תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
http://babalyemen.com/yemen/index.php?option=com_seyret&Itemid=28&task=videodirectlink&id=916/%D8%A7%D9%84%D9%8A%D9%85%D9%86%20-%20%D9%85%D9%86%20%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AB-%20%D8%AA%D9%88%D8%B4%D9%8A%D8%AD%20:%20%D9%8A%D9%82%D8%B1%D8%A8%20%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87.htm
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר במחשב של חבר עם מערכת הפעלה XP PR0 SP3 חוקית ו IE8. ישנו אתר ספציפי שלא מוצא במלואו ובמחשבים אחרים כן, לצורך העניין כך האתר אמור להיראות: http://www.siz.co.il/my/dezytz0jiylj.jpg אצלו מתקבלת הודעת שגיאה בצד שמאל וכשפתחתי אותה והלכתי לעזרה בגוגל הגעתי לדף הבא: http://support.microsoft.com/kb/308260 ביצעתי את הצעדים הבאים: ניקיתי את המחשב מ cookies וקבצים זמניים באמצעות תכנת ccleaner, איפסתי את ההגדרות של ה IE ואפילו ניסיתי להוריד את רמת האבטחה לנמוכה ביותר, עדכנתי גירסה לפלאש, התקנתי JAVA, ניסיתי גם דפדפנים אחרים (כרום ופיירפוקס) ביצעתי MICROSOFT UPDATE ושום דבר לא הועיל. בסופו של דבר הסרתי את ה IE מהמחשב והתקנתי אותו מחדש ולאחר מכן ביצעתי עדכוני…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אז קיבלתי אזהרה, ואני יודע שבדרך כלל זה כלום אבל עכשיו אני לא יודע נראה לי כמו מקרה אמיתי.. לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם. תודה מראש קודם כל שנכנסתם לדיון בכדי לעזור לי. אוקיי אז ככה, יש לי בעיה, לא ממש בעיה אבל משהו שדי מטריד אותי.. בFireFox הפונטים והכל נראים אצלי ממש יפה.. כאילו Ariel כמו שאני אוהב, עכשיו הבעיה היא שבפונטים של IE 8 שהתקנתי וגם לפני זה.. הפונטים כ"כ מגעילים.. ואני זוכר שבעבר לא היה לי את זה, אני זוכר שהיה לי על Ariel ונגעתי כנראה במשהו בטעות.. מאז אני סובל מפונט המגעיל והלא קריא הזה מבחינתי.. כי הוא באמת לא קריא לדעתי.. הכתב כזה מחובר ולא יפה. עכשיו הבעיה היא שאין לי בעיה לגלוש לכל האתרים עם FF אבל הבעיה היא שלא כולם תומכים בו.. למשל אתם בעמוד הראשי הכל מתערבב לי ונדחס אחד בשני כשאני על FF.. לכן אני חייב להשתמש IE, שיש לי גם בFF, תוספת כזאתי של IE TAB.. אז כל …
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לנו עוזרת שמנקה לנו את הבית ב6 שעות. להערכתי 4 שעות היא עובדת על המחשב שלי שאנחנו בעבודה. מישוה מכיר תוכנה שיודעת להקליט כל צעד וצעד שנעשה במחשב שלי? תודה רבה. מאוד חשוב.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
במחשב האנטיקה שלי (המפרט בסוף) מותקן ווינדוס XP SP1, ובזמן מסך הטעינה (עם הפס הרץ) המחשב נתקע, ולרוב אני נאלץ לאתחל את המחשב כמה פעמים עד שאני מצליח לעלות את מערכת ההפעלה. אני חושד שמדובר בזכרון הרם שלי, יש לי 2 ציפים של 128MB, אחד מהם תוכנת הEVEREST מזהה את כל הפרטים והשני לא מזהה את היצרן, למרות שמזהה את כל שאר הפרטים. אינני יודע אם מדובר במערכת ההפעלה או בזכרון פנימי משום שאני לא יודע איך לבדוק אף אחד מהם ואשמח אם תגידו לי איך. המפרט שלי: CPU Type Intel Pentium IIIE, 733 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-6OXET-C שני ציפים של זכרון פנימי SDRAM כאשר 128MB כל אחד
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם... מישהו יכול לעזור לי בשאלה הבאה ...??? יש לי ווינאמפ 5.13 (הגירסה האחרונה) ויש בה את הרדיו כפי שאתם בוודאי מכירים..... השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך מקליטים מהרדיו הזה..?? או שיש איזושהי תונכה מסויימת שאפשר להקליט דרכה...... ושהקובץ יהיה MP3....? אני אחרי זה רוצה לצרוב את הקובץ המוקלט.... יעני שזה יהיה טראק.... תודה לכל העוזרים..... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אז ככה חברה', יש לי בעיה ומה כבר לא ניסיתי אני לא מצליח להבין מה זה.......... תקשיבו, יש לי נפילות אקראיות במחשב (מסכים כחולים) ללא קבצי מיני-דאמפ , קיבלתי פה עצה מלפני כמה ימים להגדיל את ה virtual memorey אך זה לא עזר..... אנא עיזרו לי , אני לא מבין מה קורה, הדבר גם מתרחש כאשר אני רק מפעיל את המחשב והטמפ' של המעבד או זיכרון או כרטיס מסך נמוכים........ מה עוד שהחיבור לאינטרנט לפעמים קורס רנדומלית..... אנא עיזרו אני כבר אובד עצות, כל שאלה שיש לכם לגבי מה שיש לי במחשב ויכול לעזור לכם בתיקון המחשב שלי אני יותר מאשמח לענות לכם.... בתודה מראש אוריה מה שכן יש לי זיכרון של v-data האם יש קשר??, האם הוא "דפוק" מספיק כדי להפיל לי את המחשב??? אגב, נפח הזיכרון הוא 1 gb
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום רב. לידידה שלי יש בעיה שהICQ שלה מתנתק(פרח צהוב).. הICQ פשוט מתנתק לפעמים כאשר היא שולחת הודעה או מקבלת אחת זה קורה פעם בחצי שעה +- אבל זה לא קבוע.. ניסינו להתקין מחדש את ה ICQ ואף להשתמש בגירסה אחרת היא משתמשת כרגע ב 5 הגירסה הקודמת היית יותר ישנה אך עדיין יש התנתקיות היא לא רוצה להשתמש במירנדה או טרילאן וכל אילה אך אני ממש אשמח אם הבעיה הזאת תיפתר למישהו יש רעיון כיצד נוכל לפתור את הבעיה של ההתנתקיות האילו? בנוסף אם מישהו יכול להסביר לי למה יש כל הזמן את התנתקיות הללו ללא סיבה מיוחד אני אודה לו מאוד.. בתודה מראש רועי.
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שלי היו מותקנים אוטוקד 2006 ו2007. הסרתי את גרסת 2006 לצורך התקנתה מחדש באמצעות התוכנה Cleanse Uninstaller. מה שקרה זה שהתוכנה הסירה גם את 2007 והמצב כעת הוא כזה: בהכניסי את דיסק ההתקנה של אוטוקד, התוכנה לא מאפשרת לי להתקין מחדש בטענה כי התוכנה כבר קיימת על המחשב ושיש להסירה קודם לכן.... אין לי מושג איך לפתור את זה ואשמח לעזרה!! תודה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, סיימתי להתקין את כל הדרייברים והעדכונים של ווינדוס ומאז בכל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה לא ברורה: "Your version is the latest version". כותרת ההודעה היא- Msg, ושם התוכנה המפעילה כפי שמופיע ליד ההתחלה הוא גם Msg (תמונה מצורפת). אין עם זה שם נזק וזה לא עושה בעיות אבל זה קצת מרגיז, בעיקר כי אני לא יודע של מה זה. חשבתי שזה העדכונים של אפל כי האייקון נראה דומה אבל זה גם לא זה. מישהו יודע? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אשמח לתשובה מהירה תודה תודה סושי
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
היי אני מנסה להעביר מפי3 לנגן שלי.. וכל האלבומים הם ביגבריש .. הייתי מעוניין להמלצה על תוכנה שבא בקלות אני אוכל ללחוץ על ספריה ולשנות לכל השירים שם את האלבום לאנגלית תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי התקנתי פוטושופ CS2 כונן D אחרי כמה עידכונים הוא לבד התקין לי אותם ב C ושאני עובד על תמונה הוא עושה הכל דרך C הבעיה שאין לי בכלל מקום שם ואני רוצה שהכל יעבוד דרך D יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
http://www.intel.com/design/motherbd/itk.htm צריך להיכנס עם סיסמא מי שמצליח מלך!
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש בערך פירמטתי את המחשב. השמע לא פעל וגם היתה לי בעיה בהתקן הקול, ואני מניח שאחד קשור לשני. זה לא ממש הפריע לי כי לא שמעתי הרבה מוסיקה במחשב, אבל עכשיו שאני מנסה לראות סרטים במדיה פלייר חלק לא פועלים ואני מקבל את ההודעה הזאת: http://planet.nana.co.il/jw666/vp.JPG חיפשתי במנהל ההתקנים וראיתי שאין בכלל התקן קול. כיצד להתקין אותו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה בעייה של הרשת או של האימיול, אבל אני מנחש שזה קשור לתוכנה.... התחברתי עכשו לאינטרנט של 012 (קודם הייתי ב014), ומשום מה אני מקבל עכשו בבדיקת הפורטים שTCP connection test failed"... מה זה אומר, ואיך אני משנה את זה? תודה
-
- 14 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מה קורה עם הפורום עיצוב וגרפיקה ממוחשבת? תביאו קצת יופי ויזואלי [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום היום אני בא להיכנס לCOD BO וכשאני נכנס המשחק פשוט נתקע כשאני הפלתי אותו בהגדרות המינימליות הוא עלה וכאשר שיניתי את ההגדרות למה שהייה התצוגה(כבר בתפריט) משתגעת עם פיקסלים בצבעים לא קשורים(כמו מתי שיש OC לא מוצלח לכרטיס מסך) במשחקים אחרים הם פשוט נתקעים כבר בעליה של המשחק... הצלחתי להבחין בכמה מהפעמים שיש לי בשורת המשימות בועה שאומרת לי שהדרייבר שלי קרס ועבר איפוס(משהו בסיגנון).... מחקתי את הDRIVER והתקנתי שוב עדין יש את הבעיה הזאת אז מחקתי אותו שוב והפעם גם עםDriver Sweeper ועדין יש את הבעיה הזאת.... זה פתאום קראה לא עשיתי כולם במחשב בין הפעם הקודמת ששיחקתי בCOD BO שיכול לגרום לתופעה כזאת.... שום דבר במערכת שלי לא עם OC!! יש לכם עוד רעיונות למה זה?! תודה מראש טוב לא י…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
התקנתי את kaspersky 6, ואני רוצה לתת ל-emule גישה חופשית לאינטרנט. איך ניתן לעשות את זה? כשהוספתי אותה לחוקים ב anti hacker זה עדיין חוסם לי את הפורטים שלה.
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי מעבד DG965SS intel עד היום היה לי XP PRO ולא היה שום בעיה עם הכרטיס קול, היום החלפתי ל WIN7 PRO 32BIt ה WINDOWS עידכן לבד את כל הדריברים וסאונד עובד אך המיקרופון לא עובד משום סיבה הוא פשוט מסומן ב X אדום ואין אופציה להפעיל אותו. בעיקרון הבעיה היא במיקרופון כי הסאונד עובד רק המיקרופון לא
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן avant browser, וכל פעם כשאני בא להוריד קובץ הוא מפעיל לי את הavant download אני לא רוצה להשתמש עם ההורדה של הדפדפן הזה, אני רוצה פשוט להוריד רגיל. ניסיתי להיכנס להגדרות של הדפדפן אבל לא מצאתי שם איזה שהם הגדרות של הavant download מישהו יודע איך אני יכול לבטל את זה?? הגירסה של האבנט היא 11.6build4 תודה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכם, אני עובד עם שרת שמותקנת עליו VMware גרסה 4 בפירוט החומרה אני רואה שיש שני מעבדים אבל אם אני מציג מאפיינים במערכת ההפעלה אני רואה מעבד 1 + 4 ליבות... איך אפשר לדעת בוודאות שהמערכת הפעלה מנצלת 2 מעבדים בפועל. מצרף תמונות תצוגה מה VM תצוגת ווינדוס תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה וכאשר אני מקודד את הסרט לvcd אז הוא יוצא בלי קול מה לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-