עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Or94,

אני משתמש בפיירפוקס ויש לי בזמן האחרון בעיה: אני לא מצליח לראות סירטונים ביוטיוב. אני לא יכול ללחוץ PLAY ולא מצליח ללחוץ על כלום. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by guym,

הורדתי את ההתקנה של IE8 וכשאני מנסה להתקין מופיע לי שגיאה : התקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך. והורדתי בעברית..מכמה מקומות שונים.. בעיה נוספת שיש לי במחשב.. התקנתי את המשחק פיפא 2010 וכשאני נכנס למשחק מופיעה לי השגיאה הבאה : ואני התקנתי DIRECTX כי זה מה שהבנתי שחסר לפי ההודעה הזאת.. ישמח לתגובה מהירה בתודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by t-macc,

האלן אחי הכניס לשנייה את ה DISK ON KEY שלו אליי למחשב וישר העביר וירוס. http://www.zix.co.il/basic.php האנטי וירוס לא מוחק אותו,ושאני מנסה ידנית למחוק אני לא מצליח למצוא אותו במחשב. נעשו סריקות עם אותו אנטי וירוס נוכחי ו SPYBOY ועדיין לא נמחק. אשמח לעזרה..

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by eranratzon,

שלום למומחים כשאני נכנס לכל התוכניות-עזרים-בידור-רשמקול ומנסה להקליט , אחרי 1 דקה הפעולה נפסקת עם הודעה: "אין די זיכרון זמין להשלמת פעולה זאת, סגור ישומים אחרים כדי לפנות זיכרון" זה קורה גם אם ההקלטה נמשכת 10 שניות, עצירה ונסיון לחדש את ההקלטה. אני עובד עם XP יש 4 ג'יגה זיכרון ראם מעבד 4 ליבות Q6600 מה הסיפור? תודה ערן

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by yogi01,

או לחילופין תוכנה שמקליטה את המסך, כמובן חינמית. תודה.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by matrix66,

היי תמיד אני משתמש במוזילה ומעתיק דברים עם ctrl+c ומדביק אם ctrl+v או פשוט מסמן את הטקסט +מקש ימני העתק משום מה לאחרונה אין לי כבר את האפשרות הזאת וגם שאני לוחץ של ctrl+c זה לא מעתיק כלום-מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה על העזרה מראש

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by IlanF,

[עריכה] הבעיה נפתרה, אני אידיוט (כמו שיוצא לי הרבה למצוא את עצמי ) [/סוף עריכה] אני מנסה לבנות slideshow בפלאש AS3 שטוען את התמונות מקובץ XML (שהוא RSS שאני יקבל מהאינטרנט) אני מצליח למשוך מידע מהXML, ואני מנסה להכניס אותו למערך דו מימדי, אבל קצת נתקע בשגיאה קצת מוזרה שלא עוזבת אותי... כל פעם שאני מנסה להכניס מידע לתא מסויים למערך (נאמר לתא 0,0), אני מקבל שגיאה בoutput: TypeError: Error #1010: A term is undefined and has no properties. at newsTicker_fla::MainTimeline/loadImages() at flash.events::EventDispatcher/dispatchEventFunction() at flash.events::EventDispatcher/dispatchEvent() at flash.net::URLLoader/onComplete() השגיאה בעצם לא אומרת לי כלום, ואין ל…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by r1plet,

שלום, ברשותי מיקרופון סטודיו עם מתאם מPL גדול לPL קטן כך שכל העניין מתחבר למחשב כמו כל מיקרופון רגיל, אני מחפש תוכנה שתתן לרמקולים של המחשב שלי לפעול כמו מגבר לאותו המיקרופון, כלומר לקבל סאונד נקי מהמיקרופון שיוצא מוגבר מהרמקולים של המחשב שלי. הרמקולים הם בעצם מערכת סטריאו רצינית כך שכל העניין אמור לחסוך לי את הצורך במגבר ולפעול יפה מאוד, חסר רק הסופטוור. אודה מאוד לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  9. קיבלתי 2 הודעות לאוטלוק מאותה כתובת וזה לא ספאם {הודעת זימון מאוטלוק 2003 ל-2007} וכשאני מנסה למחוק אותה האוטלוק ניתקע וצריך לעשות ריסטרט לאוטלוק {אני עם ויסטה פרימיום-מחשב נייד..} ניסתי עם SHIFT+DEL וגן אותה בעיה... יש לכם איזה רעיון.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי בעיה באינטרנט כבר הרבה זמן ואני לא ממש יודע איך לפתור ישנם אתרים שכשאני נכנס אליהם אני מקבל שגיאה שאומרת שגיאה ביצירת קשר עם השרת not found קצת מידע אני מחובר ברשת אלחוטית ראוטר של dlink אני משתמש בוינדוס XP תודה מראש אליאור

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  11. יש לי בעיה מוזרה אני לא יכול לפתוח כוננים (כונן C למשל) על ידי שתי לחיצות עכבר... אם אני לוחץ פעמיים זה לא נפתח רגיל זה עושה SEARCH יענו חיפוש במקום לפתוח עכשיו כל פעם שאני צריך לפתוח את הכונן אני צריך ללחוץ קליק ימני ואז OPEN כדי שיפתח... זה מעצבן אני לא יודע איך פותרים את זה.. אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by thejinji,

1. המערכת שלי היא דיי פשוטה e5200 4gb ddr 800 17" CRT vista x64 ולוח מבוסס G31 שזה אומר intel gma 3100 בהמשך מתוכננת קנייה של כרטיס מסך ומסך השאלה שלי האם כרגע המערכת עומדת בדרישות המינימום (אני יודע שהוא לא ינצל את היכולות שלו) כך שבהמשך כשאקנה כרטיס מסך לא אצטרך לשדרג גם פוטושופ או שעד שלא אקנה כרטיס מסך הוא כלל לא יעלה 2. האם CS3 ינצל את המערכת טוב יותר או ש CS4 לא מוכרח להשתמש בהאצת כרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  13. Started by totah,

כשאני מנסה לכתוב טקסט כחלק מסרט מה שקורה זה שעצמים כמו נקודות בסוף משפט הולכות לתחילת הכתוב ולא לסופו. דבר דומה קורה גם עם נקודותיים או סימני שאלה: :מה המצב .הכל טוב ?הלו מה אפשר לעשות?. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by goshak123,

לא יודע אם זה קשור לפה אבל יש איזה משחק שאני רוצה לשחק בו, וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא כותב לי שהמשחק דורש לפחות 100mb free swap disk space ולי יש 600- swap disk space. איך אני פותר את זה?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  15. איך אני יכול למצואת את הדרייבר הזה ולמחוק אותו?

16. Started by smack,

היי לכולם לא ידעתי בדיוק איפה לקטלג את השאלה , אז אם טעיתי קבלו את התנצלותי אני משתמש בתוכנה קיובייס מקורית,שאותה אני יכול להפעיל אך ורק עם דונגל שהגיע איתה. היום נכנסו לי כמה וירוסים למחשב כשהדונגל היה מחובר, בכל אופן אני חושב שנפתרתי מהם ועשיתי סריקות מקיפות, אך בדונגל אין לי אופציה לבדוק. מה שאני שואל זה האם יש לי ממה לחשוש,או שבעצם הוירוס לא מגיע/ משפיע על הדונגל , וכך שאחבר אותו בפעם הבאה לא יהיה לי ממה לחשוש???? תודה רבה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  17. הבעיה רק בחשבון מסויים, ( החשבון שלי ) שאני מנסה להתחבר לחשבון אחר מאותו המחשב אין בעיה... מה יכול להיות הבעיה ? תאריך ושעה מכוונים... עריכה, אני יכול לראות את האנשי קשר שלי ב http://login.live.com... אבל המסנגר עצמו נותן את השגיאה הבאה: רשימת אנשי הקשר שלך אינה זמינה כעת :-\

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by elyaz,

קניתי את Mass Effect דרך החנות של EA במבצע שיש שם (30 ש"ח) המשחק ירד דרך EADM, וכרגע אני לא מצליח להתקין אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: "Program too big to fit in memory" אני על WINDOWS 7 32-bit ניסיתי גם לעשות compatibility לXP ולויסטה- וזה לא מצליח אשמח לעזרה תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  19. ובאיזו תיקייה הוא נמצא? ???

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  20. Started by elior021,

אהלן מישהו מכיר תוכנה חינמית שדרכה אפשר לנעול תיקיות באמצעות סיסמה ? תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  21. צהריים טובים לכולם. התפרסמו היום,במספר אתרים גלובאלים מידע האומר שנתגלה באג בסריקת הווירוסים של AVG. מה שבעצם קורה,הוא שהאנטי וירוס מזהה קובץ שחיוני למערכת ההפעלה כווירוס ונותן למשתמשים למחוק אותו,מה שבעצם כל משתמש תמים יעשה במקרה שכזה. הקובץ המדובר הוא - user32.dll. שימו לב: מחיקת הקובץ תגרום לקריסת המערכת. מידע נוסף: http://hothardware.com/News/Oops-AVG-Virus-Scanner-Crashes-Computers http://www.bit-tech.net/news/2008/11/12/avgi-bug-leaves-windows-unbootable/1 http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=22808&catid=3 שימו לב לקבצים הנגועים בסריקתכם ההבאה.

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by Spirit Crusher,

אני מחפש אנטיוירוס שאפשר לאתחל איתו את המחשב לפני שעולה הווינדוס בכדי להסיר וירוס... מישהו מכיר איזה תוכנה?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  23. או פשוט משו שיקבץ את הגודל

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by Kenny,

היי אנשים, אני לא מעוניין בתוכנה שמבוססת על קוד.. משהו גרפי יותר , Drag & Drop . משהו בסגנון CoffeeCup אם מישהו שמע עליה. יש לכם איזו עצה? אני צריך תוכנה יחסית פשוטה מצד אחד, ללא צורך בידע מודע בכתיבת קודים, אבל גם שתיהיה מלאה באופציות ולא בסיסית מידי. תודה.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים