תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם זוגתי שתחיה החליטה לפצוח במבצע המרת קלטות ה DV שלנו כדי להיערך לבת מצווש המתקרבת של הנסיכה . אז התקנתי כרטיס FW וראיתי שאפשר לבצע את ההמרה השאלה שלי היא לגבי תוכנה נוחה ופשוטה לבצע את הלכידה ודיחסה- כי מדובר בשעות רבות של צילומי וידאו כמו כן אני מניח נצטרך גם תוכנת עריכה פשוטה יחסית- אשמח לקבל המלצות תודה רבה לעל העונים
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי לאחר פירמוט. נקי לגמרי ועדיין לא הותקן שום מקודדים כאלה ואחרים. אשמח אם תייעצו לי איזה מקודדים כדי להתקין כדי להריץ את כל סוגי הקבצים ביעילות. אם מומלץ להתקין חבילה מלאה של כל הקודקים או רק קודקים ספציפים שאכן צריך? אני מריץ לרבות תוכני HD בפורמטים שונים בהן: MOV, WMV MP4 ועוד תודה
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין ללמוד בגרפיקה ועיצוב אתרים, אתם יכולים להביא לי המלצות לקורסים איפה וכמה עולה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום אני חייל, משרת במז"י (קל"ב ) יציאות - יומיות, שעות טובות... נותרו לי שנתיים לשירות.. אני חייב לנצל את הזמן הזה לעשיית דברים מועילים לי לעתיד.. האם אתם חושבים שיש איזהשהו קורס שקשור לעיצוב או פלאש או משהו שקשור לגרפיקה , אפילו מי שמכיר שקשור לרשתות אשמח לשמוע המלצות לקבל מיידע מי שיכול לעזור שיזרוק כמה מילים תתחשבו בג'ובניק החמוד
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מודעה: דרוש חמור עבודה מהיר שלא אוכל הרבה ( רוחב פס ) . וגם שיהיה חסכוני במשאבים.... אין לי מושג איזה מוד לקחת ואיך להתקין אותו אפשר הסבר מעט מפורט על איך מתקינים את המודים למיניהם ? וכול הדברים האלו ?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש המלצה לתוכנת הורדות לביטרונט,פשוטה,עובדת בצורה טובה.עד לפני כשנה השתמשתי בUTORRENT אבל התאכזבתי מהמהירות שלה.ועכשיו לאחר שהשתמשתי באמיול אני מחפש שוב תוכנה לביטרונט עקב כך שהיא נחשבת יותר מהירה. אשמח להמלצות מנסיון אישי. יש לי 1.5 כבלים\בזק בינלאומי
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין תוכנה אחת אשר מאגדת בתוכה :Firewall,Antivirus,Anti-spyware יש כמה וכמה תוכנות כאלו ואני מעוניין בעזרת נסיונכם והמלצותיכם להתקין את התוכנה הטובה ביותר תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
האם קיים תוכנה 3d לטקסטים, שניתן אחר כך לערוך\להעביר בפוטושופ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך להמיר קבצי AMR (קובץ הקלטה של מכשירי נוקיה) לMP3 כל התוכנות שמצאתי מפסיקות לפעול אחרי 5 המרות... תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
Skype התוכנה מאפשרת לקיים שיחות קול, אך בצורה שונה ממה שהיינו רגילים עד היום. עד היום, שיחות קול דרך האינטרנט נעשו באמצעות תוכנות מסרים אישיים, עם אופצייה להוסיף קול לשיחת ההודעות. התוכנה Skype היא מיועדת בראש ובראשונה לשיחות קול. היא עובדת יותר כמו הדמייה של טלפון אמיתי מאשר תוכנת מסרים אישיים. כשהתוכנה פתוחה ב-Tray, היא בעצם מעין קו טלפון שלכם. אנשים שמוצאים אתכם צריכים ממש להתקשר אליכם. אתם תשמעו צילצול במחשב, ותצטרכו "להרים את הטלפון" ולענות לשיחה. אם לא תענו, התוכנה תראה לכם "שיחה שלא נענתה". אם ינסו להתקשר אליכם בזמן שאתם מדברים עם מישהו אחר, אתם תשמעו צליל "שיחה ממתינה". זה המיוחד בתוכנה הזאת, לעומת תוכנות אחרות שמאפשרות שיחות קול. הממשק של התוכנה מאוד ידידותי למשת…
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית לגיבוי של מחשב על כונן רשת (לצערי Win Backup ב- Win 7 Home לא מכיל את האופציה הזאת). הגיבוי הוא של קבצים בלבד ואין צורך באימג' של כונן או משהו כזה.. תודה! ניר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה טובה להמרה כמו שפירטתי בכותרת מבלי לאבד מאיכות התמונה. בנוסף אשמח להמלצה על תוכנה טובה ופשוטה להדבקת תרגום על סרטים מסוג MP4. חשוב שהתוכנות יהיו חינמיות או לפחות עם תקופת נסיון.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה לתוכנה חינמית (כמובן...) שיכולה להקליט את וידאו של המסך בזמן שוטטות באינטרנט וכד'. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי AOPEN 16/48 (לא פתוח אזורים) ובקום לעשות לו FLASH לFIRMWARE התקנתי את DVD REGION-FREE פתר לי את כל הבעיות אני משתמש בPOWERDVD וזה לא שואל אותי בקשר לאזורים יותר בדקתי עם שני סרטים מאזורים שונים(1ו2) אני ממליץ לכולם את התוכנה הזאת! ניתן להוריד מפה:ללחוץ כאן
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם מישהו מכיר תוכנה טובה שיכולה לבדוק את תקינות ההארד דיסק. לפעמים קורה במחשב נייד שיש קפיצות או זעזועים קלים, ורציתי לדעת אם יש תוכנה טובה שיכולה לאתר תקלות (במידה וקיימות) ולמנוע שליחת המחשב לתיקון מיותר.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://img430.imageshack.us/my.php?image=14zy1.jpg להורדה.. http://www.stvsoft.com/
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אנשים מכיון שאני לא מסתדר אם ghost יש לכם המלצות לתוכנות גיבוי אחרות
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את ההרדדיסק אבל לא את כולו אלא את כל מה שקשור לוינדוס והתקנות. כלומר אני רוצה לגבות הכל חוץ מכמה תיקיות עם אינפורמציה שאני יודע לשחזר ממילא (תמונות, סרטים וכו' שמגובים במקום אחר). צריך המלצה לתוכנה כזאת גם ל WIN7 ללפטופ וגם ל XP ל PC. אני מעדיף שהתוצאה תירשם להרד דיסק, אותו אני אשמור אחר כך.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, קיימת תוכנה מצויינת להגנה על תיקיות בשם lock folder xp שעובדת לי בוינדוז 7, 32 ביט לשביעות רצוני המלאה. אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על תוכנה דומה שתעבוד תחת וינדוס 8, 64 ביט. העקרון של התוכנה: יוצרים רשימה של תיקיות או קבצים שמגינים עליהם וכאשר עוברים למצב מוגן אז התיקיות/ קבצים האלו מוסתרים (ממש מוסתרים ולא מופיעים על סמל של נעילה עליהם). תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי דיסק DVD ואני רוצה להפוך אותו לקובץ DIVX בגודל של 700 - 800 מגה, איזה תוכנה היום הכי קלה ומהירה, וכמובן טובה?
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור תפריט בעברית ואנשלית, ויהיה אפשר לקפוץ לקטעים מסויימים בסרט מהתפריט. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי DVD של טושיבה ואני מעוניין להפעיל סרט, אני חייב תוכנה מסויימת או שאפשר גם דרך מדייה פלייר? תודה רבה לכל העוזרים מראש!
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-