תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הבוקר ראיתי שהמעבד קפץ לטמפ' של 49 מעלות. נכנסתי לטאסק מנג'ר וראיתי נתונים חשודים של שימוש בזיכרון.(תמונה) אני לא מבין אך האספלורר לדוגמא מגיע ליותר מחצי גיגה שימוש. ברקע,לא עובדות תוכנות כבדות אלא רק אנטי-וירוס (AVG) למישהו יש מושג? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני מנסה להסיר את התוכנה ewb ולא מצליח יש למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מקליד נניח את האות ר יוצא לי סימן או מוזר או מספר ואות באנגלית לדוגמא ר=3? וירוס? בעיה בהגדרות? מה לעשות בבבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי. החליפו לי לוח אם כי הקודם נהרס.. מישהו יכול למצוא לי לינק להורדה של הדריבר של הכרטיס קול הזה? בבקשה תעזרו אני מחפש כבר יומיים...
-
- 9 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני כבר כמה שבועות מסנה למצוא תוכנה שתתאים לצרכים שלי, בעקרון אני צריך תוכנה שתאפשר לי לשחק עם האובייקט התלת מיימדי בצורה פשוטה. פעם ראיתי תכונה דומה שעושה את זה עם "רשתות" אתה יכול לקמר את הרשת ולקער אותה וכל מיני שטויות כאלה. אם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי את השם אני אשמח. תודה..
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לאחר התקנת מערכת הפעלה מחדש מסמכים שהיו שמורים במחיצה D נהפכו לבעלי כיתוב ירוק ואי אפשר לפתחם. כשאני מנסה לפתוח למשל מסמך WORD כזה אני מקבל הודעה: "לא ניתן לפתוח את המסמך ב- WORD למשתמש אין זכויות גישה" אשמח אם מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה אם בכלל תודה!
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הכנתי משהו בswish , תמונה שנכנס כתב ויוצא - כמו באנר כזה. אחרי שעשיתי export כל הכתב נהיה הפוך לגמרי (לא - שינוי encoding לא עזר ) והתמונה נהייתה שחור לבן. בדקתי את זה גם בכל מיני קבצים אחרים מוכנים שבאים עם התוכנה וגם שם זה עשה את אותה בעיה. מישהו אולי יודע למה ? תודה :]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבקש שם של תוכנה שאיתה אני אוכל להתחבר למחשב שיש לי בבית ולהפעיל כל מני תוכנות כמואימיול וביטורנט... צריך כמובן שזה יהיה פשוט ולא ידרש אישור כל פעם מהמחשב שיש לי בבית כי אין שם אף אחד שיאשר... מחכה לתגובוות
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לגבות את המחיצה הראשית של המחשב למחיצה המשנית (שתיהן מחיצות NTFS). כשאני מאתחל את המחשב מהדיסק של התוכנה, התוכנה מעתיקה קבצים ואז מופיעה הודעה שקשורה ל license agreement ובה נאמר שהמחשב יאתחל את עצמו לאחר שימוש בתוכנה מעבר ל 24 שעות. דרך אגב, אותה הודעה מתקבלת גם בדיסק של ghost 12 ששם הממשק הוא של vista. מישהו מכיר את ההודעה הזו ומה היא אומרת? הערה: בתוכנה ghost 8.1 אין את ההודעות האלה. עוד שאלה היא, האם אני יכול לגבות ל image למחיצה שמפורמטת NTFS או רק למחיצת FAT32? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח קובץ של וינרר של שישה חלקים, הוא פותח את החמש הראשונים וכשהוא מגיע לשישי הוא מראה שגיאה ובה כתוב: Unexpected end of archive? קרה למישהו? יש אפשרות לתקן את זה?או שחייב להוריד את הקובץ מההתחלה תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
הורדתי את הטריילר של KILLZONE 2 והא מקודד בMP4 ואני לא מצליח לראות אותו
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ולמה לפעמים אני מקבל פרסומות ביפנית :s05: אמרו לי שזה קשור ל windows-1255 אז שמתי את זה. יכול להיות שצריך לחכות או משהו,
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אחת הסיבות שאני לא רוצה לעבור לויסטה היא בגלל שהבנתי שבMovie maker בנמצא בויסטה אי אפשר ללכוד וידאו מכרטיס טלוויזיה אנלוגי (Flyvideo 2000 או hunagge wintv pvr 150). אפשר להתקין את Microsoft Movie maker 2.1 או 2.2 על ויסטה? :s05:
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שלום אנשים במקביל למודם ADSL יש לי גם מודם אנלוגי PCI V.92 ESS סטדרטי העובד עם דריייבר של XP PRO SP2 (לפי המלצןת חומרה של עדכוני מייקרוסופט). המודם עובד ללא בעיה אבל.. בהגדרות המודם יש מקום לפקודות מיוחדות כמו השתקת המודם. למעשה כל שיחה נכנסת לפקס משמיעה צליל של טלפון מהמחשב! בשימוש כרטיס הקול שמחובר למערכת כך גם שליחה של פקס משמיעה את הצלילים של הפקס וזה כמובן מפריע. מזמן כשהמודמים האנאלוגים האלו היוו כלי גלישהמקובל באינטרנט מישהו מהתמיכה הטכנית נתן לי קוד שרושמים אותו בכרטיסית הגדרות המודם אלא שאני לא מצליח לאתר את הפקודה הזו ואף נציג טכני כיום לא בקיא בענין זו היתה פקודה פשוטה כמו M-0 אבל זה לא עובד. האם במקרה מישהו מתמצא??? תודה הכותר של כרטיסיית הדרייבר תחתיו אמורה ל…
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אני מתכוון כשמקליקים על קישור לתמונה והתמונה גדולה מדי, אז היא מופיעה בהתאם לגודל החלון ואז יש צורך להקליק עליה שוב כדי שתיפתח לגודל המקורי. איך משנים בפיירפוקס שהתמונות יוצגו בגודל מקורי?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה להתקין את המדפסת... הנה השגיאה שהוא נותן לי : אני גם לא מצליח להוסיף את המדפסת במדפסות ופקסים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
יש לי מחיצה במחשב שהיה מותקן עליה ויסטה. אני רוצה למחוק את כל התיקיות בלי לפרמט את הכונן ואני לא מצליח. ניסיתי במצב בטוח וזה לא מאפשר לי. ניסיתי עם תוכנה בשם dr delet אבל היא מוחקת קובץ קובץ ולא תיקיות... פתרון?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לכל בעלי ה - Gamepad למינהם, האם ניתקלתם בפרופיילר בעל קהילה שמציעה מגוון רחב של פרופילים למשחקים? למי שלא מבין על מה אני מדבר, יש תוכנות שיכולות להמיר מקשים במקלדת לכפתורים בשלט, ואם אני רוצה לשחק משחק מסויים במקום להגדיר את המקשים לכל משחק אני יכול להוריד פרופיל מוכן, לדוגמא ל Splinter Cell , שבו הוגדרו כבר כל המקשים לפי משחק המקור ולהתחיל לשחק. הבעיה היא שהתוכנה היחידה שראיתי במציעה מגוון רחב של משחקים היא Pinnacle Game Profiler אבל היא לא חינמית (גם לא במיול) יש את הפרופיילר של Logitech שמגיע עם הדרייברים אבל לא מצאתי משחקים חדשים בשבילו. אשמח לשמוע המלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
hi to all i stuck at NYC with a big problem i get trj. file name : http//k8l.info/ax/tk58.exe malware name : win32:small-AHY[trj i try all the stiki help but it didnt help thanks
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
ה MEDIA PLAYER פעל בסדר גמור (כמה שבועות מאז הפירמוט האחרון) עד להופעת השגיאה הבאה: השגיאה חלה על כל הפורמטים שמדיה פלייאר תומך בהם.. ז"א WMV WMA MP3 AVI הכל. בעוד הנגנים האחרים פועלים בסדר גמור! מערכת הפעלה: ווינדוס ויסטה ULTMATE אם צריך עוד פרטים אז בבקשה תגידו איזה! תודה.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לדוא"ל ברשת, האינטרנט אקספלורר משלים ססמאות לשמות יוזרים מסוימים, אבל לא לאחרים, וגם לא מציע להשלים. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כשאני פותח קובץ PSD שקיבלתי מהמעצב\ת, אני מקבל הודעה כזאת: "פרופיל הצבע המוטמע במסמך אינו תואם את מרחב הצבע הנוכחי RGB. הפרופיל המוטמע ישמש במקום מרחב העבודה." אני ירוק בנושא, מה זה אומר בשפה פשוטה ולמה זה גורם? אפשר לתקן שהוא לא יציג לי זאת ? נ.ב. התקנתי גירסה עיברית
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
התוכנה לא פותחת קבצי PAL שפעם היא כן פתחה . יש הודעה : XXXX.AVI PINNACLE STUDIO PLUS IS NOT ENABLED FOR PAL מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הורדתי מלא סוגי של BS פלייר, גם את החדשה שטוענים שהיא מותאמת לויסטה- אבל התוכנה לא מסתדרת עם האירו וכשאני מבטל את האירו ז לא רואים טוב במסך מלא.... בקיצור, אני צריך תוכנה שתחליף את הBS אבל אני רוצה להפעיל בה כתוביות על הפסים השחורים בצדדים ולא על הסרט עצמ- חשוב לי מאוד. VLC ,מדיה פלייר קלאסיק, מדיה פלייר 11 והמדיה סנטר לא יעילים אז אל תציעו לי אותם. כנ"ל לגבי הריל פלייר ורד לייט. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-