תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא שמרתי את הסיסמא של האי סי קיו במחשב וגם שחכתי אותה יש דרך לשחזר אותה ? (עדיין גם לא פרמטתי..) אה ויש לציין שלא רשמתי איימל בפרטים באי סי קיו, ולכן אי אפשר לשחזר דרך האתר של האי סי קיו
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי סרט אבל התרגום שהורדתי לא מסתכנן טוב עם הסרט האם יש תוכנה אשר מאפשרת לתקן את התרגום ולערוך אותו ? נ.ב. עשיתי חיפוש אין תשובה לשאלה ששאלתי.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לא היה לי מושג באיזה פורום להכניס את זה, ולכן גם אם יש כבר מדריכים באתר אז לא מצאתי אותם (כי לא ידעתי באיזה פורום לחפש) חיפשתי כבר בגוגל ומצאתי כמה וכמה מדריכים שלא הובילו אותי לשום מקום מישהו מוכן להסביר לי צעד אחר צעד איך זה נעשה? ד"א- יש הבדל בין כתוביות בעיברית לבין כתוביות באנגלית?(כי בהרבה מדריכים ראיתי הבדל בין עיברית לאנגלית...) אני חדש בפורום אז תתיחסו אלי יפה רועי
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
עבר עריכה לאחרונה בתאריך 12.08.04 בשעה 01:25 אני יודע שזה ארוך, אבל בבקשה תקראו. יש לי HD שגודלו 37.2 GB. עד עכשיו הוא היה מחולק שווה בשווה בין C לD, כל אחד 18.6GB. רציתי להפוך את הC ל12.2GB ואת הD ל25GB. בהתחלה זה היה נראה לי דיי פשוט, יש את האפשרות Resize Partition ובחרתי בה. בחרתי את D, כתבתי שאני רוצה להגדיל מ19077 מגה ל25600 מגה וכמקור בחרתי בC. טוב זה ביצע וכיביתי את המחשב, לבסוף אני רואה שהוא לא הגדיל את הD, רק הקטין את הC ויש שטח לא מוגדר בתוכנה. טוב, קבעתי לשטח הלא מוגדר הזה כונן H שגודלו היה 6.36 ג'יגה, מה שאני בעצם צריך להעביר עכשיו לD, אמרתי טוב פשוט. שוב בחרתי בD ובאפשרות Resize Partition, בחרתי בD, וכתבתי שאני רוצה להגדיל אותו בדיוק בגודל של הH, וכמקור בחרתי…
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי באתי להוריד עכשיו טורנט מסויים...אבל זה פשוט לא מוריד.... ניסיתי את גירסא 0.60 ו 0.59 ואותה בעיה בשניהם... זאת השגיאה: אם זה עוזר אז הטורנט הוא מ טורנטליץ'...[יש לי משם באן...אבל לפני כמה ימים יכלתי להוריד משם..(גם אז היה לי באן...)] מה הבעיה?!?! תודה מראש install
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
ניסיתי דרך TuneUp Utilities 2007 אבל,אחרי שאני מוחק בה כמה סטארטאפים הם מופיעים שוב. המלצות?
-
- 14 תגובות
- 809 צפיות
-
-
איך אני הופל קובץ של סרטון עם סיומת RM למשהו אחר דרך תוכנת FreeRIP ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
-
היי.. הבעיה היא כזאת: אני סורק בערך 4-5 תמונות במקביל. עכשיו, כל פעם אני צריך לחתוך אותן ידנית וזה לוקח זמן . מטבע ההיגיון, הרי התמונות יוצאות בהפרדה מסויימת אחת מהשנייה (תמונה, רקע קצת שחור ועוד תמונה) - ככה שאני בטוח שיש איזושהיא דרך לעשות חיתוך אוטומטית - פשוט שהתכנה תבחין באיזורים המתים ותחתוך את התמונות . אם מישהו יודע איך ואם אפשר, או בכלל אם יש תכנה שעושה זאת . אני אשמח, כי יש לי הרבה עבודה ! תודה
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הבנתי שבגרסאות החדשות של אופרה ישנה אפשרות להגיד בעצם לתוכנה מה לעשות , מין פקודות בסיסיות שאתה אומר והוא ישר מבצע , אבל לא הבנתי איך אני מפעיל אפשרות זאת ואיך אני משתמש בה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
בוקר טוב. בשעות האחרונות פירמטתי את המחשב הנייד. השארתי את המחיצה של המערכת הפעלה הקודמת כדי להעביר את הקבצים. אני מעוניין להעביר את הססמאות,העדפות והסימניות של האינטרנט אקספלורר שהיה במחשב לפני הפירמוט למשתמש הנוכחי. ניסיתי לעשות זאת כמו עם המוזילה, C:/users/user/AppData ומשם להעתיק את התיקיות של IE במקום הנוכחיות אז זה לא שינה כלום. איך אני יכול להעביר את הפרטים? תודה והמשך יום טוב. עדכון: סימניות הצלחתי להעביר. אבל הסיסמאות קריטיות בשבילי.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
תגיבו בבקשה עם מישו עשה יותר מהירות ובאמא שלי שזה אמיתי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
שלום לעוזרים ולמנסים, יש לי תוכנת גיבוי Backup exec וכרגע היא מגבה נתונים באופן מושלם: תיקיות, SQL, ואקסצ'יינג'. כרגע הגיבוי מתבצע לקלטות. אני רוצה להעתיק את אותו הגיבוי למיקום נוסף. דיסק קשיח חיצוני ברשת. הדיסק מזוהה ברשת, ויצרתי מיפוי לכונן בשרת המפעיל את ה Backup Exec. אפשר לקבל הסבר עם דרך פשוטה להעתיק את הגיבוי או ליצור גיבוי חדש לדיסק חיצוני ברשת. אם יש אפשרות להעתיק את הגיבוי הקיים למקום נוסף - עדיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
דרייברים למחשב IBM אני צריך לחפש באתר של LENOVO ? זו אותה חברה ?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני עם הבעיה הזו וזה כבר התחיל להציק. כל פעם שאני פותח לינק בטאב אחר נפתח לי אוטומטית עוד טאב של google analytics, שמוביל אחרי כמה שניות לגוגל. זה קורה בכל הדפדפנים. (בפיירפוקס עוד בסדר בגלל הNoScript) מה אפשר לעשות נגד התופעה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מוריד כבר פעם שניה תוכנה של כ600 מגה, וכבר בפעם השניה, בסביבות ה70-75% הovernet נותן כל הזמן הודעות של "file corrupted" ו"part not found" והקובץ תקוע כבר יומיים באותו מקום (מגיע ל73%, יורד ל72% וכו'), edonkey לא נותן הודעה כזו אבל מתנהג אותו הדבר. הבעיה הזו מוכרת? זו בעיה של אחד מקבצי הpart אצלי או של אחד ממקורות ההורדה? (דרך אגב, זה קובץ די נפוץ, יש לו יותר מ200 מקורות)
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת בבקשה איך אני עושה שיראו את הטמפרטורות בתוכנה EVEREST על המסך ה LCD של ה G5 אם מישהו יכול להסביר לי אני מאוד ישמח ראיתי פה מישהו בפורום שעשה את זה אבל אני לא זוכר מי זה. תודה נתי
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הורדתי סרט, וכשניגנתי אותו הוא בא עם רצועת סאונד בגרמנית, כשברקע, בחלש יותר, שומעים את האנגלית. לצערי בשורת משימות לא רואים את החץ של "דיירקטסב" ובמדיה פלייר האופציות של השפת דיבור לא משפיעות על זה. מישהו יכול להסביר לי איך להעיף את הרצועת סאונד הזאת? אולי בנגן אחר?
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא קישור לקאזה הכי טובה ובלי ספאמים בבקשה!!!! תודה לכולם!!!
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני משתמש חדש בפורום זה וזקוק לעזרתכם המקצועית. הבעייה: תוכנת האנטי וירוס (2002 גירסה מלאה)תקעה לי את המחשב, ולכן הסרתי אותה ע"י מערכת ההפעלה win me. וכאן מתחילה הבעייה. כל פעם שמפעילים את המחשב ישנה ההודעה הבאה: Error:NAV Auto-Protect is unable to start: SYMEVNT.386 is not loaded-you may need to reinstall Norton Antivirus to correct the problem. הבעייה שאין ברשותי דיסק לבצע התקנה חדשה אז איך נפטרים מההודעה בדרך אחרת?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני משתמש ב-Winamp 3 וכשאני מכניס דיסק, החלון הקטן של ה-CDDB עולה אבל אומר לי שהוא לא מותקן ואז נסגר תוך 2 שניות בערך.... למה זה? למה הוא לא מזהה את הדיסק (דיסק בכלל לא נדיר ובהחלט אמור להיות מזוהה)? ניר.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אני קניתי דיסקים של 900MB ו100 דקות אבל התוכנה נרו מראה לי רק עד 870 איך אני עושה את זה שזה יראה לי עד 900?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-