תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם מישהו יודע איך אני יכול לפרק קובץ התקנה כזה? אני פשוט רוצה למצוא דרך לעקוב אחר השינויים שההתקנה עושה לי במחשב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האם התוכנה NOD32 אמורה להאט טיפה את המחשב? ראיתי שכשהיא מופעלת המחשב פועל יותר לאט (חלונות נפתחים אחרי פרק זמן ארוך יותר).
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בתוך ה- Ipod יש כל מיני פלייליסטים מוכנים. כשאני מחבר אותו למחשב (לא מחשב האם שבו הוגדרו הפלייליסטים), איך אני מציג את הפלייליסיטים על אותו מחשב על-מנת לשנות\להוסיף\למחוק שירים מתוך הפלייליסט? במחשב האם זו לא בעיה, כי שם הכל מוגדר. איך במחשב ציבורי אחר עם התוכנה זה אפשרי? תודה רבה וערב מצויין
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
למשל השיר הזה http://www.youtube.com/watch?v=Xx8HwFpxv54 כלומר לקחת קובץ סטריאו לצרף לו תמונה ועל ידי זה יהפוך למעין קליפ תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום ותודה אני רוצה ללמוד פלאש כדי לתחיל לבנות אתר ואני קורא ומסתכל על מדריכי וודיו ואני לא יודעה ממה לתחיל ? שי כול כך הרבה דברים וכול כך הרבה נושאים ושיטות ודרכים מה שאני מנסה לשאול זה ממה להתחיל ? ועוד משהו אפשר מדריכים מומלצים לבניית אתר ועיצוב בפלאש ?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לבדוק אם יש לך את האנטיוירוס אבל אם אין לי אני גם יכול? ואם כן אפשר לינק?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אני מנסה בנרו לצרוב IMAGE , אבל אני מקבל הודעה זו (ראה תמונה). לפני כן הצלחתי לצרוב.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
היי לכולם אני משתמש במחשב נייד של טושיבה מעבד intel core 2 duo t5250 עם ג'יגה זיכרון אמור להיות נחמד ומהיר במיוחד אם זה לשימוש של אינטרנט בלבד הבעיה שלי היא כזו 1.המחשב עצמו איטי בטירוף שאני לא מצליח להבין למה , לא אינטרנט אלא המחשב 2.אני גולש עם דפדפן של MAXTHON והא היה סבבה ומשום מה הוא נהיה איטי ברמות שבא לי לצרוח 3.שאני מנסה לגלוש עם אינטרנט אקספולורר הוא מציג לי הודה כזו ולא פותח לי דפים Internet Explorer is currently running without add-ons ב ב ק ש ה תעזרו לי לפתור את זה אני יוצא מדעתי תודה
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בסה"כ הכותרת אומרת את הכל אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון... אבל התולעת הזאת עושה לי חיים קשים מאוד, אני פשוט לא מצליח להיפטר ממנה. ביררתי עליה היא מוכרת, אבך ה-AVG שלי ומס' תוכנות אנטי-ספיי שניסיתי לא הסירו אותה אודה מאוד לכל מי שיתן קישור למה שכן יעזור לי, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=552 האם הוא יחליף את FIREFOX שלנו? (מי שרוצה לנסות אותו יש שם לינק להורדה) קרדיט ל http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88161
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
באקספלורר אני פשוט לא משתמש אבל בכרום ופיירפוקס שוב ושוב מתרסק לי הפלאש (או השוקווייב פלאש). אני רואה באינספור פורומים עד כמה הבעיה נפוצה, אך לא מצאתי פתרון באף אחד מהם וקיויתי שאולי ניתן יהיה כאן לאבחן איכשהו את הבעיה. תודה רבה, איתי מפרט: htpc antec fusion e4500 2.20 Ghz RAM 4 GB windows 7 ultimate 64 bit
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום אם התקנתי את אופיס 2007 באנדלית האם ניתן להתקין את חבילת השפות בניפרד על מנת להפוך אתהאופיס לעברי ואם כן איפה ניתן להשיג את חבילת השפות?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום רב.. ערב טוב... לפני כמה זמן עשיתי עדכון של הפאק 1... ואחרי זה זה עשה לי בעיות בנורטון... שניסיתי לפתוח אותו... הוא פשוט נפתח לשניה... ונסגר... בעיקרון ה-Auto Protect עובד תמיד...(נראה לי.. כי זה לא נסגר..) אבל התוכנה עצמה.. אין לי שליטה בהגדרות ואפילו Live Update לא יכול לעשות ידנית... אני בטוח ב106% שמישהו פה מכיר ת'בעיה.. השאלה אם תוכלו לעזור?... תודה.. צ'יקו
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה פרמטתי את המחשב ועברתי מווינדוס XP לווינדוס 7. מהירות האינטרנט שלי היא 10Mbps, לפני הפרמוט הורדתי בקצבים שתואמים למהירות שלי, עכשיו בווינדוס 7 מהירות ההורדה מתחילה מגבוהה ומהר מאוד צונחת. מבדיקות מהירות אני מקבל שהמהירות היא 2.5Mbps כרגע. הבעיה היא רק במחשב ספציפי בבית שלי שמחובר ישירות לנתב האלחוטי ולא בתשתית או אצל הספקית. כרטיס הרשת שלי הוא Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC ומעודכן ל 23/7/2009. מותקן אצלי קספרסקי מהרגע הראשון של הפרמוט והרצתי windows update, בנוסף, עשיתי בדיקה עם NetLimiter שאין איזו תכנה שאוכלת לי את רוחב הפס ואכן אין.. האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אולי הכרטיס לא מותאם לווינדוס 7? יכול להיות שמשהו בהגדרות ש…
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מקווה שאני בפורום הנכון... קניתי נגן ביתי DVD קורא DIVX . אני לא יודע באיזה אופן לצרוב את הסרטים שיש לי במחשב (עם צורב DVD כמובן) . בעקרון אני רוצה לצרוב כמה סרטים בפורמט DIVX למדיה של DVD (עם נרו) יש לי את הסרטים +הכתוביות התואמות כל אחד בתיקייה ובאותו שם במחשב . האם מספיק לצרוב ככה את הסרטים , כלומר לגרור לצריבה בנרו בתבנית DVD DATA ואח"כ זה יראה לי אותם כתיקיות בנגן DVD ?? אנא עזרתכם .
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 7600GT שמחבר למחשב דרך חיבור AGP X8. כשאני מנסה לראות סרטים או כל דרך וידאו דרך כל תוכנה (Windows Media Player/QuickTime/iTunes וכו') המחשב קופא לגמריי. הדבר היחיד שאפשר לעשות זה ללחוץ על הכפתור פיזי "Reset" מקדימה במארז. המשחקים לעומת זאת עובדים מצויין ואין שום בעיה איתם - ביצועים גבוהים לכרטיס ואין תקלות במשחקים. חיפשתי הרבה זמן תשובה על הבעיה - עד שנתקלתי בנושא בפורום הרישמי של Nvidia. שזה בדיוק הבעיה שלי. קישור: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=23487 קיצר גיליתי שהבעיה היא אינה בכרטיס מסך, אלא ב-Chipset של הלוח אם. ובכן כל המשתמשים שהייתה להם את הבעיה הורידו את הדרייברים המתאימים ל-Chipset שלהם עידכנו את ה-Chipset של הלוח אם והכל…
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה אני רוצה להקים ברשת במשרד שבו אני עובד שרת שממנו כל הNOD32 של כל המחשבים יורידו את העידכונים יש לנו 157 מחשבים בבניין אז אני לא יכול להרשות לעצמי שכל מחשב יתחבר לשרת של ESET ויוריד עידכונים יש אפרות להעתיק את הקבצים מNOD שמעודכן לתוך תיקיה ספציפית ולהקים שרת FTP ממנו כל שאר ה NOD32 יורידו הרבה יותר מהר? כאילו רק אחד מתעדכן דרך השרת של ESET ואז אני יצור סקריפט שיעתיק את קבצי העידכון (אם קימים בכלל) כל כמה זמן לתוך שרת הFTP ומשם כל שאר המחשבים עם NOD32 יורידו את העידכונים הרבה יותר מהר
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים ואם לא, אודה לכם אם תכווינו אותי לנכון. יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte ga-ma78lmt-s2h שכולל כרטיס מסך מובנה ATI Radeon™ 3000 http://www.amd.com/us/products/desktop/chipsets/7-series-integrated/Pages/amd-760g-chipset.aspx יש לי גם מסך DELL וטלוויזיה SAMASUNG כשאני מחבר את שניהם למחשב ה-DELL עם DVI והסמסונג עם HDMI אז רואים רק בסמסונג. התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר (CATALYST) אבל משום מה הם מזהים לי תמיד רק את הטלוויזיה ולא את המסך מחשב. אודה מאוד אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי את המחשב שלי לפניי יומיים אבל שמרתי על מספר רכיבים ישנים.. אחד מהם הוא כרטיס הקול הרשום לעיל. התקנתי win7 ועכשיו נתקלתי בבעיה - אני לא מוצא דריבר שעוזר לי להפעיל את הרמקולים.. חייב את עזרתכם! הקטע הוא שהכרטיס מגיע עם "רסיבר" והרבה פיצ'רים טובים אז אני לא רוצה להחליף את הכל.. חוצמזה, לא קשור אבל לא רוצה לפתוח ת'רד חדש אם אפשר, הווינדוס לא מזהה לי את ההארד-דיסק החדש ששמו.. יכול להיות שצריך לפרמט אותו בשביל זה? אם כן, האם הפירמוט מחייב שימוש בדיסק של התקנת הווינדוס?
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אנשים מורידים אנטי וירוס בקאזה - באימיול אבל מה הקטע ? הרי זה יורד מהרשת עם וירוסים והוא בכלל לא יציב אז מה הטעם ? ראיתי בקאזה שיש הרבה תוכנות אנטי וירוס זה מפתה אבל לא יודע אם להוריד
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בטעות סגרתי את כל הסרגלי כלים שמסביב לחלון. אין אני פותח אותם שוב? עברתצי על כל האפשרויות תחת WINDOW ולא מצאתי כלום שיחזיר את זה לדיפולט. כך זה נראה עכשיו- בהזדמנות תראו גם את העבודה שלי אבל כשאני יסיים אותה (ממש לא בקרוב ).
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום פורום תוכנה יש לי בעיה מטורפת במחשב שקשורה לתוכנה, כל קןבץ וידיאו בפורמט AVI שאני מנסה להציג אותו (ניסיתי עם 5 תוכנות שונות), או לקודד אותו לפורמט אחר (ניסיתי עם מלא מקודדים ותוכנות עריכה שגם מקודדות), ברגע שאני מנסה להפעיל אותו או לעלות אותו על איזה תוכנה התוכנה "נאלצת להסגר" ואני שולח "דוח שגיאות" למיקרוסופט. מה הבעיה FFS
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני צריך להפעיל ואני לא יודע עם איזה תוכנה... זה קובץ .VW ו הוא אמור להיות משהו שקשור לסאונד תודה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני צריכה לצרוב דיסק לאדם מבוגר שאין לו באוטו רדיו דיסק שקורא mp3 אלא רק דיסקים רגילים. החומר שיש לי על המחשב שאני אמורה לצרוב לו הם בתצורה של mp3. ברור לי שבתוכנת הצריבה אני אמורה לצרוב את הדיסק כדיסק שמע (סיומת cda) ולא כדיסק נתונים. השאלה שלי היא כזו - החומר שיש לי על המחשב בתצורה של mp3 הוא בתצורה של 320kbps ולא בתצורה של 128kbps. האם לפני תהליך הצריבה אני אמורה להמיר את הקבצים מתצורה של 320kbps לתצורה של 128kbps או שאין קשר?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-