תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי איזה 200GB ב-FLAC שאני רוצה לארגן אותם לפי תגיות של אלבומים/אמנים וכו' בלי יותר מדי התעסקות הניהול ספריות של ווינאמפ ומדיה פלייר על הפנים, אני רוצה משהו יותר ייעודי, אולי גם שיתחבר לשרתים וישלים לי את כל הפרטים לבד כולל תמונת אלבום וכו'
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בהמלצה לתוכנת ניווט הכי טובה ונוחה שקיימת בעברית עם מפות של כבישי הארץ, התוכנה צריכה להתאים למחשב נייד PC ועדיף שתהיה מיועדת לTABLET מסך מגע וחייבת להיות בעלת הנחייה קולית! והאם IGO מתאימה למחשב נייד ולא רק לPOCKET PC?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי שני מחשבים עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 , אחד 32 ביט והשני 64 ביט. איזו תוכנה הכי מומלצת לנקיון המערכת מקבצים זמניים וקבציי אינטרנט
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני מטלבת איזה תוכנה לקנות? אז רציתי לשאול אותכם איזה תוכנה הייתם ממליצים לי לקנות כדי לעשות עריכת סרטי הוידיאו שלי ובעיקר להכניס את הסרטים מהמצלמת הוידיאו הדיגיטלית שלי למחשב ולהפוך אותם לפורמט של VCD (זאת אומרת MPEG 1) ולצרוב אותם על דיסק (כדי להרציץ אותם על מכשיר ה DVD שלי כמובן) ועוד שאלה: האם הייתם ממליצים לי על ADOBE PREMIERE?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
רבות דובר על תוכנות אנטי-וירוס טובות מבחינת מציאת וירוסים מבחינת משאבי מערכת וכו'... אני בטוח שגם דובר על תוכנות פיירוול למינהן . אני מחפש לדעת רק לפי נסיונכם, מהי תוכנת הפיירוול הטובה שקיימת היום? טובה מבחינת הגנה כמובן , לא מנצלת הרבה את משאבי המערכת ולא פחות חשוב שתהיה קלה לקינפוג ( פתיחת פורטים וכו' ). אודה לתגובתכם.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
...כזאת שתשמור על איכות המקור. אני משתמש כרגע בתוסף פיירפוקס Flash Video Resources Downloader שמבוסס בעצם על דף אינטרנט בשם זה. הוא נוח מאד אבל התוצאה לא מספיק טובה לטעמי - יש ירידה מורגשת באיכות הווידאו. יש גם את אלה ( ועוד הרבה אחרים...): http://download.cnet.com/TubeTilla/3000-2071_4-10822176.html?tag=mncol http://download.cnet.com/YouTube-Downloader/3000-2071_4-10647340.html מה ההמלצה שלכם?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת צריבה פשוטה ואמינה, לא כבדה . צריכה להיות תמיכה לווינדוס 7 64 ביט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתתן לי מעקב של שעות עבודה בכל מסמך שעבדתי עליו. לצורך העניין, ברגע שהתוכנה מותקנת, ועבדתי על מספר מסמכים כל אחד בזמן שונה, אני מחפש תוכנה שתתן לי פלט: מסמך *** נכתב בתאריך *** בין השעה** לשעה **** וכו... האם הדבר קיים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הסיפור המלא: לפני כמה חודשים כונן ה-Maxtor 300GB (נייד) שלי ששירת אותי נאמנה מס' שנים לא נגיש. בניסיונות ראשוניים לשחזור מידע שלא צלחו אבא רצה לתת לחבר את הכונן שינסה את מעלליו, הוא הצליח חלקית ועכשיו אחרי כמה חודשים ואחרי שהביא לנו מס' קבצים מסויים שהצליח לגבות ניסיתי בעצמי. אני חייב לשתף אתכם אבל.. התוכנה הזו מעולה. אני אישית השתמשתי בגרסאת השחזור מכונן NTFS, יש גם גרסת FAT. תהליך השיחזור של 250GB של המון מידע ותמונות משפחתיות שאם לא היו חוזרות אני כבר לא הייתי חלק מהמשפחה לקח לי 4 שעות וחצי בלבד! לא חושב שבגלל המחשב המטורף שמצד ימין <<< מאמין שבכל מחשב ממוצע יהיה מהיר באותה מידה. שחזור של 250GB ב-4 וחצי שעות ! כן כן טוב, זה לא בידיוק שחזור, אלא יות…
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת שיתוף קבצים .. עד עכשיו היה לי את morpheus וגם יש לי את emule, את אימיול אני לא ממש אוהב כי הוא איטי רצח, בקשר לmorpheus עד עכשיו היה אחלה תוכנה אבל בגרסה החדשה הם הפכו פתאום לתוכנה שצריכה את האישורים של היצרנים - ועכשיו קיצר חרא של תוכנה, השתמשתי ב limewire פעם , היא טובה ומהירה אבל הבעיה שלה היא שהיא לוקחת המון משאבים, יענו מאיטה את המחשב.. רציתי להוריד את ares אבל היא כבר לא חינמית .. ואני גם לא ממש מסתדר עם ה תוכנות של ה bittorent - הם תמיד עושים בעיות .. קיצר במה אתם ממליצים לי להשתמש? תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה לתוכנת שיתוף שיש לה Search ??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
למי שלא מכיר foxit reader מהווה תחליף מצויין מהיר , קל משאבים עד מאוד , במקום adobe acrobat reader לא דורש התקנה, זה רק קובץ EXE אחד בודד. נפתח בשניות, מתמשק גם עם הדפדפן שלכם. המלצה חמה - להסיר את acrobat להוריד את ה EXE של FOXIT, לשים אותו בתוך התיקיה PROGRMA FILES בתוך תיקיה משל עצמו, או ככה סתם בחוץ, ולהפעיל אותו פעם אחת מכאן והלאה, הוא מותקן ועובד חוסך שעות (במצטבר ) של המתנה לפתיחת קבצי PDF וזה חינמי !
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה סרטונים (לא סרטים לא חוקיים וכאלה אלא צלומי וידאו וסטנד-אפ מחו"ל) והייתי רוצה לכתוב להם תרגום כדי שגם ההורים שלי יוכלו לצפות בהם ולהבין מאחר והם לא מבינים אנגלית.. יש כאן למישהו שם של תכנה שעושה את זה ?
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
4 מחשבים שמחוברים ברשת. מחפש המלצה לתוכנת גיבוי שתוכל: 1. לגבות קבצים מכל מיני מקומות ברשת לכונן קשיח. 2. שתדע לא לשכפל סתם קבצים אלא רק כאלה שהשתנו. ומה שנמחק במקור גם יימחק מהגיבוי. 3. שיהיה אפשר לקבוע לה זמנים לגיבוי אוטומטי. כרגע משתמש ב Aisbackup אבל היא קצת מסובכת. אשמח להמלצות וקישורים. תודה! [br]פורסם בתאריך: 18.09.2008 בשעה 18:52:40 לאחראי הפורום. אם זה שייך יותר לפורום תוכנה אנא העבר לשם?תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להמליץ לי על אנטי פופאפ טוב שבאמת עובד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לאחר שהרכבתי את המחשב מעונין לבדוק עם הרכיבים באמת עובדים כראוי שזה המעבד כרטיס המסך דיסקים קשיחים וזכרונות. אני חייב לציין שהמחשב עובד טוב והצלחתי להפעיל כל דבר שרציתי עם זה סרטים מוזיקה משחקים . סתם להסיר דאגה מליבי. המערכת שלי זה : מעבד i7 920 לוח אם x58a-ud3r זכרונות 6gb של patriot ברטיס מסך של gigabyte 9800 1gb ושני דיסקים קשיחים של wd אחד בנפח של 1t למערכת ההפעלה מהסדרה השחוקה ויוד אחד 2t מהסדרה הירוקה זהו.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/bootcd_on_usb_disk.html
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על אחד טוב לא מודים וכאלו אלה גירסה בפני עצמה עם אפשר קישור יהיה נחמד תודה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
חברים שלום יש לי מחשב ישן שמתאים מאוד לצרכים שלי. אבל אין לי אנטי וירוס... אני מעוניין בהמלצותיכם לגבי אנטי וירוס שלא יכביד על המחשב. (במידה ויש תוכנות עזר נוספות שאותן יש לאנטי וירוס - פייר וול וכדומה זה יהיה מצויין). נתונים על המחשב שלי: 128 זיכרון. מעבד פנטיום 300.... תודה מראש על העזרה!!! דב.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה אנטי וירוס הכי מומלץ היום?
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד ואני אשמח לקבל המלצה על אנטי וירוס לניידים או בכלל מה הולך היום בשוק שלא מעמיס על המחשב ועדיין עושה את העבודה... תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לאנטי וירוס חזק, משהו יעיל שלא יכביד לי על המחשב. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם התרגלנו שנורטון זה טוב מול שפע תוכנות האנטי וירוסים שצצו נשאלת השאלה : איזה הוא המומלץ הבחינת זלילת זיכרון ומשאבי מערכת (מה שפחות כמובן) תודה
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על אנטי וירוס חינמי וטוב שלא מעמיס על המערכת שמתאים לויסתה 64-BIT
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-