תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
וזה אחרי שכל תוכנות מה- STARTUP עולות ל-WINXP, והמחשב מוכן לפעולה. ואז מופיעה ההודעה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש מופיעה לי הודעת שגיאה עוד לפניי שהאקספלורר עולה... בדקתי ב msconfig ובדקתי בתיקיית הפעלה ובמשימות מתוזמנות, אין שום דבר בשם הזה שעולה בתחילת המחשב ואני לא יודע איך להפסיק את זה... הנה תמונה של השגיאה: ד"א נראה לי שזה איזה סוג של טרויאני או משו כי גם למחשב הנייד שלי עכשיו יש משו דומה אבל שמות אחרים של קבצים... spybot לא מוצא לי כלום... וגם לא האנטי ווירוס שלי... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לא נותן לי להכנס לשום אתר. מה אני אמור לעשות עם זה?
-
- 12 תגובות
- 38.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מופיע לי בכניסה לבלוג טי וי ובכניסה לצאט נענע. אותה ההודעה פשוט זאת ההודעה של צאט נענע. מה עושים? תודה לעוזרים! שיר.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כשאני מוריד סרטים או סדרות באימיול יש קבצים שהוא לא מצליח לפתוח ואומר שחסר קודק הורדתי את כל חבילות הקודקים שאני מכיר ואני מקבל בקבצים מסויימים את ההודעת שגיאה הזו cood10D1 מישהו נתקל בזה? יש פתרון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי צריך דחוף את עזרתכם, התקנתי כרטיס מסך חדש 7200GS--PCI-E 256MB DDR2-TV OUT DVI וכתוצאה מכך נותרה לי בעיה , VIDEO CONTROLLER (vga compatible) היכן אני יכול למצא את זה? הייתי באתר של מיקרוסופט אבל לא פתרתי את הבעיה. עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מצורפת תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. בעת הפעלת תוכנה קופצת הודעת שגיאה: ניסיתי להוריד קובץ fpspr30.ocx מהאינטרנט ולמקם אותו באותה תיקיה ממנה אני מפעיל את התוכנה. בנוסף, פיזרתי העתקים ב c:\windows\system32 c:\windows\sysWOW64 הפעלתי את שורת הפקודה כאדמין וניסיתי לרשום את הקובץ הנ"ל. יצויין שניסיתי לעשות זאת מתוך שורת הפקודה משתי המיקומים הנ"ל. השתמשתי בפקודות: regsvr32 fpspr30.ocx regsvr32 /u fpspr30.ocx regsvr32 /i fpspr30.ocx אחרי כל פקודה קיבלתי שגיאה: תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין Microsoft Visual C++ 6.0 Standard Edition ואז משום מה נעצרה ההתקנה (הקבצים תקינים) בבואי להתקין שוב אז רושם לי הודעת שגיאה (מצ"ב). ואני לא מבין מה הבעייה?? התקנתי גם במצב בטוח אין אפשרות לעשות הסרה של מה שהותקן כבר כי זה אפילו לא יצר את הסיפרייה. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לשחזר SYstem Image. עברת מכונן קשיח, ממנו יצרתי Image, לכונן SSD. את ה Image שמרתי על כונן חיצוני. כל ההליך נראה שמתנהל כהרגלו [הפעלת המחשב מה Recovery CD, בחירה ב Restore using an Image, וכן הלאה], אך ממש כאשר הפעולה מתחילה, אני מקבל את השגיאה הבאה: ישנן הצעות? נכון לעכשיו אני בין שמים לארץ ???
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי בתקופה האחרונה קופצת לי הודעת שגיאה כשאני גולש באינטרנט (מצורפת תמונה). ההודעה קופצת סתם כך גם אם הדפדפן פתוח בלי טאבים כל 15 או 20 דק'. בגלל שרשום בהודעה משהו על פלאש ניסיתי לעדכן את הפלאש במחשב ואת הפלאגין בדפדפן. אני עובד על וינדוס ויסטה עם פיירפוקס 4 (התקלה הופיעה גם כשהשתמשתי בגרסה 3.6). למישהו יש רעיון ממה זה נובע? תודה מראש, ערן. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום כשאני עושה EXPORT ומשתמש ב 2 ProCoder Canopus אני מקבל הודעת שגיאה (ראה קובץ מצורף). מה הבעיה? ואיך אני פותר אותה? יש למישהו רעיון? והסרתי והתקנתי מחדש ככה שניסיתי את זה כבר. http://www.av.co.il/_Uploads/912Er.JPG
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אופיס 2007 עם חבילת עברית על WIN7 הכל היה בסדר, עכשיו פתאום כשאני מנסה לפתוח את האווטלוק אני רואה את התוכנה נפתחת לשבריר שנייה רואים את כל המיילים ואז המסך נסגר ומתקבלת הודעת השגיאה הזו שלא מסבירה יותר מדי: הסרתי ריסטרטי התקנתי מחקתי אפילו את הספרייה של האוטלוק תחת USERS וכו.... כלום לא רוצה לעלות. יש לציין ששאר האופיס כן עולה בלי בעיה. למישהוא יש רעיון מה אפשר לבדוק הלאה :s05: תודה.
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח קבצי PDF מתקבלת הודעת: AcroRd.exe - שגיאת מערכת {אין אפשרות לאתר רכיב } הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSVCR71.dll . התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. משהו יכול לעזור לפתור את הבעיה תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE 2600XT ומערכת הפעלה ויסטה. התקנתי את גירסה האחרונה של ה CATALYST 7.8 וכשאני חוזר למחשב לאחר חוסר שימוש במחשב של שעה שעתיים המסך מהבהב ואז אני מקבל הודעה כזו:"מנהל התצוגה הפסיק להגיב ונעשה שיחזור" ואז אני חייב לכבות את המחשב ולהדליק אותו שוב או לעשות ריסט. האם יש פתרון לזה? האם זה באג כלשהו בויסטה? דרך אגב אני התקנתי את העדכונים שיצאו לאחרונה שאמורים לשפר את התאימות והביצועים אבל זה לא פותר את הבעיה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
הכל התחיל בזה שהורדתי קובץ וידאו בקודק/פורמט x.264 (יכול להיות שאני מתבלבל בשם) אבל לא הצלחתי להפעיל אותו בגלל שלא היו לי הקודקים המתאימים. חיפשתי קצת באינטרנט והורדתי כל מיני קודקים אבל אף אחד מהם לא עזר. לא מספיק שהם לא עזרו, עכשיו בכל פעם שאני פותח תיקיה/לוחץ על/מפעיל קובץ וידאו מסוג מסוים (הפורמט הוא בדרך כלל AVI) קופצת הודעת שגיאה שאומרת "xvidcore.dll not found". הוידאו עצמו עובד מצוין אבל בכל פעם אני צריך ללחוץ על "ok" כדי לסגור את ההודעה הזאת, והיא קופצת פר כל קובץ שמופיע בתיקיה וזה פשוט מחרפן אותי יש פתרונות לבעיה הזאת? *צירפתי סקרין שוט של ההודעה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הנה תמונה: ההודעה הזאת הופיע הפעם הראשונה לאחר שמחקתי את האנטי וירוס: AVG, והתקנתי אנטיוירוס חדש: kaspersky תודה מראש, אני מקווה שהכותרת תיקנה.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעדכן באופן ידני או שהאנטי וירוס מנסה לעדכן אוטומטי אני מקבל את ההודעה: Sever Connection Failure ניסיתי להתקין מחדש כמה פעמים ואפילו ניסיתי גירסא שונה וזה עדיין עושה את זה ואני חייב לעדכן! מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, אופיס 2007 בעל SP2 - מערכת הפעה חלונות 7 32 כאשר מנסים לשלוח מתוך WORD קובץ (תחת קובץ - שלח) מתקבלת הודעת שגיאה word couldn't send mail because of MAPI failure : "attachment open failure " כאשר משנים את שם הקובץ לאנגלית אין שום בעיה לשלוח אותו אין שום בעיה לשלוח את הקובץ בדרכים אחרות (שלח לנמען דואל מ-EXPLORER או כאשר מצרפים אותו כמסמך מצורף בצורה ידנית) תודה, גבריאל
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשחק המדובר הוא KAIN BLOOD OMEN(הראשון). התקנתי את המשחק מהדיסק(או לפחות ממשהו דמוי דיסק ),וכל פעם שאני מנסה להפעיל אותו יש לי הודעת שגיאה. ההודעה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בכל פעם שאני פותח, עוצר וממשיך לנגן או סוגר וידאו ב-bsplayer (2.57) אני מקבל את הודעת השגיאה הזו: ניסיתי לחפש באינטרנט פתרונות אבל שום דבר לא התאים למערכת ההפעלה שלי (7) יש למישהו פתרון לבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה קורה ב85% מהפעמים שאני מעלה את הוינדוס, ישנה הודעה Svchost.exe Application Error The instruction at "0x0000000" referenced memory at "0x0000000". the memory could not be "writen". לפעמים כתוב Writen ולפעמים Read לפעמים המס' הוא 0x0000000 ולפעמים יש מספר אחר עם אותיות יש לי אפשרות ללחוץ OK/CANCEL זה איכשהו מבטל את כרטיס הקול, ואי אפשר להפעיל יישומים אחרים (אלא אם כן לוחצים CANCEL ואז כן אפשר להפעיל תוכנות אבל אין קול) אני פשוט מכבה את המחשב כ-5/7 פעמים עד שההודעה לא מופיעה ורק אז מצליח לעבוד כמו שצריך. יש למישהו רעיונות? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי המון שירים חדשים על המחשב, כשאני לוחץ פעמיים אני מקבל את זה: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Music1.jpg בנגן Mv2 Player הוא פשוט לא מנגן. זה ממש מוזר, אני חושב שזה קורה רק בסינגלים כי לפני כמה ימים הורדתי איזה 7 אלבומי טראנס, וכל השירים שם עובדים מצויין. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי עד שאקנה את הנתב שלי, להתקין את החייגן האוטומטי של טריפל C, כדי להתגבר על הבעייה של החייגן הידני. אלא מה: כאשר אני מפעיל את המחשב והחייגן האוטומטי מופיע, ברגע שאני לוחץ על לחצן "התחבר" Windows מונע מהחייגן להתחבר ומציג לי את הודעת השגיאה הבאה, שנראית כמו זו של Net.Framework: ראו תמונה מצורפת. הדרך היחידה שאני יכול להתמודד עם הבעייה, היא להכניס ידנית את שם המשתמש והסיסמא שלי, ואז הוא מציג רק עוד פעם אחת את ההודעה ולאחר לחיצה נוספת הוא מתחבר כהלכה. למה זה קורה??? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-