עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Nurit2005,

לא ממזמן בניתי אתר לעצמי שבדרך כלל היה הפרויקט שלי לבניית אתרים. רציתי לדעת מה חוות דעתכם. כל חוות דעת מתקבלת בברכה http://nuritzurwebsite.100webspace.net/indax.html תודה נורית

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by DAN,

האתר שיפתור לכם את בעיות התוכנה באופן כללי וסופי (קרוק סיראלי וכ"ו): http://www.tfcg.net/crack/c.htm דן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי שתי וורסיות של Kaspersky .... והן: Kaspersky 6.0 ו 5.0.931 personal Kaspersky - מה עדיף? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by אקו1,

שלום לא מצאתי פורום אחר.מה משני הקבצים נחשב איכותי יותר? הבנתי ששניהם יותר טובים מavi ומסקרן אותי להשוות.האם נגן שבמפרט שלו מצויין שהוא מנגן mpeg מנגן mp4?

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! רציתי לדעת אם יש הבדלים בין office 2007 enterprise לבין office 2007, האם יש הבדלים בכלל, אוו שזה אותו דבר למעשה ואני הטמבל פה? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  6. Started by kobibo,

מה ההבדל בין הגירסה 2.5 לבין הגירסה 3.0 experss בתוכנה הנ"ל ? ומה מומלץ יותר בהמרת סרטים ל VCD ?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. שלום לאחרונה התחלתי לעבוד עם ווינדוס 7, וגרסת בטא ללייטרום3, שמתי לב שאחרי שאני עושה אקספורט לקטלוג, הקבצים בווינדוס נראים בהירים יותר משמעותית מבלייטרום. בעקרון זה הגיוני שיהיו הבדלים מינוריים מסויימים בתצוגה של שתי התוכנות, אבל האם זה הגיוני שיהיו הבדלים של כמעט חצי צמצם בדרגת בהירות?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by Alexkmr,

איך אני יכול להבהיר חלק מסויים ולא את כל התמונה? לדוגמה צילמתי בעזרת בפלש במקום ממש חשוך, ויצאה שדמות X יצאה בסדר ודמות Y שקצת יותר רחוק יצאה יותר חשוך. איך אני יכול להבהיר רק אותה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום רציתי לדעת אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר או להסביר לי מה המשמעות של המילים הבאות (שמופיעים ליד קבצי וידאו), 1. DVDR/DVD-R 2. DVD SCREENER 3. INTERNAL CAM 4. HD-XVID 5. PC-DVD 6. DVD-RIP האם הכוונה לאיכות של סרט? תודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by sxs,

הממ...זה לא נמצא באתר הרישמי של ASUS אז רציתי לדעת האם אלו גירסאות בטא או רשמיות. ואם הם אכן רשמיות אז למה זה לא מופיע באתר של ASUS?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gab1234,

אני מדי פעם קורא כאן על אנשים שהביטורנט מוריד להם על 100 ויותר... ואני פשוט לא מבין את זה !!! יש לי אינטרנט 1.5 מגה...הפיירוול של ווינדוז לא מופעל...רק נורטון אנטי ווירוס... ובכול זאת הוא מוריד לי על מהירות ממוצעת של 5-10 .... רק פעם אחת הייתי מבסוט כי הוא הגיע ל - 40 אז מה יכול להיות לא בסדר ? אני משתמש בביטורנט ABC וניסיתי כבר כול מיני " מדריכים " לשיפור המהירות וזה נשאר אותו דבר ...!!! אנא תעזרו לי כי זה ממש מייאש אותי....

• 49 תגובות
    • 3k צפיות
  12. הביטורנט ממשיך להוריד איזה משהו שאני מוריד , כמו שאפשר לראות בתמונה מספר המגבייטים שירד הוא יותר גדול מן הגודל של הקובץ וזה עדיין ממשיך להוריד . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 992 צפיות
  13. Started by kobibo,

אני משתמש ב utorrent וכל פעם שאני מפעיל אותו אני כמעט ולא מסוגל לגלוש. כיצד ניתן לקנפג אותו כך שיהיה ניתן לפחות לגלוש ולהוריד בו זמנית?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  14. Started by DS,

תשמעו אני כבר כל הלילה מ 11 עד 7 אותו דבר 99.9! :pissed: :bash: מה הקטע? הקובץ עצמו זה 1.81 GB והוא הוריד 8 GB! מישהו יכול לעזור לי? אגב אני משתמש ב UTORRENT

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם אני מוריד מאתר טורנטים supertorrents עכשיו שמתי לב שמדי פעם[לא תמיד] כשאני מוריד טורנט מסויים, לא משנה באיזה תוכנה[בין אם מדובר בABC או בBITORNEDO] הטורנט פתאום "נתקע". מה זה אומר? התוכנה עובדת, אפשר ללחוץ על הכפתורים, אבל כל המחוונים, של המהירות, של הזמן, ודברים כאלה, נתקעים. כאילו עושים "פריז" במקומם. הבעיה מסתדרת אם אני מפעיל מחדש את הטורנט, לכמה דקות עד שקורת שוב. יודעים מה אפשר לעשות? תודה מראש, אבי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by baruch,

אוף!!! איזה עצבים אני כבר שעה מנסה להוריד דברים עם הביטורנט... כבר ביטלתי את הפיירוול של ווינדוס ואת NORTON INTERNET SECURITY וזה עדיין כותב שהוא לא מצליח להתחבר ל TRACKER מה אני עושה? בבקשה תעזרו לי תודה

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by Tzion,

שלום. נכון במדיה פלייר הוולכים לכרטיסיה view ואז לenhancement ומשם בוחרים באפשרות graphic equelizer בקיצור מי שלא הבין להוסיף את האיקולייזר של המדיה פלייר שם יש אפשרות לכוון את האיזון בין שני הערוצים- ימני ושמאלי. עכשיו אם אני מכוון את זה שלא יהיה על אפס ואחרי זה הולך נגיד לכרטיסיה librery (במדיה פלייר למעלה ליד הכרטיסיה של הnow playing) ואחרי זה חוזר לאיקולייזר הוא חוזר להיות מכוון על אפס למרות ששומעים לפי איך שכיוונתי. מקווה שהבנתם, עכשיו אתם מוכנים לנסות לעשות את זה? כי אני רוצה לדעת אם זה משהו דפוק במדיה פלייר או במשחב שלי.... תודה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  18. Started by אחד שיודע,

שלום הורדתי מספר נוסחאות נפוצות שיש לי בהם צורך באמצעות קבצי אקסל כשבדקתי את הנוחסאות ראיתי בחלקם שורה כזאת: (LN(C4/C5)+(C7+C8*C8/2)*C6)/(C8*C6^0.5)++= מה מסמל ה ++= שיש בתחילת הנוסחא? תודה לכם

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. עכשיו הבעיה הרצינית התעוררה: אפילו הדיסק המקורי של המשחק לא פועל! כשאני מכניס אותו ומשחק, הוא רושם: Cannot Read A: בטל ביטול מה לעזאזל הבעיה הזאת?! לפי דעתי, כשמפעילים את המשחק מהמחשב הוא מחפש בכל הכוננים את המשחק, החל מA: ועד לD: וE:.. ייתכן דבר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by Rhx,

אז ככה, לא יודע איך ולמה - לאנטי וירוס שלי פג התוקף, אחרי כמה דקות המחשב עשה ריסט לעצמו - כל פעם שאני נכנס אחרי 10 שניות המחשב מאתחל את עצמו. אז רציתי לשאול, האם הגורם יכול להיות וירוס/זבל כלשהו? כי אני לא ממש יכול לעשות משהו..

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  21. מישהו יודע איך להתגבר על זה? נגיד, כשאני משחק במשחק כלשהו, ולוחץ קצת זמן על מקש מסוים במקלדת, המחשב מתחיל לצפצף, וחוצמזה (למשל בפיפ"א) לא נותן לי לזוז באלכסון! מה עושים...? תודה!

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by eladh16,

שלום יש לי סרט, ויש לוגו של הערוץ בצידו הימני של הסרט. כיצב בעזרת sony vegas 9 או כל תוכנה אחרת, אני יכול להדביק על אותו הלוגו, לוגו שלי שיש לי, סתם תמונה שאני ישים והיא תופיע שם לאורך כל הסרט. איך אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  23. שלום לכם קניתי לא מזמן מחשב נייד אסוס ולאחרונה הגאדג'טים לא עובדים- למשל אם אני מעלה את השעון אז הוא נראה בצבע שחור והמחוגים לא זזים. בנוסף כשאני מנסה להעלות את האנטיווירוס, הוא מעלה לי ריבוע לבן, ככה שאני לא יכול לגשת לתוכנה. בקיצור יש למחשב בעיה עם הגדרות של גרפיקה נראה לי. מה עושים??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  24. טוב אז ככה המחשב שלי ידוע בהרבה שגעונות שיש לו למרות שהוא חדש ושהותקן עליו וינדוס חוקי והחומרה שלו מצויינת . אחרי הבעיה הנצחית שמידי פעם המחשב פשוט מאוד נתקע לו השולחן עבודה ורק דרך מנהל משימות עושים הפעלה מחדש ורק אז הוא חוזר או שמחכים כמה דק' ואז זה עובר . על זה ויתרתי וכבר התייאשתי עשיתי שחזור אתחול עם הדיסק המקורי וזה לא עוזר וגם בדיקת זכרונות אומרת שהכל בסדר . בקיצור נעבור לנושא עכשיו פתאום לא עובדים הגאדג'טים הרגילים של המזג האוויר תאריכון וכו' . חלק מהם עובדים וחלק לא מצורפת תמונה . יש פתרון למישהו ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by kobibo,

האם ישנה תוכנה שבאמצעותה אוכל להגביל את הגלישה באקספלורר רק לאתר אחד ( לשאר האתרים לא יהיה ניתן להגיע ) ? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.