עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by meirtz4,

אם מישהו מכיר תוכנה שממירה DVD לFLV או SWF אני אשמח אם יוכל לעזור לי. כמו כן יש לי תוכנה שממירה מ-AVI לפורמטים האלה. אבל הבעיה שהתוכנת המרה שלי מDVD ל-AVI מורידה את הרמה בטירוף אז גם תוכנה שממירה DVD ל-AVI תוכל לעזור לי מאוד. תודה

2. Started by xTz,

שלום לכולם אני זוכר שבזמנו [לפני 4 שנים ככה] הייתה תוכנה בשם GordianKnot או משהו בסגנון, שאיתה היה אפשר לקחת DVD מבלוקבסטר למשל, ולהמיר אותו לDVDRip באיכות טובה. כיום אני לא מצליח למצוא את התוכנה, ובכל מקרה היא עבדה רק עם DivX. אני מחפש להמיר עם XviD. מישהו יודע איפה אפשר למצוא תוכנה כזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by שניצל,

לידידה שלי יש מספר סרטי DVD בפורמט NTSC. הבעיה היא שה-DVD שלה ישן, ולכן לא ממש מסתדר עם הפורמט הזה (הוא מציג את הסרט בשחור-לבן, ובאיכות גרועה). ניסיתי להתעסק עם ההגדרות של ה-DVD והטלוויזיה, אך ללא הועיל. אז החלטתי לנסות להמיר את הסרט ל-PAL ולצרוב אותו מחדש. ניסיתי להשתמש ב-DVDShrink, אבל הוא לא מאפשר לשנות את הפורמט (אלא רק את איכות הקידוד). אז נכון לעכשיו מצאתי שתי אפשרויות: 1. לעשות rip לסרט, ואז להמיר אותו ל-PAL באמצעות tmpgenc, ולצרוב מחדש. 2. להשתמש ב-Ifoedit על מנת לערוך את קובץ ה-ifo, ולגרום לו "לחשוב" שכל הסרט הוא ב-PAL. אני בכל זאת אצטרך להשתמש ב-DVDShrink, כי הסרט תופס 6 ג'יגה. באופציה 1 אני מעדיף לא להשתמש, כי היא גוררת המרות מיותרות. ולגבי אופציה 2, אני לא בטו…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ofer1928,

האם יש למישהו תוכנה שממירה קבצי FLV לקבצי avi?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  5. Started by axon,

טוב, צילמתי סרט במצלמה הדיגיטלית (canon s1), הסרט נשמר בסיומת AVI שלפי מה שהבנתי הוא בפורמט motion jpeg... ניראה לי קצת מוזר שסרט של 4 דקות יחזיק 160 מגה ... מישהו מכיר תוכנה שדוחסת את הפורמט הזה לפורמט AVI קצת יותר קומפקטי ? אני מצאתי את mp4cam2avi בסורס פורג' אבל בינתיים די מתקשה להגיע לתוצאות משמעותיות איתה help ! ותודה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by kletsman,

שלום יש לי 612 קבצים בפורמט m4r ואני רוצה להימנע מלעבור אחד אחד ולשנות את הסיומת ל m4a. האם יש תוכנה או האם ניתן באמצעות ווינדווס 7 לשנות את הסיומות לכל הקבצים בבת אחת? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ori-silver,

יש לי סרט hd של 9 ג'יגה הקובץ הוא mkv ואני רוצה לקווץ אותו ל xvid,יש דרך לעשות זאת?ניסיתי עם total video converter אבל לוקח לו שנים לעשות את זה יש תוכנה אחרת?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  8. Started by coorva,

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד תוכנה מצליחה להפוך קובץ mp3 ל- wav? כיצד היא הופכת קובץ של 4mb לקובץ של 40mb? איך היא יודעת להשלים את האינפורמציה שחסרה בקובץ mp3? מה קורה בתהליך ההפוך אני מבין. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by stingeR-,

אני צריך מדריך להמרה לDVD מאיזה שהוא פורמט שאני יכול להקליט אותו דרך התוכנה Windvr 3. מזאת אומרת? אני מקליט קובץ ששוקל 4GB שזה אומר בערך 350-400דקות - אני רוצה לצרוב אותו לדיסק DVD ושיראו אותו בDVD כמו שצריך - אפשרי? אם כן - אפשר לקבל מדריך מפורט?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  10. Started by shaithebest,

הי אני רוצה להמיר קטע שהקלטתי בפלאפון קטע קולי כך שיצליח לעבוד עם תוכנות עעריכה.... בתוכנת העריכה עולה יופי קבצי קול של MPEG Layer 3 Audio File אבל לא MPEG-4 Media File אני מנסה לעשות המרה עם format factory וזה מראה שאכן עשה המרה אבל לא עולה עם תוכנת העריכה זתומרת היא לא מקבלת את הפורמט הזה מישהו יודע איך ממירים בדרך אחרת?? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by HaEsrimVeArba,

איזה פורמט מומלץ? ואיזו תוכנה? (עדיף חינמית)

12. Started by davidcohen,

היי אני צריך תוכנה להמרת קבצי PDF ל Doc וההפך. יש לי את Nitro Pro 8 אבל הבעיה איתה היא שכשאני הופך מPDF ל DOCX העיברית יוצאת הפוכה ... למישהו יש ניסיון עם זה ? אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

אני משתמש בתכנה Sub2Srt11 של ratko soft כאשר אני מנסה לעשות convert אז או שאני מקבל קובץ sub ריק של אפס קילו או קובץ של 8 קילו אבל הנגן לצורך הענין bsplayer לא מצליח לקרוא אותו יש תכנה חילופית?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by idoaa,

שלום לכולם משהו יודע איך להמיר באופן יעיל קובץ בפורמט VCF לפורמט CSV? יש לי סמרטפון עם אנדרואיד 6, ואני רוצה לייצא את אנשי קשר לגוגל, וזה נותן לי רק לייצא לפורמט VCF וגוגל לא מזהה כזה פורמט ניסיתי כל מיני תוכנות חופשיות שהורדתי מהאינטרנט, או שהם מגבילות את כמות ה CONTACT שאפשר להמיר או שהן לא עושות את העבודה. (אני לא מבין למה בעצם יצרו את הפורמט VCF ולא עובדים ישר עם CSV) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 10.8k צפיות
  15. אני רוצה להמיר את הדיסקים שלי ל-MP3 ואח"כ לשים בנגן שלי (IRIVER H140) 1 האם השירים בדיסקים (מקוריים) הם ב-WAV? 2 האם כדאי להשתמש בווינדוס מדיה פלייר? 3 מה זה OGG VORBIS?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. יש לי דיסקמן קורא MP3. עכשיו, צרבתי לי דיסק של מוזיקה שהורדתי ויש כמה שירים שהם בפורמט windows media audio file והנגן שלי לא יכול לקרוא קבצים בפורמט כזה אז הוא פשוט מדלג עליהם....בעצם אין לי תשירים האלה על הדיסק איך אני הופך windows media audio file לפורמט mp3 file? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי דיסקמן קורא MP3. עכשיו, צרבתי לי דיסק של מוזיקה שהורדתי ויש כמה שירים שהם בפורמט windows media audio file והנגן שלי לא יכול לקרוא קבצים בפורמט כזה אז הוא פשוט מדלג עליהם....בעצם אין לי תשירים האלה על הדיסק איך אני הופך windows media audio file לפורמט mp3 file???? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Ghosthunter,

איזה תוכנה עושה את זה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  19. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

שתתמוך בכמה שיותר סוגי קבצים, שגם תשמור לפני ספריות (אם למשל יש לי סיפריה XXX ובתוכה יש תת תיקיה YYY ועוד אחת ZZZ, שהמבנה ישמר) אמ...כמובן שתאפשר שינוי איכות וכ'ו. עדיפות לחינמית, אבל אם לא, תתקבל בברכה גם הצעה לאחת בתשלום.

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  20. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

שתתמוך בכמה שיותר סוגי קבצים, שגם תשמור לפני ספריות (אם למשל יש לי סיפריה XXX ובתוכה יש תת תיקיה YYY ועוד אחת ZZZ, שהמבנה ישמר) אמ...כמובן שתאפשר שינוי איכות וכ'ו. עדיפות לחינמית, אבל אם לא, תתקבל בברכה גם הצעה לאחת בתשלום

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by Ben N,

כמו בכותרת. איך עושים את זה? איזה תוכנה טובה קיימת?

• 6 תגובות
    • 5.4k צפיות
  22. שלום, אני מחפש תוכנה שמאפשרת ליצור קובץ למחשב של סרט מ DVD עם דיבוב נבחר מבין האפשרויות בדיסק. התוכנות שניסיתי נותנות אוטומטי את הקול בשפה ברירת מחדל אנגלית - ואני רוצה ברוסית. תודה.

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by haifaboy,

יש לי T, תוכנת 12 NERO מלאה וחוקית . כשאני מנסה לפתוח דיסק מוזיקה מקורי להמרה( Encode ) ל MP3 הוא פשוט לא מזהה שום קובץ מוזיקה עליו. הדיסק הוא כמובן מקורי ( יש לי אוסף ענק שלי שאני רוצה להמיר ל MP3 בשביל הסלולרי ) . מה עושים במצב הזה ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  24. Started by omri_ro,

כשאני עושה בFF יצוא לBOOKMARKS ואז יבוא בIE אני רואה את כל העיברית משובשת, יש פתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  25. חבר שלי משתמש בתוכנה זאת לא תוכנה מקצועית אבל לא חשוב בקיצור הוא יוצר מיקסים והמיקסים נשמרים בסיומת מיקס למשל : Dance ejay 7.mix הוא רוצה לשמוע את המיקסים שהוא יוצר במדיה פלייר או בווינמפ בקיצור אמ פי שלוש הוא רוצה להפוף את הקובץ להמיר יותר נכון לככה : Dance ejay 7.mp3 תודה לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.