עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Griffin,

בוקר טוב. בשעות האחרונות פירמטתי את המחשב הנייד. השארתי את המחיצה של המערכת הפעלה הקודמת כדי להעביר את הקבצים. אני מעוניין להעביר את הססמאות,העדפות והסימניות של האינטרנט אקספלורר שהיה במחשב לפני הפירמוט למשתמש הנוכחי. ניסיתי לעשות זאת כמו עם המוזילה, C:/users/user/AppData ומשם להעתיק את התיקיות של IE במקום הנוכחיות אז זה לא שינה כלום. איך אני יכול להעביר את הפרטים? תודה והמשך יום טוב. עדכון: סימניות הצלחתי להעביר. אבל הסיסמאות קריטיות בשבילי.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by dyn,

שלום, אני בבית עובד עם 2 מחשבים. מחשב אחד (המחשב ממנו אני כותב את ההודעה) שמתחבר ישירות לראוטר בכבל רשת ומחשב מרוחק בבית שמתחבר במתאם אלחוטי. המחשב שמתחבר בכבל רשת גולש נקי באינטרנט ומתחבר בלי שום בעיה ל MSN, בעוד שהמחשב שמחובר אלחוטית גולש באופן חלק באינטרנט אבל לא מצליח להתחבר ל MSN.. אחרי ניסיונות ממושכים של המתנה להתחברות.... יכול להיות שצריך לפתוח פורטים מסויימים ל MSN במחשב שמחובר אלחוטית? הרי אין צורך לפתוח פורטים למסנג'ר אלא רק לאפשר אותו בחומת אש של המחשב, דבר שמוגדר בשני המחשבים. איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי בפותר הבעיות של ה MSN והכל תקין.. מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  3. Started by iyc,

שלום, התקנתי את חבילת המקודדים של K-Lite ובזמן האחרון יש לי בעיה עם קבצי WMV ברשת. זה מראה לי פסים ירוקים צהובים שמרצדים לאורך. ניסיתי להחליף מקודדים, וניסיתי גם להתקיןם את המקודדים של מיקרוסופט של WM וזה לא עוזר. מצ"ב תמונה. יש למישהו פתרון? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  4. מיזה זמן אני מחפש כזו תוכנה: הכוונה היא למצב שבו אתה רואה באנר פרסומי באתר כל שהוא - ואז אתה יכול להעתיק אותו למחשב בעזרת תוכנה = בקלות! עד היום הייתי ניכנס לתיקיית הקבצים הזמניים בדפדפן = ומחפש שם אחד אחד...תהליך ארוך ומסורבל מישהו מכיר כזו תוכנה? תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  5. מישהו מכיר תוכנה למחשב וירטטואלי בסגנון של virtual pc רק משהו יותר איכותי? עדיף שתהיה חינמית

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by pilotkevin,

... אז רוצו לקחת! אתמול גם היה countdown שכזה ואמר שההזמנות יהיו פתוחות לקהל בשעה 6.00 לשעון ישראל, אבל הם פתחו את זה בשעה 2.00 בערך! אז נסו לרענן מדי פעם ולא להיות מופתעים אם פתאום זה ייפתח. אגב מי שלא אוהב להשתתף בגרסאות BETA לא כדאי לו להוריד. יש עוד באגים, כמו שאי אפשר לקבל קבצים ששולחים לכם וכל מני, אבל מצד שני יש תכונות חדשות, כמו הודעות מהירות ישר מה-contact list, טאבים (מספר חלונות של הודעות באותו חלון), ועוד כל מני. אז כמו שאמרתי, מי שאוהב להיות בין הראשונים לתוכנות, או שאוהב לדווח באגים ותלונות (כמוני), שיוריד! ועכשיו אמורות להיות שתי הזמנות לכל משתמש שרוצה להזמין אחרים, במקום הזמנה אחת כמו בפעם שעברה.

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  7. איך משחזרים דואר שנמחק במחיצה "הודעות שנמחקו"? באווטלוק אקספרס 6? באופן דיי דחוף, תודה!

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by The UnKnown,

לכמה זמן להריץ את הטורצ'ר טסט ? והאם הגיוני שהוא משתמש רק ב50% מהמעבד...?? אחרי הכל זו תוכנת מאמץ שבודקת את המעבד ב100% לא ככה?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  9. Started by Lol10k,

אני רוצה למחוק כל זכר של התוכנה מהמחשב ולהתקין מחדש הבעיה היא שאחרי שאני מוחק ומתקין כל ההגדרות חוזרות,ז"א שהן לא נמחקו איך אפשר למחוק אותן?

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by itayshar,

שלום, אני מחפש תוכנת שיתוף קבצים .. עד עכשיו היה לי את morpheus וגם יש לי את emule, את אימיול אני לא ממש אוהב כי הוא איטי רצח, בקשר לmorpheus עד עכשיו היה אחלה תוכנה אבל בגרסה החדשה הם הפכו פתאום לתוכנה שצריכה את האישורים של היצרנים - ועכשיו קיצר חרא של תוכנה, השתמשתי ב limewire פעם , היא טובה ומהירה אבל הבעיה שלה היא שהיא לוקחת המון משאבים, יענו מאיטה את המחשב.. רציתי להוריד את ares אבל היא כבר לא חינמית .. ואני גם לא ממש מסתדר עם ה תוכנות של ה bittorent - הם תמיד עושים בעיות .. קיצר במה אתם ממליצים לי להשתמש? תודה לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  11. התקנתי את kaspersky 6, ואני רוצה לתת ל-emule גישה חופשית לאינטרנט. איך ניתן לעשות את זה? כשהוספתי אותה לחוקים ב anti hacker זה עדיין חוסם לי את הפורטים שלה.

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by rsigall,

שלום, יש לי בעיה מוזרה ב-IE7: כשאני מנסה לפתוח קובץ, כמו קובץ word או pdf מהאקספלורר (למשל דרך gmail) אני מקבל את הודעת השגיאה המצורפת. ניסיתי להתקין מחדש אופיס, אקרובט אך ללא הועיל. ואז ניסיתי להוריד את IE7 ולחזור ל-6 ואז הבעיה נפתרה. עכשיו, כשהתקנתי את IE7 שוב, הבעיה חזרה. מה שעוד מוזר, כאשר התוכנה שאיתה הקובץ אמור להיפתח פתוחה (למשל הוורד פתוח) אז הקובץ כן נפתח. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by Randy Orton,

אנשים מורידים אנטי וירוס בקאזה - באימיול אבל מה הקטע ? הרי זה יורד מהרשת עם וירוסים והוא בכלל לא יציב אז מה הטעם ? ראיתי בקאזה שיש הרבה תוכנות אנטי וירוס זה מפתה אבל לא יודע אם להוריד

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  14. שלום! לפני כמה ימים הורדתי את הבטא החדשה (2) של אופיס 2007 מהאתר של מייקרוסופט. אני צריך לכתוב עבודה ולהגישה בקרוב אך אני נתקל בכמה בעיות בנוגע להטמעת תמונה ותיבות טקסט בגוף העבודה: 1. כשאני מצרף תמונה לגוף העבודה, לא משנה היכן אני ממקם אותה, ברגע שאני משנה משהו בטקסט של העבודה, אפילו אם זה לרווח 2 תווים, התמונה קופצת לשוליים (מצורפת תמונה). יש למישהו מושג איך מעגנים את התמונה למקום מסויים? 2. כשאני מגדיל ומקטין את התמונה אני רוצה לשמור על יחס X וY המקורי. אני לא רוצה לשנות את היחס כי אז התמונה מעוותת. יש למישהו מושג איך עושים זאת? 3. כשאני רוצה להוסיף תיבת טקסט הוא פותח רשימה של איזה 100 סוגים שונים של תיבות טקסט... אין שם תיבה רגילה כמו שהיה באופיס הקודם? 4. כאשר אני מכ…

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by avivg,

כל הפיירוולים שניסיתי עובדים על המחשב, מלבד זון אלארם. כשאני לוחץ על ההתקנה של זון אלארם המחשב קופא ומופיע מסך כחול. ממה נובעת הבעיה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  16. + צריך תוכנה שתוכל להפוך קבצים ל FLAC

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  17. Started by raiman1,

יצרתי בפרויקט שלי טופס מוצרים, בטופס הכנסתי מקום שבו יש את התמונה של כל מוצר. השאלה שלי זה איך עושים את זה עם סרטון?? ניסית הרבבה דרכים אבל זה לא ממש עבד אודה לכם אם תעזרו לי..

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by volan,

שלום יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה של WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64BIT העברית ואני רוצה לשנות לאמגלית ואין לי אפשרות כזאת ב הגדרות שפה ומערכת

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by IG,

שלום, אני לא יודע אם זה בעייה של הרשת או של האימיול, אבל אני מנחש שזה קשור לתוכנה.... התחברתי עכשו לאינטרנט של 012 (קודם הייתי ב014), ומשום מה אני מקבל עכשו בבדיקת הפורטים שTCP connection test failed"... מה זה אומר, ואיך אני משנה את זה? תודה

• 14 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by ben060,

איך פותחים אותם? האם יש דרך שיהיו כמו pdf? זה לא נוח להעביר עמוד אחד אחרי השני דרך התוכנה של הווינדווס אשמח לתוכנה יעילה

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  21. כותרת.. כמו שיש בויסטה.. אבל אני רוצה למחשב בלי העיצוב של ויסטה.. רק זה

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by eranmor,

בזמן האחרון שמתי לב לתופעה ממש מעצבנת רוב האתרים שאני נכנס אליהם גורמים לקפיצה משמעותית במשאבים שהם מנצלים מהמעבד מכיוון שאני עובד רוב הזמן על מחשב נייד, זה לא רק גורם להאטה בשימוש ובגלישה, אלא גם לקיצור משמעותי בזמן שהנייד יכול לעבוד בלי חיבור לחשמל אני משתמש בעיקר בפיירפוקס, ולעיתים נדירות בIE יש תוכנה שחוסמת פרסומות (לא פופ אפים) שמופיעות בדף האינטרנט?

23. תוכנת קריוקי פשוטה ונוחה בבקשה

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  24. שלום רב לכולם. ישנם אתרים, למשל כמו רוטר, ועוד רבים, שנכנסים לתוך דפים בתוך האתר למרות זאת כתובתם בשורת ה ADDRESS באקספלורר, נותרת תמיד ראשית. הבעיה פה היא כשרוצים לשלוח לחברים לינק לאותו מאמר. זה נהיה בלתי אפשרי. שלחו לי תגובה במהירות האפשרית. חג סוכות שמח שלכם ארז בר-זיו

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  25. אני מקבל דואר עם לניק לאתר מסוים, כשאני לוחץ על הלינק לפתחת האתר, נפתח לי רק הדפדפן בלי העמוד, איך אני מתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים