עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by overload,

בקבצים שאני משתף שנמצאים בחלון "שיתוף", על מה משפיעה העדיפות שלהם(גבוה, רגיל, נמוך הפצה....) ? מה הכי כדאי לקבוע ?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by rk666,

זאת השאלה אנשים, מה עדיף KVCD או ?SVCD ומה זה לעזאזל XVCD? מה זה כל הקידומות האלה? כמעט כל הABC ;D

3. משום מה התלבש לי על הכרום tool bar ומנוע החיפוש של sweetim הזה בזמן שהתקנתי תוכנה מסויימת. הסרתי את כל מה שקשור לsweetim בהסרה של תוכניות ,אך המנוע חיפוש שלו עדיין מופיע.כנראה מדובר ברוגלה מסויימת. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yafa27,

יש לי נרו 7 וכשאני צורבת דיסק לדי וי די אני לא רואה את מה שהוא צרב בדי וי די אלא רק קבצי שמע ולא כל מה שצרבתי מישהו יודע איך אני צורבת כדי שאני אוכל לראות סוף סוף ?

5. Started by eladbu,

שלום כולם רציתי לדעת אם יש לכם הצעה לתוכנה בסגנון i-Catcher למעקב אחר מצלמות בבית.אגב תוכנה מעולה חבל שלא בחינם יש לכם משהו בסגנון להציע...???

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  6. Started by Stranger,

תנו לי קישור או משהו .... תודה רבה יום טוב! 8)

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by homart,

יש חיה כזאת?? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ran1809,

יש לא את הנרו החדש 8 ואני רוצה להשתמש באופציית ה Lightscribe ואני לא מוצא איך עושים זאת בתוכנה? תודה מראש רן

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by elad-k1,

מישו יודע איך משתמשים עם התוכנה הזאת??

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  10. קניתי לא מזמן firewall של Norton, וכשהוא פעיל (enabled), אני לא מצליח לגלוש באקספלורר. יש לי אקספלורר 6 ומערכת הפעלה Windows XP בתודה, גולש מודאג

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by eytan76304,

כשנכנסים למנהל משימות ה iexplore.exe =178,580K לעיתים יותר למטה ה Commit Charge מראה 1225M/1244 מערכת XP IE7 זיכרון 500K איך לשפר ביצועים

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by x-boy_24,

שלום . עכשיו גלשתי באינטרנט ופתאום המוזיקה הפסיקה לנגן . נכנסתי להגדרות של הווליום ואני לא יכול לשנות שם שום דבר . איך אני יכול לסדר את זה ? תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by david_borohov,

שלום. לא הייתי בטוח אם הבעיה הזו מתאימה לפורום הזה...אך אני מקווה שתוכלו לעזור לי. הפעלתי על המחשב עריכה של אבא שלי נורטון גוסט (עקב בעיות מרובות). הגוסט פתר את הבעיות אבל יצר אחת חדשה....הוא מחק לי מחיצה שלמה (את כל כונן D) כך שבעצם איבדתי את כל החומר שהיה במחיצה זו. אני לא מצליח למצוא את החומר בשום מקום וגם סיסטם ריסטור לא עזר. החומר בדיסק הזה מאוד חשוב לי...אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד. תודה,דוד.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by maorsh18,

שלום, לאחרונה התקנתי XP חדש על כונן C כמו כן יש לי את כונן D שבו אני משתמש לגיבוי למוזיקה לסרטים לתוכנות ועוד... לאחר כמה שעות שהתקנתי תוכנות רגילות כמו תמיד אחרי פרמוט,שמתי לב שנעלמה לי תקיית הסרטים תקייה של כ 40 GB הבעיה היא שהיא נעלמה אבל לא נמחקה כלומר חסרים כ40GB שרשומים כמשומשים אבל לא מופיעים בפועל כמו כן בדקתי אם במקרה היא מוסתרה - ולא. ביצעתי חיפוס של הקבצים שאני זוכר את שמם ולא מצאתי כלום האם ישנה אפשרות להציל את הקבצים ע"י תוכנות?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  15. אני מחפש סדקה של תוכנות בחינם או לניסיון שיאפשרו לי לתת לאחותי (שלא יודעת הרב בתחום המחשבים) להוריד קבצי מוזיקה למחשב שלי ולצרוב אותם ללא כל אפשרות למשהו אחר. אז אני צריך תוכנות לשימוש מידי לדברים הבאים: חסימה של קבצים ותיקיות (הרבה מהם). אי מתן האפשרות לפתוח תוכנות רבות שאני מגדיר יחידנית. ניקוי כולל של כל הקבצים שיכולים להעיד על מעשי באינטרנט (אני לא חובב פורנו לכל אלא שחושבים שאני כן). ניטור כל הפעולוךת שהתבצעו במחשב. ואם אפשר גם חסימת האפשרות לשנות הגדרות במחשב שלי. זאת משימה מסובכת ויש לי רק שעתיים לעשותה,יש רעיונות כלשהם?. אני יודע שבישראל יותר מבמקומות אחרים התופעה של אחים קטנים וחטטנים נפוצה יותר. וענה עזרו לי במהירות האפשרית.

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  16. איך לעזזל אני מבטל את הבדיקה שהוא עושה בהתחלה שווינדוס עולה הוא בודק בערך כ 5000 קבצים .....(בדך סוג של בדיקה מהירה כזו) אבל זה מקפיא לי ת'מחשב בערך ל דקה וחצי !!!! עברתי על כל האפשרויות !! איך אני מבטל את זה !!? ועוד שאלה יש לו שם אפשרות של NETWORKING ATTACKS .......מזה בדיוק ? סוג של פיירוול ? האם כדאי לבטל את זה על מנת לא להכביד על המערכת כי גם ככה יש לי כבר פייר וול ? תודה.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  17. Started by Hitman_47,

אני מחפס תוכנה כמו טימר שאני רוצה שידליק דברים מסוימים בשעה שאני רוצה וסוגר תוכנות בזמן שאני קובע לו תודה לכל מי שעוזר

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  18. יש לי כמה תוכנות Mozilla ( Firefox, Thunderbird ) וגם מגוון Extensions... רציתי לדעת אם יש איזושהי תוכנה שבודקת עדכונים לכל אחד מהדברים האלה ומעדכנת אם צריך ( משהו כמו Windows Update / Office Update ) ?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by Liran -,

תגידו יש אפשרות לשנות גודל כתוביות בתוכנה MicroDVD ......? אין לי מושג אם זה קשור לכאן...אבל בכל מקרה תנסו לעזור ;D תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by The UnKnown,

אין מה להוסיף, תענו על השאלה הנ"ל. תודה רבה לכל העוזרים מראש.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by GoBo,

שלום אני עובד עם מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי פרו ועם microsoft outlook וכל פעם שמישהו שולח לי קבצים בהודעת האי מייל אני לא יכול לפתוח אותם כי הוא כותב שהתוכנה חסמה את הקובץ לטובתי ואני לא רוצה שום דבר לטובתי אני רוצה רק לפתוח את הקובץ מי שיודע איך אפשר לסדר שכן יהיה אפשר לפתוח קבצים יעזור לי מאוד מאוד

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by FuckMan,

שלום הורדתי למחשב שלי GTAIV זה עובד לי בלאגים עשיתי ריסטארט למחשב ועכישו הוא רושם לי שאני נכנס למשחק RGSLUNCHER הפסיק לפעול מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  23. Started by gll,

התוכנה של ווינדוס טובה אבל עושה לי בעיות האם יש תוכנה מומלצת קלה ופשוטה לתפעול שאפשר גם לחתוך ולערוך תמונות באופן בסיסי תודה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.