עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בגלל איטיות ובעיות עם האינטרנט אז פירמטתי ואחרי הפרמוט התקנתי אנטי וירוס (שלפני זה בכלל לא טרחתי להתקין ) אז התקנתי Avira AntiVir free כי שמעתי המלצות שהוא טוב והוא מצא מלא וירוסים (חלק היו בקראקים של תוכנות שאני נוהג להתקין ) וגם התקנתי Spyware Doctor שגם מצא כמה וניקה.... עכשיו אני רוצה להתחיל לשמור על המערכת של המחשב שתחזיק יותר מחודש אבל אני לא רוצה תוכנות כבדות מידי (עדיין מחשב ישן...) איזה עוד תוכנות כדאי להוסיף לשימוש המקיף של המערכת ? (הייתי תמיד מריץ את advanced system care וtuneup לשמור על המערכת שהיו שגיאות ) מה עוד כדאי להוסיף ? האם יש איזה שהו תוסף שאני יכול להוסיף (שגם ישמור מפני ידבקות (איזה תוספת אבל שתיהיה אפקטיוית ותישב על האקספלורר ותגן מפני…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by huber,

שלום. יש לי עשרות דיסקים DVD לילדים לקטנה שלי, הבעייה שהיא תמיד מצליחה לשים עליהם יד ובסופו של דבר כולם נהרסים האחד אחרי השני. אני מחפש תוכנה שתתן לי אפשרות להמיר את הדיסקים מ DVD לפורמט שהמחשב (וה PS3 - חשוב) ידעו לקרוא. המלצות?

3. Started by kalda01,

אני משתמש מספר שנים בתוכנה של BITDEFENDER, ולאחרונה נתקלתי בבעייה שהפיירוול חוסם גישה לפורטים שאני פתחתי במודע עבור תוכנה שהתקנתי על המחשב. הפירוול בכלל לא מדווח על חסימת גישה אבל בפועל אין גישה אל הפורטים שפתחתי אלא אם כן אני מנטרל את הפיירוול. יש המלצה לפיירוול אחר שלא יעיק יותר מידיי ויספק הגנה טובה ?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by amirn,

השתמשתי ב FILEZILLA אבל לאחרונה שמתי לב שהיא מחזיקה את הסיסמאות בקובץ טקטס ללא הצפנה. האם יש תוכנת FTP אחרת מומלצת (חינם או בתשלום) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  5. אח שלי עשה היום ADSL בשעה טובה (לפני 4 שעות התקינו לו ) ועכשיו אנחנו סוף סוף יכולים לדבר דרך האינטרנט כמו טלפון, עם פינג נורמלי ובאיכות טובה, השאלה היא, באיזו תוכנה להשתמש, אני יודע שקיימות מיליון ואחת תוכנות לזה, לכן אני מבקש המלצה אישית ממכם על תוכנה ספציפית שהשתמשתם/משתמשים בה והיא נוחה וטובה. אני פתוח להצעות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני צריך שתמליצו לי על תוכנה לארגון גדול שתוכל למנוע ממשתמשים למלא את \:C בשטויות ואז ה-WINDOWS שלהם נעשה איטי יותר. מה שקורה זה שמשתמשים שומרים קבצים גדולים על C ואחר כך מתפלאים למה המחשב שלהם בקושי זז, מה שאני צריך זו תוכנה שתמנע מהם לשמור קבצים גדולים או קבצים מסויימים על DRIVE C. WINXP, WIN 2000, WIN98 תודה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  7. Started by galCool,

למישהו יש תוכנת recovery עם אפשרות לחיפוש בתוכה? תודה!

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  8. Started by kobibo,

מחפש תוכנה טובה שיודעת למצוא רוגלות וכל מיני מזיקים אחרים. אני משתמש בשתי תוכנות : AD-Aware ובתוכנת Spybot .רציתי המלצה לתוכנה טובה נוספת . אציין שנסיתי את התוכנה של מיקרוסופט ואת התוכנה Spy Sweeper אך לא הייתי מרוצה מהן בגלל כל מיני סיבות.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by ofer_mat,

אני רוצה המלצה למקודדי SVCD מ AVI ועוד כמה פרטים ( המלצות ל 1. BITE RATE ? 2. רזולוציה ?

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by shainov,

שלום אנשים, מחפש תוכנת איחוי מומלצת?? במה כדאי לגעת ? תודה לעונים

11. Started by bbbbbb,

מחפש תוכנת איחוי שמאחה רק תיקיות או קבצים ראיתי את DISKEEPER אבל שם הוא נותן אופציה רק מה לא לאחות וזה מסבך ת'עסק חוץ מזה שהיא מסורבלת ממשק הכי נוח אם היה תוכנה שבמקש עכבר ימני על תיקיה היא תאחה אותה יש המלצות נוספות לתוכנות כאלו. איכותיות?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  12. Started by kobibo,

מחפש תוכנת אנטי וירוס טובה שתתעדכן לעתים דיי תכופות , שלא תעמיס על מע' ההפעלה ושתדע להתמודד גם עם תוכנות ריגול וגם עם דואר .? תוכנת נורטון אומנם טובה מאוד אך היא עשתה לי דיי הרבה בעיות והיא דיי מעמיסה על המחשב . ( מע' XP ) שמעתי על תוכנת kaspersky רציתי לדעת האם היא טובה ? אודה לתגובות .

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by dj_horse,

שלום! אני מעוניין לחפש תוכנת אנטי-ווירוס חינמית, טובה ויעילה כמו נורטון למשל שאוכל להשתמש בה ללא בעיה, והיא תפיק לי את אותם ביצועים כמו התוכנה הנוכחית. חוץ מAVG , שיש שם תשלום , יש תוכנות טובות מומלצות?

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by Kopi8,

היי, אני מחפש אנטיוירוס אמין, נוח ואפקטיבי... לא משנה לצורך העניין אם הוא עולה כסף. המלצות שמבוססות על ניסיון אישי יעזרו לי מאוד, נימוק או הסבר קצר יעזרו אפילו יותר תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by Itzik68,

צהריים טובים, אני מחפש תוכנת גיבוי לסביבת WINDOWS שתערוך גיבויים של תיקיות ספציפיות ע"פ בחירה, תסדר את הגיבויים בתיקיות (לפי תאריך הגיבוי) ותמחק גיבויים ישנים אחת למס' גיבויים. (נגיד 4 או 5 לצורך העניין) אשמח להמלצות (רצוי מניסיון ושימוש אישי) לתוכנה (רצוי חינמית אבל אני מוכן לשלם עבור תוכנה שתהיה שווה את ההשקעה) שעונה לדרישות שלי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by yp3,

אני צריך תוכנה שכל יום בערב תגבה לי את החומר שיש לי אני צריך שיהיה גיבוי ראשון מלא ובגיבוי השני יהיו רק את הקבצים שהשתנו מהגיבוי המלא אני צריך גיבוי רק של שלושה ימים כרגע אני עובד עם COBIAN, כעקרון יש לה את האופציות האלו, אלא שיש לה כמה בעיות 1.בפועל היא לא מגבילה את מספר הגיבויים, לכן יש לי טונות גיבויים ואין לי מקום בשביל זה. 2.בכל גיבוי היא יוצרת את כל התקיות גם אם אין בהם קבצים שהשתנו דבר שמעמיס לי על המחשב. אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא תוכנה שתפתור לי את הבעיות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by RonCohen,

אני מחפש תוכנה לגיבוי המחשב שהיא מהירה יחסית(אני לא מצפה שמהירה תגבה 1TB ב10 דקות) אני מעדיף תוכנה שהיא לא חינמית. זהו זה כל הדרישות אם יש תוכנה חינמית שמומלצת לרשום גם אותה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי, לאחרונה נתקלתי בתוכנה אשר מגבה לך את המידע של הכונן הקשיח, שימו לב, --- על קלטת DV של מצלמה דיגיטאלית -- . החברה טוענת שהיא מסוגלת לגבות עד 10.9 גיגה על שעה של קלטת, לפי מה שהבנתי זה לא אמין כל כך, לא ברמה של דיסקט, קצת יותר, גם תלוי ביחס הדחיסה, אבל שווה משחק למי שיש לו מצלמה דיגיטאלית עם קלטות שהוא לא משתמש בהם. [url=]http://www.coolatoola.com תהנו!

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  19. Started by Spiritus,

קיבלתי את הכונן קשיח החדש שלי אני צריך המלצה לתוכנה לחלוקת מחיצות. שנית - תוכנה שאיתה אוכל לגבות את כל מחצית מערכת ההפעלה+ התוכנות הבסיסיות. שמעתי על norton ghist ועוד תוכנה של אקרוניס. את ה image אני מתכוון לאחסן על כונן קשיח חיצוני שמתחבר ב USB ככה שבמקרה נוסף של קריסת הכונן קשיח הפנימי לחלוטין אני אצטרך לשחזר דרך כונן USB חיצוני לכונן חדש. יש המלצות? תדוה רבה!

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  20. Started by KRS1,

אני מחפש תוכנת גראפיקה שאפשר בעזרתה(בלי יותר מדי ללמוד) להכין סמל של כריש מקפיץ כדורגל. השאלה שלי לכל אלו שמתעסקים בתחום היא האם זה דבר קשה יחסית והאם יש מדריכים שמסבירים איך להכין סמל כזה... תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by FlyBoy,

מחפש אחד טוב...הייתי משתמש ב Download accelerator plus הידוע גם כ DAP. והוא עושה לי בעיות,אני מחפש משהו אחר..יש המלצה למישהו?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  22. היי, אני מחפשת תוכנה/אפליקציה לטאבלט/מחשב, שמזהה קול ומתרגמת את המלים לכתב. עד כה יצא לי להשתמש ב- dragon dictation, אבל אולי מישהו מכיר משהו מתקדם יותר? תודה!

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. אהלן, על איזה תוכנה הייתם ממליצים לוורטואליזציה בווינדוס(שתוכל להריץ גם לינוקס). אני לא אוהב כ"כ את VIRTUAL PC...אשמח להצעות!

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  24. היי, אני מחפש תוכנה לשימוש ביתי כבד של וירטואליזציה למטרת לימודים, העיניין שאני לא מתקין Virtual PC כי הוא מתקין Service שרץ תמיד במערכת ההפעלה ואם סוגרים אותו אין יציאה החוצה לאינטרנט. אז זה, אני מחפש בקיצור תוכנה קלילה שאין לה Services רצים ברקע רק שמפעילים אותה. וכמובן שיהיה לה תאימות ל Server 2003 / 2008 וגם Win7 (לא קריטי) אני יודע שיש את ה Virtual Box אבל אני הרבה זמן לא התקנתי. יש למשהו המלצה ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shloosh,

במקום ווינאמפ וFOOTBAR המכוער מצאתי תוכנה חדשה רוסית מחליפה לווינאמפ... אתם יכוליםפ להוריד ולהתרשם... אני אישית מעדיף אותה AIMP2 http://soft.oszone.net/files_soft/aimp/aimp_2.11.zip

• 6 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.