תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
זה התחיל לפני כשבועיים. אין לי מושג למה, אבל מאז אני לא מפסיק לקבל לפחות 10 (כן כן, אתם קוראים נכון) מכתבים בדואר האלקטרוני שהנורטון מזהה שהם נגועים בווירוס! מישהו יודע איך אפשר להיפטר מהדבר הזה?
-
האם מומלץ? או לבחור בWIN7? מדובר בפוטושופ ובפוטושופ לייטרום. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי,היום הדלקתי את האנטי וירוס והוא כותב לי שהוא מצא trojan fsevices. מה אני עושה כדי למחוק את זה? עריכה:nod32 ניצח בקרב
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום רב להלן לינק המסביר על מבצע של סקייפ להתקשר ללא הגבלה מהמחשב לכל טלפון נייח לישראל http://skypeshop.co.il/skype_out.php?id=74 השאלה הנשאלת היא האם ידוע לכם על דיל דומה שאפשר להתקשר גם ללא הגבלה לטלפונים ניידים בישראל(לא מעניין אותי חו"ל) אם לא סקייפ האם שמעתם על אלטרנטיבה אחרת??? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי יש פנטים אחד או 2 בקיצור גוטאה והוינאמפ הורג לו תמחשב אז הוא מחפש תוכנה קלה יותר אך עם האפשרויות הבאות: play list אפשרות לטעון ולשמור play list כמו בוינאמפ שלוחצים על קובץ אחד וזה כבר טוען את כל השירים עם ממשק נוח וקל תוכנה לא כבדה מבחינת זיכרון ומשקל שהיא תתמוך ב - mp3, wav וכל הפורמטים הידועים או לפחותת ברובם תודה
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, השתמשתי בכרום קרוב מעל לחודשיים כאשר לאחרונה הוא פיתח נטייה להיתקע בדפים שעושים שימוש ב-shockwave, אז עולה הודעה השואלת האם להמתין לדף ש"יסתדר" או לבצע טרמינציה. המתנה לא עוזרת וגם טרמינציה לרוב לא כך שאני משתמש במנהל המשימות כדי לסגור את היישום בכוח. התקנתי והסרתי את כרום וזה לא עזר. גם ביצעתי חיפוש בפורום ללא תוצאות משמעותיות. אשמח אם מישהו יזרוק קצה חוט.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קידדתי סרט בתוכנה הזאת עם כל השלבים הכל בסדר אבל לוקח לזה מספר שעות! אז השאלה היא האם זה נורמלי או שהמחשב שלי מת? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
קניתי יוזר לחודש ברפידשר. אני מצליח להוריד רגיל כמו שצריך.אבל כשאני מנסה להוריד עם התוכנה שלהם הוא לא מוריד משום מה..(הקבצים בוי ירוק ואחרי שאני לוחץ דאונלאוד הוא נשאר על ACTIV) מה עושים? תודה רבה! יש לציין שגם עם הפלאשגט אני לא מצליח(אף פעם לא הצלחתי)להוריד מראפיד.הוא מוריד לי קובץ של 3 קילו בייט.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני לא יודע למה, זה פתאום קרה. גם הסרה מוחלטת של פיירפוקס והתוספים שלו והתקנתם מחדש לא סידרה את הבעיה. ה- Toolbar של גוגל (שורת החיפוש) לא משלימה לבד חיפוש. כלומר, אני רגיל שכשאני מקליד אות אחת או שניים ואני מקבל אופציות לחיפוש - זה פשוט הפסיק. בדקתי גם בהגדרות והתיבה של: "הצע חיפושים תוך כדי הקלדה" מסומנת. אני על WIN7 64 ביט עם הגרסא הכי חדשה של פיירפוקס (3.5.5) מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היום פתאום התחלתי לקבל נוטיפיקציות מה-utorrent עם איזה שטות על bundles, והדבר המטופש הזה השתלט לי לחלוטין על התוכנה - הוא מסתיר את רשימת הטורנטים ולא מצאתי שום דרך לסגור אותו (??!?!) מלבד פשוט לסגור לחלוטין את התוכנה ולפתוח מחדש. וגם אז, אחרי חצי שעה בערך זה קופץ מחדש. מה זה החרא הזה, ואיך מבטלים אותו? אם אי אפשר, אז מה תוכנת הטורנטים המומלצת היום שמאושרת בצורה רישמית ע"י TL ו-HDBITS? עריכה/הבהרה: אני רואה שנוסף (?) באפשרויות כפתור "show bundles" - חשוב לציין שהוא לא עושה כלום. אין שום השפעה על האם הוא מופעל או מבוטל.
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הערב פתאום ללא שום סיבה מיוחדת, התלבש על שולחן העבודה שלי המסך הנ"ל (מצורפץ תמונה) ניסיתי את כל התוכנות שאפשר, אנטיוירוס של נורטון, CWSInstall, Spybot - Search & Destroy כל אחד מהם הורידה אלפי דברים אך עדיין לא ניתן להסיר את תמונת שולחן העבודה, לא ניתן להכנס ללוחות הבקרה ונראה לי שעוד הרבה דברים שכרגע עדיין לא הגעתי אליהם. אנא עזרו לי לפני שאני מחליט לפרמט את הדיסק מחדש. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הורדתי מהרשת קובץ וידיו : The.O.C.S03E11.The.Safe.Harbor.HDTV.XviD-442.avi ואני לא מצליח לראות אותו למרות שניסיתי להתקין הרבה חבילות קודקים, ניסיתי למצוא את הקודק הצפציפי XVID-442 אבל לא מצאתי קודק כזה מישהו יודע במה מדובר?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד של LG דגם LS55 ויש לו כרטיס מסך של ATI דגם Mobility Radeon X300 ואני לא מצליח להריץ משחק בשם crashday, ברגע שאני לוחץ על קובץ הEXE של המשחק פשוט לא קורה כלום, כאילו שלא הפעלתי את המשחק בכלל, הסמל של העכבר הופך לשעון חול לשניה וזהו... אני חושב שהבעיה נובעת מזה שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי לא מעודכן, אבל בניסיון לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך אני נתקל בבעיה (תמונה מצורפת) ומה שמוזר לי הוא שהדרייבר שאני מנסה לוריד שוקל פחות ממגה איך זה יכול להיות? **עריכה** עדכנתי את המשחק והבעיה נפתרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
נמחק לי הpaint של המחשב איך אני מחזיר את זה?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה שיודעת לעבוד עם MKV ושתאפשר לי לראות את הסרט/כתוביות/תרגום בנפרד יש לי win7 X64 תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני מספר דקות הורדת IE7 גרסאת בטא. נוכחתי לדעת שהגרסא מאוד מאוד גרוע ומלאה בבאגים ובעיות. עכשיו אני מעוניין להסיר אותה ולהתקין במקומה IE6. מישהו יכול לעזור לי בזה? * ניסיתי כבר שחזור מערכת ולא הלך.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות activation לתוכנה ובשביל זה צריך לעשות ספרייה בתוך הספרייה של ה KASPERSKY וזה לא נותן לי.. איך אני מבטל אותו זמנית שיהיה אפשר לעשות את זה ?? והגרסא 6.0.0.3
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
ל Windows XP. כשאני שולח דרך הפקס של הווינדוס דרך הוורד זה לא מראה תהליך שליחה , אני מעדיף תוכנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני משתמש חדש בדפדפן הזה ונתקלתי בבעיה שאינה מצליח להסדירה למרות נסיון של חיפוש בתוסף כזה או אחר איני מצליח להיכנס לצ'טים או לבלוגים דוגמת "תפוז". אני אחדד את דברי לגבי הבעיה שאני ניתקל בה אני יכול להיכנס לאתר אך לא להישתתף בשיחות אין לי אפשרות בכלל ליכתוב האם זו בעיה בדפדפן שצריך להוסיף לו תוסף מיוחד או פשוט האתר אינו תומך בדפדפן זה?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי קובץ iso . שאני מנסה לצרוב אותו בנרו הוא רושם unexpected file format. משהו מוזר נוסף הוא שכשאני נכנס דרך דימון טולס או נרו לתיקיה שבה נמצא הקובץ על מנת לסמנו ,2 התוכנות פשוט לא מזהות אותו והתיקיה כאילו ריקה למרות שבוודאות יש שם את הקובץ. האם מישהו יכול לעזור לי?? זה דחוף. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
היי, רכשתי כרטיס גנרי מדילאקסטרים של DVB. חיברתי אותו למחשב (WIN7) והוא זיהה אותו כ WINFAST DVB BLA BLA. ניסיתי להוריד דרייברים/נגן מתאימים מהאתר של החברה, זה התקין משהו, אבל שום נגן. אז הלכתי והורדתי תוכנה שנקראת DVB DREAM, התקנתי והכל. ואז הוא מבקש ממני לקנפג איזה DVB זה, אז חיפשתי קצת ברשת והבנתי שזה קודם כל DVB-T, ושנית שבמרכז (ואני נמצא באזור, אל תשאלו למה) משדרים בתדר של UHF26 שזה 514MHZ. אז בתוכנה יש כמה DVB-T אז בחרתי אחד מהם , סרקתי את כל התדרים (ואת התדר הנ"ל בצורה ידנית) וזה לא מצא דבר. זזתי עם הלפטופ והאנטנה בכל הדירה ובכל זאת שום דבר. פספסתי משהו, או שפשוט אין קליטה טובה מספיק באזור שלי (שזה AZUR הרי)? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה פשוטה לסידור וקיטלוג תמונות והפיכתם למצגת נוחה לצפייה בטלוויזיה\מחשב? המטרה היא לסרוק תמונות נבחרות מאלבומי התמונות ה"מוחשיות" שלי ולצרוב את הכל על דיסק(ים) כמו כן, מה הרזולוציה והאיכות המומלצים לסריקת תמונות ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-