו באיכות הכי טובה שאפשר, אה ושתהיה חינמית אם אפשר. תודה.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by nadavis,

http://www.kaldata.com/comments.php?shownews=14490 http://www.firefox-browser.de/forum/viewtopic.php?t=35008&postdays=0&postorder=asc&start=30&sid=a8787e3f4e2bd9ddc5d213bfd356e70b יצא היום אם תוכלו להביא פרטים עליו אני אשמח . המשך יום נעים לכולם!

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  5. יש תוכנה שיכולה להגיד לי מה החומרה שיש בתוך המחשב?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by Galos,

שלום , נתקלתי במקרה שמקשה עלי לעבוד ואני לא מצליח לסדר אותו. כאשר אני רוצה להזיז VERTEX-ים מסוימים זה מסמן את הגוף בגרדינט מצהוב עד שחור שלמעשה מציין מה ההשפעה של כל ורטקס על הסביבה שלו. השאלה היא פשוטה : איך אני מבטל את עניין ההשפעה על שאר הגוף כך שרק הורטקסים המסוימים יזוז ולא תהיה השפעה על האחרים? תודה מראש, גל

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  7. העם קיים תוכנה בה אני יכול להתקשר באמצעות המחשב עם כרטיס מודם רגיל ? על קו בזק.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  8. זה מתבטא בשינוי סקין והגדרות בסיסיות, אחרי יציאה זה לא נשמר ופשוט ההגדרות הקודמות חוזרות חזרה. מישהו מכיר את הבעיה? תודה. הגרסא: 5.56. איך לא הוציאו גרסא שתומכת ב-64 ביט?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  9. יש לי xp home , שיניתי כמה שאפשר את השולחן עבודה אבל עדיין נראה מאוד משעמם , יש איזושהיא תוכנה טובה לעיצוב שולחן העבודה?

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by Omerole,

מהם לדעתכם? אני רוצה לדעת מה יוריד הכי מהר במחשב שלי. יש לי אחד וחצי אצל ברק,והמפרט למטה. אשמח להצעות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by eranderi,

אני חילקתי את כונן C ועכשיו אני רוצה לאחד בחזרה אך אני מאחד אותה עכשיו את הכונן שיצרתי מיקודם עשיתי אותו כונן גיבוי אולי זה משנה משהו בתודה ערן

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  12. אני מתכוון לרכוש HTPC בקרוב ואודה על המלצתכם בנוגע למערכת ההפעלה המומלצת וכן תוכנות נוספות הדרושות לי תודה מראש עבור העזרה

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by שבע-שנים,

שלום, יש לי בעיה רצינית עם קבצי וידאו. אני מחפש כלי להסרת כל קובץ שנחשב כCodec (אני לא ממש מבין בזה, אבל משהו כמו Codec Remover). אח"כ אני רוצה להתקין את חבילת הCodecs האולטימטיבית, אז בבקשה המליצו לי על החבילות שאתם משתמשים בהן.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by Qball26,

בכל פעם שאני עושה שמירה.. או שמירה בשם.. זה תוקע את הפאוור פוינט, ואני חייב לסגור אותו.. והלכה העבודה.. מישהו יודע למה ?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  15. לאחרונה התחלתי לחוות קריסות רנדומליות של הדרייברים של NVIDIA היה לי גרסה 275.33, אבל מחקתי אותה וניסיתי כבר אלף גרסאות שונות אבל תמיד אחרי הריסט של ההתקנה, בכל פעם שהמחשב עולה בעת המסך WELCOME יש מסך כחול! WINDOWS 7 SP1 32BIT NVIDIA GEFORCE 9800GT בבקשה תעזרו ליייי

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  16. המשחק עובד מהר מידי... הכל זז מהר כזה ולא מציאותי.. כמו סרט שמריצים אותו מהר.. למה זה ואיך מסדרים את זה? יש לי amd 3800X2 4850 התקנתי את הדרייברים החדשים של הכרטיס מסך.. ולמעבד התקנתי גם Dual-Core Optimizer וגם AMD Processor Driver

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by tvholic,

אהלן, אני מנסה להציג סרטים וסדרות באמצעות הWMP וזה לא מראה תמונה רק סאונד. מה אני צריך לעשות כדי שיהיה אפשר לראות? תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by guyyug,

מה רמת הדיוק של הSANDRA לא מבחינת ביצועים אלא מבחינת איבחון של המערכת

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  19. יש איזה אתר עם "סרטון" פלש מאוד חמוד שאני רוצה להוריד למחשב ולשלוח לאנשים... השאלה היא האם יש תוכנה כזו? או מישהו מכיר דרך אחרת? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  20. מחפש המלצה על תוכנה לקיטלוג קבצים ודיסקים ושתתמוך גם בעברית. עדיף שתיהיה ידידודית וקלה לשימוש. תודה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by e_type,

שלום לאחרונה המדיה פלייר כותב לי acquiring licence על כל מיני סרטים שאני מוריד באימיול יש איזה מקודד שחסרר לי או מה העניין? למה זה פתאום התחיל להופיע?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by slimshady21,

התקנתי את התוכנה Adobe Acrobat Professional והבנתי שאפשר גם לערוך קבצי PDF דרך התוכנה (ולא רק להציג) אבל איך אני עושה את זה?? חיפשתי בתוכנה אבל לא מצאתי אפשרות שאני ממש יכול לערוך את הטקסט שם.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  23. שלום לכולם אני נמצא בבית של סבא וסבתא שלי ויש לי פה בעיה כבר כמה שנים. יוטיוב לא עובד לי [ האתר לא הסרטונים ] ופורום FXP. מה אני צריך לעשות? [פעם הכל עבד לי פה] תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  24. סימנטק משווקים כרגע רק את גירסה 14 שהיא גם מסובכת,וגם אחרי שקראתי את רוב המנואל שלה (184 עמודים!),הבנתי שהיא לא מאפשרת לפרמט את המחיצה לפני השיחזור.במקום זה הם מציעים לך לעשות בדיקת וירוסים מקיפה למחיצה....WTF הרי עושים שחזור כזה (לפחות אני) דווקא במקרים שיש וירוס במקום להסתבך עם הסרה שלו.... כרגע יש לי גוסט גירסה 6.0 שעובדת מצויין אבל רק עם FAT ,כך שאני לא יכול לפרמט את כונן C שלי כ NTFS . נראה לי הכי טוב בשבילי 2003...אז איפה משיגים אותה? :s05:

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by Matrix-Hacker,

התחלתי להשתמש בתוכנה אתמול ויש לי כמה שאלות עלייה : 1) מה זה Ul Speed ומה זה Dl Speed ? מה ההבדל ביניהם ? 2) איפה אני יוכל למצוא עוד קישורים להורדה חוץ משני האתרים האלה : *ווארז בפורום אסור בהחלט* 3) יש אפשרות חיפוש דרך התוכנה או שאפשר להוסיף חיפוש איכשהו ?

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.