עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, כבר הרבה זמן אני שואל את עצמי, מה הקשר בין הביטרייט לגודל הקובץ בMP3 . איך מתקשר ביטרייט של 128 KBPS(זה Bit או Byte?) לגודל של בערך מגה לדקה? יש לי גם בעיה בנרו: היא לא מצליחה לעשות Data Verification אחרי הצריבה למרות שהדיסק עובד בסדר גמור, היא כותבת שאין שום קבצים בדיסק. האם משהו יכול לעזור לי? בתודה מראש, הרכיב.

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, כל פעם שאני מפעיל את המחשב אחרי זמן מה המקלדת מחליטה שהיא איננה מעוניינת להעביר מעברית לאנגלית כאשר לוחצים על SHIFT+ALT. אני נאלץ לכתוב באותיות גדולות כל פעם ע"י הפעלת הקאפס-לוק. בעיה קלאסית אך לא זכור לי איך אני לפתור אותה. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  3. [glow=red,2,300]Foobar 2000[/glow] www.foobar2000.org בוקר\צהריים\ערב\לילה טוב לאחרונה נתקלתי בתוכנה מאוד מאוד טובה. למרות שיש אלפי תוכנות לשמיעת מוזיקה, ווינאמפ \ מדיה פלייר מאז ומתמיד היוו כאופציה אופטימלית לרובנו החלטתי לעבור הלאה. אינ לא מחפש להשתדרג, לעדכן, לשנות או לחדש לרוב אני נשאר עם הגירסא הישנה של הווינאמפ (וכך גם עם שאר התוכנות) כי זה פשוט עובד, עובד טוב, נוח ואני לא רואה שום צורך בחידושים שהגירסאות החדשות מציעות. הפעם זה שונה כשיש לי כמה אלפני שירים הבלגאן בלתי אפשרי ובעיקר מאכילת המשאבים של הווינדוס (שלא כל כך חסכן בעצמו). בקיצור מצאתי את Foobar 2000, תוכנה חינמית, קטנטנה, פשוטה ביותר, נוח עוד יותר, עם מגוון אפשרויות כמו רוב התוכנות שמיוצרות בקו…

• 103 תגובות
    • 12.8k צפיות
  4. אין מישהו פה (חוץ מאלה שיש להם 2 תגובות) שלא הגיב בפורום וזה עשה לו שגיאה וכל המ שהוא כתב נמחק... בפיירפוקס זה אפעם לא קורה... למכורים לHW כמוני אי אפשר בלי FF כי IE משגע את הצורה

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by J.allmighty,

ךי כבר יש וזה עובד פצצה! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2808641,00.html בבזק עד שניפגש, או לא עוד . http://www.skype.com/

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. לדוגמא מופיע לי "? XXX XXXX XXX" במקום "XXX XXXX XXX ?" (בעברית) יש איזה תוכנה שהופכת את זה או משהו לעשות בנידון?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by avihy,

כאשר הדלקתי את המחשב, כל הסימניות ב Firefox 2.0.0.6 נעלמו\נמחקו. איך אפשר לשחזר את הרשימה של שהסימניות?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  8. אני מוחק\מוסיף סימניות ואחרי שאני מפעיל מחדש את הפיירפוקס הסימניות חוזרות למצב הקודם ניסתי להתקין מחדש את הפיירפוקס(בלי מחיקה) אבל זה לא עזר

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by HeaT-SinK,

מה אני עושה ?? אני באתי לפתוח תאייסיקיו ובזמןההתחברות הוא יצא לי ואמר לי שהסיסמא לא נכונה ולוודא שהCAPSLOCK לא דלוק ... ואני לא שיניתי ... אין מצב ששינו אותו

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בעודי גולש להנהתי נכנסתי לWALLA לבדוק קצת את תיבת הדואר שלי וגיליתי שהסיסמא שלי שונתה אני עושה את זה מדי יום ולא יתכן כי שיניתי את הסיסמא ואיני זוכר זאת. ניסיתי להשתמש בכלי לשחזור סיסמא של ואללה ללא הצלחה אחרי שאני מקליד את התשובה הנכונה לשאלה האתר לא מגיב. לאחר זמן מה דקתי בעוד אתרים שאני חבר בהם ודורשים סיסמא שגם שם הסיסמא שונתה! כדי לשחזר סיסמא שם אני צריך את תיבת האיי מייל החסומה.?! איזה מצב ביש! אני משתמש בתוכנת רובופורם ואני חושב שיש לה קשר לכל העניין. אודה לעזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  11. אממ אם יש לי סיסמא והיא שמורה בקוקיז אבל שחכתי ואין דרך לשחזר סיסמא .. :'( איך אני יודע את הסיסמא?יש דרך לדעת מה הסיסמא מאחורי הכוכבית ?

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  12. איזה יומיים עצובים בחיי!!! כבר יומיים מאז שחזרתי מהצבא אני לא מצליח להתחבר למספר שלי, כנראה שמישהו פרץ לי למספר ושינה לי את הסיסמה. מה שיותר עצוב זה שמערכת שיחזור הסיסמה של ICQ לא עובדת עם המספר שלי וכאשר אני מכניס את המספר שלי בהתחלה הדף אינטרנט לא מגיב ולא עובר לשלב הבא. (של הכנסת החשבון דואר) מה לעשות!?? זה קרה לעוד מישהו? איך אני משיג חזרה את המספר שלי? למה לגנוב לי אותו?!?!? המספר הוא 83962969

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  13. על מנת להתבחר למייל שלי, אני פשוט לוחץ על התוסף google mail checker של הכרום ומתחבר במיידית. את הסיסמה הכנסתי אליו מזמן, ולאחרונה גיליתי שאין לי מושג מהי. בתוסף בפיירפוקס הייתי פשוט לוחץ על הסמל של התוסף והסיסמה הייתה מופיעה, אבל בכרום לא מצאתי בהגדרות של התוסף שום דרך לקבלת הסיסמה. למישהו יש רעיון איך להשיג את הסיסמה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  14. WTF.. יש לי בעיה מוזרה ביותר!!! הסמיילים שכל הזמן מחייכים,דופקים בפטישים ומתפוצצים לא נעים לי,פשוט דוממים... זה קורה לי בכל האתרים ובכלל שמתי לב שאנימציות לא פועלות אצלי משום מה... :-X מה עושים לעזאזל??? יש לי IE6 עריכה : גם בפיירפוקס הם לא צוחקים!!!

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. יש לי פוטושופ cs2 שעד היום עבד מצויין. אין לי מושג למה, אבל הסמן לא מגיב ונשאר כל הזמן בתור יד (H)...אני לא יכולה להזיז לחתוך וכו' לדוגמה: אני לוחצת על כלי ה"קרופ" והסמן עדיין נשאר כ"כף יד" וכך עם כל הכלים. למישהו זה קרה? אני חייבת לסיים עבודה למחר אז ממש אשמח לעזרה, כל רעיון....

16. Started by IDAN AMRAM,

לפני יומיים בערך ביטלתי את הפייר וול לשעה וכשחזרתי למחשב גיליתי שכל תוכנת ריגול שקיימת נדבקה למחשב שלי.... אז הרצתי סריקה בspybot, ad-aware ו spy sweeper ... הן הסירו את רוב התוכנות ריגול אבל לא את כולם והן עושות בעיות..... האינטרנט איטי האקספלורר נתקע כל דקה וחצי....... אני צריך עזרה... תסתכלו בקובץ שצרפתי... ניסיתי לעבור עליו בעצמי אבל לא הצלחתי למצוא משהו..... (תודההההה לכל מי שיש לו כוח לעזור לי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by shimon23,

איזה ספריות אחראיות על המשתמשים ב icq? למשל אם רוצים לפרמט את ה Hd איזה ספריות לגבות שאחרי שזה אני יפתח אותם, ויהיה לי את כל המשתמשים?

18. התקנתי השבוע ווינדאוס 7 והסטריאו עובד כמו שצריך, אבל הסראונד לא. יש לי לוח אם Abit Kv8pro עם כרטיס Realtek AC97 הווינדאוס התקין לבד את התוכנה של Realtek אבל עם פחות פונקציות, ושאני בוחר 6 ערוצים זה עדיין לא עובד. מחקתי את הדרייורים והתקנתי ישירות גירסא מותאמת לווינדאוס 7 מהאתר של Realtek אבל גם זה לא עובד. מה עוד אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  19. ונותן הודעת שגיאה ומה שאני צריך לעשות זה להפעיל את האנטיוירוס ידנית

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by assaf83,

שלום חברים אתמול אחרי שהתקנתי קאונטר סטרייק והפעלתי יותר מאוחר תמחשב מחדש אני שם לב כי הסרגל של האקספלורר השתנה לי (ראו תמונות למטה) למרות שאני משנה אותו ידנית למצב שאני רוצה שהיה עד עכשיו המצב הזה לא נשמר וכל חלון חדש או הפעלת האקספלורר מחדש חוזר למצב המבולגן עידכנתי את הנוד 32 וביצעתי סריקה ,כמו כן התקנתי את AD-AWARE החדש וביצעתי סריקה נמצאו קבצים טרויינים שנראה לי חלקם קשורים לבעיות שנגרמו לי בסרגל כלים הזה סרקתי הכל ומחקתי אך עדיין הבעיה חוזרת לא משנה מה אני עושה תעזרו לי בבקשה מה אני עושה מכאן.... מצב לא תקין: מצב תקין:

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  21. בשבוע האחרון התקנתי כבר איזה 4 פעמים מחדש את הסרגל של גוגל, כל פעם הוא נעלם לי מהפיירפוקס ככה סתם, אני פותח את פיירפוקס ביום חדש, והסרגל איננו, וגם תיבת החיפוש הקטנה, ישירות לגוגל, שנמצאת לצד שורת הכתובת נעלמת, מה לעזאזל קורה פה, ואיך מתקנים את הבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by Guy950,

היי לפני כשבוע פתחתי נושא על עניין בעייתי שיש לי על התוכנה האמצ'י (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456405.0-נושא ננעל) ומכיוון שלא הצלחתי להשיג שום עזרה בטיפול הבעיה התייאשתי ופניתי לחברה של התוכנה במטרה שתעזור לי, כל הצעדים שהם הורו לי לעשות נפלו לפח והמסקנה שהצלחנו להסיק היא שמשהו מסויים\דרייבר חוסם את התוכנה! נכנסתי למנהל התקנים לקטגוריה מתאמי רשת והתגלו בפניי 3 חיבורים שלא עובדים אשר שייכים לתוכנה ESET (כשנכנסים כתוב ESET) אז החלטתי למחוק את האנטי וירוס לחלוטין, לנטרל את הפיירוול ולנסות להתקין את התוכנה, הכל במצב בטוח כמובן, עשיתי כמו שהם אמרו לי בחברה לעשות ושוב נכשלתי. כמובן שגיליתי שאחרי ההסרה של האנטיוירוס החיבורים הללו במנהל ההתקנים נשארו! ני…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by roeiw,

דרך הוספה והסרה של תוכניות זה מסיר אותו רק חלקית ולא את ההגדרות בריגסטרי והחשבונות וכו'.. אני רוצה למחוק אותו לגמרי כאילו לא היה מותקן.. מי יודע איך

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by kurt80,

נגמרו החודשיים חינם של הנורטון אינטרנט סקיוריטי שלי ואני לא מתכוון לחדש אותו. אני רוצה להסיר אותו מהמחשב, מה קורה עם מיקרובים שהוא מצא ובודד? מה אני צריך לעשות? תודה אם על הדרך תוכלו להמליץ על אנטיוירוס חינמי טוב זה יהיה נחמד (אני על ווינדוס 7 אם זה רלוונטי)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by IG,

שלום לכולם. לפני כשבועיים, אחרי מאמצים רבים להבין איך האתר המטומטם של NAVNGO עובד (לקח לי רק 20 דקות להבין שיש אפשרות להתקנה דרך האינטרנט ולא רק לשלוח אליהם את הכרטיס) התקנתי את התוכנה כדי לעדכן את המפות של הGPS שלי. אחרי העדכון רציתי להסיר את התוכנה הזו מהמערכת, אבל לא מצאתי קובץ uninsall, ולא מצאתי אותה ב- Programs and Features. פניתי למנהל שרות הלקוחות שלהם דדרך הפורום שלהם, הוא מחק לי את ההודעה. כתבתי לו הודעה פרטית וגם היא נעלמה איכשהו. יש למישהו מושג איך מסירים את ה&$% הזה? מילות מפתח בשביל חיפושים עתידיים: IGO 8, NAVNGO, QUE. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.