תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. בימים האחורנים כל דף שאני פותח ב FF אני רואה שהוא רושם לי בתחתית הדפדפים OPENNING GOOGLE-S משהו ואז TRASNFRING DATE משהו כזה זה די מהיר אבל זה מאט אותי לוקח לי לעבר בין דף לדף כמעט 6 שניות שלפני היה לוקח לי בסביבות ה 3-4 זה ממש מעיק ומעצבן איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת מבלי שהוא ירשום לי את כל הדברים האילו ושאני אוכל לגלוש בין אתר לאתר באופן יותר מהיר? תודה מראש לעזורים.
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שאני בא להדפיס זה רושם לי there is nothing to print. the selected print range or sheet is empty. גם שאני בא לראות בPAGE PREVIEW אז זה מראה לי חלק מאד קטן מהעמוד... למה זה? ומה עושים בשביל לתקן את זה? משהו גם מכיר מדריך\ספר בעברית לתוכנה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אשמח לקבל רשימה של תוכנות שניתן להתקשר איתן, לשלוח הודעות SMS (חוץ מהאייסיקיו) לחו"ל.. תודה מראש נ.ב - ברור שחינמיות.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
צריך קוד הפעלה למייקרופט VISUAL STUDIO C#2008, התוכנה חינמית כך שאין בזה כל פריצה או משהו. אני חייב להפעיל אותה ואני פשוט לא מצליח להתחבר לווינדוס לייב שם
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם ניתן לצפות בשידור חיי בכדור הארץ בעזרת google earth, ואם אפשר איך עושים זאת? אם לא, האם יש תוכנה אחרת שמאפשרת את זה?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב כף יד של אסוס מדגם A639 , אני רוצה לראות בו סרטי וידאו ואני צריך תוכנה טובה וחינמית לכווץ את הקבצי וידאו. מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של כזו תוכנה? כמו כן , מה הגודל שאני צריך לכווץ את הוידאו אליו? תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איך אני סם בקינים בAd-Aware SE Professional ? יש לי את הגירסה שאפשר לעשים סקינים הגירסה 1.04 ואיך אני מסדר את הגרב'ש? ?י???ג???‗??ה???הה?‗???א??ב??? אני לא יוכל לירום בעברית אני רושם במסמך טקסט חדש ואז מעתיק לכאן זה רושם לי גריב'ש רק באינטרנט אבל ששיניתי לדפדן של מוזליה לא הייה לי בעיות מי העברית אז זה בעיה בדפדפן איך אני מסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה ga-m55sli-s4 ויש לי ויסטה במחשב האים אתם יכולים להביא לי את הדריברים של ויסטה?כי הדריברים שבאים עים הלוח לא מתאימים לויסטה!תודה
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני צריך את ה-WebbApi.DLL (שלי דפוק ) נ.ב. חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי :'( :-[
-
שלום אני חדש בפורום ככה שאני לא יודע אם היה אשכול כזה בעבר... אני ואחי מחוברים דרך זוג כרטיסי רשת בחיבור ישיר ואני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לצפות במה שהוא עושה מבלי שאני אהיה צריך להתקין איזה פאץ' אצלו ואם בכל זאת אני אהיה צריך להתקין איזה תוכנה, אז לפחות שהוא לא יבחין שהתוכנה עובדת ברקע בכלל אני מחפש תוכנה שיכולה להציג כמה שיותר נתונים על הפעילות במחשב שלו וגם את האופציה לשלוט כמעט כמו שלט רחוק במחשב שלו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום קיבלתי אופיס 2003 באנגלית ויש לי כמה שאלות 1.אני לא יכול לעשות בדיקה לשגיאות כתיב בעברית באוורד ואני חייב את זה ללימודים האם יש איזה תוסף? 2.מה זה שאר התוכנות שיש בדיסק חוץ מהאופיס? OneNote,FrontPage,Visio,Project Pro?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם! במחשב שלי (XP) ישנה תופעה מוזרה ביותר שהתחילה בשלב כלשהו. כאשר אני פותח את סייר Windows (זה שמשמש לניהול הקבצים במחשב, שמופעל ע"י "המחשב שלי". לא Internet Explorer), אני מצליח לעבוד איתו בין 20 שניות לשלוש דקות, כי אחריהן הוא פשוט נתקע וקופא, לא מסיים את הפעולה שהתבצעה וגם לא מעדכן את הגרפיקה שלו במעבר בין חלונות... אי אפשר לסגור אותו. כדי להמשיך לעבוד אני צריך לפתוח חלון סייר חדש ולעבוד איתו עוד כמה דקות, וכך הלאה... )-: לאחר חקירה ראיתי שמה שפותר את הבעיה הוא פשוט: להתנתק מהרשת! ברגע שאני מנתק את כבל הרשת (או מכבה את הראוטר, או מתנתק תוכנתית. כל פעולה שגורמת למחשב להרגיש ש"כבל רשת מנותק") - הסייר חוזר לעצמו ואני יכול להמשיך לעבוד כמה זמן שאני רוצה. ברגע שאני…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי ווינאמפ ויש לי גם advanced mp3 catalog ומה שאני רוצה לעשות בעצם זה להעתיק את כל השמות של השירים שלי בצורה כזאת שאני יוכל לעשות העתק הדבק וניסיתי אבל לא הצלחתי, איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היום גיליתי שיש לי ווירוס (w32.hllp.handy) הרצתי בדיקת ווירוסים במחשב והתגלה הווירוס ושמתי אותו בהסגר (יש לי NAV 2003) עבדתי לפי ההוראות באתר של נורטון הקובץ לא מופיע לי במחשב אבל עדיין יש לי את ההודעה שיש לי את הוירוס ומופיע לי בהודעה את מיקום הקובץ אבל הוא כבר לא מופיע במחשב...הרצתי בדיקה בשנית ולא נמצאו ווירוסים ועדיין ההודעה מופיעה....מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום! מישהו מוכן, בבקשה, לעצב לי לוגו JJ בגודל של 128X128? אני רוצה ששני הJ יתחברו איכשהו (באותו גובה, או האחד גבוה מהשני בחצי - לשיקולכם). צבעים ופונט, גם כן לשיקולכם. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מחפש תוכנת אנטי וירוס טובה שתתעדכן לעתים דיי תכופות , שלא תעמיס על מע' ההפעלה ושתדע להתמודד גם עם תוכנות ריגול וגם עם דואר .? תוכנת נורטון אומנם טובה מאוד אך היא עשתה לי דיי הרבה בעיות והיא דיי מעמיסה על המחשב . ( מע' XP ) שמעתי על תוכנת kaspersky רציתי לדעת האם היא טובה ? אודה לתגובות .
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: השאלה היא איך אני מוסיף אותה ל exclude list? איפה זה נמצא בהגדורות?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אז ככה שאני גולש פה באתר ולוחץ על משהו לדגומא....מצורפת תמונה... זה מה שנהיה...מה זה?..ואיך אפשר לפתור את זה.. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ! אחרי חיפושים ארוכים מצאתי דרייברים ל WINDOWS 7 לכרטיס Creative Live ! 5.1 עכשיו הכל יופי ומעולה יש לי מערכת של LOGITECH דגם : Z-5500 עכשיו כשהייתי עובד עם XP הכרטיס היה מזוהה לבד והייתי שומע במערכת על פונקציה של 6 CH DIRECT והיו שומעים ממש טוב וכל הרמקולים היו עובדים ב WINDOWS 7 כשאני מנסה לשמוע על הערוץ הזה אני שומע רק 2 רמקולים וסאב לכן אני צריך לעבור לערוץ של STERO X 2 או PLAY MOVIE בערוץ של STREO X2 שומעים די קרוב לאיך ששמעו בערוץ 6 CH DIRECT אני רוצה לחזור שוב ולשמוע בערוץ הזה סרטים או מוזיקה א איך אפשר לסדר את זה ?? זה חשוב מאוד =]
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
רכשתי כונן Transcend 1TB StoreJet M3 הוא מגיע עם כפתור פיזי עבור גיבוי אוטמטי בלחיצה האם קיימת תוכנה או דרך כל שהיא להמיר את פעולת הכפתור? אני מעוניין שהוא יבצע הסרה בטוחה (win7x64)
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בלמצו את התוכנה הזאת ICQ2003/Lite Password Recovery בדחיפות תודה מראש נמרוד...! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי בעיה איתו כל פעם שהEMULE עובד. איך אני יכול להסיר אותו לגמרי?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב התקנתי מחדש VLC (מבלי להתקין קודם חבילות מקודדים היות ויש לו את המקודדים שלו לפי מה שאני יודע) והבעיה היא שבניגון מדיה בין אם זה HD או DVIX רואים את התמונה בתור מרובעים קטנים הדבר קורה כאשר אני נמצא במצב של מסך מלא ברזולוציה של 1920X1200 לפני הפירמוט לא הייתה בעיה כזו. קישור לתמונה : http://img244.imageshack.us/img244/9234/pic1gu7.jpg תגדילו אותה בכדי לראות את הריבועים שאני מדבר עליהם. בכל אופן איך ניתן לסדר את הבעיה ? בניסיון שעשיתי התקנתי חבילת מקודדים של K-LITE ובWMP במסך מלא לא רואים את הבעיה הזו תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ברשותי WINDOWS 2000 ואני רוצה להתקין תוכנה של ניהול RAM ב-WINDOWS בכדי שאני לא יצטרך לעשות איתחול כל יומיים! יש לכם המלצות בשבילי? והאם יש לכם איזה מדריך שמסביר כיצד להגדיר את ההגדרות בתוכנה!??? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
יש לי בעיה בפיירפוקס. הטעינת דפים שלו איטית מהרגיל וגם התפקוד שלו מאוד איטי כולל גלילת דפים מרוצדת ולפעמים הוא קצת נתקע כאילו יש לי פנטיום 2. ניסיתי לעבוד בSAFEMODE, הסרתי את כל התוספות והתקנתי מחדש, הסרתי את פיירפוקס עצמו והתקנתי שוב, כלום לא עזר. יש לציין שבאקספלורר 6 אין לי תבעיות האלו אבל התרגלתי לכל הפיצ'רים והנוחות של הפיירפוקס. אשמח אם תוכלו לתת פתרון לבעיה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-