תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי משחק מכווץ (בכמה קבצי RAR ) בLAPTOP על הLAPTOP אין בעיה לפתוח אותם כאשר אני מעתיק את הקבצים ל HD חיצוני ומנסה לפתוח אותם מה HD החיצוני שהוא מחובר למחשב הנייח עדיין אין בעיה אבל כאשר אני מעתיק אותם ל HD הפנימי () של המחשב הנייח ומנסה לפתוח אותם משם הוא מודיע על CRC ERROR תמיד גם על אותו קובץ איפה יכולה להיות הבעיה (הרצתי בדיקה על ה HD הפנימי וזה לא שינה כלום) ניסיתי כמה פעמים להעתיק את הקובץ וזה לא עזר
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לאחר שאני צורבת שירים באמצעות NERO CD AUDIO שמות השירים שהיו במחשב נהפכים ל-רצועה 1 רצועה 2 כאשר אני מנגנת את ה-CD באמצעות Windows Media Player CD שצרבתי בעבר מראים את שמות השירים כשורה ב- Media Player כך שהנגן בסדר ובעבר הצריבה לא שינתה את השמות. יש לי תוכנה בשם CDex כאשר אני מעבירה באמצעותה למחשב שיר מה-CD הצרוב (רצועה 1) מקבלים את שם השיר הנכון דבר נוסף כאשר שם השיר באנגלית לאחר הצריבה מתקבל שם אחר לגמרי. הגירסה של הנרו היא 6.6.0.14 הFONT ב-CONFIGURE הוא TAHOMA. &PT.NORMAL ב-DATABASE מסומן (READ SERVER (HTTP תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי חבריה, אין לי סאונד במחשב מופיע במנהל ההתקנים הסימן הצהוב ליד התקנים אחרים ורשום audio device on high definition audio bus, יש לי את הדיסק המקורי של הלוח ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. יש פתרון לבעיה ? לוח האם הוא של ABIT IL9 PRO תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיהיה אפשר להתקשר דרך המודם וגם להקליט הודעות ושיחות תודה
-
היי כולם. יש לי בעיה בתוכנה של ווינראר. לא משנה איזה תוכנה או קובץ כלשהו או לאמשנה מה אני מוריד (קבצים של ווינראר שזה part1 והלאה) - תמיד אבל תמיד יהיו כמה קבצים שכשאני אחלץ יהיה רשום "paced data CRC faild" ("סכום ספירת הנתונים נכשל" משהו כזה בעברית). תמיד אבל תמיד. ורק אחרי שאני מוריד כמה פעמים מחדש את הקובץ זה עובד (וגם זה לפעמים לא). אני יודע שהבעיה היא במחשב ולא בקבצים כי זה קורה תמיד! בכל קבוצת הורדות שאני מוריד. נניח קבוצה של 7 חלקים שמרכיבים תוכנה שאני מוריד, אז לפחות שני חלקים לא יעבדו. אני מתחנן לעזרה! בתודה מראש, אבי המיואש...
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי קובץ PDF MANUEL BOOK.עכשיו אני רוצה לשלוח לחבר במייל רק עמוד אחד או שניים...איך אני "מעתיק" או "שומר" רק עמוד אחד?(בצורה שיהיה אפשר לשלוח במייל...). תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתגבה באופן אוטומטי קבצים ותיקיות במחשב. אבל לא שתיצור קובץ BACKUP אלא שתעביר את התיקיות בשלמותן אל היעד הדרוש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי חשבון ביהוו ואם אני פותח אותו בIE העברית מופיע בסדר אבל בפייר פוקס יש לי ג'יבריש.....? HELP? ,תודה מראש איתן
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש תוכנה לנעילת תיקיות במחשב אם יש אז תשימו בבקשה קישור
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה - ניסיתי לשלוח מייל עם קובץ בנפח גדול ולחלק מהנמענים זה לא עבר. עשיתי בדיקה ראשונית והבנתי שישנם מנויי דואר אשר ספק האינטרנט מגביל את נפח הקבצים אשר הם יכולים לקבל (סדר גודל של 5-7 מגה). האם ישנה דרך להתגבר על מכשלה זאת? האם ואם כן איך, ניתן לפצל את הקובץ הנשלח ? ממתין לתשובותיכם.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה לשינוי פורמט של הכונן מ-NTFS ל-FAT32, מישהו מכיר תוכנה לשינוי בפורמט?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לא רוצה שזה יופיע אצלי זה סתם מציק.. יש אופציה להעלים או שלא יהיו שם קבצים?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני חייב את התוכנה הזאת!! מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אותו אבל מלא! שזה לא יעשה לי תוך כמה ימים עבר הזמן
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
במדיה פליאר 11 יש יותר מקודדים מאשר ב10?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני לא מוצא בשום מקום את הדריבר הזה, גם עם כן... שום הורדה עובדת. אשמח עם מישהו יעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטה 32 ביט אני מנסה להתקין אקרובט רידר והאקספלורר קורס מייד עם תחילת ההתקנה לא משנה השפה או הגירסא. הוא רושם משהו בסיגנון can't retrive data
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/news/37543-finally-you-can-google-your-android-phone איך אני מוצא את הסלולר שלי שהוא אנדרואיד ? מה אני רושם ב- PC שלי ? איזה תוכנה להתקין ?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי משתמש עם דיסק האתחול של .Hiren's Boot CD 96 החלפתי לוח ל Asrock G31MS ומאז אני לא יכול לעשות ghost עם התוכנהnorton ghost שנמצאת על ה boot cd (התוכנה עולה -אני עושה OK וזה נתקע). בררתי את הנושא ויכול להיות שהלוח הזה לא תומך בתוכנה הזאת או לפחות בגירסה שאני משתמש. מישהו מכיר עוד תוכנה שעושה את אותה פעולה כמו ה norton ghost תוכנה שאני יוכל לצרוב ולהריץ אותה מ boot בלי להתקין אותה קודם. תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר שלא רשום פה. הוא יצר מחיצה קטנה במחיצה קיימת של ההארד דיסק בעזרת דיסק ההתקנה של Windows XP ומחק אותה מיד אח"כ. עכשיו הווינדוס לא נותן לו לגשת לדיסק בגלל שהוא לא מפורמט. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אאוטלוק 2010....תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרצתי כרגע Hijackthis במחשב שלי ואני רוצה את עזרתכם לניתוח הקובץ שלו, לגבי האם יש ערכים לא רצויים במחשב שלי. למחשב שלי לוקח המון זמן להטען בעת ההפעלה או בעת הפעלה מחדש. הנה קובץ ה-Log של Hijackthis: ראו קובץ מצורף (הערה: סיומת הקובץ שונתה ל-TXT, מאחר והפורום לא מאפשר להעלות קבצי LOG).
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום רב, איך צורבים קובץ ISO לדיסק 700 מגה CD-R? האם כקובץ DATA? תוכנת הצריבה היא Nero 6.6 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר - מה זה בדיוק קבצי dat ואיך מתמודדים איתם. אמנם ההקשר שבו נתקלתי בהם הוא בסרטים צרובים אבל הבנתי שהextenction הזה משמש לעוד דברים. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באנטי וירוס של נוד יש אופציה של ללחוץ מקש ימיני על קובץ ושם מופיע אפשרות לסרוק את הקובץ. בחבילת אבטחה אני לא מוצא כזו אפשרות. למה?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איך אני יכול ליצור BOOT CD עם כל מיני תוכנות שאני רוצה שגם יהיו על הדיסק.? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-