תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
פתאום הקדמליה לא מתחברת וכלום לא יורד. הפורטים פתוחים, מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שNOD עולה בהעלאה של הווינדוס הוא עולה אבל במצב לא פעיל.. הוא רושם: לאחר מכן שאני לוחץ על START בAMON הוא רושם: ורק בניסיון השלישי הוא פועל..ועובר ממצב אדום לירוק...ככה זה כל פעם איתו וזה מעצבן... יש לציין שכמובן אמרתי לו להפעיל את AMON (שזה אומר שזה יהיה פעיל ברקע אבל בלי סריקה כלשהי נכון?) בעת עליית התוכנה באופן קבוע אבל לא ככה הדבר. מישהו נתקל בזה? הצעות?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה או אתר שמאפשרים לראות טלוזיה אונליין - בעיקר ערוץ 1.. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעית פונטים ב Outlook התקנתי עדכון לOutLook ואחרי זה הפונטים התחרבשו(ראה קובץ מצורף מסומן באדום) במסך הראשי ובעוד כמה מסכים. זה לא קרה בכל המסכים רק במקומות מסויימים, מה עושים? איך אני פותר זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום חברים. ישנם תקליטורי אודיו אשר שמות השירים שמופיעים בהם 'מוטבעים' בצורה כלשהי בתקליטור, כך שאם יש צורך לבצע rip מהתקליטור למחשב (נניח תוך שימוש בתוכנת עריכת אודיו כמו סאונדפורג' של סוני), אשף הפעולה מזהה את השירים בשמותיהם, גם אם הם כתובים בעברית, ולא במונחים הכלליים track או audio. גם נגני מוסיקה כמו המדיה פלייר של חלונות, מזהים את השירים בתקליטורים כאלה בשמותיהם, על אף העובדה שהמחשב אינו מחובר לאינטרנט. האם ניתן ליצור תקליטור כזה בעזרת 'נירו' או תוכנות דומות? אם כן, כיצד עושים זאת? יש לציין שאין מדובר בשכפול תקליטור אלא ביצירת תקליטור חדש תוך שימוש בקבצי wav. שינוי שם הקובץ לשם השיר בעברית אינו פותר את הבעייה. העבודה מתבצעת בסביבת חלונות XP. תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני בערך שבועים עשיתי שיחזור מערכת ואחרי זה הצייר התחיל לעשות בעיות....(ראה תמונה) מה אפשר לעשות כדי שבעיה זו תסתדר? בתודה שגיא [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני נכנס לדפדפן אני גולש קצת ואז שאני יוצא זה מסיים לי את התהליך -explorer לבד.. לא את האינטרנט,את המחשב יענו פתאום הכל נעלם כזה ואז זה חוזר אחרי כמה שניות.. משהו דפוק .. זה קורה לי רק שאני נכנס לאינטרנט אין לי ווירוס אין לי כלום!!בדקתי אין כלום!
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
לאחרונה התגלתה אצלי בעיה כשאני בא להתקין משחק או אפילו סתם אני רוצה להיכנס למחשבון קופצת לי ההודעה הבאה http://img407.imageshack.us/my.php?image=xzcza0.jpg בבקשה שמישהו יתן לי פתרון אני לא יכול לעשות כלום תודה
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לבן דוד שלי יש הכרטיס קול הזה והוא התקין WIN7 וגם את כול הדרייברים אבל לא שומעים בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בעייה :0x81000306 משום מה הפתרון בעיות הזה שלו לא עוזר,ניסיתי להתקין מחדש.... הגיע הזמן לעבור למירנדה?....
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מסדרים את זה? http://img388.imageshack.us/img388/7075/83983000ei5.jpg ניסיתי הכל, התקנה מחדש של SP3, של האקספלורר עצמו דרך הלוח בקרה, עדכונים, חיפשתי בגוגל תשובה וגם לא מצאתי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני גולש הדפדפן שומר אוטומטית את היסטורית הגלישה שלי. (באיזה אתרים הייתי ומתי) האם הנתונים של ההיסטוריה נשמרים כקבצים איפשהו במחשב? (אם כן, איפה?)
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אהלן חברה..אני חדש פה :} אחלה פורום ! ישלי בעיה מעצבנת במחשב ואני ישמח אם תעזרו לי (זה גם לחבר שלי ככה) אוקי אז ככה הייתי רגיל לצפות בקטעי וידאו של YNET ו SPORT5 חופשי חודשי בלי בעיה הכל טוב ויפה ביום בהיר אחד ...זה כבר לא פעל בשני האתרים ובעוד כל מיני אתרים שאני כבר לא זוכר אותו דבר לכמה חברים שלי ואין קצה חוט לפיתרון של זה נשמח מאוד לתגובה שתעזור תודה מראש! ושוב פורום לתפארת
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
KeePass וTruecrypt מה כל אחת עושה בדיוק ואיזה חסרונות יש בשימוש בהן ?
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייבר ללוח אם intel ולא כתוב על הלוח את הדגם שלו. במנהל ההתקנים כתוב: 945 G/GZ/P/PL Intel® 82801G (ICH7 Family) איזה עוד פרטים אני צריך כדי לדעת את הדגם? כי באתר של אינטל יש הרבה אפשרויות.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
האם יש תוכנה שיכולה להראות משתמשים שחוסמים אתכם במסנג'ר ובאי סי קיו???
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
i'm having a problem with emule - the searching process is verrry slow (something like 10-15 mins per search, where it used to take maybe 10-15 seconds in the past) . i had this problem with the regular emule - i tried installing the latest morpheus mod and same thing. if there's any type of detail you need, ask thanks
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני אנסה בכל זאת המחשב שלי מחובר לטלוויזיה וכל החיבורים תקינים ואני מצליח לראות את המחשב בTV הבעיה היא שלא מזמן ניסיתי לשים סרט בMV2PLAYER ובמדיה פלייר וכשאני שם את הסרט בFULL SCREEN אני רואה תמונה שחורה לחלוטין בעוד שבמחשב רואים את הסרט רגיל(זה קרה לי בכמה סרטים ובסרטים אחרים ראו טוב בטלוויזיה) השאלה שלי אם ניתן להתגבר על הבעיה הזו אשמח לתגובה בתודה ZIK
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הרבה פעמים היום BSOD באמצע Dragon Age: Origins. ניתחתי את קובץ הDUMP והיה רשום Probally Caused By - nv4_disp.dll. השאלה אם הדבר היחידי לעשות במצב כזה זה הסרה של הדרייבר והתקנתו מחדש (כמו שנכתב במדריך) ? הנה תמונה של ניתוח הדאמפ : תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי פשוט לעשות פרינט סקרין ולהעתיק לצייר , אך ברגע שאני מחכה את המדיה פלייר התמונה נעלמת ואני מקבל מסך שחור במקומה. אז השאלה היא איך אני שומר איזה שהיא תמונה מתוך קטע וידאו ? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מנסה לעשות צעד של להעביר את הביקורות והסקירות שאני עושה (כתחביב ) לאודיו יש לי בעיה בעצם 2 1-אני נישמע גרוע בהקלטות גם מבחינה קולית וגם מבחינת חוסר ניסיון אני יכול לשפר רק את החלק השני באימונים אבל לא את השני בלי תוכנה טובה אם פילטרים 2-אין לי תוכנת הקלטה טובה ולא יודע מה מתאים לזה סך הכל אני מחפש תוכנה חינמית וידידותית להקליט בה בMP3 ושאפשר יהיה להקליט אם איזה פילטר או משהו שהקול שלי לא ישמע מסריח כל כך תודה לעוזרים קרירין
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כך הופיע לי ביומן Your 5662 port is not reachable. Please review your network config. ??
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע סינכרון מלא בין שתי תיקיות על המחשב כלומר כל מה שקורה בראשונה יקרה גם בשניה. התיקיות על אותו המחשב בהארד דיסיקם נפרדים. יש תכנה או אפילו איזה כלי של ווינדוס לעניין? תודה \ רום
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
eMule-Project נקי. זה קורה בכמה גירסאות אחרונות, לא משהו ספציפי אחרי כמה שעות עבודה וכמה "מזעורים" חוזרים, הוא מחליט למרוד ולהמזער רק לTaskBar ולא ל Systray, וכי למה?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-