עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by haimal2002,

שאני מוריד מהאינטרנט קבצים הוא לא שואל אותי איפה אני רוצה לשמור אותם הוא ישר מוריד אותם לתיקיה זמנית למה ? בבקשה תעזרו לי :'(

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by eranmor,

התקנתי ICQ PRO 2003 והוא לא רושם לי היסטורי ניסיתי להתקים מחדש אבל זה לא עוזר ואני לא מצליח למצוא עוד ICQ 2002...

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  3. חיברתי את הטלפון שלי למודם , ואני רוצה להקליט שיחות ולשמור אותן על המחשב, מישהו מכיר תכנה כזו? תודה מראש דן.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  4. Started by iakovl,

תראו מה הבעיה שלי: יש לי נורטון פיירוול 2003, הוא מוצא מידי פעם ניסיון של סוס טרויאני להתקשר (לא בטוח אם למחשב או ממנו), הסוס הוא מסוג SUBSEVEN או BACKDOOR . כשאני מפעיל את האנטי וירוס שלי הוא לא מוצא אותם. אתם מכירים תוכנה טובה לסילוק טרויאנים?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by BENNY66,

מישהו אולי יודע איך צורבים IMAGE FILE בתוכנה הזאת ובאיזה סוגי קבצים היא תומכת

6. שלום לכולם!!! יש לי מלא דפים בכל מני מקצועות ואני די מסתבך אז שמעתי פעם על תוכנה שמסוגלת להפוך דף טקסט לתבנית שאפשר לעבוד איתו לדוגמא יש לי סיכום כלשהו במחברת אז אני יסרוק אותו ואז אני רוצה לעבוד איתו כאילו למחוק להוסיף ולתקן דברים אז אם תמצאו תוכנה אשמח מאוד ואודה לכם... תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by swampfrog,

כל מי שמקיר את התוכנה היתי רוצה לדעת אם אתם מקירים hub lists טובים מי שלא מקיר שיעשה חיפוש בגוגל dc++

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  8. Started by marking,

מה התוכנה האהובה אליכם? אלי זה DigitalWeb InstallWizard בגלל שהיא עושה כל מני התקנות וקלה לשימוש... ומקום שני זה פוטושופ 6...

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by aerosmith,

יש לי פיירפוקס 2 באנגלית שאני נכנס ל YNET ומנסה לקרוא תגובתו הוא לא נכנס לי לתגובות.. הוא פשוט לא פותח אותן.. מה אני עושה?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  10. שלום לכולם בעבר כתבתי על הבעיה שהייתי לי - אחת לכמה זמן -FREEZE - המחשב נתקע - אין תגובה למקלדת/עכבר - רק RESET פיזי פותר את הבעיה, או ניתוקי אינטרנט (לעיתים קרובות). אחרי הרבה בדיקות גיליתי שזה קורה רק כשהאימיול עובד, וגם אז - תלוי במספר ה-MAX CONNECTIONS שמקנפגים - מספר נמוך מאוד (בערך 10) - מונע את הבעיה. כנראה שמצאתי את הבעיה - כנראה שאני לא היחיד עם הבעיה הזו - ורציתי לשתף את הקוראים שלא מכירים את הבעיה - ב-EVENT LOG של ה-XP ראיתי EVENT ID 4226 - אומר שהגעתי למספר המקסימלי המותר של חיבורי TCP לא מלאים (לא סגרו על HANDSHAKE). זוהי הגנה שכלולה בSP2. הבנתי מקריאה שזה גורם למשתמשים רבים את אותן תופעות בשימוש באימיול - FREEZE + ניתוקי אינטרנט. מיותר לציין איזו עוגמת…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  11. http://img401.imageshack.us/img401/1334/15021492149715121493151ih9.jpg צריך את השם של הקליינט תודה מראש

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by benib,

שמעתי על התוכנה הזו שאמורה להסיר תוכנות ריגול מהמחשב והים גם פורסמה עליה כתבה ב-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3369631,00.html מישהו כאן ניסה אותה? מומלצת או לא?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  13. מה עדיף? אני צריך תוכנה לא כבדה וטובה על מה ללכת מבניהם

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by FatallChill,

איפה אני משנה בנו שלו יסגור את הדיסקים שאני צורב כדי לצרוב עוד דברים אחר כך?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by yanivnn,

אני מקווה שזה שייך לכאן... יש לי קיבצי ווידאו שאני רוצה להעלות ליו טיוב ולעוד שתי אתרי אחסון כמו F2H ומדיה פייר... אני רוצה לדעת איזה פורמט הוא הכי טוב מבחינת איכות וקטן מבחינת הגודל... F2H מוגבל לקובץ של 250 מגה... ויו טיוב גם כן מגבילים... גדול הקבצים שלי משתנה... מ500 מגה ועד 2-3 גיגה לסרט ואולי קצת יותר תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by Googleness,

יש לי כמה תוספים בפיירפוקס שלאחרונה גורם לי קריסות מוזרות במערכת ואני לא מוצא אותם בכרום שאני משתמש בו יותר. 1. DownThemAll - מין מנהל הורדות בילט אין בדפדפן שמאפשר מגוון של אפשרויות כמו האצת מהירות ההורדה והורדה של אלמנטים מרובים בו זמנית בלחיצת כפתור. 2. VideoDownloadHelper - דומה לכל ההורדות מיוטיוב למיניהן אבל מאפשר לשמור קבצי סטרימינג בלחיצת כפתור מכל אתר. 3. אם יש לכם משהו מומלץ אחר תזרקו... אבל את שתי אלו אני לא מוצא בכלל.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  17. אני מחפש תוסף לפיירפוקס שפותח טאב במקום חלון חדש, יש לי FF16. ודבר נוסף, לאחרונה שמתי לב שבחיפוש מילה מסויימת באנגלית CTRL+F אני חייב להקליד אותה בדיוק עם אותיות גדולות וקטנות לפי איך שהיא רשומה על מנת למצוא אותה. לדוגמא, בעבר על מנת לחפש את שם המשתמש שלי הייתי יכול לרשום פשוט metalhammer רק באותיות קטנות מאשר לרשום MeTaLhAmMeR.

18. היי קניתי נייד חדש של פאקרד בל עם וינדוס 7 64 ביט חוקי. לאחר גיבוי הכונן על הארד דיסק נייד (דרך גוסט+דרך התוכנה שדל פאקרד בל) התקנתי לינוקס...אחר כך מחקתי את כל המחיצה שעליה יש את מערכות ההפעלה וכרגע הגוסט לא מזהה לי את התיקיה עם הגיבוי (פשוט לא מראה לי אותה) יש בהארד דיסק של הנייד מחיצה מלאה של 15 ג'יגה שהגיעה עם הנייד...האם היא מכילה קבצי גיבוי ואם כן איך אני משתמש בה? תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by yoman.etzur,

אפשרי?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by poltergeits,

מי יכול לעזור במציאת פתרון חינמי ל- convert from .nfs to .pst תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by jangelboy,

שלום האם יש אפשרות לקבוע ביומן פגישות עבודה ולא להכניס את כל הפרטים אלא להכניס כמה אותיות ראשונות והוא ישר יזהה את השם מאנשי קשר או להכניס שם של לקוח וישר מופיעות לי כל הפגישות של כל החודש עם אותו לקוח אני אשמח אם מישהו שמתמצא ב WINDOWS LIVE MAIL יצור איתי קשר

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  22. שלום , עשיתי סריקת וירוסים ב NOD32 ומצא לי (בין היתר) וירוס קובץ בשם CYC.SYS וכתב לי שהוא לא יכול למחוק אותו C:\Windows\System32\drivers\csc.sys - a variant of Win32/Rootkit.Kryptik.EZ trojan - unable to clean ובסוף הוא כתב לי ב Notes [1] Object has been deleted as it only contained the virus body. [4] Object cannot be opened. It may be in use by another application or operating system. אז מה אני יעשה אם זה בשימוש אי אפשר למחוק אותו ? תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by yossie17,

שלום לכולם!! אני רוצה ליצור דיסק גוסט לXP עם כל התוכנות הבסיסיות. ולהתקין אותו על כל מחשב שצריך מערכת הפעלה,ובכך לחסוך התקנה שלמה של וונדוס, הבעיה! התנגשות של דרייברים, שהרי כל מחשב והדרייברים שלו. יש דרך לעשות גוסט בלי לגבות את הדרייברים?? בתודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  24. שלום! העברתי קובץ REGSTIRY ממחשב אחר להארדיסק חיצוני והוא לא רוצה להימחק לי ... אני צריך את התוכנה שמוחקת אותו! תודה רבה

• 13 תגובות
    • 759 צפיות
  25. אהלן, ראשית אציג את עצמי, שמי עודד ואני מוכן לתת מענה לאנשים שקצת רוצים לדעת יותר, לשאול שאלות ואפילו להרחיב את האופקים בכל הקשור לעריכה ועיצוב גרפי. אני רואה המון הודעות של אנשים ששואלים שאלות בסיסיות, מורכבות וסתם כאלו שרוצים לדעת יותר.. ראו דיון זה כדיון מרוכז בו אני מוכן לענות לכל שאלה, לתת פתרונות, מדריכים והסברים אנשים שמוכנים לעזור, מוזמנים להצטרך אליי לענות פה לשאלות, לדעתי זה יהיה נהדר שנוכל לעזור לחדשים או לעזור אחד לשני אתם יכולים לשאול שאלות לגבי Adobe photoshop, Macromedia Freehand, Adobe illustrator, Flash כמו כן אני מוכן לתת טיפים לגבי איור וציור דיגיטלי. המשך יום נאה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים