עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי באתי להוריד עכשיו טורנט מסויים...אבל זה פשוט לא מוריד.... ניסיתי את גירסא 0.60 ו 0.59 ואותה בעיה בשניהם... זאת השגיאה: אם זה עוזר אז הטורנט הוא מ טורנטליץ'...[יש לי משם באן...אבל לפני כמה ימים יכלתי להוריד משם..(גם אז היה לי באן...)] מה הבעיה?!?! תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  2. האם כדאי להשתמש בתוכנה? ואם כן איזו? או שיותר קל לקנות מכשיר די וי די מקליט שמכניסים לתוכו את הסרט וידאו והוא צורב את הסרט על די וי די ואז נשאר לי רק לבצע RIP לדי וי די?

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by Spiritus,

אני כבר נואש, אני מחפש את התוכנה כבר חודש ולא מוצא. למישהו יש אותה?!. אני יודע שהיא מאוד שינה. אני מחפש Quattro Pro 4 . מבטיח תמלוג שמן עם שתיי אפסים בסוף - אז למי שיש יכול גם לפנות אלי בפרטי !!! תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by nice,

לקחת עלבום מוזיקה שלם ולקבץ אותו לקובץ אחד כמו שבהמון אלבומים עושים. וכך אני אוכל לשמוע את כל המוזיקה מבלי לפתוח כל פעם קובץ אחר. למישהו יש רעיונות?. תודה.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by maverick,

אני עדיין מחפש תוכנה ליצירת קבצי PDF.

6. Started by moshmushon,

אהלן. מישהו התקין את IE8? התקנתי על ה-XP שלי ובכל פעם שאני מנסה להפעיל, הוא קורס : IE has encountered a problem and needs to close... מישהו נתקל במשהו דומה? כל הכבוד למייקרוסופט....

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by @guitarsuite@,

שלום! יש לי את הסרט ספיידרמן 2 וכשאני מפעיל אותו התוכנה מציגה לי הערה כזאת שחסרים לי הפילטרים שכתבתי לעיל! ממש יעזור לי אם תוכלו לומר לי מאיפה מורידים פילטרים כאלה(קישור מדויק יעזור לי עד מאוד). אז בבקשה עזרה! (ד"א אני מתגייס מחר ,אז ראו בזה כמתנת גיוס נפלאה ממכם)! תודה מראש! נ"ב: התוכנה שאני משתמש בה היא mv2player

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by kritikal,

קניתי מחשב חדש, ב-CPU Z הוא לא מזהה חלקים, האם למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by Nihility,

למי שעוד לא שמע, Microsoft שלחה מכתב למפתחים של AutoPatcher ודרשו שיסגרו את הפרוייקט מיידית. הנסיונות של המפתחים לשכנע את מיקרוסופט לחזר בהם מהחלטתם כשלו והפרוייקט כנראה סיים את דרכו. AutoPatcher הייתה תוכנה חינמית שאפשרה למשתמשים להוריד את כל העדכונים של חלונות (XP, VISTA , 2000, 2003, MCE וגם OFFICE) בלי צורך לעבור את התהליך הארוך והמייגע של windows update שלקח זמן רב והיה מעצבן במיוחד בשביל אנשים שתחזקו מחשבים רבים וגם לאנשים שלא היה להם חיבור אינטרנט מהיר. במקום לחכות שכל ההורדות ירדו (שעות במקרה של התקנה חדשה) היה אפשרי פשוט להוריד קובץ אחד, פעם אחת, ולעדכן את כל המחשבים. הסיבה לדרישה של מיקרוסופט לא ברורה לחלוטין, הם טוענים שזו בעיית אבטחה למרות שנעשו מאמצים רבים של…

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by xena,

îä ÷øä äåñôú àåúé ìàé ñé ÷éå ùìê? מה רשום כאן?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by edoson,

אני מחפש תוכנה שממירה מDIVX ל-SVCD או VCD. המטרה היא להפוך קבצי DIVX לצפייה במכשיר DVD. מישהו מכיר תוכנה מתאימה?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך תוכנה שמעבירה מ WAV ל MP 3.

• 14 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by ophir555,

האם מי שהוא מכיר תוכנה חינמית היודעת לקרוא קבצי אוטוקאד וגם מאפשרת לעשות פעולות עריכה ברמה בסיסית

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  14. טוב, אם סתם יהיה לכם מעניין ההודעות הראשונות שלי כאן בפורום עסקו בבעיות חיבור שלי למסנג'ר, הבעיה היא התנתקויות אוטומטיות כל כמה שניות, הגורמים האפשריים: NOD32, UTORRENT, הנתב שלי ועוד. פשוט נמאס לי לנסות לתקן את הבעיה וחיפשתי תחלופות. aMSN- כתיבה מימין לשמאל לא אפשרית ועוד מיליון פאקים. Pidgin- התנתקויות, אחת החביבות שמצאתי. Yahoo! Messenger- שלאחרונה תומך גם בפרוטוקול מסנג'ר אבל אין כתיבה מימין לשמאל ומלא דברים. אני מניח שאני מחפש משהו שלא קיים והקריטריונים שלי גבוהיים. אבל אשמח לשמוע על תוכנות נוספות מהחברה כאן. יותם.

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  15. הורדתי את התוכנה הזאת ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו אמרו לי שכדאי שהיא תעבוד מהר אני צריכה לשנות את הפורטים שלה ל 7000 אני לא מבינה כלום במחשבים אז משהו יכול לעזור לי ולהסביר מה אני צריכה לעשות עם התוכנה ? ואם באמת צריך לשנות את הפורטים אז יש לי מקסימום פורטים ומינימום את שניהם צריך לשנות ל 7000 או לא ? תעזרו לי בבקשה ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by RoMEo,

יש לי בעיה מוזרה. שאני מפעיל את האייטונס, זה טוען שאני צריך למחוק את התוכנה ולהתקין בגירסה 64 סיביות, למאות שהגירסה שהורדתי היא 64 סיביות וכך גם הווינדוס שלי. מיותר לציין ש: - הגירסה היא 64 סיביות. - יש לי ווינדוס 7 64 סיביות. - אין לי את הבעיה בתוכנה אחרת. - הסרתי דרך ההתקנה והתקנתי מחדש ולא עזר. - הסרתי דרך הסרה של לוח בקרה והתקנתי מחדש ולא עזר. - בשתי ההסרות, הסרתי גם את קוויק טיים. - ניסיתי להתקין 32 סיביות ולא נותן לי.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  17. דודים שלי צילמו סרט במצלמת DV (של סוני, מתחברת דרך ה-FireWire) ואני צריך להעביר את הסרט הזה למחשב. אני צריך המלצה לתוכנה טובה וקלה ואיכותית להעביר את הסרט מהמצלמה למחשב. אני צריך שתאמרו לי באילו הגדרות להגדיר את התוכנה וכד'.. - המלצה לתוכנה, אשמח מניסיון אישי שיש למישהו עם זה. - כמה זמן זה צריך לקחת? הסרט הוא 40 דק' בלבד. אציין כי אח"כ אני אצרוב את הסרט על DVD כך שאפשר לא לחסוך במקום אבל מומלץ לשמור עד 1.5 ג'יגה לסרט הזה. תודה על העזרה, אם יש שאלות אשמח לענות.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by H.I.V,

אמרו לי שאני צריך להוריד קודק AC3 אבל אין לי מושג מה זה או מאיפה להוריד את זה אז אם משיהו יכול לשלוח לינק אני יודה לו מאוד

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by shai82,

שלום לכולם יש לי בעיה ממש מוזרה. בשום מצב אני לא מצליח לצרוב דיסק מוזיקה AUDIO CD בצריבה של כל דבר אחר ISO/DATA CD/DATA DVD הכל תקין ניסיתי ע"ג מספר מדיות וגם ע"י 3 סוגים שונים של צורבים אני מנסה עם נרו 8.2, ניסיתי גם עם ASHAMPO והוצאה זהה. אני עובד עם WIN7 , יכול להיות שזה קשור למקודדים ?! תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  20. שלום... יש לי אוסף מוזיקה די גדול ובשביל להגיע לשיר מסוים באוסף צריך לעבור דרך הרבה תיקיות והרבה הקלקות על העכבר. חשבתי להשתמש בתכנה כמו windows search כדי לאפשר גישה מהירה לקבצי מוזיקה בכל עת, אבל - אני ממש לא רוצה "לאנדקס" (index) של כל המחשב, הייתי מעוניין לעשות את זה רק לתיקיית האם בלבד. אפשרי?

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  21. עם איזה תוכנה אפשר להמיר שירים מדיסק ל mp3 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by daniel0089,

שלום, אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות פשוטה.(לא רוצה פוטושופ) יש לי שאלה.. האם קיימת תוכנה שיכולה לעשות משהו עם תמונות מטושטשות? פשוט יש לי כמה תמונות במחשב שמי שצילם אותם צילם עם ISO נמוך והתמונה יצאה מטושטשת... מישהו מכיר תוכנה שיודעת איכשהו לתקן את הטישטוש? אם כן אני מחפש תוכנה עם האופציה הזאת שתעשה את זה כמה שיותר טוב ושיהיו לה עוד אופציות חמודות.. תודה.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  23. השאלה היא אם יש כזאת אפשרות בכלל? נגיד ואני רוצה להעלות מופע סטנד אפ על הH320 שלי, ואני לא רוצה קובץ ווידאו ששוקל הרבה - יש אפשרות להמיר אותו לMP3, נגיד...?? תודה לעונים ויום טוב. aaaaaa32

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

אני צריך את זה למחשב פרטי למסמכים והכנת עבודות. האם אני צריך את הOFFICE 2000 SMALL BUSSINESS?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  25. Started by urich,

האם יש תוכנה שאומרת האם הdvd הוא מולטיזון, ואם הוא לא האם יש תוכנה שיודעת להפוך כל dvd (זהdvd של מחשב נייד ולא בא לי שהוא יהרס) למולטיזון.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים