תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לספר לי מה זאת התוכנה הזאת..? למה היא טובה...? האם כדאי להשתמש בה..?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מה הדרך הכי פשוטה לעשות אפקט של נצנוץ מהבהב? כמו נצנוץ על תמונה של יהלום או טבעת תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הורדתי קובץ כלשהו ומאז כל כמה דקות nod מזהיר אותי שיש וירוס במחשב והוא מבודד אותו ולמרות זאת הוא ממשיך כל 10 דקות להציג את ההודעה עשיתי איתו סריקה מקיפה והוא לא גילה כלום.והwundow מזהיר אותי שיש גישה למחשב שלי מה אני עושה הסריקה בנוד לא מגלה למרות האזהרות שלו?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה שתהיה קלה לתיפעול ללא צורך בכל מיני הגדרות אך יחד עם זאת שאיכות הדי וי די תהיה כמה שיותר קרובה למקור. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז הינה תמונה ושם אפשר לראות את הפייל של הסרט והפייל של הסאוונד(הפייל של הסאוונד הוא באנגלית בלי דיבוב) איך אני יכול להפעיל את הסרט(שמדובב לרוסית) עם הסאוונד הנורמלי באנגלית?(להכניס איכשו את הפייל של הסאוונד לרצועת שמע או משו..) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
תודה.
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בEmule הוא לא מצליח להתחבר לא לקדמליה ולא לשרת הפורטים פתוחים הכל מוגדר טוב הקטע הוא שלפני הפרמוט עם אותה חומת אש אותו אנטי וירוס הכל אותו הדבר בדיוק האימיול התחבר עם High ID והוריד על 300 אני מבין בכל הקטע של הפורטים החומת אש וכולי הכל פתוח יש כאן איזה משהו דפוק ניסיתי למחוק ולהתקין ותבינו זה לא שיש Low ID פשוט מאוד הוא מנסה להתחבר שעות ולא קורה כלום! תודה רבה לעוזרים! אה והמערכת הפעלה Windows Vista Home Premium 64bit לא ידעתי אם לשים פה או בפורום Windows כי זו עזרה עם התוכנה ואין בעיות תאימות עם הוינדוס והאימיול
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מסנג'ר לייב
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כבר הסרתי התקנתי ריסטים הכל לא עובד כלום פשוט מסרב להפתח זו ההודעה: תעזרו לי אני שונא IE [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש. גיביתי את כל תיקיות הדאר האלקטרוני שלי שהיו על המחשב הישן על גבי CD. לאחר התקנת האוטלוק אקספרס 6 על המחשב החדש, ניסיתי להעביר את תיקיות הדאר מה-CD למחשב אך ללא הצלחה. החומר חשוב לי מאד, אודה על כל עצה שתסייע בידי, לבצע את המשימה הנ"ל. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדכנתי לא מזמן, לא מרגיש שינוי. באמת שלא הבנתי את הקונספט להוציא גרסא כל פעם שצריך לתקן באגים, מה רע ב4.0.2 לדוגמה?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני צריך איזו תוכנה כדי למדוד FPS במצב של OpenGL ... אני רוצה להשוואות דריברים שונים מבחינת OpenGL אז אני צריך איזו תוכנה (לא כבדה מבחינת גרפיקה) אבל שתעשה את הטסטים הבסיסיים של OpenGL ... תודה .
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ערבטוב משהו ממש מוזר קורה לי מאתמול עם Dropbox נראה כל הזמן הוא שב ומעדכן במחשב בבית קבצים מסיימים. כל כמה זמן הוא שב וטוען שיש כמה קבצים בעדכון (עיתים 14 עיתים 12 עיתים 7 משתנה). אמנם ייתכן (סיכוי לא גדול אבל נניח) שמישהו נגע באותם קבצים (או אחרים) בשלב כלשהו במחשב אחר שכרגע גם אמור לפעול. עדיין, הסיכוי שמישהו כל הזמן משחק איתם עומד על 0. וגם אם כן, אין כל סיבה ליצור העתקים על גבי העתקים של אותם קבצים DOC. אגב, גם מחיקה שלהם לא ממש עוזרת. לא כל עוד המחשב בצד השני עובד ומסונכרן עם התהליך.. ברור משהו פה השתבש . השאלה מה ואיך מתקנים זאת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה. אני צריך תוכנה כזו,שגם תהפוך לי את ההארדדיסק מ Fat32 ל-NTFS. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כדוגמת תוכנת where is it כלומר אני מעוניין, לקטלג את כל הקבצים שיש לי על דיסקים (שירים, משחקים, תוכנות וכו') בכל אופן, יש לי תוכנה - Where Is It V.3.26 אבל היא מאפשרת ליצור קטלוג של רק עד 2 גי'גה.. (זה גירסת הדגמה כאמור, הגירסה המלאה, אם למישהו יש שווה ביותר) מישהו מכיר תוכנה דומה ? או גירסה קודמת של התוכנה הזו (3.24) ?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה - עדיפות לחינמיתת( ולא חינמית פרוצה ;D) ליצירת מצגות של תמונות....שגפ תוכל להריץ את המצגת ב LOOP בלי מגע יד אדם. שאלה - POWERPOINT מסןגלת להריץ מצגת LOOP בלי מדע יד אדם?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להסיר את התוכנה הזו ומקבלת הודעת שגיאה unable to load dll הבעיה נמצאת בכמה מחשבים ניסיתי להתקין מחדש, להסיר בSAFE MODE ולהשתמש בכלים של מיקרוסופט להסרת התוכנה זה לא עזר רק מחיקת קבצים והסרה מהרג'סטרי עזר אבל פה בעבודה לא אוהבים להתעסק עם הרסג'סטרי אז אני מחפשת פתרון אחר.. רעיונות? תודה (:
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חבר שלי התקין מחדש את המחשב שלו ולאחר ההתקנה יש לו בעיה ב HD השני (לא הראשי עם מע' ההפעלה) ה-HD השני היה מחולק לשלושה חלקים ומפורמט NTFS ולאחר ההתקנה ה-HD מזוהה ב-BIOS אבל מע'ההפעלה מזהה שיש HD אבל רק את הגודל של הפרטישן הראשון מתוך שלושה וגם את הפרטישן הנוכחי זה לא מזהה את התוכן כאילו שצריך לפרמט אותו מחדש האם יש דרך לסדר את זה ללא פירמוט בתודה מראש לכל מי שיעזור MIKE
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום . ברשותי מכשיר blackberry 9700 כמידי יום אני מסכרן את המכשיר מול Outlook 2007 . היום החלה להופיע שגיאה זו -Intellisymc - ולא ניתן לסכרן בין ה Outlook 2007 לבין ה blackberry 9700 .מה עושים ?? נאמר לי דרך אורנג' שהבעיה היא בOutlook 2007 . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ?? תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני יודע שאם כותבים משהו בוורד,ולמשל יש הפסקת חשמל הוא שומר אוטומטית את המסך חיפשתי את המסמך שאבד לי אבל אני לא מוצא אותו מישהו יודע איפה הוא שומר את הקבצים האלה או משהו אחר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מצאתי תוכניות שמאפשרות לפצל קובץ MP3 ארוך לכמה רצועות לפי זמנים שאני קובע במהלך הנגינה אבל לא מצאתי תוכנית שעושה חלוקה אוטומטית לפי הפסקות השקט שבין שיר לשיר, דבר שהיה מאד מקל. יש אחת שעושה זאת לקובץ WAV אבל לא ל-MP3. מישהו מכיר משהו מתאים? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד PHOTOSHOP וראיתי שיש איזה מיליון גרסאות CS1 2 3 4 5 VERSION מה כדאי לי להתחיל ללמוד ???
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לא מצליח לצרוב בכלל .. עזרה!:]
-
- 3 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שאני לוחץ על ה-IE ב-Desktop עולה לי ההודעה הזאת iexplore.exe - System Error : {שגיאת יישום} החריגה unknown software exception (0xc000000d) אירעה ביישום במיקום 0x0320edf0. http://img443.imageshack.us/img443/7827/mjfb4.jpg ניסיתי להיכנס דרך C:\Program Files\Internet Explorer עולה אותה שגיאה ניסיתי דרך C:\Documents and Settings\User\Favorites עןלה לי ההודעה הזאת http://img509.imageshack.us/img509/2276/sadfdq4.jpg ניסיתי דרך המחשב שלי או המסמכים שלי (כתובת ו-עבור אל) ולא עולה שום הודעה האיטרנט עובד מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-