עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, קודם כל ארצה להודות לפורום המעולה הזה שבזכותו למדתי את כל הנדרש על התקנת ויסוד 7, וסוף סוף העפתי את הויסטה. יש לי בעיה עם הסיסמאות, כאשר אני מקיש סיסמה לאתר כלשהו הפיירפוקס לא שואל אם אני רוצה שהוא יזכור אותה או לא. האופציה באפשרויות מסומנת והאתר לא נמצה בחריגים, מה עושים? שאלה שנייה, איך אני מחזיר את השפה של הפיירפוקס לאנגלית ושהכל יהיה מימין לשמאל? הורדתי כרגע את הגרסה העברית, אולי פשוט צריך להתקין את הגרסה האנגלית? תודה.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by itzik52,

יש לי בעיה אנא כל מי שיכול לעזור אודה לא מאד. מחקתי בטעות את תיקיית המועדפים שלי ו"היקרה" לי מאד כמו לכל אחד. המחיקה נעשתה עם מקש Shift שזה אומר מחיקה תוטאלית ובנוסף לכל מחקתי גם את הקבצים המוגנים מסל המיחזור בנורטון 2003 פרו. אנא כל מי שמנוסה בעניין אנא עזרו.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  3. מערכת הפעלה VISTA 32 אולטימייט. מחשב נייח עם מעבד ATOM - לוח אם Intel® Desktop Board D945GCLF with Integrated Intel® 230 Atom CPU - Mini-ITX יש לו PCI אחד שעליו מורכב המודם. דגם המודם הוא AZTEK MDP3900V-U - ( DELL DATA VOICE MODEM מצאתי לו את הדרייבר של VISTA והוא התקין אותו בסדר. התוכנה של הפקס עלתב גם בסדר. הבעייה היא לאחר אתחול המחשב. אני מאתחל את המחשב - והמודם עולה עם סמין קריאה צהוב בDEVICE MANAGER. אני עושה לא DISABLE ואח"כ ENABLE וזה מסדר את הבעייה והמודם עובד תקין. יש למישהו מושג מה קורה שם? אין לי אפשרות להעביר אותו לפורט אחר כי יש רק חריץ PCI אחד. ( או שאפשר להגדיר לחריץ הPCI פורט אחר? אני לא יודע איך....) האם יש אפשרות לבדוק מה משתמש באותו הפורט? במידה ויש קונ…

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  4. היי חבריה, קראתי בynet בתגובות הקוראים כי ע"מ לראות את ספרית המדיה מהמחשב לטלויזיה לא צריך פליסטשיין זה אפשרי? יש מדריך ?אפשר לינק להורדה? תודה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  5. שלום פעם ראיתי תוכנה, שיודעת לקבל קבצי תמונה, ולעשות להם את התיקונים הבאים(במידה ויש צורך): - אם התמונה קרועה, היא יודעת להשלים את החלק החסר, ולהעלים את הקרע - אם התמונה היא צילום של 2 עמודים מתוך ספר, היא יודעת להעלים את האמצע(בין שני הדפים של הספר) וליישר את ה"עיגול" של העמודים שקורה בדיוק בחלק שקרוב לאמצע בין שני העמודים ועוד דברים כאלה. אם אני זוכר נכון, זו הייתה תוכנה של מיקרוסופט, אבל אשמח אם תרשמו לי כל תוכנה שיש לה את היכולות האלה. למשל, יש לי את Paint.NET על המחשב, האם היא גם יכולה לעשות את זה? ואם לא אז כל תוכנה שאתם מכירים שעושה את זה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  6. Started by url,

קודם כל אני רוצה לדעת אם שווה לנסות להתעסק עם כיווץ מסוג כזה אני יודע שיש הבדל בשמיעה לטובת בmp3 אבל שהwma תופס פחות מקום (דבר שחשוב בכיווץ סרטים) השאלה היא האם ההבדל באיכות הקול משמעותי דבר שני, ניסיתי לכווץ בwma עם virtualDub אבל משום מה הוא לא מוכן ההודעה שמתקבלת היא: error initializing audio stream compression the requested conversion is not possible ועוד שאלה קטנה :jump1: מה ההבדל בין wma1 ל wma 2? :scatter:

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  7. טוב יש לי תתוכנה RHINOCEROS עושים שם נגיד קוביה עיגול תלת מימד ואז מה כאילו אין לי מושג מה לעשות למישו יש איזה שהוא פריט כל מעניין לעשות עם הסבר משו פשוט ביותר מקווה שמישו יעזור לי כי ממש רוצה לעשות משו מגניב משלי

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  8. לא מזמן רכשתי כרטיס טלוויזיה ,לכן אני מבקש המלצה על תוכנה טובה להקלטה. הכרטיס שלי Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  9. Started by cheneilat,

אני מדבר עם אנשים במיקרופון...הם שומעים אותי לחצי דקה ואז לא שומעים אותי בכלל מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  10. איזו תוכנה יודעת לזהות באיזה מקודד וידאו ובאיזה מקודד אודיו השתמשו לדחיסת קובץ וידאו מסויים?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by Rhx,

אני צריך אנטי ווירוס טוב וחינמי שלא עושה בעיות,נפטרתי מהנורטון.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  12. Started by amit_amit,

שלום לכולם, האם אקסל יכול לצייר פונקציה לדוגמא 1 -- X וY<AX+B וכו' וכו' והאם האקסל יודע לצייר צורות גיאומטריות על פני נתונים?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by doorman,

יש לי שלושה מחשבים עם אאוטלוקים שמחוברים ברשת. השאלה שלי היא האם אפשר שהשלושה יתקשרו בנהם מבלי להעמיד שרת Exchange, הכוונה היא שיוכלו לקבוע פגישות אחד לשני, שרשימת אנשי הקשר תהיה משותפת ונגישה לכולם וכמובן לשלוח הודעות אחד לשני... מה אתם אומרים, אפשרי ? תודה רבה על העזרה The Doorman

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  14. אני מבקש אם יש למישהו codac ניסיתי להתקין כבר 3 סוגים, אם משיהו יכול לבדוק לפני המלצה, או להמליץ על תוכנה קטנה וחינמית של הצגת mpeg . תודה.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  15. אני מחכה לפחות חצי שעה עד שזה נשלח. ככה זה אצל כולם??

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  16. פעם הצלחתי לעשות את זה דרך אתר, נראה לי של לוג'יטק. עכשיו אני רוצה להתחבר למצלמה שלי ממחשב אחר לא בבית, ואני לא יודע איך. מישהו מכיר תוכנה קלה לשימוש או דרך אתר כלשהו קל לשימוש לעשות את זה ? תודה. עריכה: ראיתי פה בתארד כלשהו, את התוכנה webcamXP.. היא נראית לי מסובכת מדי .

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by ilia121,

אהלן, עברתי לוינדוס ויסטה, התקנתי את הפיירפוקס החדש 2.0.8, ומאז אני לא מצליח להתקין שום תוסף: ג'אווה, activeX (בשביל ynet ו-וואלה) וכו'. הוא מתחיל את ההתקנה ואז אומר שיש שגיאה ושהוא לא יכול להמשיך להתקין. יש לציין שיש לי גם zonealarm ו-SpyBot Search&Destroy אבל אותו דבר קורה גם כשאני מכבה אותם... מה עושים? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  18. טוב, אז ככה יש לי צורב לייט-און X48X12X48 עם SMART-BURN. יש לי כמה משחקים שאני רוצה לעשות להם גיבוי כדי שאם יתקלקלו לי(BG2 לדוגמא, כבר לא ניתן להשיג אותו בשום חנות בעולם), אני עדיין אוכל להמשיך לשחק בהם. הבעייה, שבמקרה שאני משתמש בקראק וצריך לעדכן לפאץ' החדש, המשחק לא עובד. האם מישהו מכיר תוכנה שתאפשר לי לצרוב את הדיסקים והלפעילם ישר מהכונן, בלי קראק(אני בעלם החוקי של הדיסקים). אני כרגע משתמש בNERO5, האם הSMART-BURN מאפשר את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  19. היי הכונן הקשיח שלי מתחיל לעשות רעשים מוזרים. מכיוון שזה הכונן הראשי (זה עם מערכת ההפעלה, כל ההגדרות, וכו'), אני רוצה לבצע בו גיבוי מלא בצורת ghost, כדי שבעת אסון (חס וחלילה) אני אוכל בלחיצת כפתור (או כמה..) לחזור בדיוק למצב הקודם ללא התקנות מיותרות וללא הגדרות מחדש. הבעיה היא שאני רוצה שהגיבוי יהיה תמיד מעודכן.. האם Norton Ghost יודע לעדכן on the fly, או רק כשמבקשים ממנו? בעבר הכרתי את התוכנה DataKeeper שידעה לעשות את זה, והיתה של PowerQuest (החבר'ה מ-PartitionMagic) שכידוע עברו לבעלות של Symantec... ונראה שהיא מתה. :-\ כמו כן, אני צריך לגבות כ-220GB (זה כונן של 320GB, מתוכו 220GB תפוסים) לתוך כונן גיבוי של 200GB (נפח בפועל: 190GB), כך שנדרשת פה דחיסה קלה. אני מוכרח להוד…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  20. אני משנה את השם של קובץ התרגום בכדי שיעלה ביחד עם הסרט במדיה פלייר אבל משום מה יש סרטים שהסרט בכלל לא פועל כשאני עושה את זה ואז אני צריך סתם להוסיף איזשהו תו לקובץ התרגום ולגרור את התרגום לקלאסיק פלייר כי במדיה פלייר זה לא יפעל אם התרגום לא יהיה באותו השם של הסרט(ואז קורה מה שאמרתי מקודם, הסרט ב'פליי' אבל לא עובד)

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by llime,

אחרי ניסיון לא מוצלח עם נורטון גוסט 2003 הוינדוס לא עלה לי ונאלצתי לפרמט את המחשב.אך כשהכנסתי את דיסק הוינדוס המחיצות בדיסק הקשיח (120GB) השתנו: -לפני,היו לי שלוש מחיצות:C,עם נפח של כ- 30GB שבה ישבה מערכת ההפעלה (windows xp),מפורמטת ב FAT32. D,עם נפח של כ- 10GB ששימשה לאכסון גיבויים של נורטון גירסה 6.(שעובדת רק על FAT32). E,עם נפח של כ- 73GB ששימשה כ"מחסן".מפורמטת ב NTFS. עכשיו כשבאתי להתקין,ראיתי שמחיצות D ו E לא השתנו (לא באות ולא בגודל),אבל כונן C הפך לגודל של 8MB שאינו ניתן לפירמוט,ונוספה לי מחיצה F בגודל יותר קטן ממה שהיתה C קודם,ועליה התקנתי את הוינדוס מחוסר ברירה.אח"כ ראיתי שנוספה גם מחיצה I שהשלימה את החוסר (מצורפת תמונה). אני יכול לעבו…

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  22. יש לי WINDOWS MEDIA PLAYER גירסא 7.01 מע' הפעלה WIN 98 אני מנסה שלא יופיע בתפריט של WMP הקבצים האחרונים שנוגנו\הוצגו מישהו יודע אם ואיך ניתן לפתור את העניין?? אם לא דרך ה OPTION של התוכנה עצמה אז אולי ע"י תוכנה שמוחקת עקיבות , ומוחקת גם עקיבות אילו... תודה, אריק.

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  23. אוקיי, אז הנה כמה תוכנות שחבר המליץ לי, ואני ממליץ לכם אך מצפה לשמוע ביקורת ממכם: התוכנה הראשונה: Crystal Player - נגן מולטימדיה יעודי לסרטים, Crystal Player עובדת ישירות עם משאבי החומרה של DirectX, מה שמבטיח מהירות ניגון/פריימים גבוהה ביותר ולכן גם חלקה ואיכותית יותר. תומכת ב-4 מהירויות, מלווה בממשק קל ונוח ואפשרות לכיוון בהירות התמונה והחדות בנוסף הוא הנגן היחיד שמאפשר הגדלת כל הסרט על המסך והעלמת פסים שחורים ובנוסף תומך תמיכה מלאה בכתוביות בעברית (יש לבחור בפונט David). יש גם אפשרות להעלים את הפסים השחורים, וזאת ע"י כך שכאשר מפעילים את הסרט לאחר שהוא עלה לוחצים לחצן ימיני ובוחרים PROPERTIES ובמסך שנפתח לנו אתם לוחצים על החץ בשורה הלבנה הראשונה ובוחרים 4:3?TV (מומ…

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  24. באיזה אתר שהייתי בו הופיעה הודעה של הFF שצריך להתקין פלאגין כדי שהמידע יוצג בלה בלה... קיצר ראיתי שזה ג'אווה אז התקנתי. אבל לא חשבתי שיהיה לזה תהליך שירוץ ברקע, ותיקית התקנה שגודלה 132MB (אחרי עדכון כלשהו). אני רואה שהפלאגין שהתקנתי מופיע פה. אז... אכן בשביל להציג אפליקציות ג'אווה צריך התקנה שגדולה פי כמה וכמה מהFF עצמו? אי אפשר לבטל את התהליך שרץ ברקע או דברים אחרים?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  25. מקווה שזה הפורום המתאים... טוב אני כמעט שבוע בלי איסיקיו, והחלטתי לפנות לעזרתכם לפני כמעט שבוע אני פותח תמחשב, מהאיסייקו לייט עולה שגיאה (תרגום מאנגלית) "איסיקיו נתקל בבעיה וצריך להיסגר, מצטערים על אי הנוחות" ניסיתי ב PRO, ושם עולה שגיאה 234 הורדתי גרסה 4.1 ושם זה פשוט נתקע בלי הועה שגיאה ב ICQ2GO זה עובד (go.icq.com) מה לעשות ? (ניסיתי להתקין מחדש ולהפעיל את ה DBConverter)

• 2 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.