עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. נתנו פה פעם מדריך שצריך להשתמש בWINISO או ISOBUSTER בשביל להוציא את הסרט מה BIN של ה VCD\SVCD (לא יודע מה מהם יש ברשותי). בכל מקרה זה לא הולך, אני מקבל קובץ תקול (סתם מסך שחור). אני לא סובל לעבוד עם VCD, אני אוהב לעבוד עם סרטים ישר מהתיקיה שלהם, אני שם את הכתוביות עם VobSub ואי אפשר לעבוד איתו מ VCD. בקיצור מה עושים? מי כבר הצליח ויכול להסביר לי שלב שלב? ;D תודה.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  2. אני יודע שאפשר לבדוק אם יש לך את האנטיוירוס אבל אם אין לי אני גם יכול? ואם כן אפשר לינק?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  3. תוכנה שממירה קבצי מיד לפוקמט נורמלי (MP3, OOG, WMA ואפילו WAV.....).

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  4. טוב אני כבר לא יודע מה לעשות, ניסיתי כל דבר אפשרי ואני לא מצליח! נתחיל עם רקע קטן: יש לי רמקולים 5.1 , כרטיס קול 5.1 של קריאייטיב הכל טוב ויפה, הכל גם מחובר כמובן ב 5.1 ואני שומע את המחשב ב 5.1 (סידרתי את זה בהגדרות..) בקיצור יש לי לא מעט סרטים שמקודדים בב ac3 = אני אמור לשמוע את הסרטים בסראונד! אז אכן התקנתי את המקודד ac3 בגרסה החדשה ביותר (0.70 כמדומני..) ואני לא שומע את הסרטים בסראונד! אני חושב ששינתי את ההגדרות כמה פעמים ב ac3 אבל אני לא שומע ניסיתי גם להשתמש בכמה תוכנות כדי לראות אולי באחת מהן ה ac3 יעבוד (ניסיתי ב WMP, micro dvd ועוד כמה..) אבל בכולם אני לא מצליח! מישהו יודע מה עלי לעשות כדי באמת לשמוע סרטים בפורמט הנ"ל? כאמור הכל מחובר ב 5.1 ואפילו המקודד …

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  5. היי קהילה תוכלו בבבקשה לתת לי לינק לinternet explorer 5 כי יש לי win 98 בעברית ואני צריך גם explorer בעברית כרגע אני עובד עם 4 וזה ממש דפוק אז בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by 114508534,

התקנתי אותו והכרטיס שלי לא תומך בזה אז עכשיו איך שאני נגנס למשחק כל שהו זה נכנס ואחרי 2 היות זה יוצא ממנו

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by BIGWOLF,

הפכתי את המודם שלי מסוג SAMSUNG E300 (המגהץ הכחול) לנתב וכאשר אני מוריד קבצים מה EMULE אני מקבל בסטטוס של התוכנה LOW ID ולכן מהירות ההורדה נמוכה מאוד יחסית. איזה הגדרות אני צריך לשנות בנתב כידי להוריד הכל מהר יותר. במילים אחרות איך אני מגדיר בנתב את ה"פורטים" המיוחדים בהם משתמש ה - EMULE תודה ???

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by AdamWE,

יש לי windows xp pro IE - 6.0.2800.1106.xpsp1.020828-1920 ויש לי בעיה... כאשר אני גולד אם ה IE ומנסה לפתוח חלון חדש אז הIE ניתקע ולא מגיב... כך שגלישה כמעט בלתי אפשרית כשכל פופאפ קטן תוקע לי את המחשב. אמרו לי שב98 הייתה אפשרות לעשות תיקון, אך לא מצקתי את זה בXP עוד תאוריה היא ה3rd party programs, כדוגמאת GATOR שלפני שבוע גליתי אותה ואת CME על המחשב בדרך מסתורית... אבל כשניסתי לעשות אנאינסטאל לא מצאתי איך... בבקשה תעזרו!!! כבר היה לי את זה לפני שלושה חודשים והייתי צריך לפרמט את ווינדווס!!!! אני לא רוצה עוד פעם!!! >

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by FatherBoard,

מישהו מכיר איזה אתר שאפשר ללמוד בו איך להשתמש בברייס 5? קצת הלכתי לאיבוד בתוכנה הזאת... :-\

10. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול אם מישהו יודע על תוכנת Borland Delphi מהי ומה עושים איתה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by Shortboarder,

אוקי אז ככה..אני משתמש בזה כבר הרבה זמן..עם חשבון ב Hotmail.com משום מה כל הודעה שאני מקבל אני מקבל אותה פעמיים...נגיד אם מישהו שלח לי אי מייל..אני קבל אותו פעמיים. איך פותרים את זה??? ??? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  12. יאני בעל סורק UMAX יש לי את התוכנה אותיות היא עובדת רק ב98 ייש למשהוא השדרוג לXP או את תוכנת אותיות+

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  13. Started by @guitarsuite@,

שלום! יש לי את הסרט ספיידרמן 2 וכשאני מפעיל אותו התוכנה מציגה לי הערה כזאת שחסרים לי הפילטרים שכתבתי לעיל! ממש יעזור לי אם תוכלו לומר לי מאיפה מורידים פילטרים כאלה(קישור מדויק יעזור לי עד מאוד). אז בבקשה עזרה! (ד"א אני מתגייס מחר ,אז ראו בזה כמתנת גיוס נפלאה ממכם)! תודה מראש! נ"ב: התוכנה שאני משתמש בה היא mv2player

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by nadav1379,

יש לי נורטון אנטיוירוס 2003 ומתי שאני מדלי את המחשב קופצת לי הודעה של הנורטון "some symantec product settings have been changed by an unauthorized program. this can indicate that an attacker or a virus is attempting to disable your protection to avoid problems, settings will be reverted to the previous configuration and your system will be restarted. Click OK to continue [glow=blue,2,300] Click here to go to symantec Technical Support Knowledqe Bese...[/glow] אני לא יודע מה אני צריך לעשות כאדי שלזה לא יופיעה השמח לתגובות

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  15. שלום לכולם! טוב לאלה שמכירים את התוכנה.. אתם יכולים בבקשה להגיד לי עם אתם יודעים מתי תצא הגירסה הבאה של dance ejay?? אני חושב שהגירסה האחרונה זה ה dance ejay 6?? ועם תצא עוד אחת אז עוד כמה זמן??

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by gab1234,

יש לי קובץ שהוא בפורמט MP3 וכבר הצלחתי להמיר אותו ל WAV ... אז השאלה שלי היא איך אני ממיר אותו ל AC3 ???

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  17. תגיבו בבקשה עם מישו עשה יותר מהירות ובאמא שלי שזה אמיתי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  18. רכשתי מחשב חדש, וןהתקנתי בו את האוטלוק אספרס 6 . את כל מאות הודעות הדאר שהיו לי במחשב הישן (אוטלוק 5 ) , גיביתי על CD. ניסיתי ליבא את הודעות הדאר מה- CD לאוטלוק אקספרס החדש, אך כל מאמצי עלו בתוהו. התהליך אותו ניסיתי היה כדלקמן: אני פותח את האוטלוק אקספרס 6 FILE/ IMPORT ומבקש ליבא הודעות. נפתח חלון ובו אפשרויות ליבא הודעות ממספר תוכנות בינהן אוטלוק אקספרס 4 ואוטלוק אקספרס 6. משום מה אין אפרות ליבא הודעות מאוטלוק אקספרס 5. ניסיתי לכתוב ליבא מאוטלוק אקספרס 6 ונתתי לו את ציון המקום בו נמצאות הספריות עם הודעות הדאר שלי הישנות ב- CD , שם גיביתי אותן. ואז אני מקבל את ההודעה הבאה: -NO MESSAGES CAN BE FOUND ON THIS FOLDER OR ANOTHER APPLICATION RUNNING THAT HAS THE …

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by gal,

היי אנשים אני מחפש את התוכנה DISKJUGGLER תוכנת צריבה ששמעתי מכמה אנשים שהיא ממש טובה.למרות שיש לי תוכנות צריבה טובות כרגע פשוט מעניין אותי הרי מה אכפת לי שתהיה עוד אחת נכון? את האמת שחיפשתי כבר כמה זמן את התוכנה בקאזה באי דונקי ואיפה שאתם לא רוצים ואני פשוט לא מוצא.אם למישהו יש מקור טוב אז מוזמן לכתוב!!! גל

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  20. Started by Black_eagle,

שלום.. יש לי שאלה שוב... יש לי DVD R סרט. עכשיו יש לי 5 קבצי VOB ובנוסף היה עם זה עןד קובץ RAR שמכיל BUF ו IFO ו עוד VOB אבל קטנים יותר.. כשאני מנסה להכניס את כל הקבצים לתיקיה של VIDEO TS את 5 הקבצים הגדולים שהם בעצם הסרט הוא לא נותו להכניס ל תיקיה הזאת ואת ה VOB שהיו שם ב קובץ RAR שהם קטנים יותר הוא נותן להכניס... מה צריך לעשות פה במקרה זה?! תודה

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,המון שואלים את השאלה ''אפשר המלצה ל-Anti-Spyware טוב?'' אז הדיון הזה בשבילם. כל אחד מהתוכנות שאני אומר כאן נבדקה אצלי חודש שלם עם עידכונים וסריקה פעם בשבוע ועבדו במקביל עם אנטי-וירוס KAV. מקום חמישי-Spybot - Search & Destroy,תוכנה חינמית,המאגר תוכנות-ריגול שלה מאוד גדול אך יש יותר טובים ממנה,היא מכוערת מבחינת ממשק,ולפעמים משאירה שאריות שהיא מוחכת תוכנת-ריגול. מקום רביעי-Ad-Aware SE,תוכנה חינמית (יש גירסא בתשלום שכוללת גם את Ad-Awach עם תוכנה זו),מאגר הוירוסים שלה מאוד גדול,אך אין לה הגנה בזמן אמת,מה שמהווה חיסרון גדול שהיא לא דולקת יכולים להיכנס תוכנות-ריגול,מבחינת הממשחק,הממשק מאוד חמוד. מקום שלישי-Microsoft Anti-Spyware BETA,תוכנה חינמית (הגירסא המלא…

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  22. אשמח לתשובה מהירה תודה תודה סושי

23. טוב אף אחד פה כבר לא מפרסם עבודות אז יאללה כדי להחיות קצת עבודה אמ....לא אחרונה אבל אחת לפני... מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by icebreak,

http://www.cpuid.org/cpuz.php

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by tom_k85,

שלום כל פעם שאני מנסה לצלם ווידיו עם PRT SCR זה נותן לי הכל חוץ מי התמונה של הווידיו יש עוד דרך שאפשר לצלם מסך ואת התמונה של הווידיו נגיד את התמונה שיש בנגן WINAMP תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים