תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אנטיוירוס טוב וקל מkaspersky,כשהוא פועל יש לי 745 מגה ram פנוי מתוך 1024 וכשהוא כבוי זה בסביבות 800. יש למישהו המלצה לאנטיוירוס לא פחות טוב ממנו וקל יותר?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
השאלה בכותרת^^^ משום מה החיפוש דרך התוכנה הפסיק בISOHUNT תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה התחלתי ללמוד את הנושאים לשחק עם זה קצת וכולי... רציתי לדעת מבין הכרטיסי עריכה של NVIDIA מה אתם ממליצים לי לקנות... אין לי הגבלה כספית אבל אני לא רוצה לקנות עכשיו סתם את המתקדם ביותר ולהשתמש באחוז בודד מהיכולות שלו... מפרט המחשב שלי כרגע הוא: מעבד Intel Core i7-5930K Haswell 3.5GHz Box לוח אם Gigabyte דגם GA-X99-UD4 צ'יפסט X99 תושבת LGA2011-3 ספק כח Thermaltake סדרת Toughpower הספק 650W כולל Active PFC זכרון Geil EVO Veloce 16GB Kit - 2 x 8GB DDR3 1866MHz דגם GEV316GB1866C9DC קיט של 2 יחידות וכרטיס מסך 9800GT של Gigabyte אז מה אתם ממליצים חברה רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות SLI ואם כן זה כדי בכרטיסים כאלה?? בבקשה להוסיף מחיר עם כל המלצה תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
משהוא יכול לאמליץ לי על דפדפן הכי טוב?? יש לי את דפדפון Firefox 2.0.0.12 ואני רוצה משהו יותר טוב כי יש דברים שהוא עושה לי בעייות כמו נגיד שאני ניכנס לאיזה אתר אז הוא רושם לי בכתב לא מוכר ושאני ניכנס מדפדפן 6.0 זה רושם לי רגל אז בקיצר אני צריך דפדפן טוב תודה מראש לעוזרים..!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לדרך/תוכנה כזו או אחרת. תודה רבה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קודם כל , ההמלצה : חבילת תוכנות לשאת איתכם לכל מקום. http://portableapps.com/suite לא תופס הרבה מקום על ה DOK, ותמיד נחמד שיהיה שם. הבנתי שזה לא מחייב תמיכה ב U3 , אז אם שלכם לא תומך U3, לא להתבאס ! אפשר להתקין גם עליו בקלות (וגם על כל התקן אחסון נייד אחר, אגב, לא רק DOKים, אלא גם נגני MP3 וכו') - שימו לב, ההתקנה ארוכה ! לא לפחד אם זה נתקע ב 25% או במקומות אחרים למשך זמן רב.. - שימו לב 2 : בעלי U3 (לפחות כמו שלי בכל אופן, לא סגור לגבי אחרים) צריכים לפרמט לפני ההתקנה, מכיוון שהתוכנה מחליפה את מערכת ה U3. ועכשיו להמלצה השניה, למי שאין לו DOK קניתי ממש אתמול Sandisk Cruzer Titanium 4GB U3 USB 2.0 Flash 4 ג'יגה, קטנטן , של SANDISK, עשוי מטיטניום (והברושור אומר שמשאית יכולה…
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
צריך המלצה לכונן וירטואלי חינמי שפועל כמו DAEMON Tools. הDAEMON Tools החדש שמעתי שיש לו הרבה בעיות ולא כדאי להתקין אותו. צריך תוכנה תחלופית לדמון טולס או קישור להורדה של הדמון טולס הישן. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן! ביקשתי כאן לא מזמן המלצה ל2 כוננים, אבל במהלך הדיון הכל קצת הלך לאיבוד.. נסגרתי לגבי כונן אחד, לגבי השני אני אעשה קצת סדר מעוניינת בכונן נוסף, שיהיה מחובר למחשב נייח באופן יחסית קבוע בכדי לעבוד דרכו על עריכת סרטים בתוכנות: AVID, After Effects, Cubase. אני אזדקק לe-SATA בתוכנות הללו? ירגישו הבדל במהירות? לא קריטי לי אם זה יהיה מארז וכונן או אחד מובנה.. לשיקולכם. תודה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני השתמשתי בIE אבל חסר לIE את הTabs שזה אפשרות שאני ממש אוהב. אבל אין את זה בIE. היה לי תוכנה בשם NoFlash שמעיפה את כל הFlash. אבל אם הייתי רוצה לראות מצגת פלאש או משהו הייתי צריך לבטל את התוכנה ולהיכנס מחדש. אז אחרי חיפוש מצאתי את זה http://flashblock.mozdev.org/installation.html אחרי התקנת הפלאג הזה (אחרי ההורדה שלו פשוט לגרור אותו לחלון של Firefox ובחלון שיפתח לבחור בInstall) כל הודעות הפאלש יראו ככה ושמים את העכבר על הסמל מופיע סימן Play שלחיצה עליו מראה את המצגת פלאש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מבקש המלצה ללוח גראפי. השימוש העיקרי יהיה עיבוד בפוטושופ. תקציב עד 500שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למנהל הורדות, שזה יוריד הכל לתקיה שאני אגדיר בלי תקיות זמניות וכאלה. וגם שייתון לי להוריד במקסימום. בנוסף יש לי שתי בעיות בFF: 1. בברגע שאני סוגר אותו ונכנס חזרה, כל המשתמשים שהיו מחוברים מתנתקים. 2. שאני מחפש בשורת הכתובות מילה, זה מפנה אותי לASK.COM כנראה שהתקנתי תוכנה שהגדירה את זה. לא הצלחתי לשנות את זה. אריאל
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן ווידאו טוב... משהו בסגנון של ה BS Player הייתי שמח להשתמש ב BS player אבל יש לי בעיה איתו ולא ענו לי באשכול שפתחתי... אז אם אפשר לקבל ממכם המלצה לנגן בסגנון שלו, שיש אפשרות להוריד גרסא חינמית שלו אני אשמח
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן וידאו טוב חוץ מ-media player משהו מקצועי וטוב בבקשה תחזירו תשובה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
במהלך התקופה האחרונה השתמשתי ב foobar2000 אפילו לפני כמה שנים אני כבר משתמש בה.. העיצוב שלה מאוד סטנדרטי והיא בעלת קוד פתוח לכן יש לה הרבה מאוד plugins ועיצובים שונים, ניתן לקונפיגרציה במלא מובנים.. גם איכות הסאונד (עם כל הפלאגאינס) מאוד טובה.. הבעיה שהיא תופסת די הרבה זיכרון, וכבר קצת נמאס לי ממנה כי אני לא מעצב אותה יותר ולא שם פלאגאינס.. השתמשתי ב winamp לפני מלא זמן, אני בקושי זוכר איך התוכנה נראת, האם היא שווה משהו היום? כרגע אני בכיוון של itunes, כי יש לי אייפודים בבית וגם ככה צריך את הitunes חוץ מזה שאני אוהב את הממשק שלה, והיא מארגנת את סיפרית המוזיקה שלי אוטומטית.. יש אולי המלצות לתוכנות אחרות או משהו?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, קיבלתי מחשב חדש, ואני מתכוון להתקין עליו Windows Xp Professional SP2. עכשיו לעניין, אני רוצה המלצה לסידור של הפרטישנים בהארד דיסק... ממישהו אחד שמעתי שכדאי לתת למערכת הפעלה פרטישן נפרד, ממישהו אחר שמעתי שבנוסף עדיף גם לתת לכל קטגוריה (שירים, סרטים, תוכנות, מערכת הפעלה וכו...) פרטישן נפרד... וככה לדוגמא, כל התוכנות שקשורות לסרטים, והסרטים עצמם, יהיו בפרטישן של הסרטים. כנ"ל לגבי השירים וכו... האם זה נכון לעשות ככה? מה ההמלצות שלכם? מהי הדרך הנכונה ביותר לחלק את הדיסק הקשיח? וכמה (מבחינת מקום) כל פרטישן צריך (דיסק קשיח של 250 GB). תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ראשית, לא מצאתי פורום שקשור לנושא אז באתי לפה. אם יש פורום שיותר מתאים לזה אשמח אם יעבירו את הנושא לשם. אני לאחרונה משתעשע לי עם הShadowPlay ומקליט את עצמי במשחק BF4. באופן די מפתיע ברוב ההקלטות שלי אני מצליח לעשות הריגות יפות שאפילו אני מתרשם מהן. ברצינות. אז אני רוצה לעשות עריכת וידאו פשוטה, כלומר לערוך קטעים, לחבר אותם, להוסיף טקסט דבילי ואז לסיים ולהעלות לYT. האם יש תוכנות פשוטות לעריכה? כאלה שאפשר להבין איך עובדים איתם? תודה! אני מדגיש, אין לי מטרה לעריכה מקצועית ואני בשום פנים ואופן לא מתיימר להגיע לרמה של אלו שמשקיעים ולמדו איך לערוך וידאו בקורסים מקצועיים. הכל נעשה לפנאי ולא לתחרות. (מצטער, היו כבר כאלה שרבו איתי שאני מנסה להגיע לתוצאות פשוטות בזמן שהם למדו וקרעו…
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני צריך פיירוול שיהיה קליל.. לא מציק שקופץ כל שנייה ועושה את העבודה בשקט.
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
-
קודם כל, ניסיתי את החיפוש אך לא הצלחתי למצוא שם תשובה מתאימה. אז ככה, הרבה זמן אני משתמש בSYGATE וזה אכן פיירוול מצוין, ומאוד מאוד קל ומומלץ. הבעיה התחילה כאשר התקנתי רשת ביתית, הייתה לי גישה לאינטרנט אך שיתוף קבצים ומדפסות לא היה אפשרי. הייתי בטוח תמיד שהתקלה הייתה בעצם מהראוטר ושניה לפני שבאתי להחזיר אותו לחנות לבדיקה, מצאתי תוכנה נהדרת שגם אמליץ עליה והיא נקראת Network Magic ועזרה לי בהגדרות והכל אך היא גם לא הצליחה לאפשר את השיתוף ואמרה לי שהבעיה היא שהפיירוול בעצם חוסם את האזור של טווח IP הפנימי ברשת. לא ידעתי איך לאפשר "אזור בטוח" של כל טווח IP אז חיפשתי פיירוולים אחרים, שאותם התוכנה הכירה ושם ידעה להדריך בדיוק כיצד לאפשר אזור בטוח זה. לבסוף התקנתי ZONEALARM ואכן יש…
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין פיירוול טוב כי זה של הXP די מגביל מפריע להעברת קבצים באיי סי, מפריע לאימיול לפעול וכו'... אני רוצה פיירוול טוב שיאפשר לתוכנות לפעול אבל עם זאת להגן על המחשב כמו שצריך! מישהו יכול להמליץ על משהו טוב, מניסיון אישי אפילו יכול להיות יותר טוב. המון תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה לפיירול. צריך המלצה לפיירול שלא יחסום לי את האינטרנט ושיגן בצורה טובה. ד''א יש את ZoneAlarm אבל הוא חוסם לי את האינטרנט,אפשר להגיד איך להגדיר אותו שלא יחסום אם אתם ממליצים עליו.
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום לכולם א.רציתי המלצה לפיירול שלא יגזול לי הרבה זיכרון שיהיה קל לשימוש ושהיה משהו רצחני היה לי את הפיירול של מקאפי והוא גזל המון זיכרון עוד אחד סיגפט משהו כזה וקריו שהוא היה נחמד אז תודה רבה לכם ב.במחשב שלי יש שני משתמשים (הכוונה כשאני מפעיל את המחשב אז יש לי שני בחירות של משתמשים) אז רציתי לדעת אם זה מאיט לי את המחשב... ג. תודה על העזרה ד.עשיתי עכשיו חיפוש אז מכיוון שאני לא יכול למחוק הודעה אז סליחה
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
ובבקשה שום דבר ש נורטון,כי אני מפתח בסביבת הnet וזה עושה הרבה צרות עם IIS . תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-