תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
למה SISOFT SANDRA לא מתאים לXP ואם אתם מכירים אחד שכן פועל תנו מיקום
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני צריך דחוףף יש ממכם? נ.ב אני חדש כאן ..
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להתחיל ללמוד תוכנות גרפיקה (photoshop mayaוכאלה) יש אתרים שמדריכים על התוכנות?(אולי משהו קצת יותר "אינטראקטיבי" מספרי לימוד)
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
איך אני משנה את ברירת המחדל של האימייל ב FIRE FOX ? למשל שאני רואה לינק אם שליחת איימיל זה פותח לי ברירת מחדל של outlook אני רוצה שיפתח לי לGMAIL . תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם פה .. אני הייתי רוצה לדעת כמה דברים שיעזרו לי קודם כל להבין את המבנה של קבצי הוידאו . הבעיה שלי בעצם כשאני מפעיל את קבצי הוידאו יש לי בצד שמאל של המסך מן פסים מעוותים אשר פוגעים באיכות הסרט. אבל מצד שני כאשר אני מפעיל את הקובץ דרך הDIVX PLAYER אז אין שום בעיה עם התצוגה של הסרט .. אבל אז אני לא יכול להכניס תרגום לסרט. בעקרון מה שאני מנסה להגיד פה זה שרק דרך הדיווקס הסרט עובד טוב ודרכו אני לא יכול לשים תרגום. הבנתי שיש מקודדים וכל מיני דברים כאלה שאמורים להגדיר את איכות הסרט .. מה אני עושה כדי שהסרט יעבוד לי טוב דרך המדיה פלייר ודרך התוכנה שמפעילה גם את התרגום . ובכלל קצת מידע על איכויות וידאו על המחשב יעזרו לי להבין יותר טוב ... תודה דורון .
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אויי ואווי במחשב נייח קרס לי win10 לא עולה עושה ריסט מידי פעם מתקן שגיאות. בגלל שהיה לי הפסקה חשמל כמה פעמיים. בדקתי דיסק קשיח הוא תקין אין שגיאות. גם בדקתי זיכרון תקין אין שגיאות. יש לי כמה אתרים ואני לא זוכר בעל פה סיסמאות ששמורות באתרים שלי. אני עשיתי גיבויי חומר חשוב. ועוד לא היתקנתי מחדש win 10. לפני התקנה מחדש. אני רוצה לימצוא בתיקייה קובץ לעתיק סיסמאות שמורות בדפדפן גוגל כרום. מאיפה זה נימצא תיקייה קבצים שמור סיסמאות בדפדפן גוגל כרום ? אני רוצה להתקין מחדש win 10 ובסוף אני מחזיר קובץ סיסמאות בדפדפן גוגל כרום. ואז אני יכול להמשיך כרגיל בדפדפן גוגל כרום עם סיסמאות שמורות. ואם אפשר גם אותו דבר איפה נימצא תיקייה קבצים שמ…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את תוכנת ה-ICQ על הויסטה וקיבלת את ההודעה הבאה מה עליי לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב UTORRENT הבעיה מופיעה בתמונה במסגרת אדומה למטה. http://img441.imageshack.us/img441/5307/utorrentxb9.png איך לפתור את הבעיה הזו? אגב, עשיתי בדיקת פורטים וכולם פתוחים. [glow=red,2,300]עריכה:[/glow] אני חושב שהבנתי למה הבעיה-בגלל שביטלתי את ה DHT-האם אני צודק? או שזו כן בעיה שצריך לפתור?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אשר תפעיל דברים במחשב ע"י קול (כאשר אני אומר משהוא)
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לשמור את המצגת כקובץ (או כמה קבצים) שיכולים לפעול , גם אם אין במחשב בו רוצים להפעיל את המצגת POWERPOINT . ניסיתי בשמירה בשם את הפורמטים ולא הצחתי למצוא דבר כזה. יש באמת דבר כזה? ואם כן איך אני שומר את המצגת ככה?
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בהמשך לשרשור שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445859.new;topicseen בקצרה, נייד DELL A840 עם ויסטה. עוד באחריות. נדמה לי שהמסך הכחול שאוהב לבקר אותנו התחיל מאז שהחליפו לנו סטיק RAM שנדפק. הבעיה שבדיקות הזכרון מראות שהכל תקין. גם בשרשור וגם בתמיכה של DELL ההמלצה הייתה להתקין מחדש. פרמטטי והתקנתי מחדש. היום, יומיים אחרי ההתקנה - שוב המסך הכחול בא לבקר. אני באמת כבר משתגע. המסך הכחול הופיע לאחר שהמחשב עבד כ 30 שעות רצוף. היו פתוחים עליו אקספלורר 8 וכרום. חוץ מזה כמעט לא מותקן כלום. תוכנה נוספת שרצה באותו זמן - SABNZBD. צירפתי את ה DMP החדש כקובץ TXT. האם יש סכוי שאכן ה RAM דפוק וכל הבדיקות מראות שאין איתו בעיה? יש משהו שאני יכול לעשות או ללמוד לחיות …
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתשב על שרת, ותאפשר לאנשים שיכנסו לאתר להעלות תמונות משלהם לגלריות. משהו כמו גלרית המודינג של האתר. ניסיתי לעבוד עם "גאלרי" (התוכנה שמשתמשים בה פה באתר), אבל היא די כבדה ונתקלתי בהרבה בעיות בהתקנה שלה. התוכנה לא צריכה להיות מסובכת, ולא אמורה לכלול כלמיני פיטצ'רים מיוחדים (נניח עריכת התמונה, הוספת הערות גולשים וכו' כמו שיש בגלריה). פשוט שיוכלו להכנס לאתר ולהעלות תמונה שיוכלו לראות אותה אח"כ. כמה שיותר פשוט וקטן - יותר טוב. הערה: האתר ישב כנראה על שרת חינמי (משהו בסגנון לייקוס, ספיימק...), אז התוכנה צריכה להיות מותאמת לעבודה עם שרתים כאלה. תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום אני משתמש באקספלורר 10 . איך אני גורם לזה שתהיה לי שורת חיפוש של גוגל, כמו שהיתה לי ונעלמה, בראש הדף באתר הבית? יכולתי גם מקודם לעמוד בראש הדף מתחת לסרגל הכתובת ובקליק ימני לבחור כברירת מחדל חיפוש ע''י גוגל. עכשיו בקליק ימני לא נראת אופציה כזו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
שלום, התקנתי את הגירסה החינמית החדשה של ה"DAP" וכשהוא סיים הוא קבע שהוא ה מנוע חיפוש שלי כשאני מחפש משהו בשורת הכתובות. הסרתי אותו והתקנתי מחדש ולא עזר... הסרתי את הfirefox והתקנתי ולא עזר.. מה עוד אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן, יש לי הרבה מאוד תמונות סרוקות...הבעיה שבכולן יש חלק שחור (פאק בתוכנה של הסורק). במקום לעשות קרופ אחת אחת...אולי יש תוכנה שתעשה את זה במקומי (הקרופ הוא באותו מקום בכל התמונות)? עדיף שהתוכנה תיהיה חינמית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
למקרה שמשהו לא מובן, צירפתי צילום מסך. אם אני מוריד קובץ מסויים דרך פיירפוקס, אותו הקובץ מופיע לי פעמיים במיקום ההורדה, כשאחד מהם הוא זמני ונעלם ברגע שההורדה מסתיימת. לא כל כך קריטי, אבל קצת מפריע בגלל שמיקום ההורדה הוא שולחן העבודה, ואז נוצרים רווחים בין הקבצים שהורדו ואני צריך לעשות סדר ידנית. יש דרך לבטל את הופעת הקובץ הזמני? שמתי לב שב-IE לא מופיע אחד כזה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אלה שמוצגים בצבע ורוד בDISKEEPER... יש לי מלא כאלה..
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מדי כמה דקות עולה לי התראה שהאתר tordemon.cc.. או משהו כזה נחסם. השאלה שלי למה בכלל הוא מנסה לעלות? מה מעלה אותו ואיך אני מוחק אותו ספציפית?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
-
בס"ד שלום לכולם והמשך ש.טוב. אציג בפניכם שני בעיות מוזרות שנתקלתי בשני מחשבים חדשים שונים. הראשון המחשב הנייח, עשיתי לו פירמוט התקנה מחדש. והעכבר היואסבי שהיה מחובר כבר למחשב, הפסיק לפעול עם ההתחלה של המחשב.. כלומר הווינדוס איך שעלה בפעם הראשונה, זיהה את העכבר, זז קצת העכבר, ואז הפסיק לזוז !..הפסיק לפעול כמובן שעשיתי הסרה של העכבר ניתוקו ואז שוב התקנה אז שוב הוא זיהה אותו זז לשניה וחצי, ואז הופ הפסיק לזוז.. חיברתי כל עכבר יואסבי אחר ואותה תקלה. כאילו יש התנגשות שיחקתי הגדרות עם הביוס, הורדתי יואסבי הפעלתי הכל , ולא עזר לא היה מנוס מלפרמט מחדש, לדאוג שהעכבר לא יהיה בפנים, ואז שהווינדוס עלה, רק אז לחבר את היואסבי. במחשב השני המחשב הנייד חדש חדש נקנה לפני יומיים. יש בו ווינ…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה בשם frameforge previz studio 3 עכשיו גם ההתקנה עשתה לי קצת את המוות אבל מהרגע שאני נכנס לתוכנה אמורים להיות פריטים שמופיעים כדי שאוכל להשתמש בהם,אין לי פריטים כאלה בכלל. לא הבנתי איך אני אמור להשיג אותם בבקשה בבקשה אם מישהו מכיר או יודע שיסביר לי,השתגעתי
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
עקב מקרים רבים של הדבקות בוירוסים על הדיסק און קי, רציתי לשאול אם קיים אנטי וירוס חינמי לזכרון פלאש שיזהה מידית וירוס ברגע שמוכנס למחשב נגוע. כרגע לא מותקן U3 וגם לא הייתי רוצה להתקין.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם שאני מסיים לערוך את הדף ורוצה להציג אותו בתצוגה מקדימה הוא מבקש האם לשמור את הנתונים שביצעת יש מצב שאפשר להעיף את זה שלא יבקש את זה ? כמו בדרימריבר 4 תודה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי את ה trillian pro 2 ולאחרונה יצא איי סי קיו חדש. וכשאני שולח הודעה למי שיש את האייסיקיו החדש הוא מקבל גיבריש. מישהו מצא לזה פיתרון אולי?