תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כל התוכנות על הפנים!!! אני צריך תוכנה מהירה ונכונה השם=למשחק 8) תודה לכ העוזר
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מה היתרונות/הבדלים בין התוכנות הנל ("האקים" של אינטרנט אקספלורר) איזה אחת עדיפה ? מה התוכנה הכי "''קלה" מבחינת משקל/משאבי מערכת. Avant Browser SlimBrowser iBrowser ודומיהם http://www.cornerstone.m6.net/ib/screenshots.html http://www.flashpeak.com/sbrowser/sbrowser.htm
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
-
המרתי סרט מדיסק לקובץ avi עם פורמט פקטורי, אך משום מה הוא לא שם את הכתוביות למרות שזה היה מובנה בסרט מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, יש לי תיבת IMAP שמאוכסנת ב-GMAIL. אני רוצה לגבה אותה מה-OUTLOOK באמצעות קובץ PST או משהו דומה, זה אפשרי? איך אני יכול להגיד לאאוטלוק להוריד את כל המיילים בכל הספריות - כי כרגע רוב המיילים לא ירדו אלא רק בפעם הראשונה שאני ניגש אליהם ומסתכל עליהם הם מתחילים לרדת...
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בעבודה עם המחשב שלפתע הכרטיס וידאו הפסיק לעבוד והוא דורש דרייבר. אני מתכנן לקחת sysoft sandra ו everest על מנת לזהות את הדגם של הכרטיס אבל אשמח לעוד המלצות מכם לתוכנות שיזהו לי את הכרטיס ואם יש תוכנות שגם ימצאו לי דרייבר או אתרים מומלצים (בחינם) לדרייבר אז אשמח מאוד. אני צריך את זה די בדחיפות, תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ניתן להגדיר לתוכנה שכל פעם שנדלק המחשב היא תעשה סריקה מלאה של וירוסים,ואם כן איך עושים את זה ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
שלום לכם חברות וחברים, כדי להאיץ את את מהירות העבודה של 'פיירפוקס' החלטתי שאני מעביר את המטמון שלו ל- RAM. לצורך כך נכנסתי להגדרות המתקדמות שלו (about:config) וביצעתי כמה שינויים עפ"י הנחיות שמצאתי ברשת. אחת מהן היתה שינוי הערך של ההגדרה - browser.cache.memory.capacity, שכברירת מחדל הוא 65536KB. ניסיתי להגדיל את הערך הזה אלא שפיירפוקס משום מה מתעקש להשאר תקוע עם הערך הנוכחי (אחרי כל נסיון הפעלתי מחדש את הדפדפן). נפח ה- RAM הכולל המחשב שלי הוא 16GB. האם עשיתי משהו לא נכון? תודה מראש לכולכם!
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי AVG, אני רואה שמשהו ממלא לי את הזיכרון (ראה תמונה מצורפת), וזאת למרות שאין כל תהליך (גם לא של AVG) שנראה שצורך כל כך הרבה זיכרון ברשימת התהליכים של מנהל המשימות. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שמתם לב IE9 בטא החדש יש חיסרון מאד מאד גדול זה בהורדות לא מראה מהירות הורדה למשל אם רוצים לבדוק מהירות הורדה\מהירות אינטרנט זה לא מראה מהירות הורדה ועוד רציתי לדעת אם זה משתמש בהאצה גרפית אוטומטית? יש לי כרטיס מסך עם דיירקטס 10 HD4870 בלי לשנות משהו בהגדרות כי לא נגעתי והאם יש מצב שזה מאט את מהירות טעינה של טכנים ב HD? למשל בצפייה ישירה שזה ניהיה איטי יותר
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום! יש לי במחשב כרטיס טלויזיה מסוג FlyVideo 98. הוא קצת ישן, הוא נקנה לפני כ-10 שנים, אבל הוא עובד טוב! אני חיברתי את הוידאו שלי לכרטיס טלויזיה כדי להעביר קלטת מסויימת לדיגיטלי (למחשב). כדי לעשות זאת אני משתמש בתוכנה Corel VideoStudio 12 שגם היא טובה מאוד על ממשק ידידותי במיוחד! הבעיה היא כשאני מנסה להקליט ברזולוציה גבוהה! כשאני מקליט ברזולוציה של 352X288 ההקלטה יוצא בסדר גמור, רק שהיא ברזולוציה נמוכה, וכאשר מגדילים על כל המסך הסרט לא נראה טוב! כשאני מקליט ברזולוציה של 720X576 התמונה נמרחת. ואני אסביר למה אני מתכוון: כשהמצלמה זזה מהר או כשעושים תנועות מהירות או חדות אז נוצר שובל של כל התנועה (אני מקווה שהבנתם). מה הבעיה? אולי הכרטיס מסך? יכול להיות שהכרטיס טלויזיה משתמש…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת משולבת עם סורק HP C6100 ואני מחפש תוכנה שתיסרוק לי כמה מסמכים אחת אחרי השניה דרך המגש מזין מסמכים אוטומטי. ישמח מאוד עם תקלו עליי תודה מראש עידן
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שאלתי היא , האם כל צריבה תוכן על דיסק היא נעולה , הכוונה שאם אני מכניס אותו למחשב לא יכול להיכתב על הדיסק כלום רק להיקרא? נגיד אני צורב דיסק באפשרות DATA ואני מכניס אותו למחשב של חבר שלי שיש לו במחשב וירוסים שנדברים להתקני מדיה הם יועברו לי לדיסק שלי הוא זה בלתי אפשרי כי ניתן רק לקרוא מדיסק ולא לכתוב ? תודה רבה , אשמח לדעת גם אם צריך אפשרות מיוחד בצריבה כדי שלא יהיה אפשר לרשום על הדיסק והיה סגור או שכל צריבה היא לא מאפשרת כתיבה על הדיסק שמכניסים אותו למחשב ומשתמשים בו ... תודה מראשץ
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
עם הדיסק התקנה של הצ'יפסט של הלוח אם והכל יש גם התקנה לדרייבר של הכרטיס קול המובנה של רילטק... בכל אופן האתר שלהם אמור לספק דרייברים יותר עדכניים? כי לפי מה שבדקתי הגירסא של הדרייברים (codecs) באתר שלהם לא תואמת למה שיש לי מותקן... אצלי זה מראה גירסה 5 משהו ושם הגירסה הכי גבוה הנה a3.74 אולי אני מתלבל במשהו? http://www.realtek.com.tw/downloads/dlac97-2.aspx?lineid=5&famid=12&series=8&Software=True יש לי לוח של אלבטרון... http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=52 אם מישהו יכול לעזור. (אם זה לא ממש הובן אני יוכל לצרץ תמונה) עריכה: פתרתי את הבעיה... הייתה לי בסוף גירסה יותר ישנה נכנסתי לדיסק לתוך תיקיית ההתקנה ואכן זה היה 3.51 ס…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מופיעה לי ההודעת שגיאה הבאה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשכפל סרט DVD (לצרכים חוקיים כמובן, יש לי סרט ואני רוצה לעשות לו גיבוי). אני רוצה שהתוכנה תדע לעשות הכל לבד (שאני לא אצטרך תוכנה אחרת כדי לפרוץ את החסימה וכו'). יש איזו תוכנה מומלצת? (טובה / ידידותית) כמובן שעדיף תוכנה שהיא חינם, אבל אם יש תוכנה אחרת שהיא במחיר לא יקר מידי זה גם כן בסדר...
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. אני מנסה לערוך קבצי אייקונים בפורמט של Windows XP עם Alpha Channel ב-Axialis IconWorkshop 5.0. Windows 2000, למיטב ידיעתי, לא אמור לתמוך ב-Alpha Channel. עם זאת, הקבצים המקוריים נראים במחשב שלי בסדר גמור (בד"כ). הבעיה היא כאשר אני עורך את הקבצים ב-IconWorkshop או ב-Microangelo. לאחר השמירה, האייקון נראה מעוות (בתוכנה האייקון נראה בסדר). הבעיה היא כנראה לא באייקון עצמו, אלא במערכת הפעלה, מכיוון שב-Windows XP אני רואה את האייקון המעובד בסדר גמור. צירפתי תמונת מסך של שני אייקונים, כפי שהם נראים במחשב שלי ב-Windows 2000 (בצד ימין - האייקון המקורי, ובצד שמאל - האייקון המעובד), ואת שני האייקונים עצמם בקובץ zip. האייקון המעובד הוא אייקו…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
אני לא בטוח זה הפורום הנכון, אבל בכל מקרה אני צריך לדעת איך אני צורב קבצי TAR או מריץ אותם כאימייג' במחשב?? ועם איזה תוכנה אני עושה את זה??
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצרוב סרט שהכנתי ,ואני רוצה לצרוב אותו על איכות גבוהה דרך סוג צריבה super video וכשאני מנסה לצרוב זה פותח לי חלון עם הודעה משהוא על plug in בצריבה רגילה של של video cd זה לא רושם לי את ההודעה הזאת נ.ב יש לי נרו 6 express תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הי. לשימחתה של ביתי התקנתי מצלמה (עם מיקרופון) במחשב שלה, לצורך שימוש ב-ICQ. וידאתי שהוידאו בסדר (ראיתי את עצמי תקין) ושהאודיו בסדר (הצלחתי להקליט דרך המיקרופון). לאכזבתנו, ICQ לא הצליח להתחבר. וידאתי שהגדרות הקול תקינות (כולל הגדרות המיקרופון) וכולם לא הועיל. חיברתי לניסיון אוזניות עם מיקרופון, ובהם המיקרופון דווקא תיפקד ב-ICQ. ניסיתי להתקין מצלמה אחרת (עם הדרייבר שלה) וגם שם אותו הדבר. לא מצאתי ב-ICQ הגדרות של מצלמה (כמו שנגיד יש במסנג'ר), ואני אובד עצות. אתם יודעים איך זה שהילדה לוחצת.... מישהו מכיר את הבעיה? האם פיספסתי משהו? האם יש ב-ICQ פיצ'ר למצלמה? איך זה שדווקא המיק עם האוזניות עובב ב-ICQ? תודה מראש לכל מי שחושב שיודע, וגם יספר לי....
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא ממש בטוח איפה אני צריך לפחות נושא זה כך שאני מצטער אם כאן זה לא המקום... הבעיה: לפני כחודשיים קניתי הרדיסק חדש בעל 320GB, ועד אז הייתי בעל 80GB בלבד. את ה80GB חילקתי ל2 חלקים - C ו-D. בC היה רק הוינדוס ובD כל השאר. כשהרגשתי שאני כבר לא יכול עם רק 80GB קניתי חדש עם 320GB מקום. התחלתי להוריד ולהוריד... ופתאום ראיתי שהולך ונגמר לי המקום בC! הורדתי CCleaner ו"שרדתי" איתו כמה זמן אבל עכשיו באמת אין לי מקום! וכשנשאר לך גיגה וחצי בוינדוס אתה בבעיה... בגלל זה פניתי לפה. האם יש אפשרות לשלב בחזרה את C ו-D (שניהם מאותו ההרדיסק) לC אחד? כך יהיה לי הרבה יותר מקום. האם אפשר לעשות את זה? איך? תודה על העזרה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
קספרסקי LAB כבר עובדים הרבה זמן על האנטי וירוס הבא בסידרה המצליחה, והוא זמין להורדה בפורום של קספרסקי בחינם, הורדתי והנה כמה מילים ותמונות. קודם כל, הממשק והעיצוב החדש פשוט מדהים! הרבה הרבה מאוד אפשרויות נוספו, כמו סוף סוף Firewall מתקדם ועוד.. ממליץ להוריד, רק אני חוזר זוהי גרסאת BETA, לא שנתקלתי בבאגים. הנה כמה תמונות: ועכשיו מי שרוצה לנסות: כנסו לפורום הרישמי של קספרסקי http://forum.kaspersky.com/ תירשמו ושם יש קהילת KIS\KAV8 BETA ושם כבר תראו אשכולות עם הגרס האחרונה. אחרי שמתקינים בוחרים ברישיון BETA. וזהו, הרישיון BETA שניתן הו ל30 יום.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי בהתחלה חשבתי שפשוט הורדתי סרט לא טוב, אבל עוד ועוד סרטי 1080p עם DTS פשוט באים עם אודיו לא מסוכרן רציתי לדעת אם זה באמת הסרט בעייתי או משהו אצלי? אני משתמש בMPC, עם ffdshow tryouts & halli דוגמא לסרטים שלא מסוכרנים: נערך ע"י multicore. אני מקווה שאתה מבין שמדובר בחומר לא חוקי מבנית זכויות יוצרים. ועוד שאלה אחת איך אני מחליף פס קול בMPC? בVLC אני יכול (אבל הוא לא מנגן לי סרטי HD טוב), ובMPC אני לא מוצא איפה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-