עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kobibo,

אני עובד כבר יותר משנה עם הדפדפן המדהים הזה ללא כל בעיה. לאחרונה אני נתקל בהרבה קריסות שלו,כאשר אני פותח אתרים (לא משנה מה) אני מקבל שגיאה שפיירפוקס הפסיק להגיב והדפדפן פשוט נסגר. אני עובד עם ויסטה SP1 ופיירפוקס 2.0.0.14 גם ב sefemode זה קורה לי.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  2. שלום מדובר בתוכנת diskeeper workstation של חברת exectuive גירסה 7 ומשהו עבדה מצוין , עד שיום חדלה באתי להתקין אותה מחדש error 1920 service diskeeper failed to start verify that you have sufficient privileges to start system services מישהו יודע? מכיר? משער? ממש לא בא להניח שזה הרג'יסטרי ולהמר על restore point אני לא אוהב את ההתעסקות עם זה תודה דרך אגב הורדתי מהאינטרנט את הגרסה האחרונה ככה שזה לא בעיה בקובץ install ספציפי

3. Started by oren88,

כל ה Favorites שלי נעלמו ב FireFox לא יודע איך ואני לא יודע איפה זה שמור בכלל אז איך אני יכול להחזיר את זה ! ! ! התקנתי כמה פעמים את זה מחדש וזה לא חזר!!! נ.ב לפני שהתקנתי שוב את ה FireFox מחקתי את התקיה של FireFox מאיפה שהתקנתי (ProgramFiles) אני חייב את ה Favorites שלי אתם לא יודעים כמה אתרים חשובים יש לי שם ! איפה fireFox שומר את המועדפים ?! זה בחיים לא קרה לי שפתאום זה נמחק ככה.. אני חושב שזה נגרם איכשהו בגלל הרמקול שלי שחיברתי אותו הוא עשה רעש והמחשב נתקע ועשה בעיות ואז חיברתי את הרמקולים המובנים במסך LCD שלי ואז המחשב עבד בסדר, כנראה הרמקולים הם אלו שדפקו קצת את המחשב בצורה כלשהי לא יודע זה מוזר מאוד אבל אני רק רוצה לפתור את הבעיה הזאת אני קונה רמקולים חדשים. *חיבו…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by xgamer,

שלום לכולם אני אבקש תוכנה שתהיה מין תוסף בוורד (או שאולי יש כבר) שתאפשר לי לעשות כל מני פעולות מתמטיות כגון שורש, חזקה, גדול שווה, קטן שווה, קו שבר וכד' תודה רבה לכם

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. נכון בתפריט של המשחקים יש מנגינות כאלה, אז אפשר להוציא מנגינות כאלה בעזרת תוכנה מסויימת, כי אני לא רואה קבצי MP3 בתקייה של המשחקים...

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  6. Started by wow,

שמעתי שיש אופציה בתוכנה הזו לעשות עריכה של סרט עלמנת לראות אותו בדי וי די. שהנרו עושה את זה אוטומטית במקום להשתמש בכל מיני תוכנות. מישהו יודע איך האופציה הזו נקראת ואיך בדיוק עושים את זה? האם אפשר גם לצרף תרגום?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  7. ראיתי את הכתבה ורשום פה על דרייבר חדש ולא ראיתי באתר שלהם שום דרייבר חדש חוץ מאיזה בטא. http://hwzone.co.il/hardware/news/139724

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by SV,

שלום, אני לא בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום תצוגה וגרפיקה. אם זה לא לפה אז שהמנהל יעביר... טוב אז הבעיה שלי היא כזאת : פירמטתי את המחשב אם זה חשוב ואז התקנתי כמה דברים הכרחים, כמו דרייברים לכרטיס מסך שאותם התקנתי מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס שלי, ואז הורדתי את הדרייבר הכי חדש של ATI לראדון עם הקטליסט סנטר והתקנתי .. והפעלתי את המחשב מחדש כמו שצריך... ואז זה מביא לי את ההודעה הבאה : http://img79.imageshack.us/my.php?image=error7xc.jpg כמובן לחצתי אישור ואז זה כל פעם עשה את זה כשהתקנתי את הדרייבר עם הקטליסט סנטר. אם זה חשוב הכרטיס מסך שלי הוא ראדון 9800 פרו.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  9. Started by emmanuel,

שלום לכולם האם למישהו ישנה תוכנה מומלצת שיכולה להתמודד עם ווירוסים מהסוג הזה שמופצים דרך המסנגר,המסנגר שלי נגוע בסוג של תוכנת ריגול אני מאמין הוא שולח קישורים לכול רשימת התפוצה שלי ללא הודעה ממני,מה י התגובה בעקבות לחיצה על הקובץ איני יודע אך אני יכול לתאק לעצמי,חחח. בכל מקרה יש למישהו תוכנה שאמורה להתמודד עם ווירוסים מסוג זה ולהסירם? תודה מראש עמנואל

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by ran_s,

שלום, יש לי מצלמת סוני ששומרת את התוכן שמצלמים על דיסק ויש לי 2 בעיות איתה.. 1. לא תמיד התוכן שבדיסק עובר למחשב 2. כאשר התוכן עובר למחשב הוא נשמר כקובץ vob ואי אפשר לערוך אותו וגם לא לראות אותו במחשב.. מה אני יכול לעשות? תודה מראש רן

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  11. שלום. יש לי מסך של סמסונג 931BW עם המסך קיבלתי את הדרייברים + 2 תוכנות אחת מהם היא ה MagicTune לפי מה שראיתי זה מכוון את המסך למידת הצורך בעבודה הבעיה היא שפעם התוכנה עובדת ופעם לא, יש מן הודעת שגיאה של אי תמיכה או משהו כזה. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה מחדש גירסה חדשה מהאתר של סמסונג וזה בכלל לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזאת?[br]פורסם בתאריך: 8.07.2007 בשעה 20:00:36 בטעות זה נשלח לי פעמיים, מצטער!

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  12. האם ניתן לאפס את המספר המזהה של כוננים אופטיים? לאחר הסרה וזיהוי מחדש של אותו כונן דרך מנהל ההתקנים מספר הזיהוי עולה (0 ל-1, 1 ל-2 וכו'). האם יש דרך לאפס את המספר הזה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. היי, אני צריך בבקשה איזו תוכנה חינמית שאפשר לנקות איתה את המחשב בצורה טובה.. משהו כמו window washer, ובסגנון Ad-Aware תודה.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by nivsi2,

שלום, חיברתי samsung 32 למחשב עם כבל HDMI-HDMI אין לי תמונה במסך. מסך המחשב הרגיל מחובר עם כבל DVI-DVI כרטיס מסך ATI ON BOARD לוח אם Asus M3A78-EMH HDMI ATI Radeon HD 3200 (RS780) Video Adapter ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ריבוי מסכים, והוא לא מוכן לקבל בכלל שמחובר עוד מסך. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by mosh18,

צריך תוכנה להמרת פורמטים של סרטים נגיד מ-AVI ל-mpg או דיסק של 700 מגה לדיסק של DVD 4.7 גיגה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  16. שלום חברה בזמן האחרון נשלחים מה msn messenger של ידידה שלי הרבה לינקים ורובם מכילים בתוכם סוג של וירוסים/ספיווארים . אני קיבלתי ממנה לפחות שתי לינקים היום בלבד . ניסיתי לעשת סריקה באנטיוירוס בניסיון לאתר את הרוגלה אבל לא עזר.. (בכלל לא מצא כלום..) ניסיתי להשתמש ב- hijackthis וגם ללא הצלחה.. זה זיהה את הרוגלה אבל לא הצליח להסיר אותה /חזרה לבד איזה עוד דרכים יש לנסות ? תודה חברה זה חשוב

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by redead,

אז ככה, בעקבות תקלות ועצבים שהשועל 3.5 הביא לי החלטתי לנסות ולהתקין את סאפרי של אפל ותאמינו לי לרגע נאי לא מצטער על זה.. דפדפן שגם רץ מאוד מהיר , גם נראה ממש ממש טוב , גם נורא פשוט וגם עושה רושם בנתיים תומך בצורה נפלאה בכל דבר אפשרי. רק מילים טובות יופי של דפדפן.. מאוד מומלץ.

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by yonib5,

פעם היתה לי תוכנת ריגול שנקראה : invisiabale keloger לגבי הדיוק של כול אות ואות אני לא בטוח אבל זה היה שמה בטוח!!! אני זוכר גם שהאייקון היה של בלש עם זכוכית מגדלת... בצבעים כחול, וצהוב אם אני לא טועה. לא רלוונטי מצאתי אותה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by demultiplexer,

מישהו מכיר אי מיול שזז כמו שצריך בויסטה ? התקנתי את הגירסא החדשה והיא לא זזה בשיט. הייתה לי בXP הגירסא היחסית ישנה של turbo emule שעברה מצויין אבל אני לא מוצא מאיפה להוריד אותה. מישהו יודע מאיפה ניתן להוריד אותה ? או גיסרא אחרת שעובדת נורמלי בויסטה ? או לגרום לגרסא החדשה לזוז ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by elad_jacoby,

תראו בZone Alarm שלי יש Anti SpyWare, הרצתי את זה.. ומאז שאני מנסה לעשות Start >> Control panel / לעשות על קיצור דרך מאפיינים ואז find target זה פשוט לא מוצא את התיקיה! מה עושים? ניסיתי לעשות system restore וזה פשוט נכשל משום מה.. מה לעשות

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  21. יש זון אלארמ וראוטר אז אין מצב הדפי אינטרנט זזים למעלה למטה ואותו דבר במשחקים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. על איזה תוכנה אתם ממליצים? תנו קישור אם אפשר תודה

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  23. שלום נוכחתי לשים לב לכך שמאז ששדרגתי את פיירפוקס לגרסה 55, על כל התוספות שלי הופיע הכיתוב "דור קודם" ברקע צהוב. כאשר לחצתי על זה, נודע לי בקישור הזה, שפיירפוקס בגרסה 57 עברו לפלטפורמת הרחבות חדשה בשם Webextensions, שההרחבות הותיקות (שמכונות ע"י מוזילה "Legacy" [או "דור קודם" בגרסה העברית) לא נתמכות בה יותר. משמעות הדבר הוא שרוב ההרחבות הותיקות, ובהן אדבלוק ואדבלוק פלוס, uBlock Origin, Noscript, Session Manager ועוד הרבה מאוד הרחבות פופולאריות, ייחסמו בגרסה 57 של פיירפוקס ויפסיקו לעבוד (וזה כבר קורה עכשיו ב-Firefox Nightly שכבר זמין בגרסה 57). מידע נוסף: וזה מטריד אותי כי מלבד זה שיש תוספים מסויימים שאינם מסוגלים לבצע את מטרתם שלא כ-Leg…

24. פתאום סתם ככה......שידרגתי לתומי לגרסה החדשה של אימיול, עשיתי הפעלה מחדש ומאז הווינדוס מנסה לעלות אבל נתקע אין לי מושג מה הבעיה אבל ברור שצריך לפרמט.... הבעיה שיש לי 2 הארדיסק שאחד מהם הוא בונן C שאין לי בעיה לאבד את מה שיש בו אבל בכונן השני יש מיליון סרטים ומוזיקה שעדיןן לא הספקתי לרRוב ע דיסקים איך מפרמטים את C בלי שיקרה כלום לכונן הגדול? הווינדוס מסרב לעלות כ-SAFE MODE וגן לא מראה לי את הטבלה של הBIOS מה יכול להיות הבעיה? אולי אפשר לתקן את זה בלי לפרמט? חייב עזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  25. שלום, אני צריך את עזרתכם בבקשה. אני צריך לשלב בעשרות דפים קטעי וידאו שונים. השאלה היא באיזה פורמט של קטעי וידאו ובאיזה קידוד לבחור? יוטיוב? WMV? AVI? 1. איזה פורמט מכביד הכי פחות על המעבד ועל הראם? 2. איזה פורמט שוקל הכי פחות? 3. עם איזה פורמט הכי קל לעבוד ולשלב באתרים? 4. יש הבדל בקבלת הפורמטים השונים ע"י פיירפוקס\כרום\IE? אשמח להבהיר עוד פרטים אם לא הסברתי את עצמי כדי שתבינו. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.