עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך אני מסיר את התוכנה המקוללת הזאת?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/products/ie/home Final Version: 9.0.8112.16421 דעה אישית: בהחלט מורגש שיפור משמעותי בייחס לדפדפן הקודם. הדפדפן "נקי" יותר, בא עם מגוון תמיכות (יותר מכל דפדפן אחר), נפתח יותר מהר וכמובן משתמש במעבד הגרפי בשביל רינדור הדפים. החלק המבאס פה הוא שימוש רב ב-CPU בעת דיפדוף. שורה תחתונה: דפדפן מצויין, מתאים בעיקר למחשבים עם CPU חזק. נ.ב. משום מה סרגל הכלים לא עובד עם IE9. מנהלים לטיפולכם.

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. שלום היום גליתי שמותקן לי במחשב קובץ שניקרא hotorgy_il.exe שמופעל ע"י המחשב ב STARTUP. זה תוכנת SPYWARE... היא הותקנה לי מבלי ידיעתי אני מעריך שזה היה שבוע במחשב שלי כיוון שתאריך יצירת הקובץ היה 23/3/03, כמובן שהעפתי אותה במהירות מהמחשב! למה זה יכל לגרום בכל השבוע הזה ?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. היי ב-Media Player Classic יש אפשרות להזיז את התמונה, כך שאם רואים סרט במסך רחב - אפשר לקבוע שהתמונה עצמה תהיה צמודה לחלק התחתון של המסך, והשוליים (שעכשיו יהיו פס אחד כפול בגודל) יהיה למעלה. הבחירה נעשית ע"י View->Pan&Scan->Move up/down, או ע"י לחיצה על CTRL + מקשי החצים בצד. התוצאה - במקום שיהיו קצת שוליים ולמעלה וקצת שוליים למטה, יש "הרבה" (פעמיים) שוליים במעלה\למטה, ואז תמונה שצמודה לסוף המסך. מצורפת תמונה להדגמה. הבעיה היא, שאני לא משתמש ב-Media Player Classic... :-X אני משתמש בתוכנה ייעודית לק"ב (Meedio Essentials), ובכל מקרה האפשרות לא קיימת גם באף תוכנה אחרת שראיתי (כולל WMP הרגיל) חוץ מ-MediaPlayer Classic... משונה.. anyway, אני מחפש אפשרות כלשהי לשנות א…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. האם זה אפשרי? אם כן זה ממש יעזור! תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by agapi51,

שלום רב ישנה תוכנה אשר מבצעת סריקה במחשב ומפרטת כמה זיכרון בשימוש על ידי התיקיות. פשוט שמתי לב שבתוך יומיים מבלי להוריד מאומה נעלמו לי מעל 10 גיגה וזה המון. כל רצוני הוא לאתר להיכן זה הוקצה. תודה מקרב לב א.א.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Black_eagle,

סליחה לא הייתי מעודכן בזה.. תוקן

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  8. Started by eladbu,

מעוניין בהזמנה לגימייל אם מישהו יוכל לשלוח לי אשמח ;D בתודה מראש eladbob@bezeqint.net

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by arnoNz,

לא ידעתי אם עדיף להקפיץ או לפתוח חדש בכל אופן הייתי מעוניין לקבל הזמנה arnonzspam @gmail.com . תודה, למי שיבוא לו לבזבז עליי .

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by menahem2009,

מחפש הזמנה לטורנט ליץ דחוף תודה

11. Started by ofergpr,

פה יש קישור להזמנה עם מוזיקה וקצת אקשן חחחח כדאי להיכנס לבדוקhttp://com.haifa.ac.il/~yariel/ofer/giva/ והינה פשוט ההזמנה... אל תתיחסו לכתוב....לא החלטות שלי...

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by reggaewithdoli,

שלום לכולם, אני מתעניין בקניית wacom והבנתי שמאד משתלם להזמין מחול. מישהו עשה את זה? מאיפה אפשר להזמין? זה בעייתי מבחינת אחריות בארץ? אני מתעניין ספציפית בintuos4 A6. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by NM,

אני רוצה להזמין טבלט(לוח גרפי) מחו"ל ואני מעוניין לדעת אם לוקחים מיסים מאיזה מחיר מסוים ובעצם כמה לוקחים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. כל פעם שאני רואה משהו ב popcorn time אחרי כ25 דקות על השעון זה פשוט מפסיק ורואים על המסך X, למישהו יש ניסיון עם הבעיה / יודע למה ?

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. Started by alex542,

ראיתי קישור הורדה שנתנו בנושא בfxp: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=13735767 אך כיוון שמותקן אצלי כבר לפני הנגן אז לא הורדתי השאלה שלי איך מאפשרים הזרמה של ערוצים דרך האינטרנט דרך הנגן הזה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by shibby15,

אם על המחשב שלי מותקן קי-לוגר. מותר לי להתשמש במידע שהוא תיעד כאשר מישהו אחר השתמש במחשב שלי? איפה ההגבלות נגמרות, הרי אם מישהו השתמש במחשב שלי ועכשיו אני יודע את הסיסמא שלו? יש למישהו קצת רקע חוקי על העניין הזה?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by infer73,

אח שלי התקין פיירפוקס ועכשיו הקיצורים שהיו לי על המקלדת שהפנו לאתרי אינטרנט לא עובדים כבר אז נמאס לי מזה ולכן מחקתי את פיירפוקס, ועכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל קיצור לאתר אינטרנט/ כותב כתובת של אתר במקום כמו Run (בstart menu ואז run) אז הוא נותן לי הודעת שגיאה: www.***.com The specified path does not exist. Check the path, and then try again. [/left ואז אני לוחץ על OK ולא קורה עוד שום דבר עכשיו רציתי לדעת איך אפשר לתקן את זה כך שזה יפעיל כבררת מחדל את IE האמת אני רוצה להתקין פיירפוקס ואז לעשות שIE יהיה ברירת מחדל, אז איך עושים את זה? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, לפני חודשים הצלחתי באמצעות תוכנה כלשהי להעיף את האייקון הטורדני הזה מה- Taskbar, אבל עכשיו אני צריך אותו בחזרה. למישהו יש מושג איך עושים את זה? אני מתאר לעצמי שמדובר בערכי Registry כאלה ואחרים... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  19. Started by eladbu,

איך אני מחזיר את האוטלוק שלי לעיברית במקום גיבריש? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  20. שלום! הורדתי איזה תוכנה, ובטעות הרשיתי לה לשנות לי את הדיפולט ועכשיו זה מחפש באיזה חיפוש מותאם מעצבן. אני רוצה להחזיר את זה לדיפולט, איך אני עושה את זה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם גיביתי את קבצי האאוטלוק שליכ-7 קבצים סהכ ורציתי לדעת איך אני מחזיר אותם לאחר התקנה חדשה והאם יש דרך לא דרך התוכנה אלא ע"י הדבקה של הקבצים בספריה מסוימת?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by AmirNadav,

שלום. נמחק לי קובץ מהמחשב, ואני ממש רוצה להחזיר אותו (הוא לא בסל המחזור). האם יש דרך כלשהי להחזיר אותו ? תודה , אמיר.

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by בזיק,

חלון החיפוש (זה שמימין לחלון הכתובות) הפסיק להגיב. מנועי החיפוש נעלמו ממנו אם אני מנסה להוסיף מנועים דרך אפשרות הadd engines אז זה לא מצליח ואני נשאר עם חלון חיפוש ללא מנועי חיפוש מה לעשות?

24. התקנתי בהתקנה נקייה את ACROBAT7 שמתקין אוטומטית את הTOOLBAR של יאהו לאחר שכבר היה לי הTOOLBAR של גוגל. העפתי את הTOOLBAR של יאהו אך עדיין בשורת הכתובת באקספלורר הוא מפעיל את האתר חיפוש של יאהו ולא של גוגל , ניסיתי להתקין את הTOOLBAR של גוגל שוב וזה לא עזר למרות שמסומן אצלו שגוגל יהיו חיפוש ברירת המחדל. איך מעיפים את החיפוש של יאהו מאקספלורר ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  25. עדכני כרגע את סקייפ לגרסה 5.10.0.114, וכרגע היא מציגה פרסומות בעמוד הבית שלה גם כאשר אינני מבקש זאת. האם יש אנשים אחרים שנתקלו בתופעה המעצבנת הזו? האם יש כבר תוכנות חילופיות של VoIP לסקייפ, שמסוגלות להשתמש בפרוטוקול התקשורת של סקייפ כדי להתקשר אל משתמשי סקייפ ואשר יכולות להשתמש בחשבון של סקייפ, כדי לקיים שיחות?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.