תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי משתמש מוגבל ולא ניתן לעשות הרבא דברים בגלל שהמישתמש מוגבל אני רוצה סך הכול לאפס דפדפן שלא היה את כל הסיסמאות ושמות המישתמשים שנכנסים לאינטרנט מה אני צריך לעשות תגידו לי באיזו דרך ?
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
האם אפשרי להוסיף ידנית שירים ל Media Library ? התוכנה לא הוסיפה לי את כל השירים בעברית ל Media Library.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי כולם. יש לי בעיה בתוכנה של ווינראר. לא משנה איזה תוכנה או קובץ כלשהו או לאמשנה מה אני מוריד (קבצים של ווינראר שזה part1 והלאה) - תמיד אבל תמיד יהיו כמה קבצים שכשאני אחלץ יהיה רשום "paced data CRC faild" ("סכום ספירת הנתונים נכשל" משהו כזה בעברית). תמיד אבל תמיד. ורק אחרי שאני מוריד כמה פעמים מחדש את הקובץ זה עובד (וגם זה לפעמים לא). אני יודע שהבעיה היא במחשב ולא בקבצים כי זה קורה תמיד! בכל קבוצת הורדות שאני מוריד. נניח קבוצה של 7 חלקים שמרכיבים תוכנה שאני מוריד, אז לפחות שני חלקים לא יעבדו. אני מתחנן לעזרה! בתודה מראש, אבי המיואש...
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב-TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring ועכשיו שיש מעבד חביב ומערכת הפעלה 64 הגיע הזמן להנות מהמעבד. מה מומלץ שידע לנצל את ה-64bit ואת 4 הליבות כמו שצריך?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
תוכנת ההגנה של ,AVG עכשיו יש קובץ שקופץ לי שהוא SPYWARE והוא לא איך אני שם אותו בקבצים שהוא אמור להתעלם מהם? אני פשוט לא מוצא את האופציה הזאת
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היו לי 3 כוננים (C, D וE), והורדתי את התוכנה כדי לאחד שניים מהם (D וE) הפעלתי את אפשרות הmerge, וכעבור כמה זמן התוכנה מסרה לי שיש תקלה (לא זוכר כרגע מה בדיוק). עשיתי ריסטרט למחשב וגיליתי שכל הכונן השני (E) נמחק ונשאר מקום ריק, שאותו הוספתי לכונן הראשון (D). יצא שלכאורה איחדתי אותם. נכנסתי לדיסק של וינדוס כדי לבדוק שם את הכוננים, וראיתי שבנוסף לשני הכוננים שנשארו (C וD), יש עוד הרבה מקום ריק, מה שלא יכול להיות, כיוון שיוצא שיש יותר מקום סה"כ ממה שיש על הדיסק. ניסיתי למחוק את הכונן שכביכול איחדתי, כדי בכלל לפרמט את הכל, אבל באמצע המחשב פשוט נתקע. אחרי מספר דקות טובות פשוט עשיתי ריסטרט, ועכשיו אני לא יכול להכנס לא לוינדוס (הוא מראה לי את הטעינה, אבל זה לא נטען), וגם לא לדיסק…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לוח אם אינו מופיע באתר היצרן:asus p5glv-mx כרטיס קול מובנה:soundmax ad1888 intel מישהוא יכול לעזור לי למצוא הדרייבר בבקשה? הלוח גם אינו מזוהה בתוכנת everest
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם התוכנות והמשחקים שעובדים בxp x32 יעבדו גם ב xp x64 ? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על חבילת קודאקים.. אני פשוט יודע שיש הרבה כמו קאזה וליון וכל מיני.. אבל אני לא יודע איזה טוב ואיזה גירסא להוריד. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אהלן, עיינתי בנעוץ אך ראיתי שחלק מהאנטי וירוסים לא מתאימים לויסטה.. אשמח להמלצה לכאלה שכן מתאימים ועושים את עבודתם טוב.. (חינמיים)
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי את האיסיקיו החדש באנגלית, ורציתי לדעת איך אני מחליף שם את הססמא ? חיפשתי ולא מצאתי....
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל סרט מסויים אני מקבל את הןדעת השגיאה הנ"ל ויש סאונד בלבד בלי תמונה.. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, היה לי אימיול ישן 0.46 ממש טוב. היה לי איתו HIGH ID כל הזמן והוריד ממש סבבה (בדרך כלל בין 260 ל 310) והייתי חייב להחליף כדי להוריד קבצים מעל 4 ג'יגה אז התקנתי את גירסא eMule MorphTX Mod 9.6 והוספתי את הCONFIG שהיה לי באימיול הקודם. ובאמת יכלתי להוריד קבצים מעל 4 ג'יגה והיה לי עדיין HIGH ID אבל ההורדות היו ממש איטיות (בסביבות ה 20). לכן החלטתי להתקין את האימיול הרשמי גירסא 0.48A ושוב שמתי את ה CONFIG שהיה לי בראשון וההורדות הפכו להמהירות שוב אבל מה יש לי פתאום LOW ID. בעקרון כלום לא השתנה הפורטים הם אותם פורטים שפתוחים בראטור (270 PR) באופן עקרוני הכל אותו דבר חוץ מה הגירסא. יש לכם מושג מה אפשר לעשות ? כי כרגע הורדות מהירות אבל לא כמו פעם, כלומר האימיול יכול להוריד ב…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חבר שלי נתן לי הורדה של פראפס פרוץ. אחרי שהתקנתי את הפראפס האנטי וירוס שלי גילה את הסוס טרואני נטרלתי אותו ומחקתי אבל מאז במשחקים וטים ספיק יש לי פינגים גבוהים כ 30 עד 50 פינג יותר מהרגיל. אני התחלתי את הוינדוס במצב בטוח וגיליתי עוד פעם את הסוס הטרואני נטרלתי ומחקתי וחשבתי שזהו נגמר. עכשיו עדיין יש לי פינגים גבוהים מהרגיל וזה פשוט מעצבן אותי!! לקחתי את השם של הסוס הטרואני Trojan-Downloader.Win32.Agent.brf חיפשתי מידע עליו ב viruslist.com אבל אין עליו מידע מתברר שהוא חדש.. אבל איך נפטרים מהפינגים???? לחצתי alt+ctrl+delete והלכתי ל procces ולקחתי תמונה כי אני לא יודע אם יש שם איזה משהו שלא אמור לרוץ ויכול להיות שהוא מקור הבעיה: http://img235.imageshack.us/img235/3196/untitl…
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני זוכר את עצמי עובד על ה-Mod maker הראשון ... אילו זמנים... עם הזמן "התקדמנו" לטראקרים מורכבים יותר, כגון FastTracker, Impulse Tracker וכו'... (אפילו הוצאתי אלבום טראנס "נצחונות" בזמנו ) מי שממכם עבד ברצינות עם Impulse Tracker למשל, בטוח שמע על IT3 שהיה אמור לצאת, אך נקנה ע"י קבוצה שמעולם לא הוציאה אותו בסופו של דבר. על הדרך יצאו עוד כמה טראקרים, לא משהו רציני בכל אופן. אבל מאז השתנו הדברים... רמת הסאונד וההפקה עלו פלאים. היום ישנם סטנדארטים גבוהים בהרבה כמו שכולכם יודעים. כולם עברו כבר ל-Cubase המקצועית... החובבנים נפלו על FL Studio / Reason וכו'.. אבל עכשיו - ממש עכשיו - הכתיבה האנכית (Vertical) חוזרת ובגדול ! תכירו את RENOISE : http://www.renoise.com/ באמת…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הורדתי סרט של HD בגודל 10 גיגה ,יש לי כרטיס מסך תומך HD וגם מסך תומך אבל אני מצליח להפעיל את הסרט רק ב-VLC וגם זה פועל לאט ולא הכי טוב...רציתי לשאול האם יש תוכנה שתעזור לי בהפעלת הסרט בפורמט הנ"ל???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קניתי לא מזמן את הmx518 של לוג'יטק ויש עליו כפתור שאמור לשמש כמו ALT+TAB.. עכשיו התקנתי את התוכנה והכפתור הזה עדיין לא עובד... מישהו יכול לעזור לי?. אני ניסיתי לבדוק אם צריך לשנות הגדרות בתוכנה אבל לא מצאתי כלום... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש תוכנה שיכולה לקטלג לי את השירים ושאפשר למצוא בה בצורה סופר מהירה שירים תודה
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
בעיה- הורדתי firefox אבל ה IE ממשיך לעבוד ולקחת משאבים סתם, איך מוחקים אותו?? ?? ??
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אממ יש לי מותקן 5לייט על המחשב.. ויש לי את התוכנה שמרשה לי להדליק כמה שאני רוצה איסיקיו ביחד.. ואני רוצה להתקין גם 6 אבל שה6 לא ישטלת עליו.. שאפשר יהיה גם להישתמש ב6 וגם ב5 ביחד.. זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
טוב, אני אנסה להסביר את מה שאני מחפש... התוכנה שאני מחפש, סביר להניח שהיא מאוד מקצועית ורצינית וכבדה ודורשת מחשב מאוד חזק, מסוג התוכנות ששליטה טובה בהן יכולה אפילו להבטיח לך מקום עבודה. אם ראיתם פעם הדמיות של כוכבים, וכל מיני דברים שקורים בחלל, התנגשויות כוכבים, ואז כל מיני דברים עפים לכל מיני כיוונים, ואז כוח המשיכה מושך את הגדולים שבחלקים חזרה למרכז, והקטנים עפים להם... הינה דוגמא, http://video.stumbleupon.com/?p=fctz6t8xaz http://video.stumbleupon.com/?p=54mu58o2wu הדוגמא הראשונה אליה אני מתייחס במיוחד... אני מחפש את התוכנה, או כמה תוכנות שבעזרתם יצרו את ההדמיות האלה... מישו יודע איזו תוכנה מסוגלת? או מתקרבת לזה? :s05: תודה! =) ---------------------------------------…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שפנה אוטמטית זכרון ולא תתן למעבד להגיע לאחוזים גבוהים מכירים משהו ? או עם מה אתם עובדים ?
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום . היה לי איזה 1 גיגה של קבצי אודיו בנגן עכשיו אני לא רואה שום קובץ לא ב Mp3 ולא במחשב שאני מכניס את הנגן אבל מה שכן אני רואה את המקום שהם תופסים , יש אפשרות להחזיר אותם ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתמיר לי שיר מקובץ MP3 ל-AUDIO CD בבקשה תחזירו תשובה!!!
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
כל כמה זמן יוצאות תוכנות חדשות ורציתי לדעת נכון להיום איזה תוכנה טובה יש בעיקר להמרה רצופה של סדרות דרך BATCH (ז"א הרבה פרקים של כל עונה). מה שחשוב (וזה בעצם מה שאני מחפש) הוא שהסדרות מגיעות עם תירגום ניפרד אז אני מחפש גם תוכנה שתטמיע את הכתוביות בעברית ובצורה נכונה ולא הפוכה או משהו כזה. עד עכשיו לא מצאתי משהו פשוט מהיר ונוח שעושה את זה, בכלל לא מצאתי משהו נורמאלי שגם מכניס תירגום. אשמח למידע ממי שמשתמש.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-