עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם. יש לי סרטון שהייתי מאוד מעוניין לראות("מה הבאת לערבים" אם מישהו מכיר). יש לי אותו בשתי גרסאות- עם סיומת ASX וASF. הסרטון עובד טוב חוץ מהעובדה שאין לו סאונד, וזה מאוד מעצבן. הוא לא עובד טוב גם על מחשב של חבר שלי. אני מניח שזו בעית קודק, אבל כבר התקנתי מספר של חבילות קודקים והבעיה אינה נפטרה[k-lite,lionetwork ועוד). מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזר.

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by lior0,

אני רוצה לחלק את הארד דיסק לשני כוננים - נגיד C, D. בכדי שבאחד תהיה מערכת ההפעלה שאני אוכל לפרמט ובשני שיהיה כגיבוי. יש איזשהי תוכנה שאני אוכל להעזר בה? תודה.

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  3. יש לי קובץ שהפכתי לקובץ אייקון. זו תמונה של הנגן שלי (IAUDIO) עלמנת לשים את זה בנגן ואז שכשאני מחבר אותו למחשב אני רואה את הכונן שנפתח עם התמונה של הנגן. איך אני חותך את האייקון או את התמונה שאני עומד להפוך לקובץ אייקון בדיוק לפי הקווים (זה לא ממש ישר כי בתמונה רואים שהנגן עומד באלכסון).

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by iyc,

שלום, התקנתי את חבילת המקודדים של K-Lite ובזמן האחרון יש לי בעיה עם קבצי WMV ברשת. זה מראה לי פסים ירוקים צהובים שמרצדים לאורך. ניסיתי להחליף מקודדים, וניסיתי גם להתקיןם את המקודדים של מיקרוסופט של WM וזה לא עוזר. מצ"ב תמונה. יש למישהו פתרון? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  5. שלום חברים, כאשר אני מקבל מייל דרך אתר וואלה (מייל פקטיבי לאתרי משחקים וכו') אני מקבל אותו בעיכוב של עד 20 דקות. כעת עברו שעתיים מאז 2 נסיונות שליחה שלי והדואר לא מגיע. רוקנתי את כל המחיצות כלל סל אשפה שגם ככה תפסו רק 8 מ"ב מתוך 3 ג'יגה ובכל זאת הדואר לא הגיע. האם ידועה לכם הסיבה לעיכוב וכיצד ניתן לרענן את רשימת הדואר ע"מ לקבל את ההודעה ?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  6. תוכנת קריוקי פשוטה ונוחה בבקשה

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  7. שלום, אני זקוק לעזרה במציאת תוכנה מתאימה ללמידת גיטרה, בערך מאפס. מצאתי משהו בשם Guitar pro 4.1 האם היא טובה למתחילים? אפשר בבקשה הצעות?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by Bone-Breaker,

יש לי ווינדוס 2000 server family ואני לא מצליח להוריד אנטי וירוס כי הוא אומר שזה ילא יכול להיות מותקן על הסרבר מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by Sweet_Tooth,

אני תמיד מסיר אותו בעזרת ADWARE אבל הוא תמיד חוזר!!! מה לעשות??? השם שלו הוא IGETNET או משהו כזה

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by kwan,

שלום לכולם , התקנתי את תוכנת WINAVI CONVERTER 7.1 (גירסא מלאה) . באשף בחירת המדיה לקידוד , בחרתי קובץ AVI להמרה לפורמט DVD . קובץ ה-AVI נמצא עם הכתובית שלו באותה תיקייה ובאותו שם לצורך העניין (ע"מ ש-VOBSUB יטמיע אותו בקידוד) . כעבור 10 דקות של קידוד עצרתי את התהליך (על מנת לבדוק תקינות הקידוד) וטענתי לנגן מדיה VLC את הקובץ VOB שנוצר בתיקיית (DVD (dvd_0 בשולחן העבודה . הבעייה היא שהסרט מנוגן עם הכתובית בסינכרון אבל הסאונד חורק ונשמע מקוטע . אני לא יודע אם הבעייה היא בגלל שעצרתי את התהליך או בגלל שנגני מדיה כמו VLC או BSPLAYER אינם תומכים בקבצי VOB (או חלקיים..) של DVD . ניסיתי לפתוח את הקובץ גם עם POWERDVD וכאן שומעים את הסאונד טוב אבל ללא תמונה... מישהו מכיר את התופעה…

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  11. מנהל ההורדות של FF הוא מספיק מהיר לעומת תוכנות צד שלישי כמו IDM ?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  12. מה עושים אני חייב גישה לקובץ ואני לא זוכר את הסיסמא ניסיתי שעות לשחזר ואני לא מצליח מה לעשות?

13. Started by subarel,

האם יש דרך להוריד כל התמונות מאינדקס מסויום, מבוסס HTML בצורה אוטומאטית.. לדוגמה, אני רוצה להוריד את כל התיקיות + הקבצים שבתוכם אליי למחשב מכאן : http://www.economysuperstar.com/milesfox/gallery/ איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם אני משתמש בNOD32 בגרסאת הבטא ותמיד יכלתי לעדכן את התוכנה אבל עכשיו גיליתי שהתוכנה לא מסוגלת להתחבר לסרבר של האתר... אני רואה בתוכנה שהיא עוברת מסרבר לסרבר ואז בסוף יש לי הודעה "Faliure to open socket" מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזו? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  15. Started by boogie,

אז ככה קיבלתי אתמול מחשב נייד במתנה והיה מותקן עליו ווינדוס VISTA אחרי חיפושים מצאתי דרייברים ל XP והתקנתי אותו הכל עובד מצויין רק שיש לי כמה בעיות קטנות כמו התוכנה של הבלוטות המחשב בא מובנה עם הבלוטת אני מנסה להתקין את התוכנה וזה לא נותן לי לסיים כי זה מביא לי את הדבר הזה ובווינדוס ויסטה אני ראיתי שזה עבד והכל היה מותקן כבר מה יכולה להיות הבעיה ? יכול להיות שאני צריך להפעיל איכשהו את הבלוטות כדי שהוא יקלוט אותו ?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  16. מה אני יכול לעשות שיעבוד? למה בWINDOWS MEDIA PLAYER הם עובדים לי יש לכם רעיון? אולי איזה פלאג? אני לא ממש חזק בזה.... בתודה אלי.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by naoriko,

יש לי חבר ויש לו אולפן הקלטות עכשיו הוא משתמש בתוכנה Cubes בשביל לערוך את ההקלטות ולשמוע אותן עכשיו יש חלק של הקלטות שהם ארוכים ואז כל התוכנה נתקעת היא בקושי זזה כאילו האי ממש כבדה על המחשב ובהקלטות יותר קצרות היא טסה עכשיו מה שרציתי לשאול זה האם אפשר לגרום למחשב שהתמקד רק בתוכנה הזאת וכל המשאבים שלו התמקדו בתוכנה ככה שהתוכנה תזוז מהר ואיך עושים את זה??? ישלו מחשב סוס 2 GB Ram HDD 300 GB+80 GB USB 3.06 ג'יגה הרץ בקיצור מחשב חזק והוא מפעיל רק את התוכנה הזאת במחשב

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by achiya1,

ערב טוב . בעבר היו לי בעיות של מחשב קופא והומלץ לי לבדוק אותו עם MEMTEST ובדקתי והוא היה בסדר ואחרי זה הומלץ לי לבדוק עם MHDD . באותו זמן חששתי לשחק עם זה כי קראתי שזה יכול לפגוע בנתונים על הדיסק וגם עברתי אז טראומה של הריסת מחשב(חחח) עכשיו אחרי הרבה זמן של הרצת מחשב בסדר יחסית המחשב קפא ואני מעוניין לעבור את הבדיקה הזו . מצאתי מדריך בעברית הדפסתי אותו כבר שלא יהיו בעיות והורדתי את התוכנה לדיסק אבל משום מה היא לא עולה עם המחשב.. המחשב במצב של בוט פשוט הדיסק לא נקרא.. יכול להיות שלא צרבתי את הקבצים הנכונים? אני מעלה תמונה של הקבצים שצרבתי.. תודה רבה מראש ושבוע טוב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by ofir123,

ישד תוכנה שבודקת את החום בכרטיס מסך? כי אתמול נגעתי בכרטיס והוא היה רותח. GF2 MX400 NVIDIA. יש על הציפ' מאוורר

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by bubugu,

בכמה שירים שיש לי על המחשב פתאום בתחילת או באמצע השיר מתחילים להישמע רעשים מעצבנים כאלה לאורך כל שאר השיר יש איזו תוכנה שיכולה לתקן את הפגם הזה בקבצים?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  21. היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש , וזה קצת סיפור להעביר את "אוסף" הסמיילים/תמונות שלי לשם. יש דרך לעשות export ואז ליבא את הסמיילים למסנג'ר החדש ? תודה

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by Guarding angel,

התוכנה הנ"ל היא למציאת תמונות ברשת,תרשמו את התמונה הנדרשת והיא תריץ חיפוש ברשת וגם תעשה לכם PREVIEW מומלצת למחפשי רקעים ותמונות לעבודות בית ספר או סתם למי שרוצה להתהדר בתמונה יפה http://www.soft32.com/download_12042.html תהנו!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  23. כותרת.. כמו שיש בויסטה.. אבל אני רוצה למחשב בלי העיצוב של ויסטה.. רק זה

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  24. שלום לכולם התרגלנו שנורטון זה טוב מול שפע תוכנות האנטי וירוסים שצצו נשאלת השאלה : איזה הוא המומלץ הבחינת זלילת זיכרון ומשאבי מערכת (מה שפחות כמובן) תודה

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by yosibbb,

פירמטתי תמחשב ולא מצליח להוריד דרייברים אני צריך גם דרייבר לכרטיס מסך כי לא רואים טוב רזולוציה נמוכה הכרטיס שלי מובנה מספיק להוריד דרייברים כלליים או צריך דרייבר מיוחד לכרטיס מסך, אשמח אם תפנו אותי ישירות מהייכן להוריד הלוח אם שלי הוא intel ashland d845glad תודה

• 11 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.