עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shacharoren,

שלום, אני מעוניין להמיר קלטת וידאו ישנה שצולמה במצלת JVC לפורמט דיגיטלי בר עריכה בפרימייר. מישהו יודע או יכול להכווין אותי לחנות שתעשה זאת בישבילי? מצרץ תמונה של הקלטת. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by Eled,

יש לי הרבה תמונות JPEG שכוללות מידע של תאריך ושעה ואני רוצה להפוך אותם לBMP להסרת המידע ואז בחזרה לJPEG. איך עושים את זה מרוכז בפוטושופ או תוכנה אחרת בלי לעבור תמונה תמונה? תודה,

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by bugosdckh,

מישהו מכיר תוכנה להמרה של קבצי VOB ל AVI?

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  4. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש תוכנה שממירה קבצים כמו אם פי 4 או אם פי 3 לנוקיה כלומר כיווץ שתהיה תוכנה קלה לשימוש ואם אפשר הסבר כיצד להשתמש בתוכנה תודה

• 1 תגובה
    • 5.7k צפיות
  5. Started by ofsher,

אהלן מחפש תוכנה להמיר דיסקים ל - MP3 באיכות מקסימלית ובמהירות אם יש תוכנות חינם אני אשמח... אבל גם אם לא אז לא נורא תודה!!

• 9 תגובות
    • 5.8k צפיות
  6. Started by SaXtoR,

היי. הרעיון הוא להמיר קובץ MKV לAVI עם פגיעה מינימלית באודיו והוידיאו. ניסתי דרך FORMAT FACTORY לפי המדריך כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=606&messageid=163686006&r=1 והתוצאה היא קובץ שהכפיל את עצמו בזמן במקום שעה וחצי של סרט, 3 שע' + כמובן שהוא לא מצליח לנגן אותו בDVD. ניסיתי גם בהגדרות ברירת מחדל MPEG4(XVID) ועדיין לא עובד. ניסתי גם קבצים אחרים ואותו סיפור. תוכנה קלה ונוחה להמרה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by f-4,

אנשים אני זקוק לעזרה אם מישהו יכול להמליץ על שם של תוכנה טובה להמרת קובצי צליל מקובץ mp3 ל פורמט cda (דיסק רגיל ) דחוף. בתודה f-4

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לאורך כעשר שנים השתמשתי במעבד התמלילים דגש השומר מסמכים בסיומת *.dgs מדובר בהמון מסמכים ואני מחפש דרך קלה להמיר אותם לפורמט וורד או *.rtf תוך שמירה על העיצוב שלהם. מתוך תוכנת הדגש קיימת אפשרות לשמור בפורמטים אלה אבל הדבר לא מעשי כי הוא מחייב פתיחה ושמירה מחדש של כל קובץ בנפרד אוודה על רעיונותיכם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם מחש תוכנה שיודעת להעביר מ AVI ל MKV או כל פורמט אחר ללא איבוד איכות יש לי קובץ AVI 3.4 גיגה של הופעה 720P כאשר אני מנגן את הקובץ בפופ קורן A210 אני לא יכול להעביר אחורה קדימה כי אז פשוט אין לי סאונד המקורי מגיע דולבי דיגיטל במחשב זה עובד מצוין. נסיתי להפוך את הקובץ ל MKV עם RIPBOT264 אמנם זה סידר את עניין ההרצה אך איבדתי איכות מה אתם ממליצים? בתודה מראש

10. Started by tomer_et,

יש לי סרטים בפורמט MPG ואני רוצה להמיר אותם ל - AVI כדי לחסוך במקום. כשאני מנסה להמיר אותם ע"י VIRTUAL DUB אני מקבל קובץ גדול יותר. סביר להניח שאני עושה משהו לא נכון... ניסתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי פיתרון. מישהו שמבין בעניין יכול אולי להסביר בכמה מילים איך לבצע את ההמרה של הקובץ? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by duk4u,

ובכן יש לי סרט בפורמט - Divx ואני רוצה להמיר אותו לפורמט - Vcd או - Svcd. כדי שאוכל לצפות ב Dvd הפשוט שאינו קורא את כל הפורמטים. עם איזה תוכנה כדי להשתמש כדי להמיר את הסרט בצורה הנוחה ביותר. ממתין לתגובתכם בתודה מראש... עדיין מחכה לתגובות.....

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by genia,

.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by lharpaz,

שלום, אני מחפש תוכנה אשר יכולה להמיר סרטונים בפורמט mp4 לפורמט avi. עדיפות לתוכנה חינמית, וכמובן לתוכנה פשוטה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by Cyron,

אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות להמיר את קבצי ה-AVS, שנמצאים בתוך WinAmp לקבצי Mpeg ? תודה.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי קובץ ISO שבתוכו יש סרט באיכות HD 1080p, אני רוצה להמיר אותו מ-ISO לקובץ וידאו. עם איזה תוכנה אני יכול לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, ברצוני לדעת איך ממירים קובץ PDF לקובץ WORD

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  17. איך אני ממיר? יש לי קובץ של 15 מגה , ואני לא יכול לשלוח אותו בדוא"ל בגודל הזה

• 2 תגובות
    • 6.8k צפיות
  18. שלום, אשמח לקבל המלצות לגבי תוכנות להמרה של קבצי פרנזטציה לקבצי ווידאו, עכשיו לפני שכולם קופצים עם גוגל, חיפשתי בגוגל, אך כל התוכנות במצאתי לא עושות את העבודה כמו שצריך, או עושות אותה עם באנר עצבני באמצע המסך.. אשמח לקבל המלצות לתוכנות חינמיות, Trial, ודמו עם באנר קטנטן שלא מפריע למהלך המצגת בתודה מראש, דור.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by coorva,

מי שמשתמש בעצמו בתוכנה שבעזרתה ממיר קבצי אודיו AAC ל- WAV בהצלחה, מבקש לינק להורדה של התוכנה בין אם היא חינמית או בתשלום. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by adam12345,

היי האם משהו מכיר תוכנה שמסוגלת להמיר קבצי AC3 וDTS לFLAC, או אפילו OGG (עדיף FLAC) בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  21. איזו תוכנה מאפשרת להמיר קובץ AVI (מקודד div3) בפורמט אאודיו AC3 לפורמט MPG (כלשהו) ללא איבוד הסאונד. מספר נסיונות לא עלו יפה: ניסיתי עם WinMPG Video Convert ועם NERO. המרת הוידאו הייתה ללא בעיות אבל יצא ללא קול.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by EagleX,

היי, איזו תוכנה יכולה להמיר MOV/AVI לWMV? כל מה שמצאתי היה באתרים חשודים למדי

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by ross,

יש לי DVD שמכיל קבצי VOB ברזולוציה 1024*576 אבל ווינדוס כותב שהרזולוציה 720*576 כשאני צופה בקבצים הם ברזולוציה הנכונה (1024*576), אבל כשאני מנסה להמיר אותם באמצעות format factory אני מקבל קובץ ברזולוציה של 720*576 והסרט נראה כאילו דפקו לו בוקס משני הכיוונים. יש אפשרות להמיר את הסרט ולהישאר ברזולוציה המקורית? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  24. Started by momi2004,

אני זקוק לתוכנה שממירה מ DVD מקורי ל DIVX כדי להציג קטע מסרט במהלך הרצאה. מה התוכנה הטובה ביותר לזה? מצאתי את http://www.labdv.com/dvdx/ יש משהו טוב יותר? כי אני רואה שהיא לא עודכנה הרבה זמן.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. Started by edoson,

מישהו מכיר תוכנה פשוטה, בדגש על פשוטה, להמרת dvd ל- svcd ?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.