עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הבעיה שלי היא כזו: אני משתמש בתוכנה להעתקת אתרים כדי להוריד מוזיקה מאתרים בתימן: לאחר שהתוכנה גומרת להעתיק את האתר נוצרים לי בתיקיית c----->download עשרות תיקיות ותתי תיקיות. בכדי לאתר את כל קבצי ה-mp3 בין כל עשרות התיקיות אני מפעיל את אופציית החיפוש של windows. לאחר שאני עושה copy - paste נוצרת לי בעיה מכיוון שבין כל מאות הקבצים קיימים לא מעט קבצים בעלי שם זהה לדוגמא:a.mp3 , b.mp3 וכו'. כעת,אם לדוגמא יש לי 10 קבצים בעלי שם זהה הרי לאחר שהוא העתיק קובץ אחד והוא נתקל בקובץ השני בעל אותו שם הוא שואל אותי האם להחליף את הקובץ הנוכחי בקובץ הקיים ואז אני בבעיה. אם אני אגיד לו להחליף את הקובץ הקיים הרי שאני דורס את הקובץ הקודם וכך הלאה לגבי שמונת הקבצים הבאים בעלי אותו שם. אם…

2. שאני מפעיל את 5 הוא מחייב אותי לעדכן לגירסה החדשה.הבעיה שהגירסה החדשה ניתקעת לי .נסתי להתקין את icq 2 אבל הוא לא מובן 8ולא נוח .נסיתי את 4 והוא גם מחייב אותי בגירסה החדשה האם יש דרך להפעיל את 5 בלי העדכון?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  3. היי. יש לי סביבת עבודה Windows PE של 64 ביט. מכיוון שזו מערכת הפעלה מסורסת, היא תומכת אך ורק ב-64 ביט. לא משנה אם אני שם קבצים ב-Program Files (86) - זה פשוט לא עובד. אני חייב להריץ אפליקציה שפותחה על ידי אינטל ולצערי היא זמינה אך ורק ב32 ביט (היא בודקת את חומרת המחשב). אולי יש דרך להריץ אפליקציה של 32 ביט על 64? אני יודע שעם CoreFlags אפשר לעשות הפוך. אולי אפשרי לקחת את המידע ב-Registry? מה שאני צריך לדעת זה אם המעבד תומך בטכנולוגיית vPro ורצוי גם איזו גרסה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אם למשל אני חלק מרשת של הרבה מחשבים וההעלאה שלי די איטית (לא בגלל מגבלה של UPLOAD אלא בגלל שעוד מחשבים משתמשים במשאבים של הרשת) האם יש איזשהי תוכנה שתיתן למחשב שלי עדיפות ? תודה.

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  5. MSE מוגדר להתעדכן אוטומטית לפני ביצוע סריקה בזמן אמת. כאשר הפעלתי לאחרונה סריקה, במקום ש-MSE עדכן את הגדרות הוירוסים, Windows Update הודיע על עדכונים זמינים, וכאשר נכנסתי לשם, ראיתי כי ה-Virus definition מופיע ברשימת העדכונים. ה-MSE, החל את הסריקה מיד מבלי להתעדכן כפי שהוא מוגדר (Windows Update אצלי לא מוגדר להתקין עדכונים אוטומטית). השאלה שלי, היא האם עדכונים אוטומטיים ב-MSE בכללי מתבצעים ע"י Windows Update ולא ישירות מהתוכנה? אם כן, האם יש דרך לגרום לאנטי וירוס לעדכן את עצמו אוטומטית ללא Windows Update מבלי שהוא יכפה עלי להגדיר את Windows Update להתקין עדכונים אוטומטית? תודה מראש. נ.ב. זה צאנ'ס אחרון שאני נותן ל-MSE לפני שאני חוזר ל-Avast.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  6. הכוונה להכניס סרט לתוך אחד מהדפים, והרצת הסרט ישירות מהמצגת ללא צורך בשליחת הקובץ avi עצמו.. (: תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. כאשר אני מבצע חיפוש של זמר מסויים ביוטיוב אני מקבל נניח 7 דפים כאשר בכל דף יש בערך 10 סירטונים. אני משתמש בתוכנה שמורידה סרטון סרטון וזה לוקח לי הרבה זמן. ניסיתי להשתמש בתוכנות כמו HTTRACK ו-Offline Explorer שיודעות להעתיק אתרים שלמים ולא הצלחתי. ניסיתי להוריד גם עם BitCommet ו-FlashGet כאשר בדף המבוקש לחצתי קליק ימני ואז בחרתי את האפשרות download all with bitcommet/flashget ולא הצלחתי. אני יודע שיש אופציה של download them all ב-FIREFOX. אבל אני לא מכיר את הדפדפן הזה לעומק.האם מישהו מכיר איזו אפשרות לבצע את זה?

8. זה מעצבן במיוחד בלפטופ כל העיצוב קונספט גוגל כרום.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  9. יש לי כבר אנטיוירוס שאני מרוצה ממנו ואני לא רוצה להתקין שום דבר אחר, אבל מכיוון שיש למייקרוסופט גם כלי לאנטי ספייור הייתי רוצה שהם יעברו על המחשב שלי. אפשרי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום. יש תוכנות שתואמות את אופיס 2003 ולא תואמות את אופיס 2007 שיש בה הרבה אופציות אבל קשה לפעמים ומבלבל את העבודה עימה, מה שיותר קל לעבוד עם אופיס 2003

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  11. יש אפשרות לעשות כזה דבר? לחסום שירותי STREAMING בדפדפן? כגון מוזיקה , וידאו

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  12. האם יש אפשרות לחסום , סתם לדוגמא את האתר WWW.APPLE.COM? סתם דוגמא כמובן אני מדבר BUILD IN בדפדפן וגם תוכנות צד שלישי

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by no_way,

אני רוצה להתקין HIREN BOOT + WINDOWS 10 + DBAN הכל על DOK אחד וברגע ההפעלה לבחור את האפשרות הרצויה. האם יש אפשרות שכזו?

14. שלום 1. האם יש אפשרות לשנות שפה לעברית באדובי רידר, או לחילופין להוריד בגירסה עברית באם ישנה כזו? 2. במידה והתשובה לשאלה לעיל היא לא, האם ישנה תוכנה דומה לקבצי PDF שכן פועלת בעברית? תודה

15. נניח שיש לי קובץ RAR בכונן C ואני רוצה שהוא יפתח לכונן D, פעולת ה- extract (ב winrar) תפתח אותו לכונן C (באיזה ספרית temp) ואז תעתיק את הקובץ ל D. האם יש דרך לדלג על השלב של הפתיחה ל C כך שיפתח ישירות ל D ?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  16. שלום חדש פה,ויש לי שאלה. האם אפשרי לצלם תמונות מתוך סרטון במחשב? כי בסקרינשוט זה לא עובד. תודה לעוזרים יונתן.

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  17. כי אני לא מצאתי...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. האם יש אפשרות כזאת שאני ישחק במשחקים של סוני םחלסטיישן 2 במחשב האישי שלי ? תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  19. הורדתי את גרסה 8.05 אבל בקובץ INFO רשום KNOWN ISSUES - WINDOWS NT/2000/XP ONLY האם יש גרסה שמתאימה גם לויסטה? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  20. כמו ה-image toolbar ל-FF וכמו שיש ב-IE6 יש ב-IE7 ?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  21. הכי חשוב שהציור יהיה אמין מבחינת היחס בין החלקים ולא שרבוט כמו שעושים על דף נייר (אני לא רוצה לקחת סרגל ולהתחיל ללמדוד ואז לעשות טעות קטנה וצריך להתחיל את הציור מחדש)

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  22. כידוע youtube הוא אתר שניתן לעלות אליו קטעי וידאו ואחר-כך להשתמש בתוכן באתר שלך על ידי קישור object ללא צורך להכנס ל youtube. האם יש אתר התומך בקטעי קול עם אפשרות לקישור object לאתר אחר ?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  23. אני צריך את זה לעבודה ולא להתקין שם את זה... ;D ניסיתי בגוגול לא עלה לי משהו טוב.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אשמח לקבל עזרה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.