עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MasterGal,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי באיזה תוכנה אני יכול לפתוח את הקובץ הזה (ניסיתי ב CLONE CD אבל זה לא הלך) תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. האם זה בכלל פיירוול ? שאני מפעיל תוכנה (כמובן שצריכה ת'אינטרנט) ,התוכנה הזו לא חוסמת ... ואני הורדתי את גרסת ה-freeware

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  3. http://babalyemen.com/yemen/index.php?option=com_seyret&Itemid=28&task=videodirectlink&id=916/%D8%A7%D9%84%D9%8A%D9%85%D9%86%20-%20%D9%85%D9%86%20%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AB-%20%D8%AA%D9%88%D8%B4%D9%8A%D8%AD%20:%20%D9%8A%D9%82%D8%B1%D8%A8%20%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87.htm

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם השאלה שלי היא האם יצאה גרסא רשמית למסנג'ר 8 או שזה עדיין בטא? בכל מקרה-אפשר לינק להורדה של הגרסא הכי חדשה שיש? תודה מראש, אבי.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by master whilee,

ברשותי מצלמת אינטרנט USB של LOGITECH. שאלתי היא האם יש תוכנה, שיכולה לעשות CAPTURE של הוידאו המתקבל מהמצלמה, ולהציג אותו על מסך מלא, או לחילופין, האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן לבחור חלק מסויים במסך (החלק בו אני מקבל את הוידאו, בתוכנת הMOVIE MAKER למשל), ושמה את החלק הזה על כל המסך. אודה מאוד לתשובות, או לרעיונות נוספים. אני מדגיש כי חשוב שהוידאו מהמצלמה יתקבל על כל המסך, או לפחות על רובו הגדול. התכוונתי לפרסם את הת'רד הזה בפורום תצוגה וגרפיקה... סליחה על הבילבול, ואבקש להעביר את הת'רד.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by matan101010,

פתאום אני מפעיל את המחשב ורואה שהסמלים שלי נעלמו כאילו הם נהפכו כזה לסמל של קובץ שלא מזוהה ואני לא יודע מה קרה איך אני מסדר את זה?(זה לא בכל הסמלים)

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by omri_ro,

עם אופציה שיחזור/הסתרת החלון ע"י מקש קיצור ורצוי אחת חינמית

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by zaroor,

שלום רציתי לדעת איזה תוכנות דיאגנוזה לחומרה יש וגם לגבי תוכנת MEMTEST86 רציתי להוריד ולבדוק אבל באתר שלהם יש הרבה אפשרויות לכל מיני סוגים מה מומלץ לבחור שם?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by LTE,

שלום לכולם ! רציתי המלצה לתוכנה שמשמשת כתחליף לתוכנת הסייר של ווינדוס שלי שהפסיקה לעבוד לי כמו שצריך !!! בתודה מראש !

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  10. Started by wooper,

היי הרבה פעמים אני מדפיס כתבות מאתרים שונים ואחרי שהמדפסת מסיימת עמוד אז בעמוד הבא רואים שורה חתוכה או אפילו שורה חסרה איך אפשר להדפיס בלי שהשורות יחתכו?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  11. אני רוצה לגבות אותם, כדי שאם בטעות נמחק לי משהו או סתם יש בעיה, לא אצטרך לחפש אותם ולהתקין מחדש אחד אחד אני יודע שיש PLUGIN שעושה את זה, אבל אני רוצה לעשות את זה ידנית. איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by Arziv,

שלום חבר'ה יש לי וורד 2003 ואקרובט 6. לפני כיומיים עדיין הופיע סרגל הכלים של האקרובט בוורד, שבעזרתו אני הופך מסמכי וורד לPDF. אך היום איני רואה את הסרגל, ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של האקרובט - לא הצליח :-\ איזה עוד אפשרויות עומדות בפניי? תודה רבה לעוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by WarNet,

היי,מישהו מכיר תוסף כזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. חיפשתי המון תוכנות והתייאשתי כבר. האם יש תוכנה בעזרתה ניתן להדביק כתוביות לסרט לצמיתות בלי לשנות או להגדיל את גודל קובץ הוידאו בהרבה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, לא ידעתי לאיזה פורום הבעיה הזאת מתאימה יותר, אז אנא סלחו לי אם זה לא מתאים לכאן אז ככה, יש לי מצלמת וידאו חדשה של JVD מדגם DV משהו, המלצמה מגיעה עם יציאת MINIUSB, לחיבור המצלמה למחשב דרך USB, ועם תוכנת IMAGE MIXER WITH VCD, בעזרת התוכנה עם הכבל אני יכול לראות את הסרטים שצילמתי עם המצלמה על קלטת וידאו, במחשב וגם להקליט אותם למחשב. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לקליט את הסרט מהקלטת שבמצלמה אל המחשב כקובץ AVI ,דרך התוכנה שקיבלתי. בתחלה ההקלטה עובדת בסדר גמור, אך לאחר מספר דקות הסנכרון בין הפס קול לבין התמונה נדפק, ואני מקבל את האחד לפני שני וכ"ו. אין לי מושג כתוצאה ממה נגרמת הבעיה, אולי התוכנה דפוקה, אולי המצלמה, אולי הכבר, אולי יש עוד איזה סיבה. יש לי USB2, על מעבד P4HT…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by mishiago,

יש לאחותי פרוייקט והיא צריכה שאני אחבר לה שיר אחד משלושה שירים בצורה של מיקסוס, זאת אומרת שאנ מתכוון לקחת חלקים בודדים משלושה שירים ולהפוך אותם לשיר אחד... עזרו לי בבקשה במציאת תוכנה אשר תתאים לי בנושא זה... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הפרמטר היחיד שאני מכיר זה ה-KBPS שככל שהוא יותר גבוה כך האיכות יותר טובה. אני בטוח שיש עוד פרמטרים, שרוב האנשים כמוני לא מכירים. אם מישהו מתמצא ויכול לפרט על מה שהוא מכיר אני אשמח.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול אם מישהו יודע על תוכנת Borland Delphi מהי ומה עושים איתה

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by tomer_et,

מכירים תוכנה לשינוי גודל מחיצה בדיסק חוץ מ - PartitionMagic?

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  20. Started by iSolt,

יצרתי משתמשים בPLEX איך אני מעניק גישה לתיקיות מסוימות? לא מוצא את זה בהגדרות

21. Started by omer0777,

שלום הורדתי icq 6.5 וגם 6 ושאני נכנס לicq הכל בסדר ואז שאני נכנס לרשום הודעה לחבר זה נתקע לי עם אתם יודעים אני ישמח כ ל כ ך ויש לי מחשב חזק אז אין שום קשר למחשב

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by xTz,

יש לי שני דיסקים את הראשון חלקתי לשני מחיצות, השני נשאר שלם יצא שאחרי התקנה של ויסטה על מחיצה C, האותיות של המחיצות של הדיסק הראשון היו C,E והדיסק השני השלם D יש אפשרות להחליף בין D ו-E בלי ששום דבר יפגע? תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by kobi_sion,

יש לי פרסומות שהתלבשו לי על האקספלורר יש איזה תוכנה אם אפשר חופשית שתנקה את הפרסומת / רוגלה הזו שקופצת עם פתיחת הדפדפן.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  24. שמתי לב שכל הסרטים שמקודדים בAC3 יש איתם בעיית סאוננד, אני שומע סאוונד אבל ממש חלש, אני חייב להגביר הרבה את המגבר באופן יוצא דופן, לעומת סרטים רגילים ששומעים רגיל בלי בעיה. דבר זה קורה לי בכל סרט בפורמט הזה ולכן אני חושב שזה קשור להגדרות במחשב, בטח של הAC3. אצלי מותקן במחשב הגירסא הכי חדשה של הקודקים של קאזה לייט KAZAA LITE CODEC PACK 2.04 . מה עליי לעשות כדי לשמוע בעוצמה נורמלית?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by Lirux,

ששומעים שיר בwinamp ומנמיכים את הווליום דרך התוכנה אז זה בעצם מוריד את ה WAVE בבקר ווליום (הסמל הקטן של הרמקול בtask bar) בניגוד לוינאמפ, מדיה פלייר מנמיך בדרך אחרת שלא מנמיכה את הwave. האם אפשר לעשות שwinamp ינמיך באותה צורה? כי אני מדבר הרבה עם חברים דרך skype ולפעמים אני רוצה לשמוע שירים ברקע ואז כשאני רוצה להנמיך את השיר כדי לשמוע אותם אז זה מנמיך את הwave מה שמנמיך את הווליום של מי שאני מדבר איתו וככה אני עדיין לא שומע אותם.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.