תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי בעיה קטנה : יש לי windows vista (על מחשב נייד) וכשאני מנסה לסגור את המחשב הוא פשוט לא נסגר...הוא כותב לי שהוא "מבצע כיבוי" אבל הוא נשאר על אותו מסך שעות! אשמח לפתרון. תודה וערב טוב.
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המחשב שלי עבד בסדר ואז לפני יומיים, חיברתי אותו לטלויזיה והוא עבד לי בסדר גמור ועכשיו כשאני מחבר אותו בחזרה למסך מחשב הרגיל הוא לא עובד לי ומפסיק להראות תמונה באמצע טעינת הווינדוס, ניסיתי לעבוד בSAFE MODE אבל המחשב פועל לאט ולא הצלחתי לסדר את הבעיה. התעסקתי קצת בהגדרות של הNVIDIA CONTROL PANEL כדי לראות יותר טוב על הטלויזיה אז חשבתי שזה אולי קשור לבעיה, אז חיברתי את המחשב שוב לטלויזיה ועכשיו גם בה לא רואים כלום ואין לי מושג מה לעשות.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
תרשו לפתוח ולהגיד למנהלים שאם אני טועה בפורום אתם מוזמנים להעביר את ההודעה הזאת לפורום המתאים, פשוט ראיתי שזה תמיכה טכנית לחומרה בלבד, ולא ראיתי פה פורום תמיכה טכנית לתוכנה (שזאת נראה לי הבעיה אבל אני לא בטוח). תודה. *יש לנו windows xp sp1 בעברית* היום בבוקר אבא שלי הוריד קובץ כלשהו וניסה לבדוק אותו עם האנטיוירוס לפני שהוא מפעיל אותו. במחשב שם יש אנטיוירוס של avast, גרסא 4.17 או משהו כזה לפי דבריו של אבא שלי האנטיוירוס נתקע והודיע שצריך להוריד תוספת מסויימת לתכנה בשביל להמשיך לבדוק. כשהוא לחץ על "אישור" לא קרה כלום. הוא ניסה לסגור את האנטיוירוס, לפתוח מחדש ולבדוק שוב אך שוב הוא נתקע ולא הצליח לבדוק את הקובץ. ככה מספר פעמים עד שהוא החליט לנסות להוריד אנטיוירוס אחר (AVG…
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
this file does not have a program with it for preforming this action create an association in the folder option כל קובץ שאני מנסה לפתוח הוא לא פותח,אני כרגע לא על המחשב שלי מה עושים ? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באוזניות Logitech שרכשתי לא מזמן ב300 ש"ח הבעיה היא שחברתי פעם אחת את האוזניות והם נקלטו והכל בסדר ואחרי כמה פעמים שנתקתי וחברתי זה הפסיק לקלוט את זה כמה נקודות חשובות שתדעו: האוזניות תקינות לחלוטין, אני החלפתי את האוזניות כבר, וזה קרה לי גם באוזניות אחרות. כל חיבורי הUSB במחשב גם הם תקינים לחלוטין ולראייה - המקלדת והעבר מחוברים דרך USB והם עובדים מצויין. זה קרה לי גם במחשב הקודם שלי עם אותן אוזניות. אני חושב (לא בטוח) שזה בעיה במערכת הפעלה שלא קולטת את האוזניות תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
לפני שנתיים בערך בצעתי הצפנה לרב הקבצים שלי, וזה צבע לי את הטקסט שמתחת לקבצים בירוק ולא עשה ממש כלום, לפני בערך שבועיים פרמטתי את המחשב שלי והתקנתי ווינדוס 7 ואז המחשב ביקש ממני ליצור משתמש וסיסמא, לא הבנתי למה אז לא הסכמתי, עכשיו הקבצים פשוט לא נגישים, אין לי הרשאות לכלום, וזה לא משנה אם אני אדמין או יוזר אחר... התייעצתי עם טכנאי והוא ניסה לפתור לי את הבעיה אבל לא הצליח, הגענו למסקנה שרק היוזר של המחשב שהיה לפני הפירמוט יש גישה לאותם קבצים, וזה מזהה אותו לפי טביעת אצבע לפי מה שהבנתי... מישהו מכיר פתרון לבעיה כזאת? אלה דברים שאני ממש חייב להחזיר..
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. קניתי מתאים IDE/SATA 2 USB באייבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=538&CatCode=66 עכשיו פעלתי לפי ההוראות וחיברתי למחשב ולכונן SEGATE 40GB שהיה לי. כשאני מעלה את המחשב אז קופץ לי בצד הבועות האלה שחיברתי USB חדש בלה בלה בלה "הרכיב מותקן ומוכן לשימוש"... אבל הבעיה שאני לא רואה אותו ב"מחשב שלי" ואין לי מושג איך לגשת אליו... כשהכונן מחובר רגיל אז אין שום בעיה... ניסיתי על שני מחשבים, XP PRO ו VISTA..... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש,עדן
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כאשר ההתקנה עובדת ומגיעה ל 60% המחשב מאתחל את עצמו , מדובר בהתקנה של Zone Alarm-Internet suite האחרונה (גרסה 8) , הייתה לי לפני זה גרסה ישנה יותר , הורדתי אותה ועדיין הבעיה נמשכת ... תודה לעוזרים ...
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
(זה הולך להיות סיפור ארוך, אז מי שהסיפור לא מעניין אותו, מזומן לדלג ל-5 שורות האחרונות, שם מובאת השאלה בקיצור. אתם בכל זאת מוזמנים לקרוא ת'סיפור..) פייווו. זה נס שאני עוד בכלל יכול לכתוב פה בפורום. לפני שניה הייתי בקריסת מערכות מוחלטת. בנס, הצלחתי להציל את מה שנשאר. אבל עדיין יש בעיה, ולכן אני פה. ובכן, הסיפור הולך ככה: בעיקרון, יש לי Windows XP Proffesional עם SP2. יש לי גם נגן iPod. עד עכשיו השתמשתי בנגן דרך חיבור USB, והכל התנהל למישרין. היום שכחתי ת'כבל USB, ונסיתי להתחיל להתשמש ב FireWire (קניתי כרטיס FW בחיבור PCI). הבעיות החלו כשהמחשב פשוט קרס, כל פעם בערך דקה אחרי שחיברתי ת- iPod. ניסיתי כמה פעמים, בכמה וריאציות, לא הלך כלום. התחלתי לחפש חומר בנט, והתברר שצריך …
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב MEMTEST86 במחשב! כוון שהתוכנה עולה במצב דוס כל בפתור שאני לוחץ מאתחל את המחשב אם כי הכוונה שלי להכנס לקונפיגורציה של התוכנה בלחיצה על C המקלדת והעכבר אלחוטיים יש איזשהו קשר?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מנסה להפעיל שיר במדיה פלייר אוטומטית המחשב מבצע ריסטרט. יש עוד תוכנות אחרות רבות חוץ מהמדיה פלייר שאפשר להשתמש בהם הבעיה שרוב או לפחת חלק מקבצי הפעלת הוידאו באינטרנט תומכים במדיה פלייר ולכן איני יכול לצפות בסרטונים אלה..(sport5,one וכו'). האם יש פתרון ? (הווינדווס שלי הוא מקורי - xp )
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון קרה לי כמה פעמים שהמחשב עשה ריסט פתאומי בזמן הגלישה באינטרנט, זה לא קורה לעיתים קרובות, אבל לפעמים זה ממש מפריע. שלחתי דו"ח שגיאות וזה מה שקיבלתי: The error was likely caused by: McAfee Internet Security (gdtdi.sys) McAfee Internet Security (gdtdi.sys) was created by Networks Associates Technology, Inc.. Networks Associates Technology, Inc. is aware of the problem and working on a fix. To learn more see the Networks Associates Technology, Inc. website. אני לא יודע מה אני צריך לעשות....להחליף פיירוול , או לשנות איזה משהו בהגדרות....מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אהלן קניתי אוזניות חדשות והמחשב מסיבה מאוד דפוקה לא מזהה אותן, אלא חושב שהן רמקולים ,ואז זה נשמע כאילו אני שומע בתוך מערה או משהו כזה.. לוח אם מסוג G31M-ESL של ג'גה בייט. האוזניות הן MDR V700 תודה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה די מוזרה... שמתי מיקרופון במחשב והתוכנה שאחראית לרמקולים זיהתה אותו אממ התוכנה של הדריבר REALTEK ואם אני מגביר את המיקרופון בהגדרות אז אני גם יכול לשמוע אותו דרך הרמקולים ישירות כשאני מדבר... אבל כשאני לוחץ על הקלטה לדוגמא בתוכנה של הוינדוס זה לא מקליט כלום כאילו אין מיקרופון וכך זה גם בכל התוכנות האחרות עם מיקרופון הייתי רוצה שתציעו לי מה לעשות אהה ועוד דבר אחד אממ בתוכנה הזאת אני רואה כאילו את החיבורים ואת מה שמחובר אליהם (כלומר של הכרטיס קול) כאילו AUDIO WIZARD ויש לי שם FRONT PANEL שבו מופיעים לי שני חיבורים שאליהם לא מחובר כלום ו BACK PANEL שבו מופיעים שלושה חיבורים והדברים שמחוברים אליהם.... אז השאלה היא איפה לעזאזל החיבורים האלה נמצאים פיסית כ…
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הניחוש הראשון שלי היה וירוס. אבל הורדתי את התוכנה avast ואת כל העידכונים והרצתי בדיקה (ניקה מה שניקה) וגם את AVG anti spyware ושום דבר לא עוזר (על הדרך מצאתי המום מזיקים לא רצויינים) אבל אף אחד מהם לא היה זה שמכבה לי את המחשב. כמובן שנאלצתי לעשות את הסריקות ב safe mode כי אם לא זה מפסיק לי אותם באמצע. אם יש לכם רעיונות איך אני נפטר מזה אני אשמח לשמוע. בגדול לא היה איכפת לי למפרמט אם זה היה המחשב שלי ולא של אבא שלי, אבל מכיוון שיש לו המון אימיילים שחשובים לו ואין לי מושג איך לגבות את זה אני נאלץ לעשות את זה בדרך המייגעת. דרך אגב רציתי לדעת אם יש לי ווינדוס חוקי במחשב שלי אני יכול להתקין אותו גם במחשב של אבא שלי או שזה יגיד לי שהווינדוס לא חוקי וישגע אותי עם ההודעות האלו. …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה בווינדואס XP שברגע שאני מתחיל הורדה אז בשם של ההורדה הווינדואס אוטומט מוסיף [1] או [2] אם זה הפעם השנייה שאני מוריד את הקובץ הזה. איך אני מבטל את המספור הזה?
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
עד לפני כשבוע היה לי קספרסקי אנטיוירוס. לאחר שהוא עשה בעיות וסירב לעלות ניסיתי למחוק אותו, אך ללא הצלחה. שהפעלתי את ההסרה שלו הוא נתן לי הודעת שגיאה ולא מחק אותו, הסרתי אותו מהתוכנות שעולות שהוינדוס מופעל ומחקתי את התיקיה שלו חוץ מכמה קבצי DLL שסירבו להימחק. ניסיתי להתקין גירסאות שונות של קספרסקי וכל פעם הוא נותן לי הודעה באמצע ההתקנה שקיימת כבר גירסא של קספרסקי מותקנת ולא מתקין לי. ניסיתי תוכנות אנטיוירוס שונות כגון AVAST ו-NOD32 ובכולן יש לי הודעת שגיאה בהתקנה. ניסיתי תוכנות לניקוי וסידור הרג'יסטרי ועשיתי סריקה של קבצי זבל, שום דבר לא עוזר. אני כבר שבוע בלי שום הגנה של וירוסים. מה אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום כשאני מפעיל את המחשב ולוחץ במסך על היוזר שלי במסך בחירת יוזרים הוא רושם לי windows cannot lode your profile because it may be corrupted. contact your administrator. לאחר מכן אני עושה אוקיי והוא רושם לי שוינדוס לא מוצא את הפרופיל שלי לכן הוא יפעיל פרופיל זמני וכל שינוי שאני יעשה יכול לא להשמר מה יכולה להיות התקלה ואיך ניתן לסדר אותה ? כמובן שאחרי שאני לוחץ אוקיי הוא מעלה לי יוזר נקי [br]פורסם בתאריך: 25.03.2008 בשעה 23:02:41 אני חייב לציין שמדובר על וינדוס אקספי ()אני כרגע כותב מהלפטופ
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. האתרים של צה"ל (חמ"ן ועולים על מדים) פשוט לא עולים אצלי על המחשב , אני מקבל שגיאת This program cannot display the webpage . הבעיה היא לא באתר כי הוא עובד וגם לא ברשת כי במחשב השני האתרים עולים פרפקט. הבעיה קורת גם ב FF וגם ב IE. הקטע המוזר הוא שלפעמים המחשב מעלה את האתרים אבל בד"כ לא. למשהו יש הצעות ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היא לא מופיעה בMSCONFIG אבל היא מתחילה לפעול עם התחלת המחשב, היא מנסה גם להיכנס לאינטרנט דרך Distributed.net שמבקש אישור מה ZONE ALARM לקובץ עצמו של התוכנה קוראים: iosdt.exe איך אני נפטר מזה? בנוסף מלא אייקונים במחשב שלי של כל מיני יישומים נהיו אייקונים של כאלה של וינדוס כאילו קבצים לא מוכרים
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח לינק (מודגש בכחול עם קו תחתון) של אי מייל או של אתר מקובץ אקסל או מהאימייל שלי (אאוטלוק) מתקבלת ההודעת שגיאה הבאה: this operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer.Please contact your system administrator." מה עלי לעשות כדי שאוכל שוב לפתוח לינקים?? (המחשב פורמט לפני כחודש) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
במחשב שלי יש בעיה מוזרה שהיום צצה. המחשב התחיל להשמיע צפצופים מהמארז כאשר לוחצים על כל מקש במקלדת (צפצופים שנשמעים כאילו שהמון מקשים נלחצים ביחד, אבל זה ממש לא..) * זה התחיל לקרות כאשר קניתי עכבר ל-USB וחיברתי אותו. * זה רק כאשר לוחצים במקלדת. * אם מוציאים את העכבר זה עדיין קורה... * האם זה מסוכן??? מה אפשר לעשות??? תודה רבה~! casio.
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנות כמו אייסיקיו אני מקבל את ההודעה הבאה: microsoft visual c++ runtime library runtime error! program:E:\program files\icq\icq.exe abnormal program termination מה לעזאזל זה אומר ואיך אני מסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-