תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה המחשב שלי קופא במהלך עבודה ודורש איתחול אגרסיבי. הרצתי test של hiren boot וקיבלתי את התוצאות הבאות. מישהו יכול לומר לי מה בדיוק הבעיה וכיצד ניתן לפתור זאת? מצ"ב תמונה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
לא נותן לי להכנס לשום אתר. מה אני אמור לעשות עם זה?
-
- 12 תגובות
- 38.9k צפיות
- 2 followers
-
-
היי יש לי כמה סרטים בפורמטים שונים ואני צריך להמיר אותם לקובץ VCD מישהו מכיר תוכנה להמרה פורמטים שונים לפורמט VCD חיפשתי בגוגל ולא מצאתי :'( תודה מראש INSTALL
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אופיס 2003 או אופיס 2007 מאפשרים אולי הפיכות קובץ ל PDF או רק תוכנה חיצונית?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מוצא בתכנה את כפתור ה-animate , מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי לאקספלורר 9 ואני סה"כ מרוצה. מאז ששדרגתי יש לי בעיה כשאני נכנס לג'ימייל: אני לא יכול לשלוח הודעות והודעות חדשות לא מופיעות, בראש העמוד מופיעה ההודעה:"מציג רק הודעות הקיימות במחשב זה עד שהשינויים הלא מקוונים יסונכרנו." האם מישהו יודע מהו מקור הבעיה? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח Gigabyte GA-P35-DS3L יש לו שתי יציאות USB קדמיות ויציאת אזניות וכניסת מיקרופון קדמיות. משום מה כל היציאות והכניסות הקדמיות לא עובדות למרות שבדקתי בפנים שהכל מחובר למקומות הנכונים. יש לציין שככה זה הגיע מהחנות ופשוט אף פעם לא טרחתי לבדוק את הנושא. יש פתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני הורדתי סרט בקובץ AVI באנגלית.וגם הורדתי קובץ כתוביות רק בשפה עברית. אני מעוניין להפוך אותו לסרט DVD עם כתוביות ביחד.איך קוראים לתוכנה צריבה DVD שעושה דבר כזה? בתודה מראש מיקי חג שמח לכם...
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני לא אוהב את הממשק הרגיל של הbookmarks, לכן הייתי משנה בflags את אחד האפשרויות (Enable Material Design extensions נראה לי) וזה היה מחזיר לי את הממשק הישן והנוח. הבעיה שלאחרונה, נראה לי בגלל עדכון תוכנה, הממשק חזר לסגנון המחודש שלו ואני לא מצליח להחזיר את הישן. מישהו מכיר את הבעיה? יש דרך לסדר את זה? זה נורא אני לא יכול להתרגל לזה....
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה לבדיקת תקינות קבצי אופיס, אני לא מעוניין לתקן אותם אלא לאתר למחוק קבצים פגומים. תוכנות בסגנון לבדיקת תמונות יש את Bad Peggy או לקבצי PDF יש את Recursive finder of corrupted PDF files גם ל-MP3 יש, אך משום מה אני לא מצליח למצוא אחת כזאת לקבצי אופיס (word, excel) מי שמכיר, אשמח לעזרה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה להוריד קבצים, לא משנה הגדול ולא משנה מאיפה, תמיד ההורדה נתקעת באמצע. לא משנה כמה ניסיונות אני מנסה זה לא מצליח, תמיד זה נתקע. מישהו יודע עוד על התקלה? איך אפשר לפתור אותה? יש המלצה לאיזה מנהל הורדות שגם אם ההורדה נתקעת אח"כ הוא ימשיך להוריד מאותה נקודה? באקספלורר כשהוא נתקע פתאום קופצת הודעה "לא יכול להוריד את הקובץ ... החיבור עם השרת אופס". תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני משתגע התקנתי את התוכנה ואני מנסה להפעיל סרטים ב DVD והיא כאילו אדישה , אני לוחץ פליי לא קורה שום דבר מוסיף קבצים מהתיקייה של ה DVD , לחיצה כפולה , לא קורה כלום , שוב לוחץ פליי ולא קורה כלום מישהו יודע מה הקטע שלה ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי nav7.5 מותקן על win 98 se יש לי איתו שתי בעיות ואני מבקש את עזרתכם ??? 1.משום מה הוא מתעלם מבקשתי להפוך אותו ל "לא זמין" ע"י קליק ימני עליו בהתחלה הוא עובר ללא זמין וחוזר מידית להיות זמין חשובה לי מאוד האפשרות הזאת להפכו ללא זמין כל פעם כשאני צורב 2. מידי פעם כשאני עושה סריקה ידנית של המחשב הסריקה נתקעת ונשארת תקועה על 0 קבצים נסרקו מאותו רגע היא כל הזמן במצב סריקה ללא אפשרות ביטולה וללא התקדמות מיותר לציין שמצב זה מעיק ומעכב את עבודת המחשב אודה מראש על פתרונותכם לבעיות אלו
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני משתמש ב3 דפדפנים ff, אקפלורר וmaxton ובכולם יש את אותה הבעיה, הדפדפנים קורסים ומופיע הודעה שהדפדפן ביצע פעולה לא חוקית הנה תמונה לדוגמה http://img350.imageshack.us/my.php?image=1489150614971492sf5.png בבקשה תעזרו לי *עריכה: יש לי גם בעיה שהדפדפן פתאום לא מגיב, אז תוכלו לעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,אם למישהו יש הזמנה לאחד מאתרי הטורנט בבקשה שישלח לי!אני יודה לו מראש הנה הכתובת: evy1000@walla.co.il
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי לקוח שלא שולט באנגלית, והוא ביקש ממני למצוא לו תוכנות קיימות בעברית, כדי שיוכל לבצע תחזוק מערכת יעיל. אני יודע שיש את spybot בעברית... אך האם קיים גם אנטיווירוס , firewall וממ זהו בעקרון.
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה אחרי ביקורת אוהדת פה באתר, מצד שני, התוכנה לא בשלה. הרבה באגים, חיפוש בעייתי, אלגוריתם Shuffle לא מוצלח כמו זה של Winamp למשל, דברים כאלה מאוד מציקים בתוכנה. השאלה היא מתי יוצאת גרסה חדשה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי מיקרוסופט אוטלוק 2003 ואני רוצה להגדיר בו חשבון.... עכשיו האי מייל שלי הוא זה aloncom@walla.co.il זאת אומרת אי מייל של וואלה רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו באוטלוק אם זה ביכלל אפשרי.... תודה לעוזרים........... ;D ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום אני ממש חייב עזרה ביצירת גרף עם עקום דרוג אבל אני לא יודע איך אני עושה את זה באקסל אני צריך שציר Y יראה לי זמן וציר X יראה לי את כמות הגידול ולפי זה העקום יעלה או ירד... איך אני עושה את זה ? תודה מראש עידן
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים החדשים כדי לנסות לשפר את ביצועי THE WITCHER 2 ואני רוצה להריץ את המשחק ברזולוציית 1600X900. יש לי מסך 16:9, אבל זה מותח לי את התמונה כאילו הוא חושב שיש לי 16:10 וזה רק ברזולוציות שמתחת ל1920X1080. איך מתקנים את זה?
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אז ככה, אני די חדש בכל העסק הזה של התוכנות שיתוף קבצים.. בכל מקרה, התקנתי את אי-מיול 0.47C עכשיו לקאדמילה הוא מסרב להתחבר, ולשרתים רגלים אם הוא כבר מצליח להתחבר אז המזהה שלו נמוך אני מבין שיש פה איזשהו קשר לתוכנות אבטחה של המחשב אבל אני לא הכי מבין ולא ממש בא לי לעשות איזה טעות ולהשאיר את המחשב שלי פתוח לכל מיני מזיקים, אני משתמש תוכנת אנטי וירוס AVG הגירסה החופשית, וXP עם SP2 אז אני אשמח לכל עזרה בנושא הזה. אני גם אסמך אם מישהו יוכל להכווין אותי לאיזה מדריך טוב שיסביר לי איך לשנות את ההגדות של האי-מיול ככה שהוא ייעבוד בצורה המיטבית. מודה מראש לכל עזרה יש לי עוד בעיה, אולי תוכל לעזור. אני משתמש בסט אלחוטי של חברת מייקרוסופט (עכבר + מקלדת), במחשב הישן לא היה צרות עם…
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם ניתן וכיצד להוסיף את כל ה cliparts הנמצאים בדיסק ההתקנה של ה office97 מבלי להכניס כל פעם מחדש את ה CD ? נ.ב. (בהוספה והסרה של תוכניות > office97 > תחת הסר/ שנה ומשם > כלי אופיס, שם כבר מסומנות כל האופציות הרלוונטיות של ה clipart.) תודה מראש יאיר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הרבה תוכנות טובות אפשר לעשות לתוכנות האלו התקנה כאילו עם אני לוחץ על ההתקנה אז רשום לי איזה תוכנה אני רוצה להתקין יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני אשאל שאלה בלי זיבולי מוח מיותרים , אז ככה : איך אני יכול למחוק את הכתובת האינטרנט המסוימת מ- Address bar ??? ??? תודה מראש!!! ;D
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, פתחתי על זה נושא כבר אבל אף אחד לא שם לב אליו והוא ירד מהר מדי. אני מקווה שיש פה מישהו שמבין בזה- דוד שלי שאל אותי איך אפשר לחסום דפים עם תוכן לא ראוי באינטרנט. ואני יודע שיש את הכלי הזה "יועץ התוכן" באקספלורר, אבל הוא לא הכי יעיל בעולם בוא נגיד... אז קראתי שיש גם שרתי פרוקסי שמטרתם לחסום תוכן כזה. השאלה היא אם הם באמת יעילים? ואיפה אני יכול למצוא שרתים כאלה? וגם איך אני יכול לעשות שהם יהיו בברירת מחדל, זתומרת שתמיד שייכנסו לאינטרנט זה יהיה דרך הפרוקסי? או שיש דרך אחרת חוץ מפרוקסי...
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-