עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by וינצי,

אני מעוניין לערוך שירי mp3 שלי כך שניתן יהיה להוריד קטעים מסוימים מתוכם.האם יש תוכנה כזו?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by FresH-MeaT,

אממ יש לי מותקן 5לייט על המחשב.. ויש לי את התוכנה שמרשה לי להדליק כמה שאני רוצה איסיקיו ביחד.. ואני רוצה להתקין גם 6 אבל שה6 לא ישטלת עליו.. שאפשר יהיה גם להישתמש ב6 וגם ב5 ביחד.. זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by moran14,

שלום רב הורדתי כמה גרסאות של קאזה ובכל אחת מהן העברית נראית כג`יבריש. במשך כחצי שנה הקאזה עבדה מעולה ופתאום צצה לה בעיה זו אל תגידו לי למחוק את קאזה ולהתקין מחדש כי ניסיתי שוב ושוב וזה לא עזר. אשמח אם מישו יוכל לעזור לי בתודה מורן

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by Kappa,

התקנתי תוכנת אנטי-וירוס חדשה ( Avast ) כעת ברצוני להסיר את הקודמת ( שלא מופיעה בהוספה/הסרת תוכניות של לוח הבקרה גם אין Unnistall) מה עליי לעשות ? התוכנה היא של Symantec

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. זה מעצבן במיוחד בלפטופ כל העיצוב קונספט גוגל כרום.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by X-_PLOSIVE,

יש לי אתה התוכנה cdex אני משתמש בה די הרבה זמן פתאום יום אחד סתם ככה מופיעה לי ההודעה הבאה מה לעשת תודה מראש אלירן

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אם מישהו מכיר, אני אשמח גם להכיר. לא אכפת לי שהיא תקח משאבים, אבל שתהיה ברקע. תודה מראש. emailya לא בודקת POP3 של YAHOO אז זה לא משהו.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  8. כאשר אני מבצע הקלטה עם התוכנה היא מכניסה לי להקלטה כל פרק זמן מסויים ( דקה וחמש שניות) רעש. נסיתי להוריד גירסה אחרת של התוכנה אבל הבעייה נשארה. האם מישהו מכיר את הבעייה הזו? וכיצד פותרים אותה?[br]פורסם בתאריך: 11.10.2008 בשעה 18:07:13 הכוונה היתה כמובן לתוכנת Total Recorder

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by TheSoupNatzi,

טוב אז ככה, כל פעם שאני מפעיל את התוכנה הוא מקפיץ לי הודעה ארור קטנה ורושם בה "unknown cpuid data!!" ולפנות לאיזה אימייל.... אחרי ההודעה הזאת, התוכנה עולה אבל עם פרטים לא נכונים נגיד הוא רשם לי שהמכפלה שלי היא 16 וה FSB הוא 156 אבל בעצם המכפלה שלי היא 18 וה FSB הוא 140... המ..למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  10. לו ב- options שיתאימו ל- ADSL 0.5 ? תודה The Doorman

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  11. בחיים זה לא קרה לי, הייתי בטוח שסטים זאת אחת הפלטפורמות הכי מאובטחות, בכל אופן נכנסתי היום לחשבון בנק שלי וגיליתי שחסרים הרבה מאוד כסף, מבירורים ראיתי שהעסקה בוצעה מהסטים, נכנסתי לחשבון סטים שלי ובוצעו 38 עסקאות, רובם קטנות ובודדות על 50 ו100 דולר, היה לי קשה להבין מה קורה כי בסטים יש מן מרקט קהילתי (עד לרגע זה בכלל לא ידעתי שהוא קיים) ומה שקרה זה שאיכשהו הועבר לי לחשבון סטים 460 דולר על חשבון המארקט הזה ואחרי זה התחילו הרכישות של דברים מוזרים (לא משחקים) אלה כל מיני שטויות שנראים לי כמו רכישות בתוך משחקים... פתחתי פנייה בסטים אבל עוד לא חזרו אלי, מה עלי לעשות? לפנות לבנק יעזור? הכסף נמשך מהחשבון בנק הניו זילנדי שלי ולא מהישראלי ושם יש דבר כזה שהכסף (460 דולר) מוקפא עד …

12. שלום אני חייב דרייברים לכרטיס קול דחוףףף ממש תודה לעוזרים הסוג זה: creative sound blaster pci

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  13. Started by T-Flash,

שלום אני צריך תוכנה שלוקחת סקרינשוטים (תמונות מסך)... לא ממשחקים... תודה.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  14. פעם הייתה תוכנה קטנה חינמית כזאת שמסירה דברים מה STARTUP השם שלה היה משהו כזה...DETONATE IT או ש DESTROY IT משהו עם IT מישהו זוכר?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by avivlevy,

נגיד שיש לי תמונה של חוף ים ובעמצעה פח זבל איך אני מוציא אותו מהתמונה?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by .AloN,

האם ניתן להמשיך לצרוב על דיסק שכבר צרבתי עליו ISO\BIN ? כל זאת, כמובן, בהנחה ואני לא סוגר את הדיסק סופית. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  17. הקונספט שגיבשתי הוא עיצוב בכיוון אורבאני, grungy וקצת (באמת קצת) קלסטרופובי, כדי לתאר תחושה כללית של היכלאות באורך חיים עירוני והצדדים המנוכרים שלו, כפי שהמוזיקאי מנסה לשדר במילות השירים ולפעמים בלחנים עצמם. הצהוב דומיננטי כדי להדגיש תחושה דומה לעיר בתוך עננה צהובה (אסוציאציות של הצדדים השליליים של החיים האורבניים - זוהמה, היעדר צמחייה וכד') לאיור הראשי של קדמת חוברת השירים יש משמעות אישית מבחינת יהודה סאן, דמות הילד היא דמותו שלו כשהיה קטן (באיור הפנים והראש התבססתי על תמונה שלו כשהיה ילד מחופש לליצן בפורים), ומייצגת כמיהה לחופש ילדותי ולפנטזיות מעבר לגבולות המציאות, שהתחפושת (והרעיון של פורים באופן כללי) מייצגת. בכל עמודי החוברת ניסיתי כאילו להשאר "באותה הדירה" שמוצג…

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. שלום! אמא שלי רצת הלדעת האם יש דרך לפתוח את כל הEMAILים שלה מהמשרד מהמחשב בבית. חשבתי לפתוח לה חשבון בGMAIL ולעשות שכל המיילים שהיא מקבלת למשרד יועברו אוטומטית לGMAIL כעותק - משמע יהיה את אותו הEMAIL במשרד ובGMAIL. במשרד היא משתמשת בOUTLOOK. אשמח אם תוכלו להדריך אותי בהגדרות, אם הדבר בכלל אפשרי. אם יש לכם דרך אחרת כדי שהEMAILים ימצאו גם בבית וגם במשרד - אשמח לשמוע הצעות. תודה!

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by ^alon^,

יש לי חומרה שלא הותקנה בהצלחה..... פירמטתי את המחשב.... וזה לא מזהה לי את הכרטיס קול... ועוד איזה משהו...... במנהל התקנים כתוב:seriel bus controller-(קוד 28) והכרטיס קול... c-media ac97 audio device -עם סימן קריאה צהוב לידו.... ובהגדרות כתבו שזה לא עובד....-קוד 10 מישהו בבקשה יכול לעזור לי...? תודה אלון

20. שלום לכולם, קניתי דפי לייבלים (מדבקות עגולות עם חור באמצע) להדבקה על CD או DVD. באיזו תוכנה כדאי להשתמש להדפסה ? תודה

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  21. משום מה לינקים חיצוניים(מתוכנות אחרות) לא נפתחים לי בFF למרות שהגדרתי אותו כדפדפן ברירת המחדל, למשל כל מיני לינקים בקבצי עזרה מתוכנות שונות מעדיפים להפתח במקסתון אצלי ולא בFF תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by rjjb7,

יש לי מחשב עם מחיצה אחת של 80 ג'יגה. הוא מאוד עמוס (~10Gb פנוי) וברצוני לבצע גיבוי למידע שבו. למחשב יש כונן צורב דיוידי שיכול לסייע בגיבוי. מהי השיטה הכי טובה לבצע את הגיבוי הנ"ל (לפצל? וע"י איזו תוכנה עדיף? לגבות ולצרוב ע"ג דיסקים של דיוידי? שיטות יצירתיות אחרות?)

23. שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת מאוד אני לא יכול לקבל קבצים אבל כן לשלוח ובמסנגר אני יכול לקבל בטלתי את הפיירוול של הווינדוס וזה לא עוזר אני מודה לכולם על העזרה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by oded6188,

כל פעם כשאני אפילו מסמן קובץ מסוג MPG, זה כותב לי: Explorer.exe has generated errors and will be closed by Windows וכו'... (כמובן שהקובץ לא מתנגן בסוף) איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  25. אחרי 3 שנים שהייתי על ZA פתאום התחיל להיות לי תקיעות במשחקים והגעתי למסקנה שזה ה ZA גורם לזה אני צריך משהו שדומה ל ZA (שיהיה פשוט קל ולא אוכל משאבים)... תודה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.