עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MishaK,

כידוע לא לכול המשחקים בימינו יש אפשרות פנימית להראות את הFPS שמוצג באותה שנייה, שאלתי היא, היא יש תוכנה חיצונית שעושה את זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  2. מקווה שפתחתי את האשכל במקום הנכון

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  3. איך אני מפעיל אותו הוא לא מופיע ב-"פתיחה באמצעות" וגם לא בתקייה

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by EliranB,

היה לי עד לא מזמן Windows XP בעברית עם SP2 מובנה ... לאחרונה רציתי לעבור לWindows XP באנגלית גם עם SP2 מובנה ... כשהתקנתי את הכרטיס קול במהלך ההתקנה הוא מבקש להפעיל מחדש הפעלתי כשהמחשב על היה לי את החלון של הדרייבר לא מאושר ע"י מיקרוסופט בלה בלה בלה ... עשיתי Continue AnyWay או משהו כזה ... והוא לא ממשיך בהתקנה .... מה עושים ? המפרט בצד בבקשה תעזרו ...

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by achiya1,

שלום לא מספיק שאילצו את כולם לעבור לאיסיקיו 6 ,אז גם הוא מעז לעשות בעיות.. לחבר שלי קורס האיסיקיו כל פעם שאנחנו מדברים (ספציפית איתי) וזה לא ניסיון לחמוק משיחה חח זה פשוט מצחיק לראות אותו נכנס ויוצא לי אתמול בלילה זה קרה אחרי הרבה זמן יחסית בלי נפילות. מגיעה הודעת שגיאה (אני אצלם אם היא תבוא שוב ) והאיסיקיו נסגר.. עוד אנשים מזדהים איתי ? תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  6. שלום יש לי מצלמת וידאו של panasonic sdr-s150 הזכרון הוא על sdhd הפורמט שהסרט נשמר הוא mod כזה שלא ניתן לראות אותו ב די וי די ביתי אלא רק על המחשב אודה לכם מאד על פתרון או תוכנה שאפשר להמיר את הקובץ. תודה ארנון

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by AtR,

שלום לכולם! התקנתי את תוכנת ה-ICQ על הויסטה וקיבלת את ההודעה הבאה מה עליי לעשות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  8. ^ אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  9. שלום. האם יש דרך לגרום לתוכנות האלה לסדר קבצים בצורה נורמאלית כמו שוינדוס עושה? למשל ACDSee עושה את זה, אבל מה שמוזר זה שבצד - איפה שהתיקיות מוצגות, התיקיות מוצגות לפי הסדר כמו שצריך.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  10. אורח Dark-Psycho
    Started by אורח Dark-Psycho,

מי שיודע מאיפה מורידים ואיך קוראים לתוכנה שבאסיקיו עושה שאתה רואה מי קורא לך את האוואי שיגיד לי זה די דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by GUNZ,

שלום אני צריך המלצה על אחד טוב לא מודים וכאלו אלה גירסה בפני עצמה עם אפשר קישור יהיה נחמד תודה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  12. חברה, זה כבר מתסכל אני צריך ממש ללכת מכות עם ALT SHIFT ומדי פעם אני מנסה את CTRL, במקרים שזה לא עובד אני מתחיל להעתיק ולהדביק ממקומות אקראיים אררררר זה פשוט לא מחליף שפה, וזה כל פעם לוקח יותר זמן עזרו לי בבקשהההה

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  13. שלום, אני מחפש תוכנה - עדיף חינמית - אשר תבצע שיפור אוטומטי בתמונות סרוקות זאת באצווה (Batch בלעז) וכמה שיותר Idiot Proof - נושא עיבוד התמונה זר לי. תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים יש לי צורב LG 4167B ומותקנת נרו אולטרא... כאשר אני מנסה לצרוב DATA DVD IMAGE מה שלא יהיה הכל טוב ויפה.. בעיה היא עם AUDIO כאשר אני מנסה להוסיף מוזיקה במצב אודיו יוצא לי מסך מוות כחול הכל קורס ומחשב מאתחל את עצמו... למישהו יש מושג מי למה כמה ואיפה? תודה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by thejinji,

רכשתי כונן Transcend 1TB StoreJet M3 הוא מגיע עם כפתור פיזי עבור גיבוי אוטמטי בלחיצה האם קיימת תוכנה או דרך כל שהיא להמיר את פעולת הכפתור? אני מעוניין שהוא יבצע הסרה בטוחה (win7x64)

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by yotam360,

1) מה הוא עושה?? 2) מאיפה אפשר להוריד DirectX??

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by Spirit Crusher,

אני מחפש אנטיוירוס שאפשר לאתחל איתו את המחשב לפני שעולה הווינדוס בכדי להסיר וירוס... מישהו מכיר איזה תוכנה?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, יש לי בעיה עם הקאזאה - היא לא מתחברת לי לאינטרנט, פשוט רשום למטה CONNECTING ושום דבר לא קורה... מה עושים? (וכבר ניסיתי לשתק את הפיירוול)

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by Argo013,

התוכנה שבאה עם הסורק (Avision 261c) ישנה ולא נוחה לעבודה, לכן אני מחפש תוכנה שתתאים לכל (או רוב) סוגי הסורקים ושתהיה בעלת ממשק עברי . תודה מראש למגיבים.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by tommy_g,

אהלן חברים. מישהו יודע כיצד אני צורב DATA על מדיית DVD? אני משתמש בתוכנת NERO. כאשר אני מתחיל את הצריבה, התוכנה רושמת לי שאין מספיק מקום בדיסק. הקובץ שאני מעוניין לצרוב הוא בגודל 1.5GB, והמדיה יכולה להכיל 4.5GB. מה הבעיה? האם צריך לשנות משהו בהגדרות? לעזרתכם אודה, תומר.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by The Dom,

אני יודע איפה נשמרים כול הקבצים שראיתי (זתומרת רק פתחתי-לא שמרתי) של ie אני צריך לדעת איפה נשמרים הקבצים בfirefox!!!!!!!! ואם אני יסיר ויתקין מחדש את firefox זה ייעלם/יישאר?

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  22. שלום לכולם אשמח תשובה (: קיבלתי אתמול תמחשב במשלוח UPS מTMS, התקנתי הכל את כל הדרייברים וגם את הדרייבר של הכרטיס מסך, יש לי 8800GT של ספארקל אז הכנסתי תדיסק שלו ועידכנתי, זה הכי מעודכן? למה חבר שלי אמר לי שיש יותר מעודכן, אני לא יודע איזה דרייבר להוריד חיפשתי ולא הבנתי. יש לי ווינדוס XP HOME edition משנת 2002 מקורי והוא מה שמותקן לי על המחשב, אני לא יודע אם זה 32 או 64 אבל חושב שזה 32 אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  23. אם מישהו מכיר מדריכים להכנת סוגי מסגרות בפוטושופ , שירשום אותם כאן/יתן לינקים אליהם. תודה!

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  24. נמאס לי מכל הנקישות והצלילים האלו..

• 5 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.