תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חברה, מישהו מכיר פה פאץ' כזה או איזה תוכנה או משו שגורם לXP להראות כמו windows vista\longhorn?
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם אתם מכירים דרייבר שיאפשר לי להשתמש בשלט PS3 על ה-VISTA זה כבר איכשהו עובד לי דרך USB אבל ממש הייתי רוצה להפעיל אותו דרך הBT תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום, יש לי את התוכנה אדובי פרימייר פרו, ולמדתי להכניס בה אפקטים מיוחדים: 1. picture in picture. 2. blue screen of הבעיה שאין לי בסרגלי הכלים את הפרטים שהיו אמורים להדריך אותי, לביצוע האפקטים האלו. הנה הכתובת של שני המדריכים: http://planet.nana.co.il/bereby/premiere/bluescreen.pdf http://planet.nana.co.il/bereby/premiere/pip.pdf הנה תמונות להמחשה, הראשונה היא במחשב שלי, והשנייה עם הביצועים המורחבים: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה כבר מלא זמן למצוא פתרון להחלפה בין מסכים אצלי במחשב. בדרך הרגילה של להיכנס למאפיינים על שולחן העבודה ולהחליף בהגדרות תצוגה זה עובד. אבל אני מנסה למצוא פתרון לעשות זאת ע"י לחיצת כפתור אחת. היה לי כיוון לפתרון שהוא ליצור איזשהו קובץ batch או בסגנון שבלחיצה אחת יבצע את ההחלפה אבל אני צריך מישהו שיודע להתעסק עם זה שיכין לי את הקובץ יש אולי עוד פתרון אם קיים קיצור במקלדת להחלפה בין מסכים ואני פשוט לא מכיר.. אם תוכלו לעזור אשמח תודה!
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק 250 גיגה (SEAGATE) אך כשהתקנתי את הווינדוס (XP) הוא מזהה רק 137 מגה... מה הבעיה (אני בטוח שההארד דיסק באמת 250)? כיצד ניתן לפתור אותה? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
צריך שתתמוך בntfs ושתעבוד בווינדוס רצוי חינמית (לא partition magic)
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אממ... הכל עבד ממש מצויין עד שפתאום ולא זוכר איך אני קולט X על האייקון בTASKBAR ואי אפשר להעביר את הAUTO PROTECT לENABLED. אז נכנסתי להגדרות בשביל לסדר, סימנתית לחצתי OK וזה מה שקיבלתי : יש לכם מושג איך מסדרים ?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייברים של ATI, אבל זה בעייתי, זה תקוע על איזה 40%(בערך, לא כתוב) ולא זז, לפחות שעה כבר, גם כשאני מנסה להסיר זה תקוע באמצע ולא זז, יש דרך להסיר את הדרייברים לא דרך התוכנה של ATI?(בהוספה והסרה הם לא מופיעים)? ואח"כ להתקין אותם? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי רשימת סרטים מכובדת על המחשב, אני מחפש תוכנה שתסדר לי את הסרטים ותקל על בחירת סרט. שתכלול תמונה, תקציר, אורך סרט ואם אפשר גם דירוג בimdb. חיפוש בגוגל הביא לי רשימה לא רצינית של תוכנות. מישהו מכיר תוכנה טובה? קיים בכלל דבר כזה, או שjukebox קיים רק בעולם הסטרימרים? תודה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום יש לי פרמייר 1.5 וכעת יש לי אפקטים של hollywood fx האם אתם מכירים אלו עוד אפקטים אני יכול להוסיף לתוכנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יצא כבר OFFICE 2007??? זה ויכוח של שתי חברים שלי!! אחד אומר: לא יצא ואם כן אז רק הBETA והשני אומר: שהיא יצאה כבר בגירסתה המלאה מה אתם אומרים?? אני רוצה להראות להם את התרד הזה תודה!!
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות לגבי תוכנות להמרה של קבצי פרנזטציה לקבצי ווידאו, עכשיו לפני שכולם קופצים עם גוגל, חיפשתי בגוגל, אך כל התוכנות במצאתי לא עושות את העבודה כמו שצריך, או עושות אותה עם באנר עצבני באמצע המסך.. אשמח לקבל המלצות לתוכנות חינמיות, Trial, ודמו עם באנר קטנטן שלא מפריע למהלך המצגת בתודה מראש, דור.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מחפש כבר שעות את הדרייבר לכרטיס מסך שלי ואני לא מוצא כל דרייבר שאני מתקין הוא מופיע לי שגיאה שהדרייבר לא נמצא.. הדרייבר אמור להיות של sound Max פעם זה עבד לי אבל מאז שפירמטתי והתקנתי את הווינדוס (הוא ווינדוס כנראה גרסא יותר חדישה) ישלי Windows Xp כרטיס מסך Geforce 6200 אם חסר אינפורמציה או משו שצריך בשביל לפתור ת'בעיה תגידו לי אני יוסיף פה תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה אמא שלי התחילה לקבל כמויות ספאם מטורפות לכתובת האי-מייל שלה באוטלוק. האם יש תוכנה חינמית שיכולה למנוע זאת? שבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם.... עד היום עבדתי עם התוכנה והכל עבד מעולה. עד שנתקלתי בסרט DVD שמוקלט ב PAL וב 16:9 ו ב 20.0000000FPS ????!!!! התוכנה לא מאפשרת לי לעבוד בכזה FRAME RATE, כמו כן סרטי PAL עד כמה שידוע לי לפי התקן הם תמיד 25.00000FPS. למישהו יש רעיון? ה DIVX יוצא בסדר מבחינת תיזמונים אבל התמונה לא עוברת חלק. תודה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום חברים אתמול אחרי שהתקנתי קאונטר סטרייק והפעלתי יותר מאוחר תמחשב מחדש אני שם לב כי הסרגל של האקספלורר השתנה לי (ראו תמונות למטה) למרות שאני משנה אותו ידנית למצב שאני רוצה שהיה עד עכשיו המצב הזה לא נשמר וכל חלון חדש או הפעלת האקספלורר מחדש חוזר למצב המבולגן עידכנתי את הנוד 32 וביצעתי סריקה ,כמו כן התקנתי את AD-AWARE החדש וביצעתי סריקה נמצאו קבצים טרויינים שנראה לי חלקם קשורים לבעיות שנגרמו לי בסרגל כלים הזה סרקתי הכל ומחקתי אך עדיין הבעיה חוזרת לא משנה מה אני עושה תעזרו לי בבקשה מה אני עושה מכאן.... מצב לא תקין: מצב תקין:
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אוקי אז נגיד ואני רוצה שהקליק הימני של הגלגלת[איך שלא כותבים את זה כן?] יעביר לי לשיר הבא, ולהפך עם הקליק השמאלי איך אני בדיוק עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מדפסת משולבת עם סורק HP C6100 ואני מחפש תוכנה שתיסרוק לי כמה מסמכים אחת אחרי השניה דרך המגש מזין מסמכים אוטומטי. ישמח מאוד עם תקלו עליי תודה מראש עידן
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום היום אני בא להיכנס לCOD BO וכשאני נכנס המשחק פשוט נתקע כשאני הפלתי אותו בהגדרות המינימליות הוא עלה וכאשר שיניתי את ההגדרות למה שהייה התצוגה(כבר בתפריט) משתגעת עם פיקסלים בצבעים לא קשורים(כמו מתי שיש OC לא מוצלח לכרטיס מסך) במשחקים אחרים הם פשוט נתקעים כבר בעליה של המשחק... הצלחתי להבחין בכמה מהפעמים שיש לי בשורת המשימות בועה שאומרת לי שהדרייבר שלי קרס ועבר איפוס(משהו בסיגנון).... מחקתי את הDRIVER והתקנתי שוב עדין יש את הבעיה הזאת אז מחקתי אותו שוב והפעם גם עםDriver Sweeper ועדין יש את הבעיה הזאת.... זה פתאום קראה לא עשיתי כולם במחשב בין הפעם הקודמת ששיחקתי בCOD BO שיכול לגרום לתופעה כזאת.... שום דבר במערכת שלי לא עם OC!! יש לכם עוד רעיונות למה זה?! תודה מראש טוב לא י…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
זוועה! זוועה! כבר 3 שנים יש לי את אותה כתובת אימל. ואף פעם לא קיבלתי כלכך הרבה וירוסים ביום אחד! הוירוס המדובר הוא: w32.swen.a@mm http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.swen.a@mm.html הוא הגיע אלי ב15 שמות שונים ב3 סוגי מכתבים (לפעמים הוא מגיעה כעדכון של מיקרוסופט לאקספלורר)ו15 כותרות שונות. יש מישהו שגם ניתקף כלכך הרבה בפרק זמן כלכך קצר? איך אני יכול לדעת מאיפה הם מגיעים?
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
את אותו Disk Queue Length שיש בResource Monitor, אני מחפש את זה שיהיה לי בווידגט. מישהו מכיר? שבעצם יראה לי את הI/O של דיסק קשיח (לא מהירות קריאה וכתיבה). אלא את כמות התור, היחס בין כמות הREQUESTS לבין כמות הSLOTS של הHDD.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מה התוכנה הכי מקצועית להפיכת DVD ל-DIVX\XVID?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-