עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gal_il50,

מה אתם אומרים אולי נפתח פוסט של תוספים ל-Google Chrome כמו זה של Firefox 4 ?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  2. בעיה מוזרה שהתגלתה לי היום ...קורה גם אצלי בבית בגרסא העדכנית ביותר וגם מהמחשב של העבודה כאשר אני במסנג'ר (התחיל בשעה 15:00 היום) אני מקבל את ההודעה הנ"ל כל הזמן (תמונה) מה גם שלא התקנתי בשום מקום אחר מסנג'ר ככה שזה לא הגיוני שבאמת זה נכנס במקום אחר זה א. ב.כולם אומרים לי שאני שולח כל מיניי לינקים (מאוף ליין) של פרסומות ואתרים מוזרים ... משהו מוכר ? איך מטפלים בזה ? תודה . [attachment deleted by admin]

3. הי. לשימחתה של ביתי התקנתי מצלמה (עם מיקרופון) במחשב שלה, לצורך שימוש ב-ICQ. וידאתי שהוידאו בסדר (ראיתי את עצמי תקין) ושהאודיו בסדר (הצלחתי להקליט דרך המיקרופון). לאכזבתנו, ICQ לא הצליח להתחבר. וידאתי שהגדרות הקול תקינות (כולל הגדרות המיקרופון) וכולם לא הועיל. חיברתי לניסיון אוזניות עם מיקרופון, ובהם המיקרופון דווקא תיפקד ב-ICQ. ניסיתי להתקין מצלמה אחרת (עם הדרייבר שלה) וגם שם אותו הדבר. לא מצאתי ב-ICQ הגדרות של מצלמה (כמו שנגיד יש במסנג'ר), ואני אובד עצות. אתם יודעים איך זה שהילדה לוחצת.... מישהו מכיר את הבעיה? האם פיספסתי משהו? האם יש ב-ICQ פיצ'ר למצלמה? איך זה שדווקא המיק עם האוזניות עובב ב-ICQ? תודה מראש לכל מי שחושב שיודע, וגם יספר לי....

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by סיגמא,

משהו יודע מהי השגיאה הזאת ואיך אפשר להתפטר ממנה. (אינה מאפשרת לבצע גיבוי לדיסקט למרות שהדיסקט והכונן תקינים). תודה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  5. ליל'ט לכולם. 1.אני תוהה איך נגיד בMP CLASSIC אני מריץ סרט קדימה אחורה מבלי שזה יעצור לי לבד בCLASSIC,בBSPLAYER לדוגמא זה עובד מצוין ואין צורך להגדיר שום דבר. באפשרויות בMP CLASSIC מה בידיוק אני צריך לעשות במקשים בשביל שזה יהיה? 2.עוד משהו,שאני מנגן 720P נגיד ומעביר תסרט קדימה הוא לא מעביר לי אותו חלק,החומרה שיש לי במחשב לא הבעיה(4850+E5200) אשמח לעזרה תודה.

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by snop,

שלום יש לי בעיה רק באתר של תפוז עם האנטיוירוס שלי. במידה ואני גולש בפורום X בתפוז שאני מחובר למשתמש שלי אז אחרי שאני פותח 2-3 הודעות בשרשורים או תמונה (שמצורפת להודעה) אז האתר קופא לי.. מה זאת אומרת - אני יכול לפתוח את כל ההודעות שבעמוד אבל לא לראות את התמונות בגדול ואני לא יכול לדפדף באתר של תפוז וגם אם אני עושה רענן זה לא עולה.. אני צריך לסגור את הדפדפן ואז להיכנס שוב לפורום ואז אני יכול להגיב או לעשות מה שרציתי.. ובדקתי את העניין וברגע שאני לא מחובר למשתמש שלי אני גולש בלי בעיה ואני יכול לפתוח את כל ההודעות ואת כל התמונות בגדול ולדפדף בתפוז בלי בעיה. למה אני בטוח שזה קשור למשתמש וקספרסקי - כי פעם הייתי מחובר עם המשתמש שלי והפסקתי את האנטיוירוס וגלשתי מצויין וברגע שה…

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  7. היי, יש לי בעיה ב-Panda Platinum Internet Security - מאז שהתקנתי את ה-SP2, כל פעם שאני מוחק אותו מערכת ההפעלה פשוט נדפקת! אי אפשר לגלוש באינטרנט (אפשר להתחבר אבל כל פעם שאני מנסה לגלוש מדווח לי שחסר קובץ), אי אפשר להפעיל את האימיול, ובכלל אי אפשר להפעיל כל משהו שקשור לאינטרנט. כשאני מתקין בחזרה את פנדה - הכל עובד כשורה. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by Real_Me,

אני מנסה שוב לקבל עזרה לעניין הנ"ל ומקווה שהפעם למישהו תהיה תשובה : מדובר במדפסת BJC 2100 של CANON. אני רוצה להגיע למצב שברירת ה-DUPLEX תהיה מאופשרת באופן קבוע לעומת המצב הנוכחי שאני צריך לסמן אותה לפני כל הדפסה. בספר של המדפסת יש הסבר איך ליצור פרופיל הדפסה רצוי אבל לא איך להגדיר שהוא יהיה ברירת המחדל. אני מפספס משהו?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  9. שלום חברים, הודתי את התוכנה הזו, שבעיקרון פשוט מפשטת את עניין ההתחברות לשרתים בכדי לשחק בקאונטר סטרייק (אני בטוח שאתם מכירים אותה) אבל אין לי מושג איך להגדיר אותה בצורה נכונה.... בחרתי קאונטר סטרייק, הגדרתי לו איפה נמצא הקובץ על ההארד דיסק, וכל מה שצריך אבל הוא לא מוצא תוצאות בכלל!! בטוח עשיתי משהו לא נכון.... מבקש את עזרתכם הדחופה, תודה רבה מראש ושנה טובה! ניר.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  10. נניח ואני רוצה שבגרירת קובץ עם סיומת 001 יפתח תפריט ההקשר של WinRAR הכולל בתוכו Extract Here וכו'.... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  11. שלום , לאחרונה צצה בעיה מוזרה עם המחשב . המחשב אוטומטית נכנס למצב של Sleep mode אם לא נוגעים בו שעה וחצי + .. אני רוצה לבטל את המצב , ולחזור לנורמאל .. אשמח לכמה שיותר תגובות : ] תודה .

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  12. הבעיה היא כזאת, התוכנה tuneup utilities 10 הייתה מותקנת לי על המחשב עד שיום אחד משהו נדפק בה וכאשר אני פתחתי אותה האייקון שלה היה מופיעה בצד שמאל למטה אבל על החלון עצמו לא נפתח. כאשר ניסיתי לפתוח את החלון הוא נפתח לשנייה ונסגר שוב. שום דבר שקשור לתוכנה לא נפתח, גם ההסרה שלה. ניסיתי לגשת לתיקייה שלה ולמחוק אותה אבל ברגע שפתחתי את התיקייה שלה החלון נסגר לבד. הדרך היחידה שבה הצלחתי למחוק את התוכנה היא במצב בטוח כאשר מחקתי את התיקיה עצמה. הבעיה שנוצרה מכך היא שכאשר אני מקליד tuneup utilities בחיפוש במחשב החלון נסגר לבד. גם כאשר אני מחפש באינטרנט tuneup utilities החלון נסגר לבד. חשבתי שכנראה מדובר בוירוס וכאשר ניסיתי לפתוח את Microsoft Security Client הוא לא נפתח למרות שהאייק…

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by Impreza,

איזה תוכנה מומלצת? יש לי את נורטון גוסט ואני לא ממש יודע איך להשתמש אני צריך ליצור גיבוי של כונן D, יש לי בו איזה 60 ג'יגא שאני צריך לגבות ואחרי זה לצרוב איך אני יוצר קובץ אימג' של הכל ביחד וצורב אותו אחרי זה? כמה הוא ישקול? (כמה זה מקבץ אותו?)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by lharpaz,

היי, יצרתי טבלה ב-excel ואז עשיתי Data --> Filter --> AutoFilter ואין בעיה לעשות סכום על עמודות בטבלה והכל אחלה. השאלה שלי היא: איך עושים סכום על עמודה, כך שהפריטים שיחושבו בסכום הם רק אלו שבחרתי דרך הפילטרים? מה הכוונה? נגיד שזו הטבלה: A 2 A 3 B 2 B 5 עכשיו אני עושה סכום על העמודה הימנית ומקבל 12. מגניב. עכשיו אני עושה פילטר על העמודה השמאלית ובוחר את A. אני רוצה שהסכום ישתנה ל-5, אבל הוא נשאר 12. איך עושים את זה? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  15. יש לי מיקלדת USB של HP אני מיתחרפן הפחתי עולמות בישביל לימצוא דריבר ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי חברה :HP את הדגם אני לא יודע אולי זה אחד מאלה 5302H P/N 5183-9960 s/n B N00308153 REV: 2.7 B

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by POD,

מה נשמע? על הכונן שיש לי עליו את ה-XP יש לי גם 80k סקטורים פגומים. חשבתי לנסות את ה- Hard Drive Mechanic או את ה- Hard Drive Scandisk Pro . מישהו מכיר את התוכנות האלה? או תוכנות אחרות שיכולות לעזור? אני יודע ש- low level format יכול לעזור, אבל אני רוצה לפתור את זה בלי פירמוט. מה ההמלצות שלכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by yan,

מישהו פה משתמש בתוכנה ASTON? כי יש לי כמה בעיות איתה אולי מישהו יכול לעזור לי

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  18. הורדתי סיקינים\themes ועשיתי use theme וזה לא משנה כלום..... מה לעשות?

19. Started by BURTON,

אני מנסה להוריד קובץ torrent ואני לא רוצה שייפתח לי התפריט הבא סימנתי שיעשה את זה באופן אוטומטי אבל הוא שב ופותח לי את התפריט הזה... למישהו יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  20. התקנתי Explorer 7 בעברית ובאו איתו כמה בעיות שלא אהבתי אז ככה: שאני לוחץ CTRL +ENTER הוא עושה לי www.com במקום www.co.il ניסיתי הכל לא הצלחתי לשנות עכשיו למעלה יש לי אפשרות חיפוש אצל מנוע חיפוש אז בא ברירת מחדל חיפוש אצל google.com ואני לא מצליח לשנות לgoogle.co.il נגיד אני עושה update מהדפדפן הוא שולח אותי לmicrosoft.com מוזר הוא מתנהג כאילו האו באנגלית רק השפה בעברית זה מה זה מציק לי אני התרגלתי לכל הקיצורים האלו חייב שתעזרו לי בזה תודה לכולם!!!

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  21. אהלן, יש לי בעיה של פונט מכוער בעברית בפיירפוקס בטאבים ובמועדפים, איך אפשר לשנות זאת? http://img706.imageshack.us/img706/6733/gsagasgasgasg.jpg ניסיתי לשחק עם ההגדרות במאפיינים ולנסות לשנות שם פונטים הוא פשוט לא קולט שם שום דבר ולא משנה כלום, אשמח לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  22. Started by goma,

הרי אין איזה חוק נגד קזה זו תוכנת שיתוף חוקית אני לא מבין מה הבעיה מישהוא להסביר לי

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. הכנתי קובץ תשובות להתקנה אוטומטית , עכשיו אני אמור לשם את הקובץ , בתקיית I386 או פשוט לצרוב אותו עם הווינדוס בתקייה הראשית .. ?

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by Unknown_User,

טוב אז ככה, כפי שרשמתי בכותרת אני משתמש בתוכנה בשם Photoshop CS2. הבעיה שלי היא כזאת: בכול פעם שאני מפעיל את המחשב, ומנסה להיכנס \ למחוק \ להתקין מחדש \ לשנות שם וכדומה זה רושם לי: Error: File Is Corrupted (קובץ פגוע), ניסיתי אפילו להשתמש בתוכנה בשם "Unlocker" למי שמכיר וזה עדיין לא עוזר. בבקשה תעזרו אם אתם יכולים זה די דחוף לי.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by Holy,

יש לי קובץ pdf בו יש שקף אחד לדף. אני מעוניין בעזרת התוכנה adobe abrobat pro ליצור קובץ pdf חדש בו יהיו 4 שקפים בדף לפי בסידור עברי (1-ימין למעלה, 2-שמאל למעלה, 3- ימין למטה ו4- שמאל למטה). הדרך היחידה שמצאתי ליצוק קובץ חדש עם 4 שקפים בעמוד היא לשלוח את הקובץ להדפסה ושם לבחור להדפיס ל-adobe pdf printer מה שיוצר קובץ חדש. הבעיה היא שהדריבר הזה מאפשר 4 שקפים בדף בסדר אנגלי (שלא מתאים לי). למישהו יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 9.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.