תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, ה Outlook שלי עובד תחת Exchange של העבודה/משרד. (Outlook 2003) אני עובד בעיקר ב Offline מהבית. ל Outlook הוספתי עוד חשבון פרטי שלי שאינו עובד על Exchange. על ידי אופציית ה"חוקים" (כפי הרשום בשורת הנושא), רציתי שכל מייל שייכנס עבור החשבון הפרטי שלי יעבור אוטומטית לתיקייה כלשהי שהגדרתי. כאן מתחילה הבעיה: א. רק כשאני מחובר באון ליין ל Exchange אני יכול להשתמש באופציית ה "חוקים". אם איני מחובר זה נותן לי הודעה כי על מנת להשתמש ביישום, עלי להיות מחובר ל Exchange. (מצורפת תמונה להמחשה) ב. כשאני מחובר ל Exchange ואני מבצע את ה"חוקיות", זה עובד. בכל פעם שמגיע מייל לפרטי, מייד הוא מועבר לתיקייה שקבעתי. ג. ברגע שאני עובר לעבודה ב Offline החוק אינו עובד + איני יכול לחוקק חוק ח…
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש במסנג'ר אפשרות שכשאתה לוחץ על צריוף מסוים של מקשים (לא ביחד אלא אחד אחרי השני כרגיל) פתאום יש איזה סמיילי או תמונה שמחליפה את הכתב. השאלה שלי היא איך עושים את זה? אני יכול לקחת סתם תמונה שיש לי על המחשב ואז לכוון את זה כך שבמסנ יהיה לי אותה עם צירוף מקשים מסוים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם חברים נכבדים... מה רמת ההבדל בביצועים בין ויסטה ל XP בעת שימוש בפרימייר CS3 (הכוונה לביצועים בפרימייר)לפי המפרט הבא... והאם יש להשתמש ב GFORCE על מנת לעבוד בפרימייר או אפשר גם עם ה אונבורד VGA... INTEL CORE 2 DUO E6400 INTEL ISLETON D946GZIS CORE 2 / LGA775 INTEL 946G KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 אשמח לדעה מקצועית ומהירה...תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
החלפתי מחשב, וחיברתי עכשיו את ההארד דיסק הישן כדי לקחת ממנו נתונים אבל איפה המסנג'ר שומר את כל האייקונים שלו? איפה פיירפוקס שומר את המועדפים שלו ?
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
לכולנו מותקנת במחשב תכנת הצייר של מיקרוסופט (MS Paint) . מדריך זה מראה מספר טריקים שימושיים ולא ידועים עבור תכנה זו. http://hofshi.blogspot.com/2007/09/blog-post_25.html
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קניתי לי מחשב לחדר, וכל ההיסטוריה של האייסיקיו נמצאת במחשב השני. האם יש דרך להעביר את ההיסטוריה מהמחשב הקודם לנוכחי?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי חיפוש לגבי לוחות אלקטרוניים ואין הרבה מידע על זה ורציתי לשאול לגבי כמה דגמים... הבנתי ש wacom יקר מדי(אבל כמובן איכותי), אבל אני חדש בתחום(אני מתחיל ללמוד השנה עיצוב שעשייתי..) ורציתי את דעתכם לגבי אלקטרוניוG-Note 5000וGenius או משהו בסגנון... ואיך החברה trust? תודה!
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה אמינה לשיתוף קבצים שיש בה את הקבצים שיש באימיול
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס A8N-SLI Premium שיש לו כרטיס קול Realtek ALC850 8 CHANNEL CODEC . הורדתי את הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של ASUS והתקנתי אותו . המחשב מחובר לרסיבר שלי דרך כבל אופטי. אבל הכרטיס מוציא רק סטריאו ואני לא מצליח להוציא ממנו אפילו 5.1 ערוצים. אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הדרייבר או התוכנה של הכרטיס כי כשאני מחבר את הדיוידי שלי לרסיבר הוא כן נכנס למצב של 5.1 DOLBY DIGITAL תודה למי שיוכל לעזור לי..
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה ליצירת תמונת פסיפס מאוסף של תמונות. התוכנה לוקחת מלא תמונות ויוצרת מהן תמונה אחת גדולה שמורכבת מהתמונות הקטנות. יש לי את התוכנה Mosaic Creator אבל אני יכול ליצור שם תמונות רק עד גודל של 10MB, ואני צריך משהו יותר רציני מזה תודה מראש שי
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
האם יש דבר כזה? לפעמים (הרבה פעמים!!!) שאני לא בבית והמחשב מוריד,פתאום יש ניתוק,הייתי רוצה תוכנה,שכאשר זה קורה,היא "תחייג" מחדש (יש לי ADSL). מישהו מכיר כזו תוכנה?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום.. המחשב של אבא שלי החליט שלא מתחשק לו לנגן קבצי WAV , המדיה פלייר כותב "מוריד קבצי Codec" , ואז מעלה שגיאה שהוא לא מצליח לנגן את הקובץ. מה אני עושה? מאיפה אני מוריד CODEC לWAV? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, ערכתי סרטון קצר ב Premiere pro v2.0, הסרטון מורכב משילובים של סרטונים שצולמו במצלמת וידאו דיגיטלית, תמונות וקבצי קול. כאשר אני צופה בחלון ה Program הסרטון נראה חלק והתאמה בין הקול לתמונה (גם הקובץ ה Uncompressed avi נראה מצויין). אבל אחרי רינדור לכל פורמט שניסיתי xvid , divx וכו' הסרטון נראה מקוטע עם עיוותים וחוסר התאמה בין קול לתמונה. איזה הגדרות אני צריך על מנת שהסרטון ייצא בצורה סבירה ? אני לא מחפש הגדרות איכותיות (בשלב זה) התכנון הוא להעביר את הסרטון ל youtube כך שרזלוציה גבוהה לא נדרשת. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן קרה לכם פעם שהייתם צריכים לשחזר נתונים מCD/DVD? איך ניתן לעשות את זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכם מישהו יודע איך אני יכול לפרק קובץ התקנה כזה? אני פשוט רוצה למצוא דרך לעקוב אחר השינויים שההתקנה עושה לי במחשב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שתתנפלו עליי,אני חיפשתי כבר בכמה עמודים,ובחיפוש של הפורום ולא מצאתי תשובה לשאלתי,למרות שאני יודע שכבר שאלו זאת בעבר. אוקיי,אז... אני משחק ב-Counter-Strike, ואני רוצה לבנות סירטון (הגיעה הזמן)!!! עכשיו,עם איזו תוכנה אני מסריט סירטון ממשחק - סירטון בעל איכות טובה! (כמובן שאם זה שוקל הרבה אז דרך להפחית את המשקל). בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה ליצירת תמונת פסיפס מאוסף של תמונות. התוכנה לוקחת מלא תמונות ויוצרת מהן תמונה אחת גדולה שמורכבת מהתמונות הקטנות. יש לי את התוכנה Mosaic Creator אבל אני יכול ליצור שם תמונות רק עד גודל של 10MB, ואני צריך משהו יותר רציני מזה תודה מראש שי
-
- 2 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אני שם סרט DVD מקורי, קנוי.. ואף נגן לא יכול להריץ לי את זה, ככה זה גם עם DVD אחר. מישהו יכול לתת לי לי פה איזה מקודד מתאים לזה? כי פשוט יש כל מיני דברים היום ואני מבולבל ולאדע מה להוריד.. תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש תוכנה ליצירת מיקסים עם כל מיני אפקטים חמודים וכו.. המחשב שלו דיי חלש והוא לא מקצוען אז משהו כמו virtual dj רק עם יותר אפקטים יהיה טוב.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתעשה לי סריקה על קבצים ותגיד לי על כפילות מכל מיני סוגים יותר מידיי מוסיקה אני רוצה לסדר קצת (:
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1172368
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
השאלה כפי הכותרת.. הייתה לי פעם תוכנה כזאת, שבעזרתה אם לא הייתי מוצא תרגום מסונכרן כמו שצריך לאיזה סרט, הייתי יכול לקחת תרגום לא מתאים ולסנכרן אותו כמו שצריך בשביל הגרסא שלי. כמו כן לשנות לו את הטקסט וכל מיני כאלה אחרים. אבל אז פירמטתי ואני לא זוכר את השם של התוכנה.. מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חברים שלי צילמו סרטון בפלאפון אבל במחשב הוא לא עובד בשום תוכנה. ניסינו תוכנה שנקראת MP4PLAYER, הוא הוריד קודק באופן אוטומטי אבל רואים רק סרטון ובלי קול. אם הקובץ היה קטן יותר הייתי שם אותו כאן, אבל אולי יש איזה קודקים מומלצים שיכולים לעזור?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
טוב תיראו סוף סוף הורדתי פיירפוקס ועכשיו אני לא יודע אם אני יכול למחוק את האספלורר ואת כל העדכונים שלו או שאני צריך להשאיר אותו??? מצטער על השאלה המטומטמת :-\ דניאל.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ניד של ACER מדגם aspire 5100 ויש בו מלמה אינטרנט מובנת. עכשיו עברתי מהמערכת שהוא בא איתה לWIN XP מצאתי דרייבר והכול(אני חושב) אבל אחרי התקנה הוא אומר לי שצריך להופיע לי חלון שמודע על מציאת חומרה חדשה וחלון זה לא מופיע וכתוצאה מזה(אני חושב) הדרייבר לא עובד... משהו יודע למה או מה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש. עריכה: עכשיו הWIN מצא את המצלמה אבל כשאני נכנס אלה האור(שמסמן אם היא דלקה) לא נדלק ואם הוא נדלק אני ראה על המסך רק אפור...
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-