תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן.. אני רוצה לעצב מחדש את חדרי.... כבר יש לי בראש רעיון מסויים אבל אני רוצה לדעת איך זה בדיוק יצא... אז אם מישהו מכיר תוכנה אדריכלית כלשהי שלא דורשת קורס של כמה שבועות אני ישמח... בדרך-כלל התוכנות האלו הם מאוד מאוד מסובכות אבל אני מאמין שיש גם פשוטות! בתודה Anas-Nanas
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חזרתי לא מזמן מחו"ל ואני רוצה לפתח את התמונות הכי טובות, הבעיה שיש המון... אם מישהו מכיר תוכנה שאפשר לדפדף בתמונות במסך מלא ועל ידי הקשת כפתור להכניס את התמונה לתקייה אחרת או משהו בסגנון אשמח אם תשתפו... בתודה מראש, יניב.
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שנותנת אימייל לפי אייפי תודה אם אפשר תנו לינק..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אותה? אני רוצה לעבוד על אח שלי עם התוכנה הזאת! זאת התוכנה המגניבה ביותר שראיתי בחיים שלי! בקקשה אחים שלי תעזרו לי למצוא אותה, מי שיודע איפה שיתן לינק!!!
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של לנובו. מותקנת עליו תוכנת THINKVANTAGE. האם התוכנה הזאת מונעת ממני להתחבר לרשת הביתית שלי? ואם כן, איך ניתן לשנות את ההגדרות שלה על מנת להסיר את החסימה הזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ניתן לקרוא פה על אקספלורר 9 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3873197,00.html
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
התקנתי אותו אתמול על חשבון ה-OUTPOST שהיה לי ושגרם להאטה מסויימת בביצועי המחשב. אני מאוד מחזיק מ-AVG ומהאנטי וירוס שלהם . אחרי שהתקנתי את הגרסה שכוללת גם פיירוול , ביצעתי סריקת פואטים דרך האתר הנ"ל : http://www.pcflank.com/scanner1.htm?from=myinternet התוצאה יצאה משביעת דעת , כל הפורטים שלי מוסתרים . בגדול אני מודע לעבובדה שיש פיירוולים כמו זה של WIN SP2 שהם טובים בהגנה מפני התקפות חיצוניות אבל תא מאוד מוצלחים בזליגת מידע מהמחשב . איך ה-AVG לעומתו ולעומת ה- OUTPOST . תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
כמה זיכרון הוא תופס? יעיל לעומת תוכנות אחרות כמו Ad-Aware, Spyware Doctor ו- Spybot - Search & Destroy?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-
האם מישהו הצליח, מנסה להוסיף תרגום עברי, לסרט DVDR שיש בו תפריטים (הכל הכל) חוץ מתרגום עברי. ללא פגיעה באיכות התמונה, פשוט להוסיף לאפשרויות תרגום עברי מישהו הצליח? ניסה? יודע איך? אם יש כאלה אני בטוח שיש המון אנשים שרוצים לדעת איך, כמוני אז בקשה תגיבו compman112
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
משום מה זה לא מתחבר לי.. :'(
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הערב פתאום ללא שום סיבה מיוחדת, התלבש על שולחן העבודה שלי המסך הנ"ל (מצורפץ תמונה) ניסיתי את כל התוכנות שאפשר, אנטיוירוס של נורטון, CWSInstall, Spybot - Search & Destroy כל אחד מהם הורידה אלפי דברים אך עדיין לא ניתן להסיר את תמונת שולחן העבודה, לא ניתן להכנס ללוחות הבקרה ונראה לי שעוד הרבה דברים שכרגע עדיין לא הגעתי אליהם. אנא עזרו לי לפני שאני מחליט לפרמט את הדיסק מחדש. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן חברים, נתקלתי בבעיה עם קורל 8 קניתי מחשב חדש התקנתי XP וקורל 8, וכשאני רוצה לשמור מסמך הוא ונתקע בערך ב 36% (הסמן רץ עד 36% ונעצר שם) לא נראה לי שזה בעית חומרה כיון שבפוטושופ 7 ובקורל 9 הוא עובד חלק נראה לי שזה איזה התנגשות בין קורל 8 לבין XP או לבין הדריברים (לוח אם K8V-MX - ASUS - הכל משולב) עשיתי בדיקת זיכרון ולא מצאתי בעיות (יש לי חצי גיגה) במחשב הישן רץ 98 בלי שום בעיות גם במסמכים כבדים שאלתי היא כדלהלן האם מישהו שמע/קרא על בעית תאימות של קורל 8 עם XP או האם תהיו מוכנים לחפש בשבילי תיעוד על בעיה כזו כיוון שאני השקעתי די הרבה זמן בחיפוש ולא מצאתי (אולי כי לא חיפשתי במקומות הנכונים) תודה מראש נ.ב. אני לא כל הזמן ליד האינטרנט אז יכול להיות שיקח לי כמה ימים להגיב על…
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
Cubase 5 VST על מערכת ההפעלה XP? כי כל פעם שאני מפעיל אותה הוא נותן לי שאיזה שהוא הודעה בקשר לרישום ב KARNEL32, מישהוא יודע מה הסיבה לבעייה, אני יהייה יותר מפורט שאני אגיע הביית ותהייה לי צילום מסך כדי שתיראו.. ;D
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסנג'ר בווינדואז 7 X64 בזמן האחרון אני חווה מדי פעם ניתוק וכניסה של מישהו אחר מצד אחר כנראה במכוון אבל אין השתלטות על המחשב שלי , אך ורק השתלטות על המסנג'ר ואותי זה מנתק מה שכן החלפתי כמה פעמים ססמאות וזה חוזר על עצמו השאלה אם זה סוס טרוייאני מהמחשב השני שאיתו אני מתכתב היוזר שאני מתכתב מולו במסנג'ר או שזה חשיפה של של המסנג'ר שלי שמישהו במכוון מנתק אותי ומשתלט לי על המחשב עם תכנה מסויימת של פריצות למסנג'ר ? והאם יש מה לעשות נגד זה ? התקנתי היום פיירוול , בתקווה שזה יעזור , למישהו יש קצה חוט , ויכולים לתת לי עצה מה בנוסף אפשר לעשות ? יש לי במחשב אנטיוירוס של AVG והמחשב שלי לא כל כך חשוף לפריצות , נראה לי , או שלא (?) קיצר אודה לכם מאוד לתגובה ...
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום אני (עדיין) משתמש באימיול, ומלפני חודש וחצי התחילה תופעה שהוא פשוט לא מתחבר לרשת שלו. אני מדבר על Kad Network. יש לציין שאצלי ב-Router וב-Firewall לא השתנה שום דבר, ובדקתי עכשיו שוב לוודא שהכל מוגדר נכון ואכן כך. בנוסף, הלכתי למסך ה-Options, חוצץ ה-Connection, לחצתי שם על הכפתור "Test Ports", וזה נותן לי 3 V-ים ירוקים, כלומר הכל בסדר. אז למה זה לא מתחבר? זה כל הזמן מראה: Kad Network Status: Connecting מישהו יודע למה?
-
- 54 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
אני טובע בספאמים מישהו מכיר את נורטון אנטיספאם 2004 ? - והאם הוא יעיל? האם החברה תומכת בו באופן עיקבי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם נורטון גוסט 9 תומך sata ואם לא אז איזה תוכנה כן
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכם. ב-TuneUp המליץ לי להסיר את השימוש ב-Intel® Management Engine Components. האם זה נכון? האם זה יכול למנוע ממני ביצועים? כי זה מראה שזה תופס כ-30% מהזמן של ההפעלה/כיבוי/משאבים במחשב. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
התוכנות האלה עובדות עם פיירפוקס? אם כן, איזו גרסה מהן?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
האם יש דרך לכווץ קובץ וידאו - מסוג MPG או AVI? במידה וכן, איך ולאיזה פורמט? כוונתי, שיש לי כמה קבצי MPG דיי גדולים ואני רוצה לדעת אם... אני יכול לעשות אותם קטנים יותר. ניסיתי להמיר אותם ל - AVI עם VirtualDub אבל לא כל כך ידעתי איזה סוג של כיווץ לעשות - ובסוף קיבלתי קובץ יותר גדול. יש למישהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שאני מעוניין בהם? תודה
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע איזשהן פעולות ראשיות של שילוב מקשים על מנת להשתמש ב- WINAMP בלי לעמוד על החלון עצמו ? נניח בזמן עבודה ב- WORD להחליץ שיר ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-