תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מקודד סרטים לצורך הצמדת כתוביות (לניגון במכשירי DVD שלא תומכים בכתוביות בעברית). אני לא ממש מבין בעניין אז בחרתי בתוכנה WINAVI כי היא הכי קלה שראיתי. מה שאני אומר כרגע תקף ל80 אחוז מהסרטים שקידדתי, אבל לדוגמא אני אבחר בסרט שזה היה בו הכי נורא... INTO THE BLUE. הקובץ הארגינלי לא עשה שום בעיות בשום נגן, לצורך העניין רץ מהר קדימה, יכול לרוץ אחורה, איכות תמונה סבבה, ומסונכרן מעולה קול ותמונה. הקובץ שקידדתי במקודדים של התוכנה (ZJMEDIA) היה פשוט זוועה: רץ קדימה ממש לאט (במידה ורוצים להריץ, בניגון הוא כמובן בסדר), לא יכול לרוץ אחורה בכלל (קופץ לתחילת הסרט), איכות תמונה לא משהו, גודל קובץ מוגזם (בין 50 ל-150 מגה יותר מהמקורי), הקידוד היה דיי מהיר האמת... והכי הכי גרוע, כ…
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת. עוד כמה דברים שאני רוצה להוסיף: *אני מעוניין בנגן קליל ופשוט לשימוש (בסגנון Real Player) *אני מעוניין בנגן שקורא את רוב הפורמטים בוידאו ובצליל (אם לא את כולם). *אני מעוניין בנגן שאינו נקרא WMP10. תודה לעוזרים, עמית
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
באמצע דפדוף יש לי תקיעות קטנות כאלה.... לא יודע למה זה זה מעצבן נורא... אני מגלגל עם הגלגלת של העכבר בפורום ויש לאגים קטנים כאלה........... גירסא אחרונה עם XP אחרון דרייברים אחרונים גם לך יש משהו דומה? אני פשוט הבחנתי בזה רק עכשיו.... כנראה שהיה לי את זה הרבה זמן אבל עכשיו זה פשוט מעצבן נורא... טנקס
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ניסיתי כל מיני סורקים adawere ו spybot הם לא מצאו שום דבר מישהו יודע מה זה?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כל סרטון שאני מנגן יוצא כמן בתמונה ששמתי. זה קורה גם בתוך סרטונים שנטענים בתוך אתר/תוכנה כלשהי. כל תוכנה אחרת מפעילה את הסרטים כמו שצריך. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום וברכה... אני צריך בבקשה תוכנה שתאפשר לי להפעיל את המצלמה ביותר מתוכנה אחת רצוי כמובן באיכות full HD וחינמית לדוגמא שאוכל גם לצלם שידור חי ביוטיוב וגם בזום... ואשמח גם להסבר כיצד משתמשים בתוכנה על מנת שאוכל לעשות זאת תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמראה את היקום בערך בסגנון של WORLD WIDE שמראה את הכוכבים וכו' משהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
:s05: בעיקר בקהילות שיתוף הקבצים, נוהגים לפצל קבצים לתיקיות RAR רבות. למה? האם יש סיבה שגם אני אשמור על הכונן הקשיח שלי קבצים חשובים כשהם מאוחסנים בתיקיות RAR?
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קיבלתי מחו"ל COMMERCIAL INVOICE ממולא שאני צריך לצרף למשלוח לחו"ל. כשאני מנסה להדפיס אותו יוצא לי החשבון אבל ריק, בלי הסכומים והשמות שמולאו. איך אני מתגבר על הבעייה? תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לחברה שלי מספר בעיות במחשב - ראשית, המחשב לא רוצה להיכבות באופן רגיל. כלומר צריך לכבות ידני בעזרת לחיצה ארוכה על המפסק וזה מעיק. שנית המחשב פתאום נתקע ללא כל סיבה, אפילו תוך כדי כתיבת מייל....או שהוא מודיע כי אינטרנט אקספלורר ביצע פעולה לא חוקית ולכן ייסגר.. יש לי חלונות XP ואנטי וירוס NOD32 הכונן הקשיח מלא בערך כשליש מנפחו, כך שזו לא הבעיה. האם מדובר בבעיית תוכנה או חומרה ואם כן איך ניתן לפתור את הבעיה. איזה תוכנות נוספות (חינמיות) ניתן להוסיף במידה ומדובר ברוגלות, תולעים ושאר צרות. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשכפל סרט DVD (לצרכים חוקיים כמובן, יש לי סרט ואני רוצה לעשות לו גיבוי). אני רוצה שהתוכנה תדע לעשות הכל לבד (שאני לא אצטרך תוכנה אחרת כדי לפרוץ את החסימה וכו'). יש איזו תוכנה מומלצת? (טובה / ידידותית) כמובן שעדיף תוכנה שהיא חינם, אבל אם יש תוכנה אחרת שהיא במחיר לא יקר מידי זה גם כן בסדר...
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האם אפשר ואיך עושים שב Playlist של ווינאמפ 5 יהיה אפשר לראות שמות שירים בעברית?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האם גם אתם חווים קשיים בהתחברות למסנג'ר?... מדי פעם אני מצליח, אבל לא מעט פעמים אני מקבל אותה ב : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
-
יש לי חלונות XP פרו (אנגלית), הורדתי אקספלורר 8 בשפה אנגלית.והתקנתי אותו. פעם ראשונה הפעלתי אקספלורר 8.וגלשתי בסדר.לחצתי קישור לאתר אחר. ופתאום האתר לא ניתן לראות.והיה שם כפתור לילחוץ "היתחבר..." ורואים האתר שלחצתי על קישור אחר.למה זה קורה לי ניתוקים אתרים אחרים.בכל פעם עלי לילחוץ על כפתור "היתחבר..."? איך פותרים את הבעיה הזאת?אני לא רוצה כל פעם לילחוץ "היתחבר..." -מיכאל
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אוקיי.. אז ככה יש לי כרטיס מסך מסוג ATI Radeon HD 4850 על Win Vista 32bit ואני מעוניין לעדכן לו את הדרייברים... עם מישהו יכול לומר לי איזה דרייברים אני צריך להוריד... ואיך לעדכן אותם, ???
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, קניתי מקלדת חדשה וברצוני להגדיר את מקש ה- EMAIL כנתב ל- GMAIL. לאחר שהגדרתי זאת בתוכנה של המקלדת, כשאני לוחצת על המקש - כתובה לי הודעת השגיאה הבאה:"לקובץ זה לא משויכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו. צור שיוך ב'אפשרויות תיקיה' בלוח הבקרה." אחרי שאני לוחצת ENTER על חלון- השגיאה נפתח לי חלון של GMAIL. למרות שבסוף זה עובד, עדיין מציק לי חלון השגיאה. איך מתקנים זאת?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי לכולם לא ידעתי בדיוק איפה לקטלג את השאלה , אז אם טעיתי קבלו את התנצלותי אני משתמש בתוכנה קיובייס מקורית,שאותה אני יכול להפעיל אך ורק עם דונגל שהגיע איתה. היום נכנסו לי כמה וירוסים למחשב כשהדונגל היה מחובר, בכל אופן אני חושב שנפתרתי מהם ועשיתי סריקות מקיפות, אך בדונגל אין לי אופציה לבדוק. מה שאני שואל זה האם יש לי ממה לחשוש,או שבעצם הוירוס לא מגיע/ משפיע על הדונגל , וכך שאחבר אותו בפעם הבאה לא יהיה לי ממה לחשוש???? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בתוכנת סקייפי אפשר להתקשר לבזק או לHOT חינם?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים ליצירת MATERIALS בVRAY... אני לא הכי מצליח עם VRAY... אז אם מישהו מכיר כאלה (בעדיפות למדריכי וידאו) בבקשה שתפו את כולם ד"א אם מישהו מחפש MATERIALS מוכנים לVRAY יש מלא באתר http://www.vray-materials.de
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הרבה אתרים עובדים לי עם FLASHGET אבל יש אתרים שלמשל אני מוריד משם קובץ אז הוא נשמר כקובץ HTML שלמעשה הקובץ שוקל הרבה יותר והוא לא HTML אם אני משתמש במנהל ההורדות שמובנה בפירפוקס זה מוריד רגיל FLASHGET למעשה מוריד לי את הקישור להורדה הנה האתר שלא עובד www.adrive.com האם למשהו יש רעיון להציע?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי... ברגע שאני מנסה לעשות import לvideo כלשהו, אני מקבל את השגיאה הבאה unsupported compression in file ואני לא מצליח להבין למה אני מקבל את השגיאה... הרי הפורמט נתמך ע"י התוכנה... חשבתי שאולי הבעיה היא בvideo המסויים שרציתי, אז בדקתי במספר קטעים אחרים, והבעיה חוזרת על עצמה... אז מה הבעיה? תודה מראש install
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום בעיה מוזרה בoutlook 2007 - ישנם מיילים אשר נשלחים אין ספור פעמים, עד שאני מוחק ידנית את המייל מהדואר היוצא. הבעיה היא שזה לא קורה כל פעם, ואם אני שולח חמישה מיילים אחד אחרי השני, אין לי דרך לדעת שזה קורה. אתמול שלחתי 8 מיילים (כל מייל לעשרות אנשים), המייל השמיני נשלח שוב ושוב ב-10 עותקים וההשלכות היו בלתי נעימות לחלוטין. היום זה קרה שוב (אחרי 4 מיילים), אחרי 3 דקות מחקתי את המייל ידנית והוא נשלח 'רק' בשלושה עותקים. מה שקורה שזה שהמייל לא נמחק מהדואר היוצא, אלא פשוט נשלח שוב ושוב. אחרי שאני מוחק אותו ידנית הוא אף לא מופיע במיילים שנשלחו. אנא עזרו לי, הבעיה נשמעת שולית, אך חיונית לעבודה שלי. תודה..
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
גירסה 2.45 בינתיים רץ טוב ללא בעיות כמו בגירסאות 2.43 או 2.42. איכות הקול השתפרה מאוד, והמחשב מרגיש מהיר יותר במעט. מומלץ! Nforce driver
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-