תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בעיה מוזרה, למרות שאני מוחק ומאפס את כל ההיסטוריה של הדפדפן, שאני מגיע לשורת הכתובות וסתם רושם WWW. הוא עדיין משלים לי כתובות אתרים שגלשתי בעבר, שאני מוחק מהשורת כתובות זה גם לא עוזר וחוזר בחזרה..... עקבתי אחרי כל ההוראות של האיפוס המלא כאן: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Clear+Recent+History וזה עדיין לא עוזר..! (גירסה אחרונה 3.5.5) מה לעזאזל קורה פה ? חח אודה לעוזרים!! תודה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
הנה, זה מה שהופיע עכשיו כשעשיתי ריסט. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מחובר בפס רחב ומשתמש ב-firewall של win xp .בדקתי את ההגנה על המחשב(firewall של win xp) באתר של חברת symantec (החברה שמפיצה את ה-norton) בבדיקת security check עברתי את כל הבדיקות למעט בדיקת Browser Privacy Scan! האם אני יכול להשתמש ב-firewall של win xp או שאולי כדאי להשתמש בfirewall (חינמי) אחר?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את הנגן flash player גירסה אחרונה מהאתר של adobe בסיום ההתקנה אני מקבלת הודעת שגיאה שאומרת :לקובץ זה לא משויכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו.צור שיוך באפשרויות תיקייה בלוח בקרה"נכנסתי לאפשרויות תיקייה אבל אני לא יודע מה לעשות שם (אני משתמש בנגן לשידורי הסטרימינג מאתר נבא אודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, כשאני מנתק את ה firewall אז יש גישה לרשת הביתית. בהגדרות הפיירוול הגדרתי הרשאה לרשת הביתית אך עדיין זה לא עובד. מה עושים? מה אני מפספס פה? אופיר
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק אני מקווה... 3 התקנות כבר הורדתי ובכולם אותה בעיה... אני משחק ואז פתאום זה נתקע ויש מלא מרובעים קטנים על המסך... יש לי מחשב חדש e8500 כרטיס מסך hd 4870 4gb ram ומשחקים אחרים כמו קול אוף 4 ופרו סטירי ופלט אוטו עובדים אצלי אל ההגדרות הכי גבוהות... עכשיו השאלה איך אני פותר בעיה זו?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני הכנתי עבודה וצריך לעצב את התמונת שער של שחיין בשחיית פרפר.. הקטע הוא שזה מרובע ופשוט ורציתי להכניס משהו קטן ומיוחד לזה ושהתמונה תשתלב עם הלבן כאילו זה צבע ואז לאט לאט זה מבהיר עד שהופך ללבן. מישהו יכול שנייה לעשות לי את הטובה הזאת? מי שיכול בבקשה שיכנס אלי לאיסיקיו או שישאיר את שלו.. אני מחובר אבל באינביזבל כי מציקים לי
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
יש תוכנה שסורקת את המחשב ומוצאת רק קבצים עם סיומת WMA למשל או רק MP3 ? כי יש לי מלא שירים עם סיומות כאלו מפוזרים במחשב ואין לי כח לחפש אחד אחד.. אם יש דבר כזה אז מה השם של התוכנה ? תודה ..
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני נדרש מידי פעם לבצע שינויים ותוספות לאתר קיים שלי. האתר נכתב ב html ומכיוון שאיני יודע שפה זו, אני תלוי לחלוטין בשירות חיצוני יקר, ולא תמיד מספק. 1) האם אוכל לבצע בעצמי שינויים בעזרת אחת התוכנות Macromadia Dreamweaver MX FRONT PAGE 2) אם כן, מהי האופציה המועדפת בהתחשב במחיר, מידת הנוחות והקלות, והאם ישנה אופציה נוספת. בתודה אליאס
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ניד של ACER מדגם aspire 5100 ויש בו מלמה אינטרנט מובנת. עכשיו עברתי מהמערכת שהוא בא איתה לWIN XP מצאתי דרייבר והכול(אני חושב) אבל אחרי התקנה הוא אומר לי שצריך להופיע לי חלון שמודע על מציאת חומרה חדשה וחלון זה לא מופיע וכתוצאה מזה(אני חושב) הדרייבר לא עובד... משהו יודע למה או מה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש. עריכה: עכשיו הWIN מצא את המצלמה אבל כשאני נכנס אלה האור(שמסמן אם היא דלקה) לא נדלק ואם הוא נדלק אני ראה על המסך רק אפור...
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, הגדרתי את החשבון שלי ב- IMAP בג'ימייל דרך ה-Thunderbird 2.0.0.6 ומשום מה לא משנה כמה הגדרות אנקודינג אני משנה אני לא מצליח לראות הודאות בעברית ורואה רק סימני שאלה בתוכן ההודעה הנושא עובד בעברית מצויין אבל פשוט לא הולך לי עם התוכן עצמו למישהו יש הגדרות מדוייקות שאותן צריך להגדיר? בדקתם את GMAIL IMAP & Thunderbird ?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם ההודעה קשורה לפורום הזה אם לא אז תעבירו לפורום המתאים בכל אופן קניתי מחשב חדש,וכשאני מנסה לצפות בסרטי הוידאו באתר הספורט one אני לא מצליח אני שומע סאונד אבל אין תמונה התקנתי את חבילת המקודדים k lite 3.80 ,זה לא עזר ברצוני לציין שהבעיה קיימת רק באתר One ועדיין לא נתקלתי בה בשום אתר אחר
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, אני משתמש בתוכנת MV2PLAYER והבעיה היא שלפעמים יש סרטים שהתרגום לא מסונכרן עם הסרט. יש משהו שאפשר לעשות,איזהשהם הגדרות בתוכנה או משהו כזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
חבר'ה.. יש בעיה מוזר שאני מנסה לצרוב סרט בפורמט AVI לצרוב לDVD ולא עובד וניסתי בכול תכונות כמו:CDBurnerXP וEasy MPEG AVI DIVX WMV RM to DVD ועוד כמה תוכנות ניסיתי ועדיין לא עובד בXP ובויסטה כל התוכנות לא מצליחות לצרוב סרט בפורמט AVI לDVD אז משהו מוזר אני לא מבין ??? אז יש פיתרון לזה? בתודה
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה כזאת שבזמן האחרון אני צריך להיות ADMINISTRATOR כדי להריץ תוכנות מסוימות ומשחקים אך ניסיתי להחליף את המשתמשים דרך START LOGOFF ן ADMINISTRATOR לא רשום לי שמה (אפילו לא ידעתי שיש לי ADMINISTRATOR במחשב) אז אפשר להפעיל את התוכנות האלו דרך RUN AS אך אני לא יודע מה הקוד של הADMINISTRATOR האם יש קוד בררת מחדל כלשהו?? :-\ :-X
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאוכל להכניס לתוכה את כל השיר(לא את המילים) והיא על פי המוזיקה תגיד לי מידע על השיר: אמן,אלבום וכו'
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מהם לדעתכם? אני רוצה לדעת מה יוריד הכי מהר במחשב שלי. יש לי אחד וחצי אצל ברק,והמפרט למטה. אשמח להצעות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בשימוש בתוכנת MPCH - media player classic homecinema בכך שאני לא מצליח להפעיל גם את התרגום SRT לעיתים הוא כותב משהו למה לא ולעיתים סתם לא מוסיף את התרגום איך לפתור את הבעיה ? הגירסה היא 1.3.1249.0
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
מחפש תוכנה או טריק ליצירת קיצורי דרך כמו ctrl alt del שבוריאציות שונות של מקשים יוכלו לפקודתי להעלות או להפעיל תוכנות או פקודות מסוימות
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני לא יכול לעשות חיפוש ,לראות קבצים מוסתרים ,להפעיל אנטי וירוסים ועוד הרבה דברים מעצבנים ב-WINDOWS מה אפשר לעשות , אני נואש בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מחפש סקריפט טוב למירק, שיהיו בו הרבה אופציות ודברים נחמדים... פעם הייתי משתמש באומגה אבל הוא ישן כבר, והיום מולז כבר מאוס וריק מדי... תנו לי בבקשה המלצות כולל לינקים אם אפשר... תודה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היום אחרי שהתייאשתי קליל מהIE שלי החלטתי לעבור ונזכרתי שהמליצו עליו רבות פעם (אם יש יותר טוב, אני פתוח להצעות - לא מוזילה, ניסיתי וממש לא אהבתי) הסתדרתי עם רוב הבעיות אבל הבעיה הכי גדולה זה שנגיד בפורום הזה (או בפורום קקטוס) האווטארים בצד ההפוך מאיפה שהם אמורים להיות וכשאני כותב משהו זה מראה לי כאילו אני כותב הפוך (ז"א ככה - הקטן יונתן במקום יונתן הקטן P=) אני משער שזה בעיה בleft to right , right to left הבעיה היא שאני לא מוצא איפה ליישר את זה בדפדפן מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בעבר מצאתי תוכנה קטנה שנקראת gaming mouse ובה היו כל מיני אפשרויות להגדיר לכל כפתור בעכבר פעולה שונה. כרגע אני עם WIN7 64 והתוכנה לא מתאימה, כמו כן גם הדרייבר של העכבר לא עובד לי העכבר שלי- Genius Ergo 525 תודה! עריכה: הורדתי מהאתר של GENIUS דרייבר ל WIN7, כשאני מפעיל את התוכנה אני מקבל את ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כידוע לא לכול המשחקים בימינו יש אפשרות פנימית להראות את הFPS שמוצג באותה שנייה, שאלתי היא, היא יש תוכנה חיצונית שעושה את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-