עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by wooper,

היי מישהו אמר לי שהוא מוריד ב utorrent במהירות ממש גבוהה ב 10 מגה אני משתמש בהגדרות הדיפולטיות שלא נותנות לי משהו ביצועים יש לי 5 מגה מה ההגדרות המומלצות ממשתמשים שמרוצים מהמהירות (בטוח יש פה מומחים ל utorrent) תודה בטעות פתחתי דאבל פוסט :-\

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by ssib,

היי חברים רק שבתי לשחק עם הטורנטים בינתיים משחקת עם qbittorrent. קצת קינפגתי אותו אבל אשמח לעזרה בגדרות מומלצות הן לצורך מיקסום תועלת בזמנים בהם זה הדבר היחיד שעובד והן לזמנים בהם התוכנה עובדת ברקע אבל יש עוד משתמשים ברשת. נתונים טכנים עקב מגבלות בזק כרגע מתאפשר לי עד 40 מגה יורד ועד 3 מגה עולה (כאמור בזק) ראוטר - d-link DSL-225 VOSL2 סוויטש- 10/100 (איני בטוחה איזו חברה) קליינט על מכונה המחוברת באופן קווי (דרך הסוויטש והראוטר) כרגע על WIN7. אם יש צורך בנתונים נוספים אמרו לי מה. (מורידה מפרטיים וציבוריים) אשמח אם תסבירו לי גם למה לעשות מה ולא רק מה לעשות כדי שאלמד מזה משהו. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by xtract1,

התקנתי את חיבלת האבטחה..ואני זוכר שהוא שאל אותי 3 אפשרויות...בהתחלה.. אם אני רוצה לעשות ALOW להכל..או רק לרשת..או בכלל לא.. עשיתי ברוב טיפשותי ALOW להכל..איך אני משנה את זה? אני רוצה לעשות שיהיה רק רשת חופשי כי יש לי רשת... XP PRO SP1

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by ag43,

שיניתי את הגדרות הבהירות בCATALYST CONTORL CENTER אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש ההגדרות "נשכחות" עד שאני נכנס לCCC ואז הן חוזרות לבד. יש לציין שהCCC נטען עם עליית הWINDOWS אוטומטית ורק כשאני נכנס לתוכו ההגדרות חוזרות.

5. אהלן פניה זו לכל אנשי התלת שביננו , עד לפני כמה ימים עבדתי עם כרטיס רדיון4870 חצי גיגה זיכרון והחלטתי להשתכשך לכרטיס מקצועי רדיון 2000, ומה הפלא לא שאין שיפור אלה מאיה עובדת כאילו היא במחזור, אני בטוח שזה משהו בהגדרות שצריך לעשות ואשמח לקבל עזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by ngn1,

יש לי חשבון ב- VMAIL ואני לא מצליח להגדיר את שרת הכניסה והיציאה בOUTLOOK בבדיקת הגדרות החשבון מודיע לי התוכנה שהבדיקה נכשלה, מה טעיתי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by benamos1,

עד לא מזמן כשהייתי כותב מילה בעברית או באנגלית בשורת הכתובת זה היה מפנה אותי ישר לתוצאות החיפוש בגוגל... פתאום זה לא מקשר אותי אלא כותב שהדף לא נמצא... איך אני מחזיר את זה?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  8. יש לי מקלדת מסוג TEAC SX60 ואני לא מוצא דרך להגדיר שימושים שונים לכפתורים. דרך הדרייבר אין אופציה.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  9. Started by maverick,

יש לי בעיה עם התוכנה הזו כי, משום מה, היא חוסמת לי את רדיו וואלה. אני מקבל את החלון של הרדיו אבל לא שומע כלום. רק כאשר אני עושה disable אני שומע משהו. יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  10. Started by borg,

איך אני מגדיר ב-eMule את ה-WebCache? אני צריך את ההגדרות של ה-ISP Proxyserver Settings.

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by Animor,

שלום, אני משתמש באוזניות Siberia V2 USB של Steelseries, שאמורות לקבל ככניסה מספר ערוצים ולהשמיע virtual surround, כך הגדרתי אותן בדרייבר שלהן. אני צופה בסרטים/סדרות עם Media Player Classic אבל נדמה לי שהוא מוציא שמע בסטריאו. האם MPC אמור לזהות אוטומטית את אמצעי השמע ולהוציא בהתאם סטריאו/5.1/7.1? אם כן, איך אני מוודא שזה באמת קורה? האם יש איזו הגדרה ידנית שצריך להגדיר על מנת שזה יקרה? אם כן, אשמח להסבר. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by edoson,

המסנג'ר החדש תומך בהגדרות שרתי דואר נוספים, מעבר להוטמייל. מישהו יודע מהם הגדרות שרת הדואר של יאהו? ומה בנוגע להצפנת SSL? קיימת? תודה , עידו.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. Started by elyaz,

כיצד אני יכול להגדיר אילו "כותרות אחרונות" (Latest Headlines) יופיעו לי בסרגל הכלים? כרגע מה שמופיע זה מה BBC, אני רוצה להגדיר שזה יהיה מאתר ישראלי כלשהו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ag43,

האם יש אפשרות לתת ערך מספרי לטקסט מסויים בוורד? לדוגמא - כאשר מורה כותבת מבחן ורושמת ליד כל שאלה כמה היא שווה (2 נק'), האם יש דרך להעניק את הערך הזה לטקסט של השאלה וכך להתעדכן כל הזמן מה סכום הניקוד (כדי לא לעבור או לפחות מה100)? אם לא - האם יש דרך אחרת לעקוב אחרי ניקוד כזה?

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. שלום. יש לי מחשב נייד של LG, בו בדומה לכל נייד יש מקשי Function, שפועלים בלחיצה על מקש הFn בנוסף לאחד מהF-ים. F3-F12 מוגדרים מראש לכל מיני פעולות, ואת הF1 והF2 אני יכול להגדיר בעצמי. מה שבעצם אני צריך לעשות זה לבחור תוכנית EXE שתפעל בלחיצה על Fn+F1/F2. העניין הוא שאני מעוניין שמקשים אלו יבצעו את פעולת "השיר הבא" ו-"עצור השמעה" בוינאמפ או במדיה פלייר, ולא ניתן לבחור בשביל זה תוכנית EXE. יש איזשהו סקריפט שיכול לעזור לי להגדיר את פעולות אלו. אני בגדול יכול לעבוד עם Visual Basic וליצור EXE, השאלה אם ניתן להגדיר כזו פעולה. כל עזרה שהיא תתקבל בברכה, תודה רבה מראש. נ.ב: צירפתי תמונה של תוכנת ההגדרה של המקשים הנ"ל. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by LeftRight,

יש לי בעיית טירינג ואני לא יודע איך להגדיר את הMPC בצורה הטובה ביותר כדי לקבל תמונה טובה אם אפשר הוראות איך להפעיל את הטירינג אני אשמח מאוד.. והאם יש קשר בין הדרייברים בכרטיס מסך לבין מה שרואים בLCD? האם אפשר לשפר את איכות הצפיה דרך הגדרות הדרייברים? **יש לי ויסטה אם זה חשוב**

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by eli33,

איך אני גורם לFF לזכור את השמות משתמש שלי אבל לא את הסיסמאות? אני ארחיב.. פעם שהייתי לוחץ לחיצה כפולה על השם משתמש נגיד בפייסבוק זה היה נותן לי לבחור מכמה שמות משתמשים ואז הייתי מקליד את הסיסמא.. עכשיו זה לא נותן לי את השמות משתמש..

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by gilp123,

שלום, יש לי לוח אם של ASROCK דגם ConRoeXFire-eSATA2. התקנתי מערכת הפעלה windows 7. לאחר שניסיתי להתקין תוכנה של קומפי ראיתי שלא ניתן להריץ את המשחק. לאחר בדיקה ראיתי שניתן על ידי האפשרות של virtual xp mode של מיקרוסופט להריץ את המשחק. הבעיה היא שאני צריך להגדיר ב BIOS את האפשרות ל VIRTUAL ואני ל יודע איך לעשות את זה. האם מישהו יודע ויכול לעזור לי ? תודה, גיל

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. שלום לכולם... הורדתי היום אימיול...ותהיתי אולי מישהו פה יעזור לי להגיד אותו כדי שאני אקבל את התוצאותך הכי טובות! בכל מקרה כרגע אני מקבל low ID מכל השרתים... אז אולי גם מישהו יעזור לי לפתור את זה! בתודה Anas-Nanas

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. התקנתי שרת סרבר 2008 ו-Exchange 2007, הפעולה בעצם היחידה שאני רוצה שהשרת הזה יעשה הוא תיאום פגישות עם יומן שיהיה למשתמשי הרשת, זה הפעולה היחידה שכרגע אני דורש משרת ה-EX... אין לי מושג בזה יותר מדיי ולכן הייתי רוצה לדעת האם אוכל למצוא עזרה כאן, מה אני צריך לעשות ?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by shafik,

שלום לכולם, אני מעוניין להגדיר GMAIL ב OUTLOOK 2007 אבל שיהיה מופרד מהתיבה שמוגדרת לי כרגע. עשיתי הכל לפי המדריך של מיקרוסופט אבל זה מעביר לי את כל המיילים לתיבה של ה EXCHANGE שמוגדרת כראשית ואני לא רוצה שהמיילים יעברו לשם. איך ניתן לבצע זאת? תודה רבה, איתמר.

22. Started by AKEL,

היי רציתי לדעת אם זה אפשרי להגדיר את ה-Gmail ב-Outlook Exchange 2013? בגדול אני מעוניין שברגע שאני ימחק דואר ב-Outlook זה ימחק לי מהחשבון Gmail מקווה שאני מסביר את עצמי נכון, האם יש אפשרות כזאת?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. היי אנשים! מישהו יודע איך להגדיר לכל הזמן שהכתיבה בICQ 6.5 (גירסה עם תפריטים באנגלית) לכתיבה מימין לשמאל בעברית? המון תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by jeyjey,

איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  25. Started by WarNet,

היי,איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.