תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש עדכון ביוס ללוח ישן של ABIT-VL6 מפני שהחלפתי למעבד קצת גדול יותר והלוח לא מזהה אותו רק 400 והמעבד 800 לא נתקלתי אף פעם בבעיה כזו ואמרו לי שאני צריך לעדכן אז מי שיודע שיתן לי לינק ישיר לעדכון תודה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל, אני לא מצליח למצוא את הגירסא המלאה שלו. הורדתי את המסור 3 בפורמט הבא: Saw.III.UNRATED.DVDRip.XviD.Heb-Sub.By.MovieMaker.www.ILPD.us ואני הרי רוצה לצרוב את זה שיהיה אפשר לראות את זה בדי.וי.די. אני צריך להמיר את זה בתוכנה הנ"ל והעניין הוא שאני צריך את הגירסא המלאה. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
יש ברשותי 30 קלטות וידאו ואני רוצה להעביר את תוכנן לדיסקים של DVD. איזו תוכנה ואיזה ציוד נדרש על מנת לעשות זאת ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים וירוסים תקפו את המחשב שלי כתוצאה מתוכנה שהורדתי מהאינטרנט שהייתה אמורה להיות תוכנה לצפייה בוידאו...להערכתי הצלחתי למחוק את אותם וירוסים מרגלים וכו'(שהגיעו בכמויות ענקיות אגב) , אבל אני מחפש תוכנה או משהו שיעזור לי להתגונן בפני הדברים האלו למשל בעבר הייתה לי תוכנה שאינני זוכר את שמה שעל כל אתר שהייתי מחפש הייתה עושה לי מבחוץ סימון של אתר בטוח לכניסה, אתר לא בטוח, ואתר לא ידוע..בכול מקרה אני מחפש אפילו משהו יותר חזק שלא ייתן לי בכלל להכנס לאתרים מסוכנים גם אם אני ארצה אז אני אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות... תודה.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
באקספלורר אני יודעת שתיקיית המועדפים נמצאת בנתיב: C:\Documents and Settings \ yonit \ Favorites אבל היכן נמצאת תיקיית המועדפים של כרום גוגל ופייר פוקס? בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 42.7k צפיות
-
-
^^^^
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
משהו יודע אם התוכנה חופשית או שהיא נדפקה לי והיא רוצה רק ממני הרשמה?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לראות סרט על הDVD שמחובר לטלויזיה שלי עכשיו הוא קורא רק AVI ואם אני רוצה כתוביות הן צריכות להיות מובנות על הסרט מצאתי איך להלביש את הכתוביות על הסרט אבל הוא יוצא בפורמט MKV שה-DVD לא יודע לקרוא... וכאשר אני ממיר בתוכנה יעודית מ-MKV ל-AVI זה משום מה מוריד את הכתוביות.. אני מחפש תוכנה שיכול לגם להלביש כתוביות על הסרט וגם להמיר לי אותו לפורמט AVI תודה
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, אני עובד במשרד המנוהל על ידי שרת EXCHANGE SERVER - STANDARD EDITION. מנהל הרשת מעביר POLICIES מדי פעם כגון: 1. קביעה כי שומר המסך יחל לאחר X דקות. 2. המחשב יינעל לאחר X דקות. 3. כל יומיים המחשב יבצע סריקת וירוסים. 4. שינוי סיסמה כל X שבועות. 5. ועוד ועוד. . . איך אני מצליח לנטרל את מנהל הרשת לבצע את הפקודות על המחשב שלי ?
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אווקיי אממ אני צריך המלצה לאנטיוירוס ופיירוול עכשיו עשיתי חיפוש ומצאתי הרבה תגובות על Kasperasky ואכן החלטתי להשתמש אבל .. ראיתי שהרבה דיברו על sygate בתור פיירוול ולפי מה שראיתי symantec קנו את החברה או משהו.. עכשיו מצאתי מקום שאני יכול להשיג את הגירסא הינמית של התוכנה.. האם ישתלם להוריד אותה בכך שישכול להיות כי לא אקבל עידכונים יור וכל' ?? ואם יש לכם עוד המלצות אשמח לקבל בתודה מראש, דור
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
באמת שכבר חיפשתי בגוגל לא מצאתי... אין לי עליו עוד פרטים חוץ משרשום עליו גם labelflash תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי תקשיבו ,נכון שפותחים את everest אז יש לכם ליד השעון את הטמפ' של כל רכיב במחשב? אז מה אומרים כל הצבעים שיש עליהם(ירוק,שחור,אדום וכו...) הנה: תודה.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל המלצות לתוכנה כזו? (באנגלית, אני יודע שאין בעיברית ) אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לרשום דברים במסמכי טקסט (notepad( ולא רק במסמכי אופיס. אני מכיר (מפעם) כמה תוכנות כאלה והן לא משהו, לכן אני צריך המלצות. תודה, lazyboy
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי באג\בעיה בתוכנה MSI-AB. שאני בוחר בהצגה של טמפרטורה מעבד, כל הזמן מופיע לי שהמעבד על 100 מעלות. כמובן שזה לא המצב בפועל, כי שאני משחק ומפעיל ברקע את HWMonitor אני רואה שהמעבד נמצא באזור ה-70-75 מעלות. העניין הוא שזה חשוב לי לעקוב אחרי הטמפ' בזמן משחק כי המעבד שלי ב-OC. מישהו נתקל בבאג הזה ויודע איך לפתור אותו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יכול לגלוש ב-FF לדוגנמא אני נכנס לאתר שלכם והוא מעביר אותי ישירות לפה בינתיים אני גולש ב-IE איך אני מסדר את זה? באתר הזה:http://wiki.answers.com/Q/How_can_you_resolve_error_lander_in_mozilla רשום להסיר את MEGAUPLOAD TOOLBAR הסרתי ועכשיו ,הוא לא נותן לי בכלל גישה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן, פירמטתי את המחשב בגלל תקלות כאלו ואחרות.. והכל עובד נפלא, פרט לבעיה אחת קטנה-גדולה: אין לי סאונד. נכנס לקונטרול פאנל -> סאונד.. והכל אפור, ככל הנראה חסר לי דרייבר יש לי לוח אם של אסוס, דגם p4s533mx הצ'יפסט הוא SiS 651 מריץ WIN XP PRO SP3 וכידוע לי אני זקוק לדרייבר של Realtek AC'97 ניסיתי להתקין את הגירסא האחרונה של הדרייבר מהאתר הרישמי של רילטק, גירסא A406 (או 4.06) ההתקנה מגיעה לכ-50%, ומודיעה על כך שאני עומד להתקין תוכנה שלא נבדקה תאימותה עם WIN XP, "האם להמשיך?" אחרי האישור, הפרוגרס-בר של ההתקנה קופא לכ-20 שניות, ולפתע מתבצע RESTART מיידי! פשוט מסך שחור, והמחשב מופעל מחדש. * לאחר מכן ניסיתי להתקין גירסא ישנה יותר, אך אותו הסיפור.. מה עוד ניסיתי? נכנסתי לאתר של…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה פשוטה ש"עושה את העבודה" ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה אני צריך אנטי וירוס נוד 32 תישלחו לי לינק ישיר האם אפשר אני צריך את זה דחוף מאוד !!! :-\
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום חבר'ה ... אני צריך win xp sp2 אם אפשר בתוספת עיברית ושיהיה להורדה ישירה בחלק אחד אני חייב את זה דחוף כמה שיותר מהר.... מי שיוכל לעזור לי אני מודה לו מראש... :xyxthumbs: תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת ANTI SPYWARE שעובדת ב Win XP64 כי רוב התוכנות או לפחות אלו שנחשבות לא עובדות עליו. בנוסף אני מחפש גם תוכנת registry cleaner ל xp64 תודה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
חשובה לי יכולת המספור ובנייה של טבלה מרכזת של כל שלב. מעין פירוט של השלב. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק מאוד שקניתי לאחרונה: אטלון 64 3000+ לוח אם טוב של GIGABYTE גי'גה זכרון פנימי וכו'.. יש לי בעיה שלפעמים , בעיקר כשאני מפעיל את הEMULE, אני מרגיש שהמחשב עובד לאט (לא סוחב מספיק) ושהCPU עולה יותר מדי. גם לכם זה קורה? אתם יודעים מה יכולה להיות הבעיה? אולי צריך עוד זכרון DDR? ולדבר השני, אתם מכירים תוכנה שמספקת תוצאות על ביצועי המחשב? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמחליפה את מנהל ההורדות של אינטרנט אקספלורר (...Save as) למנהל הורדות שנראה כמו מנהל ההורדות של פיירפוקס שמרכז את כל ההורדות בחלון אחד. אני לא רוצה מנהל הורדות כללי, אלא מנהל הורדות קטן ומהיר עם ממשק יפה שרק מחליף את החלון של Save as.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-