תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מציג הודעת שגיע 0401... מה אליי לעשות בנידון? האם מדובר בבעית שרת או אצלי?
-
- 14 תגובות
- 819 צפיות
-
-
נכנסתי לטירוף בנצ'מרקינג עצבני למחשב שלי...(כן, כן מעבד עגלה אבל זה כל הכיף...) שבו אני מתחרע כמעט על כל תוכנת בנצ'מרקינג אפשרית. כל הזמן קראתי באתר של טום (THG) על ה Unreal Tournament דמו, שבו הוא משתמש כבנצ'מרק למעבדים וכרטיסים גרפיים וכו'. אז החלטתי: גם אני רוצה גם אני רוצה.... מי שיכול ויודע שיספק את הקישור המתאים. אשמח גם לשמוע על הקומנד ליינז המתאימים. ומי שמכיר עוד בנצ'ים מעניינים (רק לכרטיס מסך ולמעבד) מוזמן לתרום. אבל הכי חשוב - Unreal Tournament Demo שאיתו אוכל להמשיך בטירוף הבנצ'ים !!!!!!! תודה מראש :saint:
-
פעם בחודש-חודשים כרטיס הזכרון של מחשב כף היד שלי מחליט להימחק ואני צריך לשחזר את כל המידע מתוכו. כרגע אני משתמש בGETDATABACK שמשחזרת את המידע אבל לוקח לי הרבה זמן להעתיק את המידע החוצה ולהחזיר. כל המידע נמצא שם ורק טבלת הקבצים נפגמה (FAT32). אני מחפש תוכנה שתתקן את טבלת הקבצים עצמה ולא תחלץ מידע החוצה. כאשר אני משתמש בסורק הדיסק אני מקבל קבצי FOUND.001 וכו'. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי... ניסיתי להשים פלאגינים (סיומת 8BF) כאן: c:\program files\adobe\photosop\plugins\Filters הוא כותב לי שגיאה: מישהו בבקשה יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בבעלותי nod 32 + פיירוול של ZONEALARM 6 פתוח והכל.. הוא מתחיל בהורדה טוב, אבל נתקע לאחר 30-40 דקות מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום! יש לי במחשב כרטיס טלויזיה מסוג FlyVideo 98. הוא קצת ישן, הוא נקנה לפני כ-10 שנים, אבל הוא עובד טוב! אני חיברתי את הוידאו שלי לכרטיס טלויזיה כדי להעביר קלטת מסויימת לדיגיטלי (למחשב). כדי לעשות זאת אני משתמש בתוכנה Corel VideoStudio 12 שגם היא טובה מאוד על ממשק ידידותי במיוחד! הבעיה היא כשאני מנסה להקליט ברזולוציה גבוהה! כשאני מקליט ברזולוציה של 352X288 ההקלטה יוצא בסדר גמור, רק שהיא ברזולוציה נמוכה, וכאשר מגדילים על כל המסך הסרט לא נראה טוב! כשאני מקליט ברזולוציה של 720X576 התמונה נמרחת. ואני אסביר למה אני מתכוון: כשהמצלמה זזה מהר או כשעושים תנועות מהירות או חדות אז נוצר שובל של כל התנועה (אני מקווה שהבנתם). מה הבעיה? אולי הכרטיס מסך? יכול להיות שהכרטיס טלויזיה משתמש…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום פורום תוכנה יש לי בעיה מטורפת במחשב שקשורה לתוכנה, כל קןבץ וידיאו בפורמט AVI שאני מנסה להציג אותו (ניסיתי עם 5 תוכנות שונות), או לקודד אותו לפורמט אחר (ניסיתי עם מלא מקודדים ותוכנות עריכה שגם מקודדות), ברגע שאני מנסה להפעיל אותו או לעלות אותו על איזה תוכנה התוכנה "נאלצת להסגר" ואני שולח "דוח שגיאות" למיקרוסופט. מה הבעיה FFS
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך להוריד קודק AC3 אבל אין לי מושג מה זה או מאיפה להוריד את זה אז אם משיהו יכול לשלוח לינק אני יודה לו מאוד
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני צריכה לצרוב דיסק לאדם מבוגר שאין לו באוטו רדיו דיסק שקורא mp3 אלא רק דיסקים רגילים. החומר שיש לי על המחשב שאני אמורה לצרוב לו הם בתצורה של mp3. ברור לי שבתוכנת הצריבה אני אמורה לצרוב את הדיסק כדיסק שמע (סיומת cda) ולא כדיסק נתונים. השאלה שלי היא כזו - החומר שיש לי על המחשב בתצורה של mp3 הוא בתצורה של 320kbps ולא בתצורה של 128kbps. האם לפני תהליך הצריבה אני אמורה להמיר את הקבצים מתצורה של 320kbps לתצורה של 128kbps או שאין קשר?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מחפש דרייבר ללוח אם ABIT NF7 NFORCE2 כל הדריברים לXP SP2 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, פתאום הופיע לי קובץ חדש התיקייה המחשב שלי, הקובץ הוא ללא כל שם, אי אפשר למחוק אוו ולא קורה שום דבר אם לוחצים עליו. צירפתי תמונה שמראה את התקייה. דרך אגב אני משתמש ב windows 98 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
hola all from brasil!! I really need a program to convert cds to MP3... it should be a easy and good program, if u can with a link it will be great!! thanks for all the replayers!! p.s i know this program have been asked many time but i cant search from here...
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי אני משתמש בד"כ ב daemon tools,שמעלה בלי בעיות קבצי NRG. לאחרונה התחלתי לעבוד גם עם windows 7,ושם אי-אפשר להשתמש ב daemon tools,אז התקנתי את virtual clone drive,שהומלצה בפורום וינדוס. הבעיה שהיא אינה מעלה לי קבצי NRG (השתמשתי ב nero 6 כדי ליצור אותם אם זה משנה),לא ב- XP,ולא ב windows 7. אני יוצר בד"כ קבצי NRG כדי לגבות כל מיני דרייברים שיש לי על דיסקים. האם אפשר להתשמש ב NERO כדי ליצור קובץ אימג' מסוג אחר,כזה,ש VCD תוכל להעלות אותו? או יש תוכנה אחרת במקום VCD שיכולה לקרוא קבצי NRG גם על windows 7?....
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מחפש תוכנת אנטי ספאם טובה שעובדת עם OUTLOOK EXPRESS. המלצות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי קובץ במחשב סיומת avi , שאני מנסה למחוק אותו או רושם שהקובץ נמצא בשימוש ולא ניתן למחוק אותו , למרות שהקובץ אינו בשימוש ושום דבר שקשור לavi לא פועל.. לא מדייה פליר לא פוואר דיוידי לא כלום.. שום דבר שקשור אפילו.. ועדין לא נמחק הקובץ... ניסיתי להכנס דרך safe mode ועדיין הוא לא נמחק... אותה הודעה"קובץ בשימוש.." והוא לא בשימוש בכלל.. יש דרך\תוכנה שימחקו אותו למרות הכל? :nixweiss:
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצאת התוכנה 3dmark 2003 ומה כול הדבר הזה עם השעון מתחיל לרוץ לאחור?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מנסה להציג תוכנית עבודה, אבל משום מה בחלון התמונה באיכות ממש נמוכה (הקובץ הוא JPEG באיכות טובה). כשאני מרנדר זה נראה טוב, אז כנראה שזה משהו בהגדרות תצוגה שם, אבל אני לא מוצא.
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
התקנתי את ACCESS 97 מהחבילה של OFFICE 97 PRO. כשמפעילים את התוכנה מתקבלת הודעה ש"לא ניתן להפעיל את מיקרוסופט אקסס, מאחר שאין לו רישיון במחשב זה" והתוכנה פשוט נסגרת ולא ניתן להשתמש בה. WTF ??? מישהו נתקל בזה ? יודע איך פותרים את הבעיה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי 4 וירוסים שהאנטי וירוס שלי(Norton AntiVirus 2003) לא מצליח להסיר.... המיקום של הוירוסים:c:\windows\system32. הקבצים שבהם נמצאים הוירוסים: cmd32.exe-שם הוירוס:w32.kwbot.c.worm mnsvcsp.dll-שם הוירוס:pwsteal.trojan mnsvcsp.exe-שם הוירוס:keylogger.trojan mscvrt32.exe-שם הוירוס:backdoor.sdbot אנא עיזרו לי למצוא פתרון. בתודה שגיא אוחיון.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בדקתי תוספות כאלה שונות ותמיד באיזה שהוא שיר אני שומע רעשים כזה מגיע לצלילם מסויימים, לפי דעתכם איזה תוספת הכי טובה? אני גם מחפש תוספת נחמדה שלפי דעתכם הכי נוחה כדי שתציג לי את שם השיר כל התחלת שיר בתחתית המסך מעל השעון,אני מדגיש הכי נוחה?
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע קניתי דיוידי חדש של ימאהה, זה הדגם. http://www.yamaha-hifi.com/products.php?lang=e&country=&idcat1=1&idcat2=4&idcat3=4&idprod=1360&archivset=&newsset= מה שאני רוצה לעשות זה, הרי יש את הסרטים בסיומת AVI, ולמיטב הבנתי הדיוידי הנ"ל אמור לקרוא את הפורמט הזה בלי בעיות, מה שקורה זה, שאני צורב כמה סרטים בסיומת AVI על דיסק DVD-R או DVD-RW והדיוידי רושם NO DISC. אבל כשאני צורב דיוידי מקורי, זתומרת, סרט דיוידי שלם 4.7, אז הוא קורא אותו יופי. השאלה שלי, איך אני אמור לצרוב את ה-AVI הזה בשביל שהדיוידי שלי יקרא אותו, כי רשום על הדיוידי שהוא תומך DIVX ULTRA וכל החרטטה הזאת... יש תוכנה חוץ מנרו שצריך לצרוב בה או שהבעייה בעצם בדיוידי ? איך זה …
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
-
-
כמו בה xtrz הזה ושאני מנסה לשים תמונה כזו שזזה בצד הוא רושם לי the service is unavailable at this time please try later vbscript לא משנה מתי אני מנסה זה תמיד אומר את זה . ממה יכולה להיות הבעיה . תודה
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתשלח הרבה הודעות(בעלות אותו תוכן) למספר מסוים (על מנת לעזור לילד חולה) מכירים במקרה משהו כזה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-