עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by US,

קניתי היום צורב DVD של חברת NEC דגם 2510A. הייתי רוצה לדעת אם איזה תוכנה אני יכול לעשות Сopy , ליצור דיסקים , ועוד .. (דיסקים של 4.7 גיגה). תודה, אלון שטיינברג.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by ClassMulder,

שלום! מותקנת אצלי ESET INTERNET SECURITY 12. משום מה, לאחרונה (חודש-חודשיים) התוכנה נפתחת אוטומטית על חלון סריקה, ובנוסף נפתח הדפדפן על עזרה ל-ESET בנושא סריקת מחשב. בדקתי ברשימת ה-STARTUP, והפקודה לגבי ה-GUI היא כמו שהיא אמורה להיות - "C:\Program Files\ESET\ESET Security\ecmds.exe" /launch /hide ולמרות זאת, בכל הפעלה של המחשב אני צריך לסגור את התוכנה ידנית. אני מעדיף למצוא פתרון מסודר ולא להשתמש באיזה תוכנת מאקרו כדי לסגור את החלונות עבורי. יש למישהו רעיונות? תודה מראש!

3. Started by Zeev86,

האם קיים דפדפן שנועל את השפה האנגלית (או מעביר אליה) כשלוחצים על תיבת הכתובת?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by url,

תגידו יש איזה תוכנה שבודקת את מערכת הקול במחשב? משהו כמו גצשרל כרטיס המסך רק במקום כרטיס מסך כרטיס קול ורמקולים? :s05: אם כן אז תצרפו גם לינק אם אפשר

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by IG,

אני צריך תוכנה שסורקת את הרשת לפי שם שם\ סוג קובץ או לפי שם שם מחשב, רצוי חינאמית... השתמשתי בlan search pro אבל נגמרה תקופת הניסיון... ועוד בקשה: איך אני מוצא את כל המחשבים שמחוברים לרשת מתוך הMy Network Places או מ"חיפוש"? תודה

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  6. לאירוע קוראים BLUE SCREEN. בנוסף לזה שזה קורה לעיתים קרובות... שמתי לב שזה גם קורה כשאני עוזב את המחשב ואז המחשב נכנס למצב SLEEP ואז אחרי כמה שניות שאני על המחשב זה קורה... המחשב הוא דיי חדש וחזק, עדיין כמעט לא מותקנות בו תוכנות... אני לא מריץ כלום על המחשב ועדיין האירוע הזה קורה... בנוסף לאחר שהמחשב נכנס למצב SLEEP באופן אוטומטי (אחרי השומר מסך) כל כמה זמן אני שומע מן רעש כזה (כמו רעש של RESET)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לעשות זאת עם פקודת dir בדוס?? תודה..

8. Started by Dj_Infernal,

יש אתר שניקרא http://www.sounddogs.com/ יש שם הרבה סמפלים לפי קטגוריות ומסובך להיכנס לכל קטגוריה בתוך קטגוריה כדיי להוריד אותם אחד אחד. עכשיו כל הסמפלים נימצאים בספרייה http://www.sounddogs.com/mp3 מדובר בהמון המון סמפלים עכשיו איך אני יכול להוריד את כולם במכה? בשביל זה אני צריך תוכנה שמציגה את הקבצים של האתר ניסיתי עם ELITFTP .....היא ניתקעת באמצע הטעינה כי היא כניראה לא יכולה לטעון כזאת כמות עצומה של קבצים, אותו דבר קרה לי גם FLASHGET . אוליי מישהו מכיר תוכנה טובה?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by RammsteiN,

המסנג'ר לא נותן לי לשלוח קבצים לאנשים וטוען ככה:The file you attempted to send has been detected as potentially unsafe and was not sent.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  10. אז ככה..פרמטתי את המחשב לפני חודשים בערך.. כרגע יש לי ויסטה. לא התקנתי ולא עדכנתי את הדריברים שלי בכלל..ואני ניסיתי לעשות הכל. התקנתי מקודדים,שיניתי החלפתי לא עזר לי כלום. כשאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעה שמתאם התצוגה שלי לא תואם/לא תקין. בנוסף זה אומר לי : ‏‏Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43)‏‏ זה לא ענין של מקודדים..אלא בעיה בדריבר אני מניח. אני מבקש ממכם מכל הלב תנסו לעזור לי ..אני גם אתן את כל הנק' שיש לי..וזה 100 נק' אם אני לא טועה לבנאדם שיעזור לי. תודה רבה לכם!

11. שלום, מעוניין לקבל המלצה על תוכנת דואר חינמית ויעילה שתעבוד מול חשבון ה-GMAIL. אני די רגיל ל-Evolution Mail המובנה במערכת ההפעלה אובונטו האם יש תוכנה אחרת עדיפה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by BINI,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לצרוב דיסק עם קבצי MP3 בסדר שאני בוחר. ניסיתי לעשות זאת בNero ופשוט לא הצלחתי לא משנה מה ניסיתי... מישהו מכיר תוכנה שתאפשר לי לעשות את הפעולה הפשוטה הזו? (או לחלופין איך לבצע הפעולה עם Nero למרות שאני מסופק אם אצליח...). תודה

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by Screw_Master,

אהלן לכולם, לאחרונה התחילה אצלי בעיה מאוד מאוד מעצבנת. אני מנסה להוריד דברים (ניסיתי מכמה אתרים, למשל דרייברים של NVIDIA, או את הסרטון גיימפליי של D3 ב-HD), הוא פותח את חלון ההורדה, ואז או שאחרי שאני לוחץ על Save File הוא לא נותן לי לבחור לאן להוריד ופשוט נעלם, או שבאמצע ההורדה הוא כאילו יוצא, בלי לשמור את מה שכבר הורדתי. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? הרבה עצבים בגלל הבעיה הזאת.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by shai265,

שאני מתקין את 3DMark05 הוא רושם לי שגיאה: מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by tomchook,

שלום, אני כבר כמה שנים משתמש בNERO 6 כי ממה שהבנתי גרסאות 7 ו8 ממש התנפחו.. הורדתי גרסאת LITE של NERO 8, אבל כשניסיתי ליצור דיסק אודיו, דבר ראשון הוא לא הסכים לקרוא קבצים שנמצאים בתיקיות שכתובות בעברית, ואחרי שהחלפתי לתיקיות באנגלית, הוא אמר שחסר לו פלאגין להפוך MP3 לאודיו...דבר שנראה לי די מוזר.. אז בכל אופן, מה התוכנה לצריבה הכי טובה שקיימת היום, ששומרת על באפר גבוה, תומכת בעברית (וכמובן MP3), ולא מפוצצת את המחשב? תודה!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by Eled,

שלום שוב, אני מחפש תוכנה טובה שכאשר אני כותב מייל אז אם אני אכתוב לדוגמא את הקיצור "תמ" אז זה יכתוב "תודה מראש" מכירים? תודה,

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by emmanuel,

נתקלתי באחרונה במספר משחקים שרציתי להתקין שנתנו לי הודעת שגיאה על קובץ DATA1.CAB שהינו תקול ולא ניתן להמשיך בהתקנה. ידוע למישהו על כל שגיאה זו? כמו כן הקובץ הינו קובץ RAR לכול דבר אשר משויך לקובץ התקנה של המשחק. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by gilm,

שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור לי כי יש לי בעיה רצינית- עשיתי בדרימויוור דף מסגרות בצד שמאל ולמעלה יצרתי כפתורים בתוכנת פלאש 8 ושמתי אותם במסגרת השמאלית הגדרתי את הכפתור ככה "on (release) { getURL("viper.html", "mainFrame"); } שMAINFRAME זה השם של החלום המרכזי שלי אך ניסיתי באקספלורר ובפיירפוקס ובשניהם האתר עולה לי בעמוד חדש והמסגרות נעלמות הדבר המוזר הוא ש בAVANT BROWSER המסגרות כן עובדות לי יש למישהו מושג למה ואיך אני יוכל לעשות שהמסגרות יעבדו לי בכל הדפים?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by r0075,

רציתי לעדכן את הגירסה של ה Directx אצלי במחשב מהגירסה 8.1 ל-9.0 ובמהלך התקנת הקבצים ההתקנה נעצרת והוא רושם שצריך שיהיה לזה חתימת לוגו של מיקרוסופט ואז הוא סוגר את ההתקנה ואי-אפשר להתקין שום גירסא- מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  20. שלום, קיבלתי אתמול את ה ASRock ION 330 שהזמנתי מאיביי, המחשב עובד מעולה, אבל מכיוון שהקניה הייתה מבחור סיני ובגלל שאין יבוא רשמי של המחשב הייתי רוצה לשם שינוי לבדוק את רכיבי החומרה באופן יסודי, האם קיימת תוכנה מקצעוית ואיכותית(לא איכפת לי שתיהיה בתשלום) שבודקת לעומק את תקינות רכיבי החומרה של המחשב? אני אשמח מאוד להמלצות. בתודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by veron2007,

שלום! יש לי בעיה בצפיה במחשב(גם דרך הTV OUT) בסרטי 3D-תלת מימד-לא מצליח לראות סרטים בתלת מימד,ברשותי המשקפיים המתאימים לכך, אולם רואים את הסרטים ללא הפרדת הצבעים עם רקע כחול ואדום לדמויות. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600. תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by alextomin,

שלום אני צריך תוכנה פשוטה שיכולה לגזור חלקים משיר ולשמור אותו כקובץ נפרד. למשל: יש לי MP3 ארוך של שעה ויש שם שירים (הכל ביחד מבולגן) אני רוצה לגזור את השירים האלו ולשמור ב MP3. תודה.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by WarNet,

היי כל פעם שאני יוצא ממנו אז הוא מתנתק לי מכל המשתמשים שלי בכל פורום. לדוג':פה. אם אני אסגור עכשיו את הדף הזה,אז הוא יתנתק לי מ-HWZONE. איך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  24. טוב נתחיל ככה ישלי את ההודעה הזו NTLDR Is Missing כשאני אני מדליק את המחשב יש לי על ההארד דיסק WIN 2000 PRO מה שהורג אותי זה ככה במחשב שלי כשאני מחבר את ההארד דיסק כן עולה הWIN2000 ובמחשב השני כשאני מחבר את ההארד דיסק לא עולה ומופיעה הבעיה NTLDR Is Missing ניסיתי כל דבר אפשרי (כולל דיסקט בכונןן!!) כולל לפרמט ולהתקין מחדש עדין אותו הדבר (רק לפעמים נעלמת ההודעה NTLDR Is Missing ומופיעה סמן לבן מהבהב) ניסיתי גם לעשות GHOST והעברתי את אותם כל הנתונים שכן מעלים WIN2000 במחשב לכונן אחר וגם מופיעה הודעה NTLDR Is Missing בבקשה צריך עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףף

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by mosh84,

שלום יש לי מערכת ויסטה שכרגע תופסת 23 גיגה ואני רוצה לדעת איזה תוכנה תעשה לי גיבויי תקין כרגע ראיתי שיש במערכת ויסטה אפשרות גיבויי אבל היא רוצה 120 גיגה גיבוי כי היא מגבה גם את המשחקים שלי שבכלל נמצאים במחיצה נפרדת !!! שמעתי על GOST דברים רעים אז לא רוצה לקבל המלצה מצאתי 2 תוכנות חמודות בשם Genie Backup Manager Pro Acronis True Image אני צריך לדעת האם ניתן במצב של קריסה ( פירמוט , וירוס קטלני , נפילת מתח , סתם המערכת לא עולה ) לעשות שחזור מBOOT והאם ניתן גם במצב בטוח? טוב מחכה לתגובות אם משהו מכיר גם מדריך אשמח לקבל לינק גם באנגלית יהיה בסדר

• 3 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.