עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולםיש ברשותי דיסק סידי עתיק בן 7 שנים כמעט עם תמונות שיקרות לליבי הדיסק עם ממש מעט שריטות אך אינני מצליח להעביר את התמונות למחשב ניסיתי ידני אך זה אומר לי שזה יעביר אותם רק עוד 11 ימים )-: ניסיתי עם הוויזרד של ויסטה שמצא 1000 תמונות אבל נתקע גם שאני אומר לו לעשות סקיפ על תמונות שלא עוברות כך גם עם ACDSEE גם נסיון להפוך אץ הדיסק ל ISO על המחשב לא צלח ישנה איזה תוכנה שתוכל לשחרר לי את התמונות מהדיסק??? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by nadav1379,

יש לי את התוכנה nod32 ואני רוצה לדעת איך משתמשים בה מה זה כל התיקיות dmon? emon? imon? amon? nod32? מה זה כל התיקיות האלה מה החוצץ log? ואם אני יכול לעשות כמו בנורטון שזה יעשה לי סריקה כל יום שאני בוחר ובאיזה שעה שאני בוחר לבד? אני חייב להגיד שזאת תוכנה טובה היא מצאה לי 9 וירוסים שנורטון לא מצאה לי גם לא באון ליין

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by idanpc,

למה SISOFT SANDRA לא מתאים לXP ואם אתם מכירים אחד שכן פועל תנו מיקום

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Libary file does not seem valid. והוא לא נפתח, ניסיתי UNINSTAL ו REINSTAL וכלום לא עזר, בדקתי בחברה ל PATCH או משהוא, ועדיין כלום. מישהוא מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by achiya1,

שלום לא מספיק שאילצו את כולם לעבור לאיסיקיו 6 ,אז גם הוא מעז לעשות בעיות.. לחבר שלי קורס האיסיקיו כל פעם שאנחנו מדברים (ספציפית איתי) וזה לא ניסיון לחמוק משיחה חח זה פשוט מצחיק לראות אותו נכנס ויוצא לי אתמול בלילה זה קרה אחרי הרבה זמן יחסית בלי נפילות. מגיעה הודעת שגיאה (אני אצלם אם היא תבוא שוב ) והאיסיקיו נסגר.. עוד אנשים מזדהים איתי ? תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  6. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by holly man,

שלום לכולם!!! אני לא רואה עברית ב dreamwever 4 אין לי את הגופנים הנכונים !! מאיפה אני יכול להוריד את הגופנים לעברית?? תודה מראש וחג שמח!!!

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  8. אני צריך תוכנה לכיתת מחשבים שאפשר לשלוט על כולם ממחשב אחד... איזה תוכנות טובות יש כיום בשוק, ואיזה פונקציות מיוחדות יש בהם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  9. Started by BENNY66,

משהו יכול להמליץ על תוכנה שפותחת CUE AND BIN חוץ מ-NERO CDRWIN AND EASY CD CREATOR תודה

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  10. יש לי וירוס במחשב אני לא יודע אם זה בידיוק וירוס . עכשיו הוירוס הולך ככה מערכת הוינדוס שלי נמצאת בכונן c ויש לי גם את d ואת e עכשיו d ו e אני בא להיכנס המחשב רושם לי c:\resycled\boot.com אינו חוקי בישום win32 מה אני צריך לעשות מה יש לעשות במצב כזה חוק מ לפרמט את המחשב תודה רבה לעוזרים !!!! תעזרו לי בבקשה רשמתי את זה בתוכנות כי לא ידעתי איפה לרשום את זה תסלחו לי אני לא יודע מה לעשות וזה דחוף לי תודה רבההה לכם תעזרו לי !!!! :)

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  11. אהלן.. אני ממש מבואס..במשך השבוע האחרון אני רק עובד על העלאת קבצים..ממש ממש קשה.. היום שהפעלתי את האזוראוס..(תוכנה להורדת טורנטים) כל הקבצים שהיו ברשמית ההעלאה עברו לרשימת ההורדות והתוכנה התחילה להוריד אותם שוב! איך אני יכול להחזיר את הקבצים האלו בחזרה לרשימת ההעלאה? תודה רבה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 811 צפיות
  12. הפיירוול לא תמיד עובד (outpost) , לעיתים מופיע מסך כחול . סרקתי וירוסים (nod32) - אין . ספי (ad-aware) - אין . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  13. פיירפוקס הוריד לי עדכון (2.0.0.5) ואחרי הפעלה מחדש של הדפדפן אני לא יכול להדליק אותו.. הוא נותן לי שגיאה. ניסיתי להוריד אותו ולהתקין, אבל גם ההתקנה נותנת לי שגיאה... (השגיאה הזאת קרתה לי כבר כמה פעמים בכמה תוכנות שונות!) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  14. גליצ'ים כמו בעיות קול פריים פריז וכאלה

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  16. מישהו מכיר אחת כזאת טובה? אם כן אשמח לקבל לינק

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  17. תודה לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by guym,

הורדתי את ההתקנה של IE8 וכשאני מנסה להתקין מופיע לי שגיאה : התקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך. והורדתי בעברית..מכמה מקומות שונים.. בעיה נוספת שיש לי במחשב.. התקנתי את המשחק פיפא 2010 וכשאני נכנס למשחק מופיעה לי השגיאה הבאה : ואני התקנתי DIRECTX כי זה מה שהבנתי שחסר לפי ההודעה הזאת.. ישמח לתגובה מהירה בתודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by thealon,

איך אני יכול לשנות את השפה ב Office.2007 לעברית?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by SUBX2,

מישהוא מוכן לתת לי שמות של תוכנות שמצרפות לסרט תרגום והופכת אותו לקבוע על הסרט

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  21. היי ראיתי שביזמן צפיה במחשב בקובץ MKV , המעבד מגיע ל70 % מאמץ, האם זה לא מסוכן למעבד בצפיה של סרט מלא? רוני

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  22. http://ilanf.deviantart.com/art/Gameboy-Advance-79081780 זה הנסיון הראשון, אז זה לא משהו... אבל בשביל נסיון ראשון זה סביר. אני כבר רואה כמה טעויות קטנות שאני צריך לתקן, אבל סה"כ נראה לי די טוב... אין לי אילוסטרטור, אז נאלצתי לעשות את זה בפוטושופ. הנסיון הבא שלי יהיה כבר באילוסטרטור עם כלים קצת יותר טובים.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  23. אז ככה...שאני פותח את האינטרנט אקספלורר...נפתחים לי מלא באנרים..!! עכשיו בהוספה הסרה שלי יש 3 דברים שאי אפשר למחוק.. SearchExtender Home Search Assistent Shopping Wizard ושאני עושה למחוק...הוא שולח אותי לאינטרנט...לאיזה קובץ מחיקה...שהוא לא עובד..!!.. אם למישהו זה קרה?..יש איזה תוכה ממולצת אחרת?... אולי יש איזה דפדפן טוב...בעברית...שתומך בDAP (תוכנה של הורדות)??

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by sgi,

זה פשוט מתסכל, אני פשוט לא מבין המחשב אחרי פורמט. Windows XP מודם ITeX ADSL 0. עזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by Rebellion,

Lenovo ThinkPad R60e Mobile Intel Calistoga-GM i945GM Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection Mobile Intel® 945GM Express Chipset Family תודה [=

• 2 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים