עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התוכנה Easy Picture2Icon 2.1 היא תוכנה פשוטה וקלה מאוד לעבודה ותפעול..ניתן ליצור דרכה איקוניים מכל תמונה שהיא תוך מספר שניות עד דקה... התוכנה מומלצת ביותר ... ניתן להוריד את התוכנה מהכתובת הבאה : http://www.download.com/Easy-Picture2Icon/3000-2192_4-10407633.html?part=dl-EasyPictu&subj=uo&tag=button&cdlpid=10407633

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  2. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

המלצה: יש לכם קובץ לשליחה באי-מייל גדול מדי? המערכת של yousendit תוכל לעזור לכם לשלוח קבצים עד 1GB. אתם רק צריכים לכתוב את הכתובת אי מייל של הנמען. המערכת מעלה את הקובץ לאינטרנט, ושולחת לנמען את הכתובת בצירוף ההודעה שלכם. ההיתרון העוד יותר גדול: אתם יכולים לשמור את הכתובת ולתת אותה לעוד אנשים, לצורך ההורדה. המערכת מאפשרת לכל משתמש למחוק את הקובץ מהסרבר. קחו בחשבון שאם לא תמחקו את הקובץ מהסרבר (כמו שהזכרתי יש אפשרות כזאת לכל משתמש כולל לכם) תוך 7 ימים, אם המערכת מעוניינת בו הם יכולים לפרסם את הקובץ. אני בטוח שזה לא יהיה כל כך חשוב לכם, אלא אם כן זה "מסמך סודי" או משהו כזה...

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by Stranger,

שוב תודה.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  4. SYNERGY -ותיקה, יציבה, קוד פתוח, חינמית ומתאימה לכל פלטפורמה כמעט שיש. MOUSE WITHOUT BORDER - המתמודדת הטריה מבית מיקרוסופט, GUI מצויין, פשוטה מאוד, אינטגרציה מצויינת עם WIN7, לחלונות בלבד. Mouse without Borders במיוחד למי שעובד עם כמה מחשבים וכמה מסכים במקביל ונמאס לו להתעסק עם 10 מקלדות/עכברים, להקליד במקלדת הלא נכונה או לעבוד ב-REMOTE כל הזמן.

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  5. אני משתמש בסרגל של גוגל וזה פשוט חלום... לגלוש בלי אף פרסומת!!! נקי, ידידותי, מעולה! מה גם שכמובן יש כל מימ תוספות למי שאוהב את גוגל.... בבקשה: http://toolbar.google.com/intl/iw/install

6. Started by ilay22,

היי, אני מחפש מנהל הורדות פשוט עם אפשרויות של האצה, resuming dl ותמיכה ב RPIDSHARE אני מאוד לא אוהב את כל המנג'רים שמתיישבים בדפדפן עם כל מיני אופציות מעצבנות של הורדה מיוטיוב וכו.. אהבתי עד עכשיו את IDM עד שהוא אהתחיל לשתול לי כל מיני שטיות בדפדפן תודה

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by nadav1379,

אני צריך המלצה על אימיול טוב שמוריד מה מתחבר מהר היה לי את 0.2 והוא היה טוב מאוד פשוט מישהו אמר לי שעשו משהו לאימיול הזה והוא לא רישמי או משהו כזה אז הורדתי את 0.42C הוא לא היה טוב בכלל אז החלפתי ל 0.42G זה מה שיש לי עכשיו והוא גם לא כל כל טוב הוא בכושי מוריד לי אז אני רוצה הצלמה על אימיול טוב שיוריד לי מהר אני מוריד מ.ק 22 כבר יומיים וזה עשה לי רק 6 MB אם 0.2 אני כבר האיתי גומר מזמן השמח אם תביאו לי קישור להוריד גם את האימיול

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  8. Started by m0tek,

נכון , עשיתי טעות - את זה אני יודע (התקנתי XP 64) ..מה חשבתי לעצמי? טוב , אני כבר עם המערכת הזו מעל 4 חודשים ובינתיים הכל בסדר , אני כרגע משתמש ב Agnitum Outpost firewall שעושה רושם מצויין , רק שהוא חוסם את כל העולם ואישתו בערך (מה שגורם להמון בעיות , גם אם מציבים חוקים נכונים , יש לו IPS פנימי ודברים דומים ל SmartDefence של CheckPoint).. אם כך - למישהו יש המלצות ל FW אחר? חשבתי על החבילת Security של Mcafee , דבר אחד שיהיה ברור אני לא מתקרב ל Symantec ו Windows FW... /discuss

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by zodiac,

בעבר פניתי פה כדי לקבל המלצה לחוסם באנרים, והמליצו לי על toolbar של גוגל. היום פתחתי מייל ביאהו ועם המייל קיבלתי toolbar ידידותי ונוח מאוד עם חוסם באנרים מעולה, (יותר טוב משל גוגל) אני רוצה להודות למי שהמליץ על toolbar בכלל , כי רק דרככם נודע לי על האפשרות הזו

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by netanel1,

כמו שציינתי בכותרת רציתי לברר אם יש תוכנת Anti spyware טובה כרגע בשוק עם עדכונים והכל אבל חינמית כרגע אני משתמש בspysweeper פרוץ ואני לא כל ך מרוצה ממנו אז אם מישהו יודע על תוכנה טובה שירשום אותה כאן בבקשה תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  11. אני השתמשתי פעם ב-Drweb Live CD, אבל הסריקה התריעה לי כמעט על כל קבצי ה-EXE של משחקי הדוס הישנים שלי כנגועים. על כן, אני רוצה לדעת על Live CD (או דיסקים דומים) מומלצים אחרים מזה של Dr-web לסריקת וירוסים מחוץ למערכת ההפעלה. בנוסף, האם מותר לצרוב ISO של Live CD או דיסק דומה, על DVD/Bluray?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by exXxTreAm,

היי.......אני צריך המלצה לפיירוול חינמי ושיהיה קל לשימוש ושאני יבין אותו בקלות וידע איך לחסום תוכנות בקלות.......ויהיה נחמד אם גם תוסיפו לינק להורדה אבל לא חייבים..........תודה exXxTreAm

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by ariel-ro,

שלום אנשים אפשר המלצה לאנטי ווירוס טוב וחזק במחיר סביר? תודה אריאל

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by Black_eagle,

שלום. אני מחפש אנטי וירוס שיהיה קל על המערכת, ויהיה יעיל בפני ורוסים וסוסים טרויאניים. לפני 3 שבועות פירמטתי את המחשב וכבר הוא עובד אצלי ממש לאט. מותקן אצלי ZONE ALARM 4 אבל האפשרות של האנטי וירוס שלא לא משהו לדעתי. אשמח לקבל המלצות לאנטי וירוסים.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by hararim,

לאחר שחטפתי וירוס קטלני במחשב החלטתי לרכוש אנטי וירוס ואני צריך המלצה. חשוב לי שיהיה נוח לתפעול ושלא יכביד יותר מדי על המערכת.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי אנטי וירוס Microsoft Security Essentials עכשיו רציתי לדעת איזה אנטי וירוס הכי טוב כרגע בשוק שמגן הכי טוב על המחשב כי לי נראה שהאנטי וירוס הזה לא עושה את העבודה,אם יש לכם המלצות לאנטי וירוס טוב אשמח לשמוע. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by geigera,

שלום רב אני מחפש אנטי וירוס חינמי לשני מחשבים - אחד נייד בן שנתיים וחצי (כבר מתחיל לסחוב לאט) ואחד ביתי חדש, חזק יחסית (למשחקים). חשוב לי שיהיה קל ופשוט לתפעול וכמובן יגן בצורה טובה ממה שצריך להגן (אני בעצמי לא מבין בכל האיומים ולא יודע ממה אני צריך להיזהר). על מה אתם ממליצים? שמעתי שחשוב להגדיר נכון את התוכנה. מה צריך לעשות בהגדרות כדי שהמחשב לא ייתקע? תודה ארי

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by speakspeak288,

היי, התקנתי לאחרונה וינדוס 10, ואני מחפש להתקין אנטי וירוס בגירסה מלאה, שהוא ללא תשלום. אני יודע שקיימות גרסאות חינמיות באינטרנט, אבל תמיד הן מגיעות עם הגנה בסיסית בלבד. הורדתי בעבר מספר תוכנות אנטי וירוס, ביניהן AVIRA, MCAFEE, AVG, ועוד.., בגירסתן החינמית, ותמיד בדיקות ההגנה היו חלקיות, ונדרש ממני בהמשך להוסיף תשלום. שתי שאלות: 1. מה האנטי וירוס הכי מומלץ, ומה ההגנות הכי חשובות שהוא אמור לספק? 2. מאיזה אתר אמין אני יכול להשיג אותו בגירסה המלאה החינמית? אודה לעזרה.

19. Started by IDan2013,

שלום! רכשתי מחשב חדש לאחרונה והיום אתקין עליו WIN8.1. המחשב מיועד לגיימינג כבד כך שהאנטי וירוס צריך להיות קליל ושלא יצרוך הרבה משאבים אבל עם זאת שיספק את מירב ההגנה כי אני הולך להוריד המון משחקים/קבצים ואני לא רוצה "חברים" חדשים במחשב.. Eset NOD32 smart security? קספרסקי? או משהו אחר בכלל?! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by פתח הדביר,

קניתי מחשב נייד חדש ואני צריך המלצה לאנטי וירוס חינמי. מה עדיף: avast, avg או שאולי יש אופציה אחרת טובה יותר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ofir38,

צריך המלצה לאנטי וירוס הכי חזק שיש... ממש שיחסום כמה שאפשר ושלא יהיה כבד וישאב הרבה זיכרון. תודה,אופיר

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  22. שלום לכולם. היה מותקן אצלי במחשב נורטון אנטי וירוס תקופה ערוכה. נגמר לי החוזה איתם ולא חידשתי. לאחרונה התקנתי את NOD32 אבל שמתי לב שהוא דפק לי את התוגנה ביטורנט. אין לי מושג איך אבל נסיון לסדר את הבעיה לא העלו הצלחה. עבדתי עם קספרסקי אבל גרם לי לבעיות חיבור. האינטרנט נהייה איטי בטירוף. בקיצור אם מישהו יודע איך להפעיל את הביטורנט עם NOD32 אני אשמח לטיפ. או לאנטי וירוס חזק וטוב. תודה מראש L.A

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by matan007,

רכשתי מחשב חדש השבוע, הוא עובד ממש טוב וללא בעיות. אני יודע שאני וירוס זה חשוב כדי לשמור על המחשב שירוץ טוב כאילו הוא חדש. העניין הוא שאני לא מוצא אני וירוס להורדה!! ז"א אני לא יודע איזה טוב (NOOD32 או PANDE וכו")? ואיפה מוריצים? (לא מוצא קרקים). מבקש המלצות על אני וירוס קל כמה שיותר ולא דורש משאבים, אך שיהיה אפקטיבי. אם אפשר לשלוח לינק להורדה או טורנט. תודה על העזרה

24. לכבוד הדיסק החדש שהתקנתי במחשב, החלטתי להתקין מחדש את XP (אקטיבציה טלפונית היא כזו כאב ראש!) ובאותה הזדמנות החלפתי את הפיירוול מהקריו 21.5 העתיק (משנת 2001) לקומודו פיירוול 3. כשהגיע הזמן להתקין אנטי וירוס, ניסיתי להתקין את KAV 2009, אבלך הוא לא מוכן לרוץ עם קומודו בטענה של אי תאימות. לא נורא, נשארו לי רק עוד שלושה שבועות עד שרישיון הקספרסקי שלי יפוג (איזה מזל שעוד לא הזמנתי חדש), אבל בינתיים אני בלי אנטי וירוס. יש המלצות? בבקשה רק ממי שיש לו ניסיון עם קומודו ויודע שהשניים יכולים לעבוד אחד עם השני בלי בעיות.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  25. Started by Joli,

שלום. אני מחפש אנטיוירוס טוב למחשב, על מה אתם ממליצים? בינתים יש לי AVG internet security אהבתי את הממשק שלו כי הוא ממש נוח אבל שמעתי שהבצועים שלו לא משהו, מה נראה לכם? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.