עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה טובה ומקצועית שתתמוך טוב בעברית ותיהיה ממש מקצועית עד היום השתמשתי בdreamwaver אבל היא לא ממש תומכת בעברית תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. עם כן ! תוכל לרשום לי את שמה ? עם לא ! תודה בכל אופן !

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  3. כמו שרואים בקאזה עם ה AVI PLAYER יש איזו דרך או תוכנה שאפשר לראות באימיול??

4. שלום , אני במחשב נייד על ווינדוס 8 של 64BIT ומותקן VIRTUALBOX על זיכרון SDCARD שמחובר ישירות למחשב LENOVO של G64 ועליו מותקנת WINDOWS 7 עכשיו הכונן הוא F . אני מנסה להתקין את החבילת הרחבה אחרי ששמתי את הקובץ התקנה בכונן F כדי שהוא יתקין עם PATH של כונן F ולא C , אבל מונפקת לי שגיאה שאני פשוט משתגע מנסה מה שרשום ברשת האינטרנט ולא מצליח , אני מצטרף תמונה : לפי תמונה ועזרה מ"גוגל" רשום שצריך לשנות שם לתקייה שבתוך ExtensionPacks , איך לי אין שום תקייה שמותקנת שמה ניסיתי גם להיכנס ל CMD עם הרשאות ADMIN ולהפעיל את התקנה של EXTENSION ושום דבר עדיין שגיאה , אני צריך את החבילה הזאת כי לא מזוהה לי USB במכונה , רשום שזה יתמוך ב 2.0 עם החבילה הרחבה , מצדי שזה יתמוך גם 1.0 …

• 28 תגובות
    • 8.8k צפיות
  5. Started by RoyShefy,

התקנתי את המשחק Full Spectum Warior היית בעיה במשחק אז מחקתי אותו והתקנתי אותו מחדש כדי שיעבוד ככה כמה פעמים ועדיין הוא לא עובד וכשאני עושה UINSTALL המשחק נמחק והמקום הפנוי על ה-HD לא משתנה עכשיו איבדתי 10GB ואין לי יותר מקום מה אני צריך לעשות כדי "למחוק סופית" את המשחק אאהה אני גם ניסיתי למחוק אותו ידנית והוא אומר לי שגודל התקייה שלו הוא פחות ממגה אז אין סיכוי שמשהו שם....... תוד רבה מראש

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  6. יש לי מספר חשבונות Gmail ואני נעזר ב-Gmail checker כדי לעבור בין כולם. מלפני כמה ימים התוסף לא מצליח להתחבר לאף חשבון. (במחשב אחר עובד בסדר) ניסיתי תוספים אחרים, עדכנתי את הדפדפן, הסרתי והתקנתי מחדש את התוספים אבל כלום לא עזר. אשמח לשמוע אם יש למישהו מושג ! תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by levran007,

או-קי אז ככה ... יש לי תוכנת נרו 6 אולטרה והיא עובדת מצוין עד שאני מתכין במחשב כונן וירטואלי ... הבעיה היא שאני מתקין כונן וירטואלי אז אני כבר לא יכול לצרוב דיסקים מעל 700 מגה בדיסק של 700 מגה דבר שאפשר לעשות ועשיתי . {כלומר אם קובץ CUE ו BIN } שעוברים דחיסה ! מה אני יכול לעשות שזה יחזור לפעול כרגיל ? דרך אגב ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש {גם בלי כונן וירטואלי שהסרתי אותו } . וזה לא עזר . :s05: הבעיה הזו כראה לי כבר כמה פעמים ועד שלא התכנתי ווינדווס מחדש זה לא הסתדר ... יש פיתרון שונה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שמעתי שאין עדיין דבר כזה, אבל בכול זאת אני רואה ברחבי הרשת כול מני תוכנות שאומרים עליהם שהם אימולטורים ל-PS2 כך או כך רציתי לדעת אם משהו משתמש באחת כזו? או שזה סתם בולשית ואחרי שאני יתקין אני יגלה שזה לא מפעיל כלום.......... ואם לא איזה אימולטור הכי טוב? אני רוצה להריץ את GTA (אתם יודעים מה) :-X ואני שמעתי על כמה אנשים שמשחקים עכשיו במחשב שלהם אז רציתי לדעת אם קיים אימולטור שיכול להרץ את המשחק הזה וקישור להורדה (זה ממש יעזור לי) אם כבר (אחרי שאני יקבל תשובה) אז למה אין אימולטור ל PS2? בעוד שלראשון יש? תודה

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. יש לי את המקלדת של רייזר Blackwidow ultimate וישנם חמישה מקשים בצד השמאלי של המקלדת שהייתי רוצה לעשות בהם שימוש גם לפקודות כמו לפתוח מייל, העתק הדבק וכ'ו... מישהו מכיר תוכנה כזו? הנושא נפתר, מסתבר שהייתי עצלן מספיק בשביל לא לקרוא את חוברת ההוראות ולדעת שיש תוכנה שאפשר להוריד מהאתר של רייזר שעושה את זה...

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  10. אממ אז ככה תמיד אני אהבתי את הXP אפור ופשוט. גם לא כ"כ נורא בלי צבעים וגם תפוס פחות משאבים לאט לאט הבנתי שאני רוצה עוד קצת צבעים תמיד ניסיתי כל מיני תוכנות כמו STYLEXP או ASTON (שבכלל מחליף תshell) ועוד ועוד כדי שהXP שלי יראה יפה אבל תמיד בסוף הייתי מתחרט על התוכנה ומסיר אותה. אני מחפש תוכנה - קלה - לא תופסת משאבים בכלל (ממש ממש ממש קצת כמה שפחות) - פשוטה לתפעול - ממשק ידידותי - בר עיצוב - שיהיה בו אפשרות לעיצובים חמודים נחמדים מודה מודה מודה אם תשתפו נ.ב בבקשה לא WINDOWS BLIND או DESKTOPX

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

האם אצלכם הכניסה ל-EVENT VIEWER בתוכנה עצמה (ציור\צילום של עין) עוברת חלק או מלווה בהודעת שגיאה? (אני משתמש ב UPSMON PLUS 2.8 מהאתר של ADVICE).

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by eladh16,

שלום. חברים שלי מהמסנגר שולחים לי הודעות כאלה שהם בעצם וירוס, ריגול או מה שזה לא יהיה. אבל גם החברים שלי מתלוננים שהם מקבלים גם ממני הודעות כאלה כאשר אני לא מחובר. האם נדבקתי בתולעת המסנגר? איך אפשר למחוק אותה אחת ולתמיד? תודה

13. בהמשך לשרשור שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445859.new;topicseen בקצרה, נייד DELL A840 עם ויסטה. עוד באחריות. נדמה לי שהמסך הכחול שאוהב לבקר אותנו התחיל מאז שהחליפו לנו סטיק RAM שנדפק. הבעיה שבדיקות הזכרון מראות שהכל תקין. גם בשרשור וגם בתמיכה של DELL ההמלצה הייתה להתקין מחדש. פרמטטי והתקנתי מחדש. היום, יומיים אחרי ההתקנה - שוב המסך הכחול בא לבקר. אני באמת כבר משתגע. המסך הכחול הופיע לאחר שהמחשב עבד כ 30 שעות רצוף. היו פתוחים עליו אקספלורר 8 וכרום. חוץ מזה כמעט לא מותקן כלום. תוכנה נוספת שרצה באותו זמן - SABNZBD. צירפתי את ה DMP החדש כקובץ TXT. האם יש סכוי שאכן ה RAM דפוק וכל הבדיקות מראות שאין איתו בעיה? יש משהו שאני יכול לעשות או ללמוד לחיות …

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  14. התקנתי לאבא שלי אתמול Lightroom.. והוא אמר לי שהוא לא מצליח ששניהם יעבדו ביחד. ושהמחשב נותן איזהשהיא עדיפות לlightroom על פני הphotoshop. אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  15. התקנתי את החבילה לאחר שהסרתי את כל הקודקים הקודמים!! הסרטים לא עולים בכלל!! וההודעה היא: failed to render file גם הנגן VLC לא מנגן אותם כלל עוד נסיונות: הסרתי הכל ואז התקנתי אפילו את K-Lite Mega Codec Pack ולא עזר למה זה? (קבצי הסרטים תקינים לחלוטין. ראיתי אותם לפני שפירמטתי את המחשב)

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by בן1,

הקספרסקי התחיל להודיע שיש בתיקיית וSYSTEM32 איזשהו קובץ שזה וירוס . ברגע שאני מסמן לקספרסקי למחוק אותו אז המחשב נתקע מידית. עליתי בסייף מוד , וניסיתי למחוק אז הקספרסקי רשם שהוא לא יכול למחוק את הקובץ ואם אני רוצה - delete at system start up סימנתי כן וזה לא עזר. כל פעם שנכנסתי לחלונות הקספרסקי הודיע שוב על הוירוס. ופתאום אחרי כמה ימים נפסקה ההודעה. עשיתי סריקות ובאמת זה מסמן שאין וירוס והכל בסדר והקובץ שזה וירוס כבר לא נמצא. אחרי איזה שבועיים קרק בדיוק אותו דבר . הפעם רק עם טורג'ן בשם אחר אבל באותה תיקיה. השאלה היא מה הסיפור פה .? איך הטורג'ן נעלם פתאום והאם יש סיכוי שזה אותו טורג'ן שמשנה את השם או משהו כזה. אגב ניסיתי למחוק את הוירוס עם עוד תוכנות שהמליצו פה בפורום וזה ג…

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by wooper,

לא משנה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  18. שלום, התקנתי היום hotspot-shield כדי לגלוש בפנדורה בעזרת הצפנת האיי-פי של התוכנה. הכל טוב ויפה רק שרציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיר מחדש עניינים בראוטר כדי שפורטים בטורנט וסולסיק לא יסגרו עכשיו כשהאיי-פי שונה. כשאני עושה ipconfig אני רואה את שלושת השורות הרגילות והגדרות האיי-פי הקבועות שהיו לי בעבר ומתחת לזה יש לי רשומה שנקראת Ethernet adapter local area connection <3503ec...... connection-specific DNS suffix ואז רשומות של Ip Address , subnet mask default gatway עם מספרים שונים לגמרי.. ניסיתי להמר ולהחליף בהגדרות פתיחת הפורט של הראוטר את כתובת האיי פי המקורית שלי במה שמוצג בהגדרה החדשה, ללא הועיל.. יש למישהו מושג? בעסה לעצור הורדות כל פעם שארצה להשתמש בפנדורה. תודה…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  19. מה הסבר לכך ? זה בגלל שאתרי האינטרנט נהיו יותר כבדים ? דרך אגב יש איזה דפדפן אינטרנט שלא יעבור את ה 500 מגה ? או שאין חיה כזאת ?

• 20 תגובות
    • 9.8k צפיות
  20. הי אני הורדתי תוכנה בקובץ BIN וCUE והדימונד לא מסכים לקבל אותה unable to mount image. cue sheet:line 1- file not accessable עכשיו קודם כל התוכנה כמו ששמתם לב מעליבה את אחד הקבצים דבר שני שום תוכנה אחרת לא משתמשת כרגע בקבצים כך שאני לא יודע ממה נובעת הבעיה (זה כבר קרה לי בעבר יש מצב שדימונד לא יכול לפתוח BINS או שהתהליך מורכב יותר ואני לא מכיר אותו) תודה מראש ואחכ ארז

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  21. שלום לכולם ! עשיתי כונן גיבוי ! ונוצרו לי מלא בעיות והוא גם עושה לי מלא erroer תמונה איך אני יכול לסדר את זה בלי שכולם יהרס פשוט יחזור למצב הקודם ואין לי אפשרות לעשות FIX דרך התוכנה ! היו לי שם דברים של שנים שאי אפשר שימחקו ! תנסו לעזור לי ! עכשיו אין אפשרות גם למחוק את הHDD דרך התוכנה הוא עדיין רושם Erroer מה אני עושה ?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  22. Started by shimon956,

שלום לכולם הורדתי אתמול את dx9 והקובץ עצמו תופס לפני ההורדה 291kb וזהו קובץ כפי שאתם יודעים שמוריד את ההתקנה למחשב ולאחר מכן מתקין אותו אבל לא מצאתי אותו בכול ההארדיסק שלי מישהו אולי יודע איפה הוא נמצא ???

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  23. כמו האיסיקיווהמסנגר ושלל התוכנות שעולות עם עליית המחשב.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  24. היי שלום לכולם אולי מישהו יכול לעזור בבקשה : היתקנתי את SYSTEM MECHANIC PRO ואני מנסה להסיר אותו ולא מצליח ,ניסיתי להסיר אם YOUR UNINSTALLER 2008 וגם בדך הרגילה וזה מה שהוא כותב לי : מצורף תמונה מישהו יכול לעזור לי איך להסיר את זה בבקשה בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  25. Started by TimoTy,

פעם נתתם קישור ל TOOL BAR ששימש מילון אנגלי עיברי ב-FF פירמטתי ואני לא מצליח למצואאת אותו קישור ... למישהו יש רעיון ?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.