עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ffetetg,

תוכנה להמרת WAV ל- FLAK יש דבר כזה ? לא להיפך WAV > FLAK

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by dovk,

ברשותי התקן מצלמה שמאפשר ליכדת הסרט על גבי המחשב ע"י ILINK (IEEE1934 במפרט המחשב שאני מעונין לקנות כתוב IE1394A יחד עם מע וינדוס ויסטה 64 . השאלה שלי האם המע החדשה אמורה לקבל את ההתקן (מצלמה) כשאחבר אותה למערכת החדשה ?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by nimrodh,

שלום לכם ידידי, פורום גראפיקה ממחושבת. אימי היא אדריכלית שבקרוב מתחילה ללמוד את התוכנה Revit. אמרו לנו, שזו תוכנה חדשה, מתקדמת, שעכשיו משתלטת על ארה"ב ובקרוב, תגיע גם לארץ. רציתי לשאול אם מישהו מתעסק עם התוכנה? מישהו שמע עליה? יש דעות? תודה מראש, נמרוד.

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד, שאני עובד בלוח השנה של האווטלוק שלו בזמן האחרון מישהו מכיר דרך , בה אפשר לסנכרן את נתוני לוח השנה של האווטלוק, כך שתמיד יהיו זהים בנייד ובנייח (דרך אינטרנט או רשת ביתית) בלחיצת כפתור ? תודה

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by מאור247,

קניתי נגן mp3 ובגלל שהכנסתי לו קובץ פגום היה צריך לשלוח אותו למעבדה לתירון... רציתי לדעת אם יש תוכנה שמוצאת קבצים פגומים כדי שלא יקרו דברים כאלה??

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  6. כל פעם שאני מנסה לגבות את פיירפוקס, בסיום הגיבוי, התוכנה רושמת שקובץ הגיבוי פגום וקורסת. כל פעם שאני מסנה לשחזר את הגיבויים של פיירפוקס (ביצעתי התקנה נקייה כרגע של פיירפוקס) היא רושמת לי שאיננו מסוגל לגשת לאף אחד מקבצי הגיבויים וקורסת. הסרה והתקנה מחדש לא הועילו. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  7. Started by MISTER,

השאלה הזאת מתאימה לכמה פורומים והחלטתי לכתוב אותה כאן. כבר 2 דיסקים שאני צורב, אני לא מצליח להפעיל אותם אחרי זה ואין לי מושג במב הבעיה: בצורב, בתוכנת צריבה או בווינדוס או שזה בכלל בעיה במקום אחר. בבקשה תעזרו לי, זה דחוף. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  8. השאלה בכותרת אני רוצה לגבות את כל ההגדרות שיש לי כולל אתרים \תוספים וסיסמאות בגלל שאני עושה פירמוט והתקנה מחדש

9. Started by ag43,

כאשר אני "מדלג" בתוך סרטוני FLASH האודיו והוידאו מאבדים סנכרון. הFLASH מעודכן לגירסה האחרונה, ניסיתי לבטל את השימוש בהאצת חומרה ולא ראיתי הבדל. מישהו יודע איך לסדר את הבעיה? המערכת במפרט עם WIN7 X64.

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by abarbotel,

היי. בתכנת אנלייט יש אופציה להוסיף דריברים להתקנה התכנה מאפשרת למזג קובץ בסיומת inf יש לי דריבר של כרטיס מסך גי פורס של נבידה ואני רוצה למזג שזה יהיה בהתקנה אבל ההתקנה של הכרטיס מסך הזה זה בסיומת exe איך אני ממזג דריברים כאלה או דריברים שהם לא רק קובץ בודד inf אלא שצריך לעשות להם setup

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  11. הורדתי את התוכנה הזאת ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו אמרו לי שכדאי שהיא תעבוד מהר אני צריכה לשנות את הפורטים שלה ל 7000 אני לא מבינה כלום במחשבים אז משהו יכול לעזור לי ולהסביר מה אני צריכה לעשות עם התוכנה ? ואם באמת צריך לשנות את הפורטים אז יש לי מקסימום פורטים ומינימום את שניהם צריך לשנות ל 7000 או לא ? תעזרו לי בבקשה ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by eladb21,

שלום יש לי תתוכנה GOLDWAVE ורציתי לדעת...אם פתחתי בתוכנה שיר ואני מתחיל לעבוד עליו...כאילו הד ולשנות מהירות וזה... אני יכול באיזה כפתור שם להגביר את הבס שבשיר? ואם לא אז אתם יכולים להציע לי על תוכנה טובה לעיבוד של שירים? (תוכנה שתתאים לנובים כי אני לא הכי מבין) ואם גם למישהו יש אז אפשר מדריך בעברית לGOLDWAVE? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  13. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

התקנתי אתמול ווינדוס מחדש. לפני זה גיבית את הקבצים שלי בתוך כונן. אחרי ההתקנה כשהחזרתי את הכונן עם הקבצים המגובים, ניסיתי לפתוח קובץ mp3 והוא כתב לי access is denied, ניסית לפתוח כל סוג אחר של קובץ והוא כותב על שגיאה. גם תמונות שיש להם preview קטן שרואים, לא רואים אותם ב-preview הגדול. בקיצור שום קובץ נפתח. מערכת הקבצים היא ntfs, עשיתי מה שמייקרוסופט אמרו לי (לתת ליוסר שלי רשיון להשתמש דרך "folder options", ולסמן איפהשהו ב-וי attributes). לא עבד. אני לא מצליח לא להעתיק, לשמוע, להציג כתמונה, או למחוק. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by shai82,

שלום לכולם יש לי בעיה ממש מוזרה. בשום מצב אני לא מצליח לצרוב דיסק מוזיקה AUDIO CD בצריבה של כל דבר אחר ISO/DATA CD/DATA DVD הכל תקין ניסיתי ע"ג מספר מדיות וגם ע"י 3 סוגים שונים של צורבים אני מנסה עם נרו 8.2, ניסיתי גם עם ASHAMPO והוצאה זהה. אני עובד עם WIN7 , יכול להיות שזה קשור למקודדים ?! תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  15. אורח Si-Nom

:s05:

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by shishos,

אהלן אנשים רציתי לדעת אם מישהוא יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא מדריך לתוכנה Sketchup 3?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  17. נכנסתי לאתר של בבילון.קום והורדתי אחד מהמילונים. מסתבר שזה קובץ BGL. מה זה לעזעזל BGL??? איך אני פותח אותו או מאיפה אני מוריד אחד כזה??? ודבר נוסף- אם נשלחה לי סריקה של דף והיא נפתחת ב TIF IMAGE כתמונה, איך/האם אני יכול להעביר את המסמך הסרוק לWORD או כל תוכנה נורמלית אחרת המאפשרת יכולת שליטה בתוכן המסמך?

18. היי חברים, אני מעוניין להכין לחברה שלי תוספת צנועה למתנת יום ההולדת, יש לי תמונה שלה נשענת עם מעקה של גשר ואני רוצה לקחת את התמונה הזו ולשלב אותה עם תמונה של פורש, כך שיראה שהיא נשענת על מכסה המנוע של הפורש, אבל חשוב לי שהעיצוב יראה אמין ממש כאילו מדובר בתמונה מקורית. יש מישהו שיהיה מוכן לעזור לי בכך ?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by koby_the_1,

יש לי כרטיס VIVO של GFORCE 6600 איזו תוכנה אני צריך כדי להציג את הממיר הדיגיטלי במחשב??? לא תוכנת עריכה... אני מחפש רק תוכנה לצפיה...!!!! תודה מראש למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by nadaw,

שלום! אז מה ניסיתי: בדקתי שהפיירוול מאשר תICQ עדכנתי תICQ להכי חדש בדקתי שהפיירוול של הווינדוס מבוטל עשיתי ריסטרטים בדקתי אנשים שונים להוספה לרשימה זה מה שמופיע לי: בדקתי וכל האנשים האחרים יכולים להוסיף אותי.. רק אני לא אותם.. מה לעשות?? תודההה

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by Doctor Robert,

שלום, ברשותי המדפסת HP 920c. שאני מדפיס תמונות דרך האופיס, בדרך כלל הן יוצאות מתושתשות ולא חדות, לעומת זאת שאני מדפיס את הדף בדיקה של המדפסת (שגם שם יש תמונה) היא יוצאת חלקה חדה ויפה, לכן אני מניח שהמדפסת יכולה יותר וכי האופיס לא מדפיס על DPI מירבי בשביל דפים שלכאורה מוגדרים להדפסת טקסט. ה-DPI המירבי של המדפסת שלי הוא 2400x1200, כיצד אני יכול לנצל את כולו בעת הדפסה בעזרת האופיס? (בהנחה שה-Office לא מוגדר להדפיס על DPI מירבי.). תודה.

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  22. אני רואה את הסרט יפה אבל אני לא שומעה והסרט בפורמט avi משהו יודע למה?וסרטים אחרים אני כן שומע‏

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by JeW BoY,

נראה לי הכותרת אומרת הכול כשאני כותב רגיל בתוכנה זה יוצא הפוך איך אפשר לטפל בבעיה (נ.ב. עשיתי פורמט, לפני זה הכול היה בסדר) תודה! לעוזרים

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by redead,

התחלתי להשתמש בדפדפן של גוגל והאמת אני נורא מרוצה הוא מאוד מהיר ונוח. הבעיה מתחילה בזה שיש לפעמים קבצים שאני לא רוצה לשמור ואז ולראות אלא לפתוח בלי לשמור ( מה שנקרא שישמור בTEMP ) ומשום מה אין את האופציה הזאת , כל קובץ הוא ישר רוצה לשמור , אין אופציה לפתיחה בלי שמירה?

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by ofer_mat,

צריך המלצה לראות סרטים ולהוסיף לה תרגומים. אני משתמש בתוכנה media pllayer 6 התוכנה התחילה לעשות לי בעיות כי הסרטים קופצים לי בה אני צריל תוכנה קלה שעולה מהר תודה מראש

• 7 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים