תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם אתם מכירים תוכנה כזאת? אשמח לשם או לינק במידה והיא חינמית
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה שמקריאה טקסט באנגלית ותקל על העיניים כשאני צריך לקרוא ספרים שלמים מקובץ PDF מצאתי מלא תוכנות כאלה אבל כולם ממש דפוקות ונשמעות כאלו סטיבן הוקינג מקריא לי ספר. במקום לעזור הם רק מעוותות את מה שכתוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כלומר להקצות רוחב פס כמה שארצה לכל הורדה של IE6. יש דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
מדמה אותו במחשב ככה שאני יוכל לשחק משחקים של סוני במחשב שלי???
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בדמו של anytoicon, אבל אני צריכה תוכנה קבועה. תודה
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי על המחשב המון מוזיקה כמויות אדירות.. בגלל שכל פעם קיבלתי כמות מוזיקה ממישהו אחר יש סבירות גבוה מאד שיש לי את אותו השיר כמה פעמיים .. השאלה שלי האם יש תוכנה שעושה סריקה על המחשב ומוצאת את כל הקבצים שיש פעמיים ?
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
קיימת תוכנה שיכולה לתת לי אזהרה [צליל או משהו כזה] כאשר חלק במחשב מגיע לטמפ' מסויימת? כלומר נגיד ובתוכנה אני יכול לרשום באיזה מעלות אני רוצה שהתוכנה תתן אזהרה 80C למשל וכשהחלק הזה יגיע ל80C אני יקבל אזהרה.. קיים דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
שלום כולם. יש לי מכשיר DVD מקליט. אני משתמש בדיסקים DVD+RW. המכשיר מפרמט/מאתחל את הדיסקים. לאחרונה בזמן האיתחול קיבלתי הודעה שהוא לא יכול היה לסיים את התהליך. האם קיימת תוכנה למחשב (יש לי במחשב כונן DVD צורב) שבאמצעותה ניתן לפרמט/לתקן את הדיסקים האלה? כדי להסיר ספק, הבעיה היא בדיסקים ולא במכשיר, שכן כאשר אני מכניס דיסק חדש הוא עובד ומתאתחל והכל בסדר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקום הכלים של NVIDIA בדרייברים?
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום, האם קיים כזה דבר? כי אני קניתי דיסקים לצריבה ואני רוצה לראות עם הם בסדר.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצה להמיר סרט מפורמט DIVX ל - VCD לסרט יש קובץ תרגום הניתן להוספה בצפיה בסרט. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את התרגום לסרט באופן מוחלט כדי שכאשר אני אמיר את הסרט התרגום יהיה בפנים. יש דרך?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי שני כוננים קשיחים במחשב: באחד יושבת מערכת ההפעלה, ה-SWAP, התוכנות, וכו'. בשני - יושבים דברים שהגישה אליהם לא רבה ולא נעשית באופן קבוע. לדוגמה: גיבויים שונים, סרטים, וכו'. עכשיו, סוף סוף (תודה לאל) הבאתי את המחשב למצב של שקט מוחלט. הכוונה בשקט מוחלט היא שכאשר אין שום רעש בסביבה שומעים אך ורק את ההרדיסקים מסתובבים. במצב שהם מנותקים אין אפשרות להגיד אם המחשב מכובה או דולק. איכות חיים. anyway, כאשר שני הכוננים פועלים ביחד, שומעים אותם.. הכוונה היא לא לרעש קריאה\כתיבה, אלא פשוט לרעש הסיבוב. מה שאני רוצה זה לכבות את הכונן השני (לכבות לחלוטין, שיפסיק להסתובב) כל עוד אני לא צריך אותו (וכשאני צריך אותו - פשוט להפעיל אותו חזרה, ידנית, בעזרת תוכנה). אני יודע שיש…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מדפסת אחת בבית. אני כמובן יכול לשתף את המחשבים ברשת ביתית ואז יהיה לי קל לגשת למדפסת ממחשב בחדר אחר. השאלה שלי, האם אפשר להסתדר בלי שיהיה לי צורך לחבר את המחשבים ברשת? האם יש תוכנה שמאפשרת לי לשלוח דרך האינטרנט קבצים להדפסה ממחשב אחד למחשב אחר בבית?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה לצריבת DVD עבור צורב שלא קורא DVD?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה פשוטה ליצירת קריקטורה מתמונה? תודה אלון
-
- 3 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
-
כאשר מוחקים קובץ והוא נמצא בסל המחזור, הוא עדיין תופס בהרדיסק את אותו המקום שתפס בתיקיה המקורית שלו, וכדי שהמחיקה שלו תפנה מקום מן ההרדיסק יש צורך למחוק אותו לחלוטין מסל המחזור. השאלה שלי היא; האם קיימת תוכנה עם סל מחזור מיוחד שניתן להעביר לתוכו קבצים באופן כזה שהם כן יפנו מקום מן ההרדיסק? ואמנם לא ניתן יהיה להשתמש בהם באותו סל מחזור מיוחד, אבל ניתן יהיה להעביר אותם בחזרה למחשב מתי שרק רוצים ואז ניתן יהיה להשתמש בהם, ובהתאם, הם יחזרו לתפוס שוב מקום בהרדיסק. נגמר לי המקום בהרדיסק ותוכנה כזאת תוכל להועיל לי מאוד. כמובן שזה עדיף על פני קניית הרדיסק נוסף.. המחשבה על כך שאולי יש תוכנה כזאת עלתה לי לראש בעקבות תוכנות שחזור שמסוגלות לשחזר קבצים שנמחקו לחלוטין מסל המחזור.. והר…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט קטע קול שמושמע בstreaming אבל אני לא רוצה שהעוצמה המקורית תשתנה. (יש תלות בעוצמת היציאה שמכוונת במחשב) אם אני שם על הכי חזק אז זה לא יוצא טוב. האם יש תוכנה שמאפשרת לי לעשות את זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
השאלה בכותרת! תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי תוכנת עריכה AVID LIQUID שאם לאחר הפתיחה אני אנסה לפתוח אותה שוב-אני אקבל הודעה שאין אפשרות לפתוח כי התוכנה כבר מופעלת במחשב. ומאד יעזור לי אם אני אצליח לעקוף את זה ולפתוח אותה פעמיים באותו זמן.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
זה מאוד יעזור לי עם כל המאמרים שאני צריך לתרגם. ??? שמעתי שיש תוכנה שמתרגמת דפים ברשת מאנגלית לעברית! מהיכן אפשר להוריד : את הפלא
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לדוגמא תוכנה שתפתח לי שרת HTTP קטן, ותריץ קבצי WAP, שנגיד דרך הקלדת הIP שלי בסלולרי אני אוכל לדעת כל מיני פרטים בזמן אמת? ( לא אכפת לי מה, החל ממצב ההורדות באימיול, עד לסתם אם המחשב מתגעגע אלי או לא ;] ) תודה.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
במקום לעבור תמונה תמונה ולעשות שמירה בשם להכינס לתיקיה לשמור .. אחרי שוב אותה פעולה האם יש תוכנה שמורידה הכל מהדף .... של התמונות בואט אחת ...
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-