עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כשאני משתמש ב firefox בזמן קריאת כתבות ב walla נוצר עיוות כך שהטור השמאלי "עולה" על הכתבה. (מצורפת תמונה המראה את הבעיה). האם הבעיה רק אצלי ? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מאז שהתקנתי את ה-NSW, אני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול (אבל כן מצליח להתחבר לשרתי קדמליה)

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  3. אנסה לחדד את השאלה. האם יכול להיות לדוגמא שני קבצי AVI שכל אחד מהם קודד בקידוד שונה או שעצם העובדה ששניהם מסוג AVI זה אומר ששניהם קודדו באותו מקודד?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  4. תודה התבאסתי שסגרו את blue frog, נמאס לי מהספאמים האלו כבר, יש איזה דרך לדפוק אותם

• 40 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. יש לי את האימיול הזהsze Emule עכשיו בהתחלה הוא הוריד לי על 70 ככה איזה שיר אז התלהבתי והשארתי אותו מאז הוא מוריד יענו ברגיל שלו 5 ק"ב מקסימום 13 לא יותר אז מה הבעיה ואיזה שרת מומלץ להתחבר באימיול כדי שיהיה יותר מהיר RAZORBACK2??? תודה!

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. Started by Michael^_^,

תודה.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  7. את הסרטון הבא למחשב כקובץ divx\avi ?? http://www.youtube.com/watch.php?v=cPdD0rEFmyA תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  8. אורח Si-Nom

אני מיתכוון חוץ מ:Creative MediaSource Organizer. אגב מאיפה אני מוריד את הדיסק שקיבלתי עם הנגן,כי אני צריך לעשות REINSTALL ואין לי סידירום

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  9. קראתי את הסטיקי וחיפשתי בפורום. אז אם מישהו יודע על תוכנה כזאת אני מודה לו מראש.

10. האם קיים כזה תוכנה בחלונות XP וגם ויסטה שבודקת שגיאות בסקטורים? נסיתי בגוגל ולא מצאתי בדיוק תוכנה חינמי מתאימה? אני לא יודע איזה תוכנה נקרא... בחלונות XP יש אפשרות בדיקות דיסק קשיח שניקרא כלי בדיקה שגיאות.אבל הוא לא אמין.אני צריך תוכנה חזקה וקלה לבדיקה דיסק קשיח בזמן אני רואה מולי מסך שמראה לי שגיאות סקטורים. אם הם תקינים או לא תקינים? בתודה מראש מיכאל

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  11. מחפש תחליף חינמי ל POWER POINT יש תוכנה כזאת שקלה להורדה?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by yotam360,

האם יש תוכנה חינמית לעיצוב?? (חוץ מצייר)

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  13. יש לי קובץ IMG שאני רוצה לחלץ את הקבצים שלו משהם אז אני מחפש תוכנה חינמית שתעשה לי את העבודה

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  14. האם מישהו שמע על חיה כזאת שעובדת כמו שצריך? למען האמת מהחיפושים והבדיקות שעשיתי לא נראה לי שיש מוצר כזה כי זה פורמט סגור של קורל וכנראה שהם לא מאפשרים לשום תוכנה אחרת לקרוא את זה.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  15. שלום לכולם אני צריך להתקין Messenger לצורכי עבודה אבל אני שונא את התוכנה הזו היא משתלטת על המחשב ודוחפת את עצמה בכח לקום מקום. מישהו מכיר אולי תוכנה פשוטה וחלופית (עדיף כמה שיותר מכוערת) שאני יוכל לתקשר בעזרתה עם אנשים שיש להם Messenger ? תודהץץ

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי אייפוד טא'ץ דור 2 ואני מחפש דרך חלופית להעביר שירים/קבצים לנגן. יש חיה כזו?

17. היי ראיתי שדרך תוכנת BSPLAYER לא רואים חלק כמו הMEDIA PLEYER המובנה של הWIN7, הבעיה שלא ניתן להגדיל את הפונט בMEDIA PLEYER לגדול יותר, ידוע לכם אם יש אפשרות להגדיל את הפונט ? רוני

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  18. היי. אני יודע שרוב תוכנות התקנת דרייברים זה זבל שמתקין עוד זבל שמבקש תשלום על עוד זבל. אבל האם יש תוכנה שמקצרת את תהליך איתור הדרייבר במידה והוא לא מותקן (סימן שאלה ב-device manager). באופן ידני על מנת לחפש את הדרייבר, אני הולך להתקן ופשוט מעתיק את ה-hardware id שלו לגוגל, וכך מוצא את שם הדרייבר ומשם אני הולך לאתר היצרן ומחפש משם את הדרייבר על פי השם שמצאתי בגוגל. האם ישנה תוכנה שתקצר לי את התהליך, ותתן לי את שם הדרייבר לפי הID שלו בלי להתקין כל מני תוכנות זבל בדרך? תודה (:

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by tom123,

האם יש תוכנה כזאת שאתה בוחר בה תוכנה שתישתמש בזיכרון הפנימי לא בהארד דיסק...?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  20. Started by gambit_elaad,

יש תוכנה שאפשר לראות איתה טלויזיה ללא כרטיס טלויזיה? כי אני זוכר שהיה לחבר שלי כזו תוכנה שעובדת על הלויין! עם יש אני ישמח לקבל לינק אם אין תנו הצעות לכרטיס טלויזיה! תודה מראש :saint:

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by civic_ex,

שאני יכול להכנס למחשב המרחוק השני שלי בלי שזה יתריע במחשב השני שלי שיש כניסה אליו? או שיש אופציה בלוגמיאין לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אם כן אשמח להמלצה על אחת כזו

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  23. האם יש תוכנה לדגום וידאו למחשב באופן שהחומר גלם יחתך בכל עצירת מצלמה? אח"ז אני צריך לערוך בפרימייר

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  24. בכותרת &^^ האם יש תוכנה שיכולה להביא הערכת מצב על "בריאות" ההארדיסק שיכולה להראות אם יש בעיות, ולהציג את הבעיות? חוץ מ HDD LIFE PRO תודה מראש

• 1 תגובה
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.