תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להפוך קובץ HTML לקובץ WORD וגם קובץ WORD ל-HTML!! איך אני עושה זאת???
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום חברים, הסיפור הוא כזה - סרטוני וידאו שאני צופה בהם באתרים מבוססי מערכות פלאש, אינם מוזרמים בצורה חלקה ורציפה, וכל 5 עד 10 שניות יש עצירה לטעינה של ה - buffer. מדובר בתפועה מתסכלת ומעצבנת במיוחד. שינוי הגדרות הטעינה של נגן הפלאש (ממצב ברירת המחדל - 100KB ל'בלתי מוגבל') לא סייעו בפתרון הבעייה. התופעה חוזרת על עצמה באתרים שונים. קצת מידע טכני: מעבד - intel core 2 duo (בסיסי) מערכת הפעלה - win XP pro sp3 זכרון RAM - 2GB רוחב פס - 2.5Mb/s גרסת נגן פלאש - 9 גרסת דפדן - IE7 המפרט הזה אמור בעקרון לאפשר זרימה חלקה ונקייה של וידאו, אבל זה לא מה שקורה בפועל. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעייה? תודה וחג שמח
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בסיומת dmg איך אני מתקין אותה? תודה רבה וחג שמח!!
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
אהלןאני מעוניין להתקין על 20 מחשבים את התוכנה google drive, שיהיה מקושר לחשבון שאני אצור במיוחד בשבילו. כאשר אני מחובר דרך התוכנה במחשב (win xp) וגולש דרך הדפדפן (chrome), האם החשבון שכבר מחובר ב-google drive יהיה מקושר לכרום או שיהיה אפשר להתחבר ל-gmail בדפדפן לחשבון שונה ממה שמוגדר בתוכנה לצורך סינכרון? הכוונה היא שהחשבון שמקושר ל-google drive יהיה קבוע לצורך סינכרון קבצים. כאשר משתמש צריך להתחבר לחשבון gmail שלו (דרך chrome) הוא יוכל לעשות זאת ללא צורך להתנתק מהחשבון שמחובר לאפליקציה שמותקנת במחשב. האם זה אפשרי? אם ההודעה לא בפורום הנכון אשמח אם האדמין יעביר אותה נ.ב. מנסיון אישי שלי אני יודע שאפשר לגלוש באותו הדפדפן ל 2 חשבונות gmail שונים אבל כאשר מתנתקים מאחד מהם, ג…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הנגן החדש? זה רק נראה לי או שהוא הרבה יותר מהיר.. ? האם הוא סימן לבאות מLonghorn ?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה איך אני מורידה סרטון מוטמע לא של יוטיוב באתר אינטרנט הבנתי שיש איזה תוסף לכרום או שזה ממש עבודה של תכנות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לוותר עליו? הוא עולה לי עם איתחול המחשב? אם אפשר לוותר - אז איך אני מסיר אותו?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
משיהו יכול להמליץ על תוכנה שאפשר לעות בה RIP ל-stream של וידאו ברשת?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה לחיבור קבצי מוזיקה, שתחבר אותם כך שישמעו את שני השירים באותו זמן מקובץ אחד. אם יש תוכנה כזאת אז אני מעדיף שתהיה חינמית תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את התוכנה. ברגע שאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את הודעת השגיאה (בתמונה המצורפת) ונסגר החלון. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
התחלופה ל AudioGalaxy הגיעה מהר יותר מכפי שחשבתי... ונראה לי שאפילו קרובה יותר לנאפסטר! תנסו ותראו בעצמכם!
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הגרסאה החדשה של תכונת עיצוב התלת מימד הפופולארית ביותר בעולם, תבסס על טכנ' שיידרים שפותחו ע"י ATi ותאפשר שילוב של חומרה גראפית בצורה נרחבת בתהליך הרינדור. עד היום מנועי הרינדור הטובים ביותר, כדוגמאת renderman של פיקסר, השתמשו ברינדור תוכנתי בעקר. מכיוון שהמנועים, צריכים להיות מאוד ורסיטאליים, ולתמוך בעצם בכל דבר. כן אין הגבלה של מה שאתה יכול לעשות בתאוריה, יש הגבלה על כמה זמן יקח לך לעשות זאת. ולכן הם לא יכלו להסתמך על האצת חומרה כמו כרטיסי מסך שבעצם תגביל אותם. אך בעזרת ישום של טכנ' שיידרים שפותחה ע"י ATi וביסוס מנוע הרינדור של 3Dsm על ASHLI - Advanced Shading Language Interface של ATi. ASHLI זהו בעצם קומפיילר HLSL וGLSL שנועד ליצירת תכנים דיגיטאליים(DCC) וזהו אחד הכלי…
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה בהרבה אתרים שכתוב בכל מיני מקומות [AD] במקום פרסומת שהייתה אמורה להיות שם איך אני מסדר את זה?
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות לכתוב סימוני נביעה סמנטית ונביעה סינטקית ב-mathtype? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה LinkWare? אני זקוק להסבר קצר וממצה בעברית, כדי לדעת אם לקבל עלי פרוייקט בתוכנה הזו.
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה באי מיול שכשאני מחפש משהו, אפילו אם זה דבר שאמור כביכול להיות מאוד פופולרי, הוא בקושי מוצא לי דברים... נראה לי שיש לי קצת בלאגן בכל מה שקשור לסרברים שם אני לא כל כך מבין בservers ובkad אז אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה אני מאוד אשמח תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
איך שאני מפעיל את הוינדווס אז קופץ לי חלון שאני צריך לסגור את כל החלונות ולשמור הכל כי אחרי 50 שניות המחשב יפעיל את עצמו מחדש , וזה לא נעלם זה קורה כל פעם שאני מפעיל אותו . אני זוכר שפעם היה איזה משהו שצריך לכתוב ב- "התחל" ---> "הפעלה" כדי שזה יפסיק , מישהו יודע ?
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הי. יש לי כמה מחשבים בעבודה שהבוס מעוניין שלא יכבו או ירסטרטו אותם (או, לצורך הדיון, יכניסו אותם למצב שינה או hibernate). שמשתמשים לא יוכלו לעשות זאת על דעת עצמם וששום תוכנה או כלי אוטומטי (לדוג' עדכוני ווינדוס) לא ינסו לעשות זאת. אני כן צריך שבמידת הצורך הסיס אדמין שלנו יוכל לעשות ריסטארט באופן יזום. הדבר נדרש היות שעל המחשבים האלה יש אפליקציה שמשתמשים בחברה צריכים לגשת אליה מרחוק, והיא צריכה להיות זמינה 24\7. אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי את הדריבר ללוח הזה במשך הרבה מאוד זמן בגוגל ולא מצאתי בדיוק את הדריבר המתאים. האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו או משהו שמתאים לו בדיוק? לוח של msi דגם 945pl neo-f http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=945PL_Neo-F תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גולש עם אופרה , מכיוון שיש לי בעיה מסוימת עם אינטרנט אקספלורר .. בכל מקרה מצאתי שהגלישה עם אופרה מאוד יעילה . אבל בכל זאת יש בעיה , העברית מוצגת (ניתנת לקריאה ) אבל ניתן לקרוא אותה רק משמאל לימין , כמו אנגלית .. זה נורא מוזר לקרוא ככה , שיניתי דיי הרבה הגדרות אבל לא מצאתי את ההגדה המתאימה כניראה אם יש כזאת.. ? תודה מראש לעוזרים MBD
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה IE עושה לי קצת בעיות החלטתי להסיר אותו מהמחשב משמום מה אני לא מצליח להסיר אותו, לא מהUninstall Program ולא מהUninstall an Updates העלתי תמונות של הרשימות: http://img706.imageshack.us/i/74083550.jpg/ http://img138.imageshack.us/i/36216203.jpg/ חיפשתי בגוגל והם אומרים שזה אמור להיות בUninstall an Updates תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-