עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Xaar,

לאחר שאני מוריד, נכנס להתקנה, מסכים לתנאי התקנון ולוחץ Next, זאת הבעיה שקופצת לי:

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by naory159,

שלום! יש לי במחשב כרטיס טלויזיה מסוג FlyVideo 98. הוא קצת ישן, הוא נקנה לפני כ-10 שנים, אבל הוא עובד טוב! אני חיברתי את הוידאו שלי לכרטיס טלויזיה כדי להעביר קלטת מסויימת לדיגיטלי (למחשב). כדי לעשות זאת אני משתמש בתוכנה Corel VideoStudio 12 שגם היא טובה מאוד על ממשק ידידותי במיוחד! הבעיה היא כשאני מנסה להקליט ברזולוציה גבוהה! כשאני מקליט ברזולוציה של 352X288 ההקלטה יוצא בסדר גמור, רק שהיא ברזולוציה נמוכה, וכאשר מגדילים על כל המסך הסרט לא נראה טוב! כשאני מקליט ברזולוציה של 720X576 התמונה נמרחת. ואני אסביר למה אני מתכוון: כשהמצלמה זזה מהר או כשעושים תנועות מהירות או חדות אז נוצר שובל של כל התנועה (אני מקווה שהבנתם). מה הבעיה? אולי הכרטיס מסך? יכול להיות שהכרטיס טלויזיה משתמש…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by yonit,

אני צריכה לצרוב דיסק לאדם מבוגר שאין לו באוטו רדיו דיסק שקורא mp3 אלא רק דיסקים רגילים. החומר שיש לי על המחשב שאני אמורה לצרוב לו הם בתצורה של mp3. ברור לי שבתוכנת הצריבה אני אמורה לצרוב את הדיסק כדיסק שמע (סיומת cda) ולא כדיסק נתונים. השאלה שלי היא כזו - החומר שיש לי על המחשב בתצורה של mp3 הוא בתצורה של 320kbps ולא בתצורה של 128kbps. האם לפני תהליך הצריבה אני אמורה להמיר את הקבצים מתצורה של 320kbps לתצורה של 128kbps או שאין קשר?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by FatherBoard,

מישהו מכיר איזה אתר שאפשר ללמוד בו איך להשתמש בברייס 5? קצת הלכתי לאיבוד בתוכנה הזאת... :-\

5. נורטון עושה לי בעיות, אני מחפש תוכנה אחרת שתבצע את העבודה בצורה הטובה ביותר. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by sapartil,

hide ip מה החסרונות בשימוש

7. Started by card,

שלום אני מחפש תוכנה שמאפשרת ליצור אובייקטים בתלת-מימד. כיוון שאני עושה את זה כתחביב, אז חשוב לי שהתוכנה תהיה קלה מאד לשימוש. תודה רבה card

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by i.k,

מישהו יודע מתי יוצאת התוכנה 3dmark 2003 ומה כול הדבר הזה עם השעון מתחיל לרוץ לאחור?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  9. לעשות ככה שה-Еnqueue to winamp יהיה בBold (מודגש) כמו ה-open הראשון.. יש אפשרות לעשות לתפריט הזה טויק קטן כזה? בנוסף אם הייתי יכול לקבוע איזה שורות יופיע בתפריט ואיזה לא.. אני אשמח תודה רבה

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  10. אז ככה.. לחבר שלי יש מכשיר MIO עם הGPS (נראה לי זה דגם 168), משהו כזה. איכשהו הכל נמחק לו, והוא צריך להתקין מחדש את כל התוכנות. שאלה מס' 1 - איזה מערכת הפעלה המכשיר מריץ. שאלה מס' 2 - מערכת הניווט שלו היא של חו"ל - צפון אמריקה וקנדה. בעקרון יש לו את הדיסקים של ההתקנה, הוא שואל איך מתרחשת ההתקנה בפועל. אם מישהו מתמצא, אשמח לקבל תגובה. אגב, המכשיר נקנה בחו"ל, ככה שאי אפשר לשלוח להם את המכשיר או משהו כזה. תודה, נדב.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by roma,

שלום רב! יש לי את הגירסה השמינית של התוכנה ואני לא יודע איך להשתמש בה.. מישהו יכול להביא לי הדרכה קצרה לאיך עושים גיבוי דרך התוכנה? תודה רבה מראש למגיבים!

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  12. שיניתי מלפני שנים את ההגדרות של החיפוש בגוגל כך שיציג 100 תוצאות בכל עמוד. בימים האחרונים שמתי לב שהוא מציג רק 10. הלכתי להגדרות ואי אפשר לשנות, כלומר זה לא לחיץ. יש מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by sashakrik,

שלום, יש לי התקן לכידת וידיאו בשם roxio video capture התקנתי את הדרייבר מהאתר של החברה אבל משום מה התוכנה שאני עושה בה שימוש לעריכת וידיאו (sony vegas pro) לא מזהה את ההתקן לכן אני אשמח לקבל המלצה לתוכנה אחרת שיכולה לשמש לצורך לכידת וידיאו ואת העריכה אני אח"כ אעשה עם SONY תודה !

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by sagi_o,

יש לי 4 וירוסים שהאנטי וירוס שלי(Norton AntiVirus 2003) לא מצליח להסיר.... המיקום של הוירוסים:c:\windows\system32. הקבצים שבהם נמצאים הוירוסים: cmd32.exe-שם הוירוס:w32.kwbot.c.worm mnsvcsp.dll-שם הוירוס:pwsteal.trojan mnsvcsp.exe-שם הוירוס:keylogger.trojan mscvrt32.exe-שם הוירוס:backdoor.sdbot אנא עיזרו לי למצוא פתרון. בתודה שגיא אוחיון.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by My_Name,

קניתי מיקרופון . . . חיברתי אותו למחשב (וכן, חיברתי אותו לחיבור הנכון) וכדי לראות אם הוא עובד פתחתי את ה-Sound Recorder של ה-Windows ולהפתעתי גיליתי שהוא לא עובד . . . יש לי לוח אם של ASUS, והתקנתי את כל הדריברים (SoundMax), אני לא יודע אם צריך להגדיר משהו בהגדרות שם (כי לפי מה שראיתי הכל נראה בסדר) או שאולי זאת יכולה להיות בעיית חומרה (המחשב די חדש, קניתי לפני חודש). אני מפרסם פה כי נראה לי שזאת אולי בעיה של דריברים / הגדרות, אם זה יתברר כבעית חומרה - להעביר. נ.ב, רציתי למחוק את הדריברים והתקין מחדש אבל הם לא מופיעים ברשימה של "הוספה והסרה" ואין שום קובץ של Uninstall בתיקיה שלהם ב-C:\Program Files\Analog Devices. למישהו יש רעיון ?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by Dr Hardware,

יצרתי קובץ כתוביות, יצקתי אותו לתוך הסרט והמרתי אותו לNTSC 19:9 WIDE SCREEN . יש לי כמה בעיות ושאלות.. 1. איך אני עושה שהכתוביות יהיו על הקטע השחור למטה בסרט ולא על הסרט עצמו? 2. האם NTSC זה טוב או שצריך PAL ? הסרט הוא 23.9 פריים. 3. בקטע של הסוג תצוגה.. יש 16:9 דיספליי רגיל ויש 16:9 525 ntsc line אני עובד עם התוכנות הבאות: Sub2SSA ליצירת הכתובית Virual dub ליצירת הסאונד, הכנסת הכתובית לצמיתות, והתחלת הFRAME SERVER . TMPGENC לבחירת סוג התצוגה, פורמט הסרט, והמרתו.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  17. יש לי את אימיול 0.49A שהוא מעולה ואני מוריד במהירויות גבוהות והכל טוב, עד שהוא מתנתק מהשרת אליו הוא מחובר (כל שרת. לא משנה איזה או לכמה זמן היה מחובר), ואז מופיעה ההערה ביומן: "לא נמצאו שרתים תקינים ברשימה שאליהם ניתן להתחבר". למען ההבהרה, בכל אימיול קודם שהיה לי, הוא היה מתחבר שניות אחרי ניתוק באופן אוטומטי לשרת אחר, רק שפה משום מה, הוא לא עושה את זה. בנוסף, אמרתי שאולי הבעיה היא עם הקובץ ADDRESS.DAT, אז גלשתי ומצאתי את הלינק http://www.gruk.org/list.php שלא עזר ולא שינה כלום; אח"כ גם הסרתי את ה-V מ"עדכן אוטו' את רשימת השרתים בעת ההפעלה", ועוד כל מיני עצות שאנשים נתנו בפורומים בארץ ובינ"ל, אבל כלום לא עוזר. הוא ממשיך להשאר מנותק. מיותר להסביר כמה זה מקשה ומגביל את השימוש…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  18. אני מחובר לADSL יש לי חייגן GlobeSpan Dial-UP PPP, איך ניתן להגדיר אותו שיתחבר אוטומטית לאינטרנט עם עליית מערכת ההפעלה? הכוונה שלי היא לא להכניס אותו לתיקיית STURTUP ולהתחבר, הכוונה שלי שיעשה את זה בשקט, בלי שאני אראה את זה, כמו בכבלים, שזה מחובר אוטומטית... האם אפשר לעשות דבר כזה?

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by idang,

הי חבר'ה יש לי VISTA במחשב הנייד ואני מנסה להתחבר לצ'ט המתקדם של נענע משום מה אני לא מצליח.. הצ'ט ביקש ממני להתקין במחשב ACTIVE-X ועשיתי את זה ועדיין לא הצלחתי ... אולי מישהו פה שמתעסק בויסטה הצליח להתחבר לשם או שיכול לתת לי רעיון כלשהו תודה חברים

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by shafik,

שלום לכולם מדובר במחשב של חבר עם מערכת הפעלה XP PR0 SP3 חוקית ו IE8. ישנו אתר ספציפי שלא מוצא במלואו ובמחשבים אחרים כן, לצורך העניין כך האתר אמור להיראות: http://www.siz.co.il/my/dezytz0jiylj.jpg אצלו מתקבלת הודעת שגיאה בצד שמאל וכשפתחתי אותה והלכתי לעזרה בגוגל הגעתי לדף הבא: http://support.microsoft.com/kb/308260 ביצעתי את הצעדים הבאים: ניקיתי את המחשב מ cookies וקבצים זמניים באמצעות תכנת ccleaner, איפסתי את ההגדרות של ה IE ואפילו ניסיתי להוריד את רמת האבטחה לנמוכה ביותר, עדכנתי גירסה לפלאש, התקנתי JAVA, ניסיתי גם דפדפנים אחרים (כרום ופיירפוקס) ביצעתי MICROSOFT UPDATE ושום דבר לא הועיל. בסופו של דבר הסרתי את ה IE מהמחשב והתקנתי אותו מחדש ולאחר מכן ביצעתי עדכוני…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by ofirrjd,

היי, כזאת שלא מתקינה לך כל מיני זבלה ותוכנות נילוות. מקווה שאני בפורום הנכון... תודה, אופיר

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by BeNzZy-BoY,

הורדתי את התוכנה הנ"ל ולפני ההתקנה היא שלחה לי הודעה שבגלל שאין לי winmedia player 9 יכול להיות שיהיו בעיות בהרצתה.. אז הורדתי את המדיה פלייר 9 והתקנתי את התוכנה .. כשאני בא להיכנס לתוכנה היא שולחת לי 2 errors . משהו על קובץ keren32.DLL מה הבעיה ?! אני זוכר שפעם מישהו רשם שצריך לעשות משהו אבל אני לא זוכר מה וגם עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי שום דבר.. :-\ צריך עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים